Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το εκανε και τιποτα.

Εβγαλε και εβαλα τη μπαταρια αλλα τιποτε; καθοδηγα την να μπει σε ρικαβερη να κανει επαναφορα εχτος και αν εχει σημαντικα πραγματα που δεν θελει να χασει ειδάλλως μεσω odin φλασαρισμα του λογισμικού

Sent from my SM-N9200 using Tapatalk

From N9

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εβγαλε και εβαλα τη μπαταρια αλλα τιποτε; καθοδηγα την να μπει σε ρικαβερη να κανει επαναφορα εχτος και αν εχει σημαντικα πραγματα που δεν θελει να χασει ειδάλλως μεσω odin φλασαρισμα του λογισμικού

Δυστοιχως ΑντρεαΟλεεεεεεεε η κοπελλα δεν ξερει απο τετοια εβγαλε αμετρητες φορες την μπαταρια και παλι της το κανει. Το πηγε εκει στην αγγλια στην Vodafonee οπου της ειπαν ή θα εμειναν καποια πληκτρα πατημενα μαγκωμενα μεσα ή θα τραβησε υδρασια.

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά σε όλους.

Έχω τις τελευταίες βδομάδες πρόβλημα με το σήμα στο νοτε 4. Εκεί που είχα σταθερά σήμα 3 4 γραμμές τώρα έχω μιση. Βάζω την κάρτα σε άλλη συσκευή έχει 3 γραμμές κανονικα, Υπάρχει μήπως βλαβη; έχει πάθει κάποιος κάτι τέτοιο ποτέ ;

Καλημέρα. Ειχα το ιδιο προβλημα στο S5.

Το πηγα στη σαμσουνγκ κ αφου τσεκαρανε τα πάντα (γυαλί, μόνωση, κουμπια, κεραίες) έγινε φακτορυ ρισετ κ παλι τιποτα.

Τελικα μου αλλάξανε κεντρικη πλακέτα (ευτυχώς ήταν στην εγγύηση) κ το τηλέφωνο "έστρωσε"

-------------

Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Δυστοιχως ΑντρεαΟλεεεεεεεε η κοπελλα δεν ξερει απο τετοια εβγαλε αμετρητες φορες την μπαταρια και παλι της το κανει. Το πηγε εκει στην αγγλια στην Vodafonee οπου της ειπαν ή θα εμειναν καποια πληκτρα πατημενα μαγκωμενα μεσα ή θα τραβησε υδρασια.

Προσπαθα ρε μέσω Skype κατι πριν παει να δώσει λεφτά για 2 χρονο κινητο.

From N9

Παίδες καλησπέρα...

Πήρα το κινητό την Παρασκευή από το Service ...μετά από 3 εβδομάδες. Όταν τους ρώτησα γιατί άργησε τόσο, μου είπαν ότι η Samsung δέχεται τις τελευταίες εβδομάδες πάρα πολλά "προβληματικά" κινητά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κρατήσει τους χρόνους !

Διάγνωση : Πρόβλημα στην Πλατίνα .... και αντικατάσταση !!

Επιτέλους το Note πάει σφαίρα, οπως όταν το πήρα την πρώτη μέρα ...Επίσης μου αλλάξανε και την οθόνη ..

Το Σάββατο, τους έδωσα και της γυναίκας μου (το "C" ).το οποίο παρουσίαζε παρόμοια προβλήματα ...Για να δούμε ..;)

Πλατίνα γράφουν οι Γερμανοί ...εννοώντας κεντρική πλακέτα !

Το Service Φίλε μου είναι εδώ στην Γερμανία ..

τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;)

Για το σερβρησ οταν ειναι εκτος εγγκυησης το κινητο μας χρεωνουν ή οχι ; Αυριο θα ξανα γινω και εγω κατοχος του Νοτε 4 απο ενα φιλαρακι μ εδω στην Κυπρο που το πουλαει 280ευρω με τις θηκες του και σε αριστη κατασταση με το marshmallow 6.0.1 εδω και 5 μηνες σε ασπρο χρωμα. Ευχομαι να μην βγει προβληματικο. Να δαγκωσω την γλωσσα μου.

Το εχω δει αυτο το βιντεο εδω:

και αυτο που εχω απορια ειναι: ενω εκανα την διαδικασια κανονικα στο παλιο μ Νοτε 4 μαυρο που ειχα ξεχασα οτι επρεπε να εμπαινα στο recovery και να σβησω τα wipe/cashe και το wipe/data factory reset οποτε με το μεταχειρισμενο νοτε 4 που θα παρω αυριο θα μπορω να το δοκιμασω με την ευρωπαικη ελληνικη rom και να παω πισω στο lollipop ;

https://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N910F/EUR/ 5.1.1 ;

Καλησπερα μελος ξανα στην παρεα σας με το Νοτε 4 F φυσικα σε ασπρο χρωμα αυτη την φορα μεταχειρισμενο στα 280ευρω.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Edited by ccypruss000

Καλησπερα μελος ξανα στην παρεα σας με το Νοτε 4 F φυσικα σε ασπρο χρωμα αυτη την φορα μεταχειρισμενο στα 280ευρω.

Να το χαρεις φιλε μου:) κ το δικο μου μεταχειρισμενο το πηρα πριν 2 μηνες επισης σε καλη κατασταση.

Να το χαρεις φιλε μου:) κ το δικο μου μεταχειρισμενο το πηρα πριν 2 μηνες επισης σε καλη κατασταση.

Να σαι καλα φιλε μ σε υπεραευχαριστω. Ειναι με την εκδοση 6.0.1 Δεκεμβριου 2016

Να σαι καλα φιλε μ σε υπεραευχαριστω. Ειναι με την εκδοση 6.0.1 Δεκεμβριου 2016

Καλωσόρισες και πάλι στην παρέα φίλε! :) Αν και με το C εγώ αλλά όλοι μια οικογένεια είμαστε εδώ! :p

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Υπάρχει κάποιος λόγος, και πρέπει να δούμε όλες αυτές τις φωτογραφίες?

Καλημερα οποτε αγοραζω μια νεα συσκευη (Παρολο που αυτη ειναι η μεταχειρισμενη απο δευτερο χερι που λεμεν) ανεβαζω φωτογραφιες για την κατασταση του κινητου κλπ.

Κι εσυ ειναι αναγκη να κανεις παραθεση ολοοοοοκληρου του ποστ?!!

Καλημερα οποτε αγοραζω μια νεα συσκευη (Παρολο που αυτη ειναι η μεταχειρισμενη απο δευτερο χερι που λεμεν) ανεβαζω φωτογραφιες για την κατασταση του κινητου κλπ.

Φαντασου ολοι οσοι συμμετεχουμε ή διαβαζουμε το νημα, να καναμε το ιδιο με τις δικες μας συσκευες, ειδικα αν καποιοι αγοραζουν την ιδια συσκευη 2η & 3η φορα. Ποσες σελιδες με αχρηστα ποστ θα γεμιζαμε και θα θαβονταν τα χρησιμα ποστ.

Του αγορασα και νεα μπαταρια επειδη μ εσβησε στο 20% και εκανε επαννεκινησεις. 34Ευρω ευχομαι να μην την παθω και εγω γιατι θα ναι κριμα πραγματικα. Εχει εγγκυηση ακομα 6 μηνες.

Μολις μου ηρθε η ενημερωση Δεκεμβριου σε ελληνικο ευρωπαικο ROM οπου και αυτη φοραει εξ αρχης και την κατεβαζω.

Η συσκευη αγοραστηκε απο τον φιλο που μ την πουλησε ενα μηνα μετα που βγηκε αρα: 2015/05/06

Edited by ccypruss000

Του αγορασα και νεα μπαταρια επειδη μ εσβησε στο 20% και εκανε επαννεκινησεις. 34Ευρω ευχομαι να μην την παθω και εγω γιατι θα ναι κριμα πραγματικα. Εχει εγγκυηση ακομα 6 μηνες.

Μολις μου ηρθε η ενημερωση Δεκεμβριου σε ελληνικο ευρωπαικο ROM οπου και αυτη φοραει εξ αρχης και την κατεβαζω.

Η συσκευη αγοραστηκε απο τον φιλο που μ την πουλησε ενα μηνα μετα που βγηκε αρα: 2015/05/06

Ccypruss000 πολλα ωραίο ρε φιλε το κινητό καλορίζικο . Σε εχασα λιγο ομως τι έγινε με το παλιο σου το Νοτελι που ειχες;

----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ccypruss000 πολλα ωραίο ρε φιλε το κινητό καλορίζικο . Σε εχασα λιγο ομως τι έγινε με το παλιο σου το Νοτελι που ειχες;

Και απο που αγόρασες την μπαταρια; ειμαι και γω Κύπριος

From N9

Καλησπερα Αντρεα. Το παλιο μου που ειχα απο ******* μ το πουλησα :( για τον μαλακισμενον λογον οτι μισηην μου εβαλα την 6.0.1 μετα εμπλεξα ασχημα (οκ δεν ειμουν και πολυ διαβασμενος τοτε οπως τωρα) με ROM Offical πηγα να το κανω στην 5.1.1 δεν ξεκινουσε το κινητο και αυτο που ξεχασα να κανω αφου δεν ειμουν διαβασμενος ΚΑΛΑ ηταν: :!: να φκαλω την μπαταρια του κινητου με το πρωτο Boot που θα εκαμεν μετα το recovery τζιε μετα να εκαμα wipe cache/wipe factory reset κατι τετοιο και μετα reboot κανονικα. Και επειδη δεν πολυσυνμπαθουσα την 6.0.1 ουτε και τωρα μην νομιζεις αναγκαστικα να το πουλησω ειχα μεσα στα σχεδια μου οτι θα αγοραζα το Note 7 και ειπα τι να κανω το Note 4 και τελικα μας αφησε η samsung με το Note 4 μαλλον δεν τα υπολογησα καλα εγω τα πραγματα. Εβρεθηκεν ενας παρεας μου τζιε επουλησεν μ το δικο του της γενεκας του βασικα 300ευρω σε αριστη κατασταση με τα ουλα του.

Εκαμα το με τον σωστο τροπο και την σωστη εκδοση ελληνικη ευρωπαικη οπως ειναι και επιε στο 5.0.1 οπως ηταν αρχικα που το αγορασε ο παρεας μου. Ακολουθησα αυτο τον οδηγο εδω: HOW TO FLASH OR UPGRADE SAMSUNG SMART PHONE USING ODIN και τα πηγα πολυ καλα. Δοξαζω τον θεον που ξεκινησε και δεν μ εμεινε τζιαμε που μου εμεινε το αλλο μ το μαυρο με το λογοτυπο της samsung να αναβοσβηνει τζιε να αναβει ενα γκριζο φως πανω. Ελυπηθηκεν με ο θεος τζιε εκαμα το με τον σωστο τροπο στον οδηγο.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και απο που αγόρασες την μπαταρια; ειμαι και γω Κύπριος

Που το Δημοσιον το Public στο Mall της Παφου ευτυχως ειχαν σε στοκ τζιε εδωκαν μ μια καινουργια αλλα πραγματικα εχιεστικα πανω μου αμαν το ειδα τζιε εκαμεν επαννεκινησεις που εφτιασεν στο 20% τζιε εφκαλα φωτογραφιες θκιαολε ειπα εδωκα τα ριαλλια μ τζιε εννα μ πεθανει εντελος. Επειρα το πρωτα στην ΜΤΝ γιατι εν που τζιαμε που το εποιαεν η γενεκα του παρεα μου τζιε εν ειχαν μπαταριες ουτε η σαμσυνγ ειχε ειπε μ η κοπελλα τζιαμε ετσι επια τζιε επληρωσα την 34ευρω που την πουγκαν μου. Παντος εχει ακομα 6 μηνες εγγκυηση ως το καλοκαιρι. Σορρυ αν σε εκουρασα αλλα αρεσκει μ να τα λαλω κουτσα καθαρισμεναν.

Καλησπερα Αντρεα. Το παλιο μου που ειχα απο ******* μ το πουλησα :( για τον μαλακισμενον λογον οτι μισηην μου εβαλα την 6.0.1 μετα εμπλεξα ασχημα (οκ δεν ειμουν και πολυ διαβασμενος τοτε οπως τωρα) με ROM Offical πηγα να το κανω στην 5.1.1 δεν ξεκινουσε το κινητο και αυτο που ξεχασα να κανω αφου δεν ειμουν διαβασμενος ΚΑΛΑ ηταν: :!: να φκαλω την μπαταρια του κινητου με το πρωτο Boot που θα εκαμεν μετα το recovery τζιε μετα να εκαμα wipe cache/wipe factory reset κατι τετοιο και μετα reboot κανονικα. Και επειδη δεν πολυσυνμπαθουσα την 6.0.1 ουτε και τωρα μην νομιζεις αναγκαστικα να το πουλησω ειχα μεσα στα σχεδια μου οτι θα αγοραζα το Note 7 και ειπα τι να κανω το Note 4 και τελικα μας αφησε η samsung με το Note 4 μαλλον δεν τα υπολογησα καλα εγω τα πραγματα. Εβρεθηκεν ενας παρεας μου τζιε επουλησεν μ το δικο του της γενεκας του βασικα 300ευρω σε αριστη κατασταση με τα ουλα του.

Εκαμα το με τον σωστο τροπο και την σωστη εκδοση ελληνικη ευρωπαικη οπως ειναι και επιε στο 5.0.1 οπως ηταν αρχικα που το αγορασε ο παρεας μου. Ακολουθησα αυτο τον οδηγο εδω: HOW TO FLASH OR UPGRADE SAMSUNG SMART PHONE USING ODIN και τα πηγα πολυ καλα. Δοξαζω τον θεον που ξεκινησε και δεν μ εμεινε τζιαμε που μου εμεινε το αλλο μ το μαυρο με το λογοτυπο της samsung να αναβοσβηνει τζιε να αναβει ενα γκριζο φως πανω. Ελυπηθηκεν με ο θεος τζιε εκαμα το με τον σωστο τροπο στον οδηγο.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Που το Δημοσιον το Public στο Mall της Παφου ευτυχως ειχαν σε στοκ τζιε εδωκαν μ μια καινουργια αλλα πραγματικα εχιεστικα πανω μου αμαν το ειδα τζιε εκαμεν επαννεκινησεις που εφτιασεν στο 20% τζιε εφκαλα φωτογραφιες θκιαολε ειπα εδωκα τα ριαλλια μ τζιε εννα μ πεθανει εντελος. Επειρα το πρωτα στην ΜΤΝ γιατι εν που τζιαμε που το εποιαεν η γενεκα του παρεα μου τζιε εν ειχαν μπαταριες ουτε η σαμσυνγ ειχε ειπε μ η κοπελλα τζιαμε ετσι επια τζιε επληρωσα την 34ευρω που την πουγκαν μου. Παντος εχει ακομα 6 μηνες εγγκυηση ως το καλοκαιρι. Σορρυ αν σε εκουρασα αλλα αρεσκει μ να τα λαλω κουτσα καθαρισμεναν.

Καλα καμνεις ρε να τα πεις γιατι να μεν τα πεις. Δαμεσα εν για λαλουμε τη γνωμη μας και τες αποριες μας. Εν εισαι ο πρωτος που την επαθες και ουτε ο τελευταίος. Εν με κουρασες καθολου. Αν εχεις και οτιδηποτε να μου στελνεις και μυνημα και θα τα πουμε . Επουλησες το;;Τουλαχιστο ηρτες στα ισια σου που θεμα οικονομικού;. Γιατι ομως θελεις τοσο πολλα το downgrade;

From N9

Καλα καμνεις ρε να τα πεις γιατι να μεν τα πεις. Δαμεσα εν για λαλουμε τη γνωμη μας και τες αποριες μας. Εν εισαι ο πρωτος που την επαθες και ουτε ο τελευταίος. Εν με κουρασες καθολου. Αν εχεις και οτιδηποτε να μου στελνεις και μυνημα και θα τα πουμε . Επουλησες το;;Τουλαχιστο ηρτες στα ισια σου που θεμα οικονομικού;. Γιατι ομως θελεις τοσο πολλα το downgrade;

Επειδη δεν μπορω να φανταστω μια παλια συσκευη να εχει πανω της νεο λογισμικο 6.0.1 δεν μ κολλα και συνηθησα τα παλια εικονιδεια στο Νοτε 4 οπως ηταν τουχαλιστον αρχικα. Παντος εβαλα το στο βαζαρακι και το πουλησα. Τωρα το κινητο δουλευει πιο καλα για μενα και μπαταρια του δεν πεφτει οπως επεφτε στην marshmallow 6.0.1 τωρα εφορεσα του την 5.0.1 31/3/2015

Model 	SM-N910F
Model name 	GALAXY Note4
Country 	Greece
Version 	Android 5.0.1
Changelist 	4596175
Build date 	Tue, 31 Mar 2015 09:31:16 +0000
Security Patch Level 	N/A
Product code 	EUR
PDA 	N910FXXU1BOC5
CSC 	N910FEUR1BOD2

και πραγματικα ειναι πιο καλυτερο παρα με την Marshmallow πιστευε με.

Συμφωνα με αυτο εδω:

16113933_1178213998967021_2799163428309847479_n.jpg

Διχνει και καταλαβα οτι το κινητο οταν αγοραστηκε τοτε ενα μηνα μετα (6/6/2015 15:39) οπως γραφει και η αποδειξη που μ εδωσε ο παρεας αφου το πειρε απο την ΜΤΝ εκεινο τον καιρο με συμβολαιο και πληρωνε με δωσεις ειχε την εκδοση που flashάρα και ποστάρα πιο πανω. Ποιος ο λογος να υπαρχουν αναβαθμισεις αφου η συσκευη μ ειναι μια χαρα και με αυτη την εκδοση χωρις προβληματα ; Επισης πως απενεργοποιηω τις ΟΤΑ αναβαθμισεις να μην λαβανω μηνυματα τετοια ;

Edited by ccypruss000

Επειδη δεν μπορω να φανταστω μια παλια συσκευη να εχει πανω της νεο λογισμικο 6.0.1 δεν μ κολλα και συνηθησα τα παλια εικονιδεια στο Νοτε 4 οπως ηταν τουχαλιστον αρχικα. Παντος εβαλα το στο βαζαρακι και το πουλησα. Τωρα το κινητο δουλευει πιο καλα για μενα και μπαταρια του δεν πεφτει οπως επεφτε στην marshmallow 6.0.1 τωρα εφορεσα του την 5.0.1 31/3/2015

Model SM-N910F
Model name GALAXY Note4
Country Greece
Version Android 5.0.1
Changelist 4596175
Build date Tue, 31 Mar 2015 09:31:16 +0000
Security Patch Level N/A
Product code EUR
PDA N910FXXU1BOC5
CSC N910FEUR1BOD2

και πραγματικα ειναι πιο καλυτερο παρα με την Marshmallow πιστευε με.

Συμφωνα με αυτο εδω:

16113933_1178213998967021_2799163428309847479_n.jpg

Διχνει και καταλαβα οτι το κινητο οταν αγοραστηκε τοτε ενα μηνα μετα (6/6/2015 15:39) οπως γραφει και η αποδειξη που μ εδωσε ο παρεας αφου το πειρε απο την ΜΤΝ εκεινο τον καιρο με συμβολαιο και πληρωνε με δωσεις ειχε την εκδοση που flashάρα και ποστάρα πιο πανω. Ποιος ο λογος να υπαρχουν αναβαθμισεις αφου η συσκευη μ ειναι μια χαρα και με αυτη την εκδοση χωρις προβληματα ; Επισης πως απενεργοποιηω τις ΟΤΑ αναβαθμισεις να μην λαβανω μηνυματα τετοια ;

Εν μέρει συμφωνώ μαζι σου αλλα στην αρχη αγοράς του κινητού δεν συμφωνώ επειδη η Σαμσουνκ είναι κάπως υποχρεωμένοι να το πω να δωσει κάποιες αναβαθμίσεις αλλα απο κει και πέρα ειδικά όταν βγάλει καινούργιο μοντέλο αρχίζουν τα προβλήματα,κολληματα επανεκκινησεις μπαταρία κ.α . Ευτυχώς ομως υπάρχουν και κάποιοι που ειναι αθκιασεροι και μας δινουν μια καλη ρομ για να μην υπαρχουν αυτα τα κολλήματα κ.τ.λ Πιστεύω μετα τον αναμιση χρονο ειναι καλό τελικά να πειραξει καποιος το κινητο του εχτος και αν ειναι ευχαριστημενος. Θα σου στειλω και μυνημα προσωπικό

From N9

Guest lagoudakis
δεν εχω καταλαβει χριστο στα τελευταια ποστ:p:p:p:p (πλακα κανω ε;μου αρεσε που γραφετε σε κυπριακη διαλεκτο) παντως παιδες το note ασχετα αν παρει η οχι την 7 βγαζει 2 χρονακια ακομα,την καλησπερα μου

δεν εχω καταλαβει χριστο στα τελευταια ποστ:p:p:p:p (πλακα κανω ε;μου αρεσε που γραφετε σε κυπριακη διαλεκτο) παντως παιδες το note ασχετα αν παρει η οχι την 7 βγαζει 2 χρονακια ακομα,την καλησπερα μου

Σιγουρα τα παιρνει, το Νοτελι ειναι άψογο φτάνει να μην σέρνεται απο τις (αναβαθμίσεις) που μας δίνει Σαμσουνκ

From N9

@ Που το Δημοσιον το Public στο Mall της Παφου ευτυχως ειχαν σε στοκ τζιε εδωκαν μ μια καινουργια αλλα πραγματικα εχιεστικα πανω μου αμαν το ειδα τζιε εκαμεν επαννεκινησεις που εφτιασεν στο 20% τζιε εφκαλα φωτογραφιες θκιαολε ειπα εδωκα τα ριαλλια μ τζιε εννα μ πεθανει εντελος. Επειρα το πρωτα στην ΜΤΝ γιατι εν που τζιαμε που το εποιαεν η γενεκα του παρεα μου τζιε εν ειχαν μπαταριες ουτε η σαμσυνγ ειχε ειπε μ η κοπελλα τζιαμε ετσι επια τζιε επληρωσα την 34ευρω που την πουγκαν μου. Παντος εχει ακομα 6 μηνες εγγκυηση ως το καλοκαιρι. Σορρυ αν σε εκουρασα αλλα αρεσκει μ να τα λαλω κουτσα καθαρισμεναν.@

Καλα δεν υπαρχει .........

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Παιδιά δεν είναι τσατ εδώ.

Μπορείτε να αλλάξετε προσωπικά μηνύματα αν θέλετε.

Γράφετε παρακαλώ σε απλά ελληνικά να καταλαβαίνουν όλοι, όπως επίσης και η γραφή sms με συντμήσεις κλπ απαγορεύεται.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)