ns11 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 μια χαρά !! επειδή έχω ασχοληθεί μονο με samsung .. πως περνάω την rom εδώ ? κάνω πρώτα root μετά περνάω recovery και από εκεί instal zip κλπ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 μια χαρά !! επειδή έχω ασχοληθεί μονο με samsung .. πως περνάω την rom εδώ ? κάνω πρώτα root μετά περνάω recovery και από εκεί instal zip κλπ ? Αν δεν έχεις ξεκλειδώσει bootloader και κάνεις ήδη ρουτ, δεν μπορείς να περάσεις ρομ. Το να περάσεις την ρομ είναι στάνταρ διαδικασία, το ξεκλείδωμα bootloader είναι λίγο παλλουκάκι γτ πρέπει να πάρεις κωδικό από τη μοτορόλα (μν ρωτάς, ο μόνος τρόπος είναι αυτός) και μετά να παίξεις λίγο με γραμμή εντολών. Λοιπόν, σ στέλνω τη σελίδα των ρομ του κινητού μας. Αν ακολουθήσεις τη διαδικασία κατά γράμμα, θα τα έχεις κάνει όλα σε 20-25 λεπτά... Αν όχι, κάνε αντίγραφα για να είσαι σίγουρος. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6127325#post6127325 Τα βήματα δουλεύουν όλα 100% χωρίς να χρειαστείς κάτι παραπάνω. Τα δοκίμασα προσωπικά πριν λίγες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 σε κάποιους δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα (όπως σε μένα) ενώ άλλοι λένε ο,τι έχει. Αν σ τύχει κάτι, υπάρχει εύκολη λύση (στην αντιγράφω από το thread για τις ρομ) Αν δεν σας λειτουργεί το GPS μετά από εγκατάσταση cm, τότε σε περιβάλλον fastboot adb, δώστε από το PC τις παρακάτω εντολές adb reboot bootloader fastboot erase modemst1 fastboot erase modemst2 Σύμφωνα με αυτό, το κάνεις και καθαρίζεις μια και καλή!Ράδιο υπάρχει κανονικά;Και με την μπαταρία υπάρχει παραπάνω κατανάλωση η είναι ή ίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 (edited) Καλησπερα στους φιλους...Εχω το κινητο περιπου 3 βδομαδες και μου κανει το εξης κουφο(οχι παντα):ενω δειχνει το λογοτυπο του δικτυου και σερφαρω κανονικα σε 3g μια χαρα με 3G,Η,οσοι με παιρνουν τηλεφωνο τους λεει οτι ειμαι εκτος δικτυου με αποτελεσμα να χανω τις κλησεις και τα sms!!!...να σημειωσω οτι το εχω μονιμα σε 3g(δικτυα κιν.τηλεφ),εχω μονο μια σιμ μεσα και οτι το αγορασα με λολιποπ....πως ειναι δυνατον να δουλευουν τα δεδομενα και να ειμαι εκτος δικτυου στις κλησεις?..Δοκιμασα να το βαλω σε 2G αλλα δεν δουλευουν τα δεδομενα και το ιντερνετ....Απαραδεκτο αυτο γιατι σε ξεγελαει οτι εχεις σημα αλλα οι αλλοι δεν μπορουν να επικοινωνησουν μαζι σου Edited May 26, 2015 by GPOWER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgfil Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Θα πας ρυθμίσεις - καρτες sim και στην προτεραιότητα σύνδεσης θα επιλέξεις 'φωνη'. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FFF13 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 μετα το update σε lollipop λειτουργεί σε όλους το tethering? Παράθεση το @@@ και την υπογραφη προσεχω που την βαζω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 (edited) Θα πας ρυθμίσεις - καρτες sim και στην προτεραιότητα σύνδεσης θα επιλέξεις 'φωνη'. Ευχαριστώ για την απάντηση φιλε μου αλλά δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση για προτεραιότητα στο μενού:κάρτες σιμ...εψαξα σε όλα τα υπομενου.....ΑΚΥΡΟ....μόλις το βρήκα αλλά είναι γκρι και δεν μου ανοίγει να το αλλαξω Edited May 26, 2015 by GPOWER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgfil Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση φιλε μου αλλά δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση για προτεραιότητα στο μενού:κάρτες σιμ...εψαξα σε όλα τα υπομενου.....ΑΚΥΡΟ....μόλις το βρήκα αλλά είναι γκρι και δεν μου ανοίγει να το αλλαξω Περίεργο μου φαίνεται.στο δικο μου δίνει επιλογή για φωνη ή για δεδομένα.προφανώς στο δικο σου είναι επιλεγμένα τα δεδομένα για αυτό δεν δέχεται κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Γι αυτό δεν το βρήκα αμέσως....ηταν γκρι τα γραμματα στο άσπρο φόντο του μενού...πολύ περίεργο πάντως...θα δοκιμασω να βγάλω την σιμ μπας και στρώσει....δεν μπορω να σκεφτώ κάτι άλλο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
techlink Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 μετα το update σε lollipop λειτουργεί σε όλους το tethering? Χωρις κανενα απολυτως προβλημα, το χρησιμοποιω πολυ συχνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Έβγαλα-έβαλα-άλλαξα θέση την σιμ αλλά τα ίδια...ίσως η προτεραιότητα ενεργοποιηται μονο αν εχεις 2 σιμ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgfil Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 (edited) Έβγαλα-έβαλα-άλλαξα θέση την σιμ αλλά τα ίδια...ίσως η προτεραιότητα ενεργοποιηται μονο αν εχεις 2 σιμ.. Δεν νομιζω και με μια sim μπορείς να το επιλεξεις Λάθος μου,εχεις δίκιο φιλε μου με μια sim δεν μπορείς να το επιλέξεις. Edited May 26, 2015 by mgfil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Πως εμφανιζεται το ποσοστο της μπαταριας; ξερει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HOC_MODO Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 (edited) Πως εμφανιζεται το ποσοστο της μπαταριας; ξερει κανεις; https://play.google.com/store/apps/details?id=de.kroegerama.android4batpercent Με αυτό το τρόπο, μόλις το ενεργοποιήσεις, restart και στην συνέχεια αφαιρείς την εφαρμογή και είσαι ΟΚ! Edited May 27, 2015 by HOC_MODO Παράθεση 992 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Tethering εχω δοκιμασει (πριν κανενα μηνα), λειτουργουσε κανονικα σε εμενα. Συνδεση αμεση με το ταμπλετ, μεταφορα δεδομενων απροβληματιστα. Ας ρωτησω κατι εγω: χρησιμοποιω το handcent SMS για μηνυματα. Ως τωρα εστελνα sms απο την μια καρτα (την πρωτη, αυτη της συνδεσης). Πώς μπορω να στειλω μνμ με τη δευτερη καρτα (καρτοκινητο);;;;; Εστειλα χθες ενα sms απο τη συνδεση στο καρτοκινητο, εμφανιστηκε στο handcent sms ενα μνμ απο τη συνδεση και ενα αλλο μνμ προς το καρτοκινητο. Πώς μπορει να γινει το αντιθετο; Καλημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FFF13 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Χωρις κανενα απολυτως προβλημα, το χρησιμοποιω πολυ συχνα. δεν έχω ίδεα αλλα δεν λειτουργεί και βρήκα αρκετούς με πρόβλημα αλλα όχι λύση,update ota η φρέσκο ? Παράθεση το @@@ και την υπογραφη προσεχω που την βαζω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=de.kroegerama.android4batpercent Με αυτό το τρόπο, μόλις το ενεργοποιήσεις, restart και στην συνέχεια αφαιρείς την εφαρμογή και είσαι ΟΚ! Ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
techlink Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 δεν έχω ίδεα αλλα δεν λειτουργεί και βρήκα αρκετούς με πρόβλημα αλλα όχι λύση,update ota η φρέσκο ? Update ota και χωρις προηγουμενο καθαρισμα, εγκατασταση πανω απο την 4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 γεια σας, εχετε θεμα με την μπαταρια του κινητου; εμενα με android 5 δυσκολα μου βγαζει την μερα, με χρηση μεσο ορο, 10-15' ομιλίας την μερα, 1 ωρα ιντερνετ wifi, και κανενα παιχνιδι που και που, και να απενεργοποιω τις εφαρμογες με το Greenify οταν τελειωσω την χρηση, σε αντιθεση με τον αδερφο μου, με το ιδιο κινητο, ίδιο android, με ομιλια πάνω απο 2 ωρες την μερα και internet, να του βγαζει 3 ως και 4 μερες!!!!! καμια σχεση, μπορειτε να προτεινετε αν μπορω να κανω κατι; απο βαρια προγραμματα εχω μονο το facebook σε ατιθεση με τον αδερφο μου, που δεν το εχει Παράθεση ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 γεια σας, εχετε θεμα με την μπαταρια του κινητου; εμενα με android 5 δυσκολα μου βγαζει την μερα, με χρηση μεσο ορο, 10-15' ομιλίας την μερα, 1 ωρα ιντερνετ wifi, και κανενα παιχνιδι που και που, και να απενεργοποιω τις εφαρμογες με το Greenify οταν τελειωσω την χρηση, σε αντιθεση με τον αδερφο μου, με το ιδιο κινητο, ίδιο android, με ομιλια πάνω απο 2 ωρες την μερα και internet, να του βγαζει 3 ως και 4 μερες!!!!! καμια σχεση, μπορειτε να προτεινετε αν μπορω να κανω κατι; απο βαρια προγραμματα εχω μονο το facebook σε ατιθεση με τον αδερφο μου, που δεν το εχει Μπα, δύσκολα. Και εγώ έκανα update σε 5.0.2 και μετά σε custom rom cm 12.1 αλλά η μπαταρία πέφτει γρήγορα. Μια μέρα με μέτρια προς βαριά χρήση. Στην κιτ κατ ήταν πολύ καλύτερη η διαχείριση μπαταρίας δυστυχώς. Το μόνο που βοηθάει είναι greenify με donation package για μένα, αλλά όχι πολύ. Όσο αναφορά όλα αυτά τα battery saver/ battery expander μπλα μπλα μπλα μακριά, πιο πολύ κακό από καλό κάνουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 To 1gb ram λαμβάνοντας υπόψιν και το stock android είναι αρκετό; Μπορείς να τρέχεις άνετα 3 εφαρμογές ταυτοχρόνως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Ας ρωτησω κατι εγω: χρησιμοποιω το handcent SMS για μηνυματα. Ως τωρα εστελνα sms απο την μια καρτα (την πρωτη, αυτη της συνδεσης). Πώς μπορω να στειλω μνμ με τη δευτερη καρτα (καρτοκινητο);;;;; Εστειλα χθες ενα sms απο τη συνδεση στο καρτοκινητο, εμφανιστηκε στο handcent sms ενα μνμ απο τη συνδεση και ενα αλλο μνμ προς το καρτοκινητο. Πώς μπορει να γινει το αντιθετο; Καλημερα. Αν εχεις καποιος απαντηση, ευχαριστω εκ των προτερων. Επισης, πώς καλω απο τη δευτερη καρτα σιμ εναν αριθμο που εχω "μαθει" το κινητο να καλει μονο απο την πρωτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Για το πρώτο δε γνωρίζω. Το 2ο αν θυμάμαι καλά όταν καλείς κανονικά, γίνεται αν πατήσεις ένα πλήκτρο που λέει κάτι σαν αλλαγή κάρτας sim. Εχθές το βράδυ ήμουν με μια φίλη που έχει το moto g και μου λέει πάρε με τηλέφωνο να δεις κάτι. Την ώρα που έβλεπε κάτι άλλο, π.χ. στο browser (uc μάλιστα όχι chrome για να είναι πιο ελαφρύς). Την καλώ, βγάζει πάνω πάνω την ειδοποίηση τη μικρή για την κλήση, και μου λέει απάντησε αν μπορείς. Δοκιμάζω και πράγματι δε γινόταν να απαντήσω. Εντελώς σαν να μην αναγνωρίζει την αφή σε εκείνο το σημείο. Και τι κανείς όταν σε καλούν σε τέτοιες συνθήκες; Α, έχω μάθει να το κλειδώνω και να το ξεκλειδώνω στιγμιαία και τότε δουλεύει. Δε μου λες, reset έκανες μετά την αναβάθμιση σε lollipop; Όχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Το είχα πάθει και εγώ. Έκανα restart και έφτιαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskes Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Παιδιά πρόβλημα. ξαφνικά έχει μαυρίσει η οθόνη κ δεν κάνει τπτ.. όταν με καλούν η χτυπάει το ξυπνητήρι ακούγεται κανονικα αλλά η οθόνη είναι μαύρη.. τι κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts