Jump to content

Moto G (έκδοση 2014)

lewton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μια χαρά !!

επειδή έχω ασχοληθεί μονο με samsung .. πως περνάω την rom εδώ ? κάνω πρώτα root μετά περνάω recovery και από εκεί instal zip κλπ ?

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μια χαρά !!

επειδή έχω ασχοληθεί μονο με samsung .. πως περνάω την rom εδώ ? κάνω πρώτα root μετά περνάω recovery και από εκεί instal zip κλπ ?

Αν δεν έχεις ξεκλειδώσει bootloader και κάνεις ήδη ρουτ, δεν μπορείς να περάσεις ρομ. Το να περάσεις την ρομ είναι στάνταρ διαδικασία, το ξεκλείδωμα bootloader είναι λίγο παλλουκάκι γτ πρέπει να πάρεις κωδικό από τη μοτορόλα (μν ρωτάς, ο μόνος τρόπος είναι αυτός) και μετά να παίξεις λίγο με γραμμή εντολών.

Λοιπόν, σ στέλνω τη σελίδα των ρομ του κινητού μας. Αν ακολουθήσεις τη διαδικασία κατά γράμμα, θα τα έχεις κάνει όλα σε 20-25 λεπτά... Αν όχι, κάνε αντίγραφα για να είσαι σίγουρος.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6127325#post6127325

Τα βήματα δουλεύουν όλα 100% χωρίς να χρειαστείς κάτι παραπάνω. Τα δοκίμασα προσωπικά πριν λίγες μέρες.

σε κάποιους δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα (όπως σε μένα) ενώ άλλοι λένε ο,τι έχει. Αν σ τύχει κάτι, υπάρχει εύκολη λύση (στην αντιγράφω από το thread για τις ρομ)

Αν δεν σας λειτουργεί το GPS μετά από εγκατάσταση cm, τότε σε περιβάλλον fastboot adb, δώστε από το PC τις παρακάτω εντολές

adb reboot bootloader

fastboot erase modemst1

fastboot erase modemst2

Σύμφωνα με αυτό, το κάνεις και καθαρίζεις μια και καλή!

Ράδιο υπάρχει κανονικά;Και με την μπαταρία υπάρχει παραπάνω κατανάλωση η είναι ή ίδια;

Καλησπερα στους φιλους...Εχω το κινητο περιπου 3 βδομαδες και μου κανει το εξης κουφο(οχι παντα):ενω δειχνει το λογοτυπο του δικτυου και σερφαρω κανονικα σε 3g μια χαρα με 3G,Η,οσοι με παιρνουν τηλεφωνο τους λεει οτι ειμαι εκτος δικτυου με αποτελεσμα να χανω τις κλησεις και τα sms!!!...να σημειωσω οτι το εχω μονιμα σε 3g(δικτυα κιν.τηλεφ),εχω μονο μια σιμ μεσα και οτι το αγορασα με λολιποπ....πως ειναι δυνατον να δουλευουν τα δεδομενα και να ειμαι εκτος δικτυου στις κλησεις?..Δοκιμασα να το βαλω σε 2G αλλα δεν δουλευουν τα δεδομενα και το ιντερνετ....Απαραδεκτο αυτο γιατι σε ξεγελαει οτι εχεις σημα αλλα οι αλλοι δεν μπορουν να επικοινωνησουν μαζι σου Edited by GPOWER

Θα πας ρυθμίσεις - καρτες sim και στην προτεραιότητα σύνδεσης θα επιλέξεις 'φωνη'.

Ευχαριστώ για την απάντηση φιλε μου αλλά δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση για προτεραιότητα στο μενού:κάρτες σιμ...εψαξα σε όλα τα υπομενου.....ΑΚΥΡΟ....μόλις το βρήκα αλλά είναι γκρι και δεν μου ανοίγει να το αλλαξω

Edited by GPOWER

Ευχαριστώ για την απάντηση φιλε μου αλλά δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση για προτεραιότητα στο μενού:κάρτες σιμ...εψαξα σε όλα τα υπομενου.....ΑΚΥΡΟ....μόλις το βρήκα αλλά είναι γκρι και δεν μου ανοίγει να το αλλαξω

Περίεργο μου φαίνεται.στο δικο μου δίνει επιλογή για φωνη ή για δεδομένα.προφανώς στο δικο σου είναι επιλεγμένα τα δεδομένα για αυτό δεν δέχεται κλήσεις.

Γι αυτό δεν το βρήκα αμέσως....ηταν γκρι τα γραμματα στο άσπρο φόντο του μενού...πολύ περίεργο πάντως...θα δοκιμασω να βγάλω την σιμ μπας και στρώσει....δεν μπορω να σκεφτώ κάτι άλλο.....

μετα το update σε lollipop λειτουργεί σε όλους το tethering?

Χωρις κανενα απολυτως προβλημα, το χρησιμοποιω πολυ συχνα.

Έβγαλα-έβαλα-άλλαξα θέση την σιμ αλλά τα ίδια...ίσως η προτεραιότητα ενεργοποιηται μονο αν εχεις 2 σιμ..

Έβγαλα-έβαλα-άλλαξα θέση την σιμ αλλά τα ίδια...ίσως η προτεραιότητα ενεργοποιηται μονο αν εχεις 2 σιμ..

Δεν νομιζω και με μια sim μπορείς να το επιλεξεις

Λάθος μου,εχεις δίκιο φιλε μου με μια sim δεν μπορείς να το επιλέξεις.

Edited by mgfil

Πως εμφανιζεται το ποσοστο της μπαταριας; ξερει κανεις;

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.kroegerama.android4batpercent

Με αυτό το τρόπο, μόλις το ενεργοποιήσεις, restart και στην συνέχεια αφαιρείς την εφαρμογή και είσαι ΟΚ!

Edited by HOC_MODO
992

Tethering εχω δοκιμασει (πριν κανενα μηνα), λειτουργουσε κανονικα σε εμενα. Συνδεση αμεση με το ταμπλετ, μεταφορα δεδομενων απροβληματιστα.

Ας ρωτησω κατι εγω: χρησιμοποιω το handcent SMS για μηνυματα. Ως τωρα εστελνα sms απο την μια καρτα (την πρωτη, αυτη της συνδεσης). Πώς μπορω να στειλω μνμ με τη δευτερη καρτα (καρτοκινητο);;;;; Εστειλα χθες ενα sms απο τη συνδεση στο καρτοκινητο, εμφανιστηκε στο handcent sms ενα μνμ απο τη συνδεση και ενα αλλο μνμ προς το καρτοκινητο. Πώς μπορει να γινει το αντιθετο;

Καλημερα.

Χωρις κανενα απολυτως προβλημα, το χρησιμοποιω πολυ συχνα.

δεν έχω ίδεα αλλα δεν λειτουργεί και βρήκα αρκετούς με πρόβλημα αλλα όχι λύση,update ota η φρέσκο ?

το @@@ και την υπογραφη προσεχω που την βαζω

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.kroegerama.android4batpercent

Με αυτό το τρόπο, μόλις το ενεργοποιήσεις, restart και στην συνέχεια αφαιρείς την εφαρμογή και είσαι ΟΚ!

Ευχαριστω πολυ!!!

δεν έχω ίδεα αλλα δεν λειτουργεί και βρήκα αρκετούς με πρόβλημα αλλα όχι λύση,update ota η φρέσκο ?

Update ota και χωρις προηγουμενο καθαρισμα, εγκατασταση πανω απο την 4.4

γεια σας, εχετε θεμα με την μπαταρια του κινητου;

εμενα με android 5 δυσκολα μου βγαζει την μερα, με χρηση μεσο ορο, 10-15' ομιλίας την μερα, 1 ωρα ιντερνετ wifi, και κανενα παιχνιδι που και που, και να απενεργοποιω τις εφαρμογες με το Greenify οταν τελειωσω την χρηση, σε αντιθεση με τον αδερφο μου, με το ιδιο κινητο, ίδιο android, με ομιλια πάνω απο 2 ωρες την μερα και internet, να του βγαζει 3 ως και 4 μερες!!!!!

καμια σχεση, μπορειτε να προτεινετε αν μπορω να κανω κατι;

απο βαρια προγραμματα εχω μονο το facebook σε ατιθεση με τον αδερφο μου, που δεν το εχει

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π.

γεια σας, εχετε θεμα με την μπαταρια του κινητου;

εμενα με android 5 δυσκολα μου βγαζει την μερα, με χρηση μεσο ορο, 10-15' ομιλίας την μερα, 1 ωρα ιντερνετ wifi, και κανενα παιχνιδι που και που, και να απενεργοποιω τις εφαρμογες με το Greenify οταν τελειωσω την χρηση, σε αντιθεση με τον αδερφο μου, με το ιδιο κινητο, ίδιο android, με ομιλια πάνω απο 2 ωρες την μερα και internet, να του βγαζει 3 ως και 4 μερες!!!!!

καμια σχεση, μπορειτε να προτεινετε αν μπορω να κανω κατι;

απο βαρια προγραμματα εχω μονο το facebook σε ατιθεση με τον αδερφο μου, που δεν το εχει

Μπα, δύσκολα. Και εγώ έκανα update σε 5.0.2 και μετά σε custom rom cm 12.1 αλλά η μπαταρία πέφτει γρήγορα. Μια μέρα με μέτρια προς βαριά χρήση. Στην κιτ κατ ήταν πολύ καλύτερη η διαχείριση μπαταρίας δυστυχώς. Το μόνο που βοηθάει είναι greenify με donation package για μένα, αλλά όχι πολύ. Όσο αναφορά όλα αυτά τα battery saver/ battery expander μπλα μπλα μπλα μακριά, πιο πολύ κακό από καλό κάνουν...

Ας ρωτησω κατι εγω: χρησιμοποιω το handcent SMS για μηνυματα. Ως τωρα εστελνα sms απο την μια καρτα (την πρωτη, αυτη της συνδεσης). Πώς μπορω να στειλω μνμ με τη δευτερη καρτα (καρτοκινητο);;;;; Εστειλα χθες ενα sms απο τη συνδεση στο καρτοκινητο, εμφανιστηκε στο handcent sms ενα μνμ απο τη συνδεση και ενα αλλο μνμ προς το καρτοκινητο. Πώς μπορει να γινει το αντιθετο;

Καλημερα. Αν εχεις καποιος απαντηση, ευχαριστω εκ των προτερων.

Επισης, πώς καλω απο τη δευτερη καρτα σιμ εναν αριθμο που εχω "μαθει" το κινητο να καλει μονο απο την πρωτη;

Για το πρώτο δε γνωρίζω. Το 2ο αν θυμάμαι καλά όταν καλείς κανονικά, γίνεται αν πατήσεις ένα πλήκτρο που λέει κάτι σαν αλλαγή κάρτας sim.

Εχθές το βράδυ ήμουν με μια φίλη που έχει το moto g και μου λέει πάρε με τηλέφωνο να δεις κάτι. Την ώρα που έβλεπε κάτι άλλο, π.χ. στο browser (uc μάλιστα όχι chrome για να είναι πιο ελαφρύς). Την καλώ, βγάζει πάνω πάνω την ειδοποίηση τη μικρή για την κλήση, και μου λέει απάντησε αν μπορείς. Δοκιμάζω και πράγματι δε γινόταν να απαντήσω. Εντελώς σαν να μην αναγνωρίζει την αφή σε εκείνο το σημείο. Και τι κανείς όταν σε καλούν σε τέτοιες συνθήκες; Α, έχω μάθει να το κλειδώνω και να το ξεκλειδώνω στιγμιαία και τότε δουλεύει. Δε μου λες, reset έκανες μετά την αναβάθμιση σε lollipop; Όχι...

Παιδιά πρόβλημα. ξαφνικά έχει μαυρίσει η οθόνη κ δεν κάνει τπτ.. όταν με καλούν η χτυπάει το ξυπνητήρι ακούγεται κανονικα αλλά η οθόνη είναι μαύρη.. τι κάνω;

• The title was changed to Moto G (έκδοση 2014)