Jump to content

Moto G (έκδοση 2014)

lewton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια μέρα το έχω ακομα με τις ζελατινες ειναι θα πεταχτω αυριο αν ειναι και θα ζητησω αντικατασταση παιδιά!

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις και τα ηχητικά εφέ στις ρυθμίσεις ήχου.

Nα πάει να το αλλάξει ούτε ηχητικά εφέ ούτε τίποτα, αν κάνει μ@λ@κίες έχει ελάττωμα και να το αλλάξει αφού δικαιούται για 7 ή 14 μέρες...

Μπορείτε να μου πείτε αν είναι καλή η ποιότητα κατασκευής των πλαϊνών κουμπιών; (volume,power)

Γιατί διάβασα κάποια παράπονα και φοβάμαι μήπως δεν αντέξουν την χρήση στο χρόνο.

Καλημέρα παιδιά κατοχος εδώ και λιγες ώρες του συγκεκριμενου κινητού αλλά εχω ενα πρόβλημα το οποίο δε ξέρω αν είναι κουσουρι ολων των moto g η του δικού μου συγκεκριμένα. Το πρόβλημα είναι στο ακουστικό κλήσης οπου αρχικα ακούγετε συνεχομενα οταν κανω κληση(σε ήσυχο περιβάλλον) ενα συνεχομενο τρρρρρρ η γρηγορο τακ τακ(δε ξέρω πως αλλιως να το εξηγήσω) και κατα δεύτερον η ποιότητα του που ακουγετε παραμορφωμενα οπως οταν βαζεις κατι στο τερμα και ας εχω την ενταση κατω απο το μισο! Να το πάω για αλλαγή η είναι κάτι που συμβαίνει στα δικά σας;

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Το ίδιο μου το κάνει και το δικό μου. Ο ήχος είναι σαν τα παράσιτα που κάνουν ηχεία όταν πλησιάζεις κινητό που λαμβάνει κλήση. Αρχικά το έκανε έντονα μερικές φορές όταν ανοιγα ένα παιχνίδι τώρα παρατηρώ ότι αν ανεβάσω την φωνή στο κινητό ή την κατεβάσω στιγμιαία κάνει παράσιτα. Αν ανοίξω εφαρμογή χωρίς ήχο πάλι το κάνει. Θα πάει για σέρβις ελπίζω να το διορθώσουν.

Μπορείτε να μου πείτε αν είναι καλή η ποιότητα κατασκευής των πλαϊνών κουμπιών; (volume,power)

Γιατί διάβασα κάποια παράπονα και φοβάμαι μήπως δεν αντέξουν την χρήση στο χρόνο.

Ναι είναι χάλια ποιοτικά και σε αίσθηση ελεεινά.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Για πείτε ρε παιδιά πως πάτε από μπαταρία.εγω είμαι ψιλό απογοητευμένος. Η σύγκριση μου ειναι με το Μότο Γ πρώτης γενιάς σε κιτ κατ στο οποίο έβγαζα σίγουρα 3 με 3,5 ώρες οθόνη και σε αυτό με λολιποπ βγάζω γύρω στις δυο που δεν με ικανοποιεί καθόλου. Έχει τύχει να φορτίσω και με μια ωρα και κάτι οθόνη και χωρίς ιδιαίτερη δραστηριότητα με το κινητο
OnePlus 3T, iPad mini 2

Χρησιμοποιώ greenify,autorun manager,wifi,καθόλου 3g data,νομιζω οτι για 6 ώρες Οθόνη, δεν είναι κι ασχημα.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

και η φωτεινότητα όσο πιο χαμηλά.

προσωπικά για το μόνο που μπορώ να πω δεν είμαι "ευχαριστημένος" από το Motorola Moto G (2014) είναι η μπαταρία του αλλά βρήκα λύση σε αυτό το πρόβλημα αγοράζοντας Powerbank (Cell) Tp-Link 10400mAh

ούτε ξεχνάω φυσικά πόσο κάνει η συσκευή αυτή σε αξία (178 ευρώ την αγόρασα) και για τα λεφτά της πιστεύω ότι είναι κορυφαία άρα μην γκρινιάζουμε

βλέπω και τις "ναυαρχίδες" της αγοράς που δίνεις έναν μισθό (πριν κρίσης) πόσο καλές συσκευές είναι και τι προβλήματα παρουσιάζουν

εσείς εδώ που είστε οι "ειδικοί" για αυτά τα ξέρετε καλύτερα από μένα τον άσχετο μην αριθμήσω μάρκες και μοντέλα κινητών (smartphone) που κοστίζουν ένα κάρο ευρώ και είναι τα χάλια τους τα μαύρα

τουλάχιστον εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος για το κινητό (smartphone) κόστους 200 ευρώ που αγόρασα.

Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/64GB , Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB , Lenovo/Motorola Moto G4 Plus (Εκλάπει) , Lenovo Motorola Moto G5S Plus (Εκλάπει) , Xiaomi Redmi Note 4X (Παροπλίστηκε) , Lenovo/Motorola Moto G2 (Χαρίστηκε) , Asus Google Nexus 7 FHD WiFi

COSMOTE (GR)

WIND (GR)

Με εκτίμηση.

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Για πείτε ρε παιδιά πως πάτε από μπαταρία.εγω είμαι ψιλό απογοητευμένος. Η σύγκριση μου ειναι με το Μότο Γ πρώτης γενιάς σε κιτ κατ στο οποίο έβγαζα σίγουρα 3 με 3,5 ώρες οθόνη και σε αυτό με λολιποπ βγάζω γύρω στις δυο που δεν με ικανοποιεί καθόλου. Έχει τύχει να φορτίσω και με μια ωρα και κάτι οθόνη και χωρίς ιδιαίτερη δραστηριότητα με το κινητο

Εμενα ειναι σχετικα καλα, πχ το εβγαλα χτες ιδια ωρα απο τον φορτιστη και με συνεχεια ανοικτα wifi ή data, κανα μισαωρο κλησεις, 2 ωρες περιπου σερφαρισμα και κανα 30λεπτο παιχνιδι ειμαι στο 40%. Εχω βαλει greenify και εχω κοψει των συγχρονισμο στο gmail (εχω μονο για το outlook). Οθονη εχω δει απο 3.5 ωρες μεχρι 6!

Ενταξει δεν ειναι κανενα θηριο αλλα ειναι ικανοποιητικη η μπαταρια.

Παντως ειμαι εντυπωσιασμενος απο το κινητο μεχρι στιγμης, lollipop μαζι με nova προσφερουν πολυ καλη εμπειρια χρησης, η οθονη αψογη, η καμερα παρα πολυ καλη (ειδικα με το a better camera), το gps κλειδωνει γρηγορα, η ποιοτητα κατασκευης αρκετα καλη.

Τα μονα μειον ειναι τα πλαινα κουμπια που ειναι αθλια και αυτη η βλακεια με τον αυξανομενο ηχο ειδοποιησεων με αποτελεσμα να μην ακουγονται οι ειδοποιησεις απο τις εφαρμογες που ειναι μικρες σε διαρκεια (πχ messenger).

Ναι είναι χάλια ποιοτικά και σε αίσθηση ελεεινά.

Κάποιος άλλος να μας πει πως τα βλέπει;

To έχω ξαναγράψει. Γενικά δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά :

Προσωπικά επειδή μου έχει τύχει μερικές φορές να μην πιέζεται σωστά το power, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως φταίει το πως έχει κάτσει το πίσω κάλυμμα. Όσες φορές μου συνέβη, μετά το βγάλσιμο και επανατοποθέτηση δούλευαν τα πλήκτρα όπως πρέπει. Όταν μάλιστα στην αρχή είχα δοκιμάσει την (αυθεντική) flip shell για λίγο καθώς δε με βόλεψε, εκεί ήταν που έπρεπε να παιδευτείς πολύ μέχρι να εφαρμόσεις πίσω μέρος της με τέτοιο τρόπο ώστε να μην εμποδίζει τη λειτουργία των πλήκτρων. Μου είχε τύχει μέχρι και να μην πατιέται το πλήκτρο. Σε κάθε περίπτωση, αν έχετε πρόβλημα με τα πλήκτρα, δοκιμάστε να βγάλετε το καπάκι και αν πιέζεται σωστά, τότε αυτό φταίει. Δοκιμάστε να το τοποθετήσετε ξεκινώντας από διαφορετικό σημείο.

Eχοντας δύο Νote (2 & 4) και έχοντας δουλέψει 5 ακόμα συσκευές είμαι απόλυτος ότι τα κουμπιά του Moto G 2nd gen είναι ΓΤΠΚ.

Ναι ρε παιδια οτι κ να λεμε τα κουμπια ειναι ξεχαρβαλωμενα κ κακης ποιοτητας. Αλλα δεν νομιζω οτι αποτελει καν λογο για συζητηση διοτι οπως εχει χιλιοειπωθει ειναι φοβερο εργαλειο κ στην τιμη που κυκλοφορεί δεν υπαρχει καλύτερό

Όταν λέμε πως κάτι είναι ξεχαρβαλωμένο, συνήθως εννοούμε πως με την πάροδο του χρόνου έχει χαλάσει κάπως η συναρμογή του. Είναι έτσι στην δικιά σου συκευή;

Η δικιά μου δεν έχει καμία διαφορά μετά από 7 μήνες. Εκτός από το κομμάτι που αναφέρω (καμιά φορά να μην πατάνε καλά) που έχει να κάνει καθαρά με την χαμηλή ποιότητα της κατασκευής και ειδικά στο πως εφάπτεται το σημείο που έχει κόψιμο για το κάθε πλήκτρο της πλάτης πάνω στο σώμα της συσκευής. Αν όμως τοποθετηθεί "σωστά", δηλαδή με τρόπο που δεν εμποδίζει τα πλήκτρα, δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο πρόβλημα. Ούτε σε επίπεδο λειτουργικότητας, ούτε αίσθησης. Τονίζω το γεγονός πως ήταν χάλια όσο είχα τη flip case. Εκεί είχε χρειαστεί να βάλω και να βγάλω τη θήκη πολλές φορές μέχρι να πετύχω να μην έχουν πρόβλημα τα πλήκτρα, και πάλι σαν αίσθηση υπολοιπόταν από το πως είναι με το απλό shell. Και φυσικά ακόμα και με το τελευταίο μου έχει τύχει όταν χρειάστηκε να αλλάξω μια SIM κλπ να μην κάτσει καλά και να μην πατιούνται τα πλήκτρα όπως πρέπει.

Δηλαδή εγώ που σκέφτομαι να το πάρω να μην ανησυχώ για τα κουμπιά;

Γιατί με προβλημάτισαν αυτά που είπαν οι δύο πιο πίσω αλλά μήπως είναι λίγο υπερβολικοί;

Θα γίνω για ακόμη μια φορά κακός και θα πω ότι τα κουμπιά είναι μια χαρά! Ναι δεν είναι ότι πιο ποιοτικό έχεις πιέσει σε κινητό εάν το συγκρίνεις με κινητά πολλαπλάσιας αξίας, αλλά κάνουν τη δουλειά τους άψογα και απολύτως αξιόπιστα. Πάνω από μισό χρόνο και τα κουμπιά είναι όπως όταν το πρωτοπήρα. Ούτε ξεχαρβαλωμένα ούτε τίποτα.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις φίλε μου είναι να πας σε ένα κατάστημα που έχει σε εκθεσιακό το συγκεκριμένο κινητό και να τα πατήσεις μόνος σου τα πλήκτρα, μην ακούς κανέναν μας γιατί τα στάνταρ και οι προσδοκίες είναι πράγματα υποκειμενικά και διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Προσωπικά είμαι σίγουρος ότι αν πας να το δοκιμάσεις θα το πάρεις χωρίς δεύτερη σκέψη καθώς θα δεις ότι το θέμα έχει τραβηχτεί λίγο.

Όταν ζητάς μια άποψη την σέβεσαι. Αν θέλετε να την μηδενίσετε να το ξέρουμε να μην κάνουμε τον κόπο να απαντάμε.

Τα κουμπιά ειδικά του on/off στο δικό μου ήταν από την αρχή αίσχος. Και βέβαια συνεχίζει να είναι. Ακόμα και φτηνότερα τηλέφωνα έχουν καλύτερα κουμπιά.

Αν τα βελτίωσαν στις επόμενες παρτίδες δεν το ξέρω. Εγώ γράφω ότι βλέπω και δεν εθελοτυφλώ επειδή το αγόρασα.

Έχω κάτι εγώ το κινητό πολύ καιρό. Τα κουμπιά δεν έχουν καλή συναρμολογηση αλλά δεν είναι γτπ. Είναι σαν να συγκρινεις ένα opel που κάτι στην πόρτα τριζει ενώ στο μερσεντες είναι όλα καλά.

Οχι κάνεις λάθος δεν συγκρίνω Νοτε με G. Συγκρίνω G με αντίστοιχα. Ακόμα και τα κινέζικα στα κουμπιά είναι 2 κλίμακες επάνω.

Εγώ δεν εχω παράπονο απο τα κουμπιά. Είναι λειτουργικά και ΟΚ ποιοτικά.ίσως λίγο λεπτα αλλά έχουν σωστο feedback. Εφόσον σε ορισμένους απο εμας είναι καλά, υποψιαζομαι οτι σε κάποιους υπαρχουν κάποιες παρτίδες με ελαττωματική ποιότητα κατασκευής. Αυτό σημαίνει οτι πρέπει να ελεγχει κάποιος ποιοτικά τη συσκευή πριν την αγοράσει...
There's a city trapped in net. Fisherman net.

Το ότι κάποιων η γνώμη τυχαίνει να είναι αντίθετη από τη δική σου δεν σημαίνει ότι εθελοτυφλούν επειδή το αγόρασαν, σημαίνει ότι απλά έχουν διαφορετική άποψη.

Σε 2 moto g 2nd gen (το δικό μου και της αρραβωνιαστικιάς μου), το ένα αγορασμένο τον Σεπτέμβρη και το άλλο πριν 2 μήνες, τα κουμπιά είναι όπως ακριβώς τα περιέγραψα. Ούτε μία φορά δεν έχει τύχει να πατήσω είτε το κουμπί on/off είτε τα κουμπιά volume και να μην ανταποκριθούν άψογα. Προφανώς το εάν έτυχες σε ελαττωματική συσκευή δεν το γνωρίζω, αλλά κάπου το θέμα το τραβάμε όπως το τραβάγαμε παλιότερα με την οθόνη και είχαν καταλήξει πόσα άτομα να σακατέψουν τις οθόνες τους γιατί τις ζουλάγανε λες και ήταν stressballs.

Τέλος πάντων, όπως προείπα τα στάνταρ και οι προσδοκίες είναι πράγματα υποκειμενικά και διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο, γι' αυτό και συμβούλεψα τον φίλο να τα δοκιμάσει ο ίδιος για να δει αν του κάνουν.

Το κουμπί το δικό ΜΟΥ κουνιέται από την πρώτη στιγμή, η ποιότητα του είναι επιπέδου Jumbo παιχνίδι και η αίσθησή που αποκομίζεις είναι του στυλ το πάτησα θα ανοίξει ή δεν το πάτησα καλά. Το πήρα Οκτώβριο του 14. Δεν ξέρω τι παρτίδα είναι αλλά δεν έχω μείνει ικανοποιημένος. Επίσης το κενό που έχει η οθόνη γύρω γύρω είναι τεράστιο ακόμα και για φτηνό κινητό. Ποιοτικά το G είναι επιπέδου 150€ και το δείχνει. ΟΚ. Κατανοητό αλλά έχει αρκετά φάουλ ως κατασκευή. Προσωπικά δεν θα ξαναγοράσω Μοτορόλα.

Το έχω ξαναπεί. Το φυσικό πλήκτρο βρίσκεται μέσα στη συσκευή, κολλημένο στην πλακέτα. Αυτό που πατάμε εμείς είναι ένα κάλυμμα που φροντίζει να καλύψει μεγάλη σχετικά επιφάνεια και να μεταφέρει την πίεση στο πλήκτρο(το οποίο είναι πολύ μικρότερο σε μέγεθος). Αυτό και να κουνιέται δεν λέει τίποτα. Το σημαντικό είναι να πατιέται όποτε χρειαστεί, και να δίνει καλό feedback. Αυτά τα 2 τα κάνει όπως πρέπει, κατά τη γνώμη μου. Έχει περάσει καιρός που έχω δώσει το Nexus 5 που είχα, αλλά δεν θυμάμαι να είχε τραγικά καλύτερα πλήκτρα από το Moto G. Το Xperia Z που έχω για 2ο έχει σαφώς χειρότερα σε αίσθηση.

Το θυμάμαι που το έχεις ξαναπεί αλλά δεν μου λέει κάτι αυτό. Η συνολική αίσθηση μετράει και στις πρώτες παρτίδες ήταν χάλια.

Το δικό μου θα το δώσω στον γαμπρό μου. Θα πάρω το LG G2 16 GB στα 245. Τέλος από μένα το θέμα κουμπί γιατί κουράσαμε. :)

• The title was changed to Moto G (έκδοση 2014)