Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

άκουσα σήμερα βγήκε η 5 για το S5 για εμάς πότε με το καλό?

ξέρουμε κάτι ?

Για τα πολωνικά S5 έχει αρκετές μέρες που έχει δοθεί. Όλοι οι υπόλοιποι απλώς περιμένουμε.:)

Φιλικά Γιώργος

Έχει βγει και για τα ελληνικά σ5 ! Έχει ανακοινωθεί στην επίσημη σελίδα στο φβ! Ρώτησαν αρκετοί και για νοτε 4 και είπαν δεν ξέρουν ακριβές ημερομηνία μόλις γίνει διαθέσιμο θα το ανακοινώσουν

Έχει βγει και για τα ελληνικά σ5 ! Έχει ανακοινωθεί στην επίσημη σελίδα στο φβ! Ρώτησαν αρκετοί και για νοτε 4 και είπαν δεν ξέρουν ακριβές ημερομηνία μόλις γίνει διαθέσιμο θα το ανακοινώσουν

Στο fb μπορεί να βγήκε. ΟΤΑ πάντως δεν βγήκε. :)

Φιλικά Γιώργος

Στο fb μπορεί να βγήκε. ΟΤΑ πάντως δεν βγήκε. :)

οντως ! :lol::lol: τουλαχιστον βγηκε κατι ειναι και αυτο αναμενουμε και εμεις συντομα ελπιζω!

πήγα σήμερα στη wind να αλλάξω το ταχυφορτιστή μου γιατί έκανε διακοπές στη φόρτιση, (με κανονικό φορτιστή φορτίζει κανονικά)και τελικά μου κρατήσανε το κινητό.... θα το πάρω σε 10 μέρες εργάσιμες περίπου.....:cry: η κοπέλα στη wind μου είπε ότι καλύτερα να το φορτίζω με άλλον φορτιστή, αλλά εγώ επέμενα ότι θέλω ένα ταχυφορτιστή γιατί φορτίζει πιο γρήγορα, δεν είναι το ίδιο.

επίσης το κινητό μου είχε μία κηλίδα μικρή στην οθόνη αλλα επιφανιακά,όταν πέφτει ο ήλιος πάνω και υπό γωνία. η κοπέλα μου είπε ότι δεν θα μου την αλλάξουν γιατί θα ισχυριστούν ότι το έκανα εγώ.... βέβαια αυτό το είχε από τότε που το πήρα αλλά έπρεπε να το πάω την ίδια μέρα που το αγόρασα για αλλαγή....

στον υπολογιστή το έγραψε όμως ότι υπάρχει μκρή κηλίδα στην οθόνη δεν έχω πολλές ελπίδες φαντάζομαι για αλλαγή οθόνης....αν βάλω screen protector μπορεί και να μην φαίνεται καθόλου....

τελικά άξιζε που το πήγα η όχι? είναι αρκετές μέρες χωρίς smartphone.....

https://www.dropbox.com/sh/7py25246zm5tsgd/AABPjqMrxziUVRd14YkywthJa?dl=0

technoholic maniac reviewer

Αν άξιζε που το πήγες θα το διαπιστώσεις όταν το παραλάβεις και ανάλογα με το τι σου έχουν αλλάξει ή όχι. ..

Πάντως πολύ κουλό μου φαίνεται που έχει την κηλίδα. ..λογικά είναι για αλλαγή ... τώρα για το άλλο που σου λείπει κομμάτι από το νίκελ πως έγινε? ??

πήγα σήμερα στη wind να αλλάξω το ταχυφορτιστή μου γιατί έκανε διακοπές στη φόρτιση, (με κανονικό φορτιστή φορτίζει κανονικά)και τελικά μου κρατήσανε το κινητό.... θα το πάρω σε 10 μέρες εργάσιμες περίπου.....:cry: η κοπέλα στη wind μου είπε ότι καλύτερα να το φορτίζω με άλλον φορτιστή, αλλά εγώ επέμενα ότι θέλω ένα ταχυφορτιστή γιατί φορτίζει πιο γρήγορα, δεν είναι το ίδιο.

επίσης το κινητό μου είχε μία κηλίδα μικρή στην οθόνη αλλα επιφανιακά,όταν πέφτει ο ήλιος πάνω και υπό γωνία. η κοπέλα μου είπε ότι δεν θα μου την αλλάξουν γιατί θα ισχυριστούν ότι το έκανα εγώ.... βέβαια αυτό το είχε από τότε που το πήρα αλλά έπρεπε να το πάω την ίδια μέρα που το αγόρασα για αλλαγή....

στον υπολογιστή το έγραψε όμως ότι υπάρχει μκρή κηλίδα στην οθόνη δεν έχω πολλές ελπίδες φαντάζομαι για αλλαγή οθόνης....αν βάλω screen protector μπορεί και να μην φαίνεται καθόλου....

τελικά άξιζε που το πήγα η όχι? είναι αρκετές μέρες χωρίς smartphone.....

https://www.dropbox.com/sh/7py25246zm5tsgd/AABPjqMrxziUVRd14YkywthJa?dl=0

Για μένα το μόνο κακό είναι ότι το πήγες στην wind.... αν είσαι ιδικά από Αθήνα έπρεπε να το πας σε ένα επίσημο service SMARTEC όπου 1 θα κοίταζαν αμέσως τον φορτιστή και αν όντως είχε πρόβλημα και είχαν διαθέσιμο θα στον άλλαζαν αμέσως και 2 θα το κρατούσαν το κινητό το πολύ 1-2 μέρες και όχι 10 που ζητάνε όλα τα μεγάλα καταστήματα.

"ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ"

δεν είμαι Αθήνα..... δεν έχει επίσημο service εδώ αναγκαστικά έπρεπε να το πάω στη wind να το στείλουν.

το φορτιστή σίγουρα θα μου τον αλλάξουν αφού έχει πρόβλημα και κάνει διακοπές (ενώ φορτίζει κανονικά με οποιοδήποτε άλλο φορτιστή), τώρα την οθόνη δεν το κόβω να μου την αλλάζουν.... θα ισχυριστούν ότι εγώ έφταιγα. αλλά έκανα την προσπάθειά μου και άγιος ο θεός. (δεν φαίνεται ούτος η άλλος καθόλου όταν ανοίγει η οθόνη, φαίνεται όταν πέφτει ο ήλιος πάνω και όταν καθαρίσω καλά την οθόνη. τα έλαια του δαχτύλου καλύπτουν το σημαδάκι και γιαυτό δεν το είχα δει αμέσως).

σκέφτομαι να βάλω κάποιο screen protector πάνω να το καλύψω.

όπως και να έχει δεν αξίζει να το σκοτωσω και να το πουλήσω αν και μου πέρασε από το μυαλό η ιδέα. κανά 450άρι ίσως έπιανε αλλα το λυπάμαι... 849 κανει

technoholic maniac reviewer

Καλησπερα παιδια για την εγγυηση πρεπει να εχεις κ την αποδειξη ? Αν ειναι απο επιδοτηση πρωην δουλεια σου τι γινεται ? Υπαρχει καποιος τροπος .

Καλησπερα παιδια για την εγγυηση πρεπει να εχεις κ την αποδειξη ? Αν ειναι απο επιδοτηση πρωην δουλεια σου τι γινεται ? Υπαρχει καποιος τροπος .

Νομίζω ότι δεν θα την χρειαστείς. Αφού η συσκευή κυκλοφορεί λιγότερο από τρίμηνο.

Φιλικά Γιώργος

Σήμερα μιλούσα σε ανοιχτή ακρόαση και προσπαθούσα να μπω στο Internet αλλά είχε βγει η μπάρα της συνομιλίας πάνω ψιλά στην οθόνη και δεν μπορούσα να πληκτρολογώ την ιστοσελίδα που ήθελα !!! Ξέρει κανείς πως γίνεται ενώ συνομιλω στο τηλέφωνο παράλληλα να ψάχνω στο Internet ?

Σήμερα μιλούσα σε ανοιχτή ακρόαση και προσπαθούσα να μπω στο Internet αλλά είχε βγει η μπάρα της συνομιλίας πάνω ψιλά στην οθόνη και δεν μπορούσα να πληκτρολογώ την ιστοσελίδα που ήθελα !!! Ξέρει κανείς πως γίνεται ενώ συνομιλω στο τηλέφωνο παράλληλα να ψάχνω στο Internet ?

Δοκίμασε τον stock browser

Πριν βγει η μπάρα συνομιλίας, όπως η κλήση καλύπτει όλη την οθόνη από πάνω δεξιά ή αριστερά κατεβάζεις την εφαρμογή των κλησεων διαγώνια προς την μεση ώστε να γίνει μικρό παράθυρο (πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο τα πολλαπλά παραθυρα) αφού γίνει αυτό στο κύκλο που βγάζει τσεκαρεις την ελάχιστοποίηση (δεύτερο από αριστερα) έτσι μιλάς κανονικά κ έχεις το τηλ να κάνεις ότι θέλεις ακόμα και ίντερνετ και πολλά αλλα..και μπορείς να το κάνεις με πολλά παράθυρα αυτό. . Edited by xiou

Πριν βγει η μπάρα συνομιλίας, όπως η κλήση καλύπτει όλη την οθόνη από πάνω δεξιά ή αριστερά κατεβάζεις την εφαρμογή των κλησεων διαγώνια προς την μεση ώστε να γίνει μικρό παράθυρο (πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο τα πολλαπλά παραθυρα) αφού γίνει αυτό στο κύκλο που βγάζει τσεκαρεις την ελάχιστοποίηση (δεύτερο από αριστερα) έτσι μιλάς κανονικά κ έχεις το τηλ να κάνεις ότι θέλεις ακόμα και ίντερνετ και πολλά αλλα..και μπορείς να το κάνεις με πολλά παράθυρα αυτό. .

Στο alpha εαν κατα τη διάρκεια μιας κλησης πατησεις το home button, δημιουργειται ενα μικρο παραθυράκι και μπορεις να κανεις οτι αλλη εργασία θέλεις https://www.dropbox.com/sc/qdwitn5krgdst64/AABteXLY0fh3zK0eLpQysptoa χωρις να χρειάζεται ελάχιστοποίηση η κάποια άλλη κινηση απο σενα. Θεωρησα οτι δουλεύει παρόμοια και στο n4

Στο alpha εαν κατα τη διάρκεια μιας κλησης πατησεις το home button, δημιουργειται ενα μικρο παραθυράκι και μπορεις να κανεις οτι αλλη εργασία θέλεις https://www.dropbox.com/sc/qdwitn5krgdst64/AABteXLY0fh3zK0eLpQysptoa χωρις να χρειάζεται ελάχιστοποίηση η κάποια άλλη κινηση απο σενα. Θεωρησα οτι δουλεύει παρόμοια και στο n4

Ετσι ειναι και στο δικο μου το Ν4, το εχω κανει πολλες φορες που χρειαστηκα να κανω κατι

Στο note πατώντας το home button γίνεται αυτό που λες αλλά μένει και η μπάρα συνομιλίας επάνω. .. και δεν μπορείς να γράψεις στο ίντερνετ (αυτό που ρώτησε ο φίλος πιο πανω)

Ενώ όταν κάνεις ελάχιστοποίηση παραθύρου δεν καλύπτεται η μπάρα .. και μπορείς να έχεις πολλά παράθυρα στην ελάχιστοποίηση ή μερικώς ανοικτά. ..ενώ μιλάς στο τηλέφωνο

Edited by xiou

Στο note πατώντας το home button γίνεται αυτό που λες αλλά μένει και η μπάρα συνομιλίας επάνω. ..

Ενώ όταν κάνεις ελάχιστοποίηση παραθύρου δεν καλύπτεται η μπάρα .. και μπορείς να έχεις πολλά παράθυρα στην ελάχιστοποίηση ή μερικώς ανοικτά. ..ενώ μιλάς στο τηλέφωνο

Η μπάρα μενει οπως λες αλλα εαν μπεις στον stock browser φεύγει και σου αφηνει ελευθερη την search bar. Στον chrome δεν φευγει π.χ

Δεν το έχω δοκιμάσει μια που τα κλείνω με την ελάχιστοποίηση επειδη έχω αρκετά παραθυρα ανοικτά συνηθως .. Όπως και να έχει κάνει παρα πολλά που κάθε φορά ανακαλύπτεις και καινουρια πράγματα! !! Edited by xiou

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις !!! Νομίζω πως την επόμενη φορά θα τα καταφέρω διότι όντως με το home button δεν είχα αποτέλεσμα !!! Το πρόβλημα ήταν ότι μου είχε καλύψει όπως είπατε και εσείς το search bar του browser και δεν χρησιμοποιώ Chrome αλλά αυτόν που έχει το Note4. Προς το παρόν θα χρησιμοποιώ την ελαχιστοποιηση ΑΝ τα καταφέρω !!! Παντός ειλικρινά δεν σας κρύβω ότι είναι στιγμές που αναζητώ την απλότητα και την χρηστικότητα του iphone !!! Προσπαθώ τόσες μέρες να βρω ένα πρόγραμμα που ΕΎΚΟΛΑ να ζιπαρω φωτογραφίες και να τις επισυνάπτω στο mail και να τις στέλνω ΒΡΕ ΤΊΠΟΤΑ !!! Σας ευχαριστώ παντός για τις απαντήσεις !!!

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις !!! Νομίζω πως την επόμενη φορά θα τα καταφέρω διότι όντως με το home button δεν είχα αποτέλεσμα !!! Το πρόβλημα ήταν ότι μου είχε καλύψει όπως είπατε και εσείς το search bar του browser και δεν χρησιμοποιώ Chrome αλλά αυτόν που έχει το Note4. Προς το παρόν θα χρησιμοποιώ την ελαχιστοποιηση ΑΝ τα καταφέρω !!! Παντός ειλικρινά δεν σας κρύβω ότι είναι στιγμές που αναζητώ την απλότητα και την χρηστικότητα του iphone !!! Προσπαθώ τόσες μέρες να βρω ένα πρόγραμμα που ΕΎΚΟΛΑ να ζιπαρω φωτογραφίες και να τις επισυνάπτω στο mail και να τις στέλνω ΒΡΕ ΤΊΠΟΤΑ !!! Σας ευχαριστώ παντός για τις απαντήσεις !!!

Winzip. Επιλέγεις τις φωτογραφίες που θελεις μεσα απ την εφαρμογή και πατας στο mail στην κατω μερια οπου υπάρχει επιλογή για zip των φωτογραφιών και αποστολη του μαιλ. 1,5 ευρω νομίζω εχει το app

Γενικά ως πρώην κατοχος i Phone και εγώ θέλω να επισημάνω με την σειρά μου ότι το play store έχει αρκετή έλλειψη σε εφαρμογες κ.α. σε σχέση με το app store αντίστοιχα. .αλλά από εκεί και πέρα το i phone είναι όντως τόσο απλό σε σχέση με Android σε σημείο όμως που το βαριέσαι γιατί δεν κάνει τίποτα απολύτως. .. Γενικά θέλει πολύ ψάξιμο για να βρούμε τα τόσα πολλά που κάνει το note...

Γενικά ως πρώην κατοχος i Phone και εγώ θέλω να επισημάνω με την σειρά μου ότι το play store έχει αρκετή έλλειψη σε εφαρμογες κ.α. σε σχέση με το app store αντίστοιχα. .αλλά από εκεί και πέρα το i phone είναι όντως τόσο απλό σε σχέση με Android σε σημείο όμως που το βαριέσαι γιατί δεν κάνει τίποτα απολύτως. .. Γενικά θέλει πολύ ψάξιμο για να βρούμε τα τόσα πολλά που κάνει το note...

Δεν θα έλεγα οτι εχει έλλειψη αλλά οτι για 1 πράγμα που θελεις, το playstore θα σου δώσει 30 αποτέλεσματα εκ των οποίων μολις οι 2-3 εφαρμογές θα αξίζουν. Απ την αλλη το app store, θα σου δωσει 2-3 αποτελέσματα αλλα θα αξίζουν και τα 3.

Καταλαβαίνεις το συλλογισμό μου. :)

Τελος, ως χρόνια χρήστης Android, συνεχως ανακαλύπτω νεα πράγματα ακόμα και τώρα. Οπότε φαντάσου ποσα εχεις να ανακαλύψεις εσυ που ηρθες τώρα :)

Όντως ότι έχω να ανακαλύψω πολλά ισχύει. ..αλλά 2-3 εφαρμογές (δεν λέω παραπάνω γιατί υπάρχουν πολλες) που τις είχα σε i Phone δεν τις έχω βρει εδώ αλλά ούτε κάτι αντίστοιχο. .

Θα μου πεις για 2-3 κάνεις έτσι? ... ίσως αλλά τις θεωρώ πολύ σημαντικές. . Πχ κάποιες ιατρικές εφαρμογές που είχα σε i phone εδώ δεν υπάρχουν. .. επίσης δεν έχω καταφέρει ακόμα να βρω εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο (να μπορώ να βάλω φωτογραφίες και να τα κάνω βίντεο ή να κολησω αποσπάσματα από βίντεο φωτογραφίες και να κάνω ένα βίντεο. .ΑΛΛΑ με δική μου μουσικη από τα τραγούδια που έχω στο κινητο) ..ακόμα ψάχνω εφαρμογή. . Ε κάπως έτσι με 2-3 εφαρμογές που δεν τις έχω θεωρώ ότι για τα δικά μου τα δεδομένα έχει ελλείψεις το play store

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)