charlie_pace4 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Ενα σοβαρο προβλημα ειναι αυτο https://forums.motorola.com/posts/6168839e0e?page=1 και ενα άλλο με τις ειδοποιήσεις εφαρμογών, που δεν ακούγονται όπως Facebook, what's up. Ακόμη η μπαταρία πέφτει γρήγορα, ειδικα στο lollipop. Καλοριζικο! σχετικά με την μπαταρία σε loillipop, έκανεςclean install ή την πέρασες από πάνω; αν εκανες το δεύτερο παίζει να οφείλεται εκει. δεν εχω δοκιμάσει την lollipop (περιμένω την επίσημη) αλλα θεωρητικα τουλάχιστον πρεπει να έχει καλύτερη μπαταρία. με τις ειδοποιήσεις facebook και whatsapp δεν εχω κανένα πρόβλημα σε kitkat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Το δικό μου, με καθαρή εγκατάσταση της 5.0.2, δεν έχει κανένα απολύτως θέμα με την μπαταρία, ίσα-ίσα που είναι μάλλον εξαιρετική, δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις, και δεν έχει βεβαίως και καμία σχέση με τα αναγραφόμενα σε ένα thread που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2014! Έχει άφθονη ελεύθερη RAM ανά πάσα στιγμή παρά τις 60 εφαρμογές που έχω εγκατεστημένες. Το τηλέφωνο φυσάει και δεν βλέπω την παραμικρή διαφορά στην απόδοση με τα ακριβά θηρία (δεν ασχολούμαι με παιχνίδια). Θα συμφώνησε απόλυτα! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epivitor3 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Το δικό μου, με καθαρή εγκατάσταση της 5.0.2, δεν έχει κανένα απολύτως θέμα με την μπαταρία, ίσα-ίσα που είναι μάλλον εξαιρετική, δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις, και δεν έχει βεβαίως και καμία σχέση με τα αναγραφόμενα σε ένα thread που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2014! Έχει άφθονη ελεύθερη RAM ανά πάσα στιγμή παρά τις 60 εφαρμογές που έχω εγκατεστημένες. Το τηλέφωνο φυσάει και δεν βλέπω την παραμικρή διαφορά στην απόδοση με τα ακριβά θηρία (δεν ασχολούμαι με παιχνίδια). Πολυ ωραια παιδια :D Την 5.0.2 την εγκαταστησατε OTA ? Αν το κινητο το rootαρω και του αλλαξω το recovery θα μπορει να την παρει OTA ? Παράθεση http://mowned.com/sig/epivitor.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Δεν έχει έρθει επίσημα σε κανέναν αδερφέ πόσο μάλλον και ota. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epivitor3 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Δεν έχει έρθει επίσημα σε κανέναν αδερφέ πόσο μάλλον και ota. Ααα μαλιστα. Τωρα σ'αυτο που ρωτησα ξερετε μηπως τι γινεται? Αν το κινητο το rootαρω και του αλλαξω το recovery θα μπορει να παρει την 5.0.2 OTA ? Στο Moto G 1gen που εχω τωρα μια χαρα εκανε την αναβαθμιση απο 4.4.2 σε 4.4.4 και το ειχα με αλλαγμενο recovery και rooted Παράθεση http://mowned.com/sig/epivitor.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Αν το ρουτάρεις ξέχνα εγγύηση. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Αξιζει να βαλουμε ART? το δοκιμασα μολις να δω τι λεει τι λετε; Απανταω στον ευατο μου αξιζει,το προτεινω Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epivitor3 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Αν το ρουτάρεις ξέχνα εγγύηση. Ναι το γνωριζω. Απο εκει και περα σ'αυτο που ρωτησα ξερετε τιποτα? Αν το κινητο το rootαρω και του αλλαξω το recovery θα μπορει να παρει την 5.0.2 OTA ? Παράθεση http://mowned.com/sig/epivitor.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Απανταω στον ευατο μου αξιζει,το προτεινω Φυσικά και αξίζει αν και μόλις έρθει η lollipop θα είναι σε art όπως και να χει Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 (edited) Φυσικά και αξίζει αν και μόλις έρθει η lollipop θα είναι σε art όπως και να χει Βεβαια θελει ενα δεκαλεπτο για να γινει set up ΥΓ εξαρταται ποσες εφαρμογες εχει ο καθενας Edited January 29, 2015 by ceron Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Βεβαια θελει ενα δεκαλεπτο για να γινει set up ΥΓ εξαρταται ποσες εφαρμογες εχει ο καθενας Ε ναι έτσι ειναι Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Απανταω στον ευατο μου αξιζει,το προτεινω μερικές εφαρμογές ότι κολλάνε στο art ισχύει ? πιο παλιά είχα ένα θέμα με ένα άλλο κινητό βεβαια με 4.4.2 !! αν έχει κάποια σημασία αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 (edited) Καλημερα παιδια μπορει καποιος να μου πει αν η εκδοση με τις δυο κάρτες εχει διαφορες σε εμπειρια χρησης με το μονοκαρτο?μπαταρια ταχυτητα και κτλ.οι καρτες δουλευουν ταυτοχρονα?δηλαδη μπορω να δεχομΙ κληση και απο τις δυο οταν ειναι ενεργες?ευχαριστω πολυ. Edited January 30, 2015 by Manolovas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Πρώτα από όλα, δεν υπάρχει στην Ευρώπη να αγοράσεις συσκευή με μία κάρτα Sim. Δεν έχει κάποια διαφορά στην εμπειρία χρήσης. Αν τρώει λίγο παραπάνω μπαταρία είναι αμελητέο, σε βαθμό που δεν θα το αντιληφθεί κανείς. Οι 2 κάρτες όταν είναι στην αναμονή μπορεί όποιαδήποτε να δεχτεί κλήση. Όταν όμως χρησιμοποιείται η μία η άλλη βγαίνει εκτός δικτύου. Φυσικά μπορείς να το δουλέψεις και με μία κάρτα αν δεν τοποθετήσεις δεύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Επειδή πολλά βλέπω για μπαταρία να γράφετε, τι σας λέει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Τίποτα απολύτως χωρίς Screen on time... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Τίποτα απολύτως χωρίς Screen on time... Αυτά τα μπλεδάκια κάτω δεν δείχνουν πότε ήταn screen on? 2hrs 9 min, 23% του usage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Δείχνουν ενδεικτικά. Το χρόνο θέλεις για να συγκρίνεις, όπως λέει αναλυτικά (αυτό που έγραψες). Είναι κάτι αναμενόμενο. Σε 1,5 μέρα 2ώρες και 10 λεπτά. Δεν το δούλεψες και ΠΑΡΑ πολύ. Ενδεικτικά εγώ αυτή τη στιγμή έχοντας πάει στο 48% μέσα σε 17,5 ώρες από τη φόρτιση έχω οθόνη ανοιχτή 3 ώρες και 2 λεπτά. Είναι ψιλοστάνταρ το τι μπορεί να κάνει το τηλέφωνο. Αν το δουλεύεις με wi-fi και mobile data μόνο όταν πραγματικά τα χρειάζεσαι και είσαι έξω, βγάζει άνετα 4-6 ώρες ανοιχτή οθόνη, ανάλογα και που θα το βάλεις ξανά να φορτίσει (γενικά δεν είναι καλό να το αφήνεις κάτω από 20%). Αν δεν το χρησιμοποιείς πολύ σαν smartphone, παρά ελάχιστα και κάνεις και λίγες κλήσεις, τότε μπορεί να σου κρατήσει και μέρες μέχρι να αδειάσει η μπαταρία. Λίγο πολύ έτσι είναι όλα τα τηλέφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasfab Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Η μπαταρία είναι εξαιρετική .με WiFi πάντα ανοιχτό και με 3g όποτε το χρειάζομαι χαλαρά βγάζω την μέρα και έχω πάντα ρέστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Το dual απο μπαταρια δηλαδη ειναι μια χαρα?σε sleep mode πως τα παει απο drain? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Εννοείς σε flight mode. Αν είναι καινούριο και δεν έχει τίποτα εγκατεστημένο δεν θα καταναλώσει τίποτα σχεδόν. Μπορεί να το βρεις το πρωί με το ίδιο ποσοστό. Όταν έχω εγκαταστήσει πολλές εφαρμογές ίσως τρέχει κάτι από πίσω και μέχρι το πρωί μπορεί να καταναλώσει 2-3%. Έτσι μου συνέβη από εχθές το βράδυ για παράδειγμα, το είχα αφήσει στο 75% και σηκώθηκα και το βρήκα στο 72. Αλλά η αλήθεια είναι πως έχω μέρες να του κάνω restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 (edited) Δείχνουν ενδεικτικά. Το χρόνο θέλεις για να συγκρίνεις, όπως λέει αναλυτικά (αυτό που έγραψες). Είναι κάτι αναμενόμενο. Σε 1,5 μέρα 2ώρες και 10 λεπτά. Δεν το δούλεψες και ΠΑΡΑ πολύ. Ενδεικτικά εγώ αυτή τη στιγμή έχοντας πάει στο 48% μέσα σε 17,5 ώρες από τη φόρτιση έχω οθόνη ανοιχτή 3 ώρες και 2 λεπτά. Είναι ψιλοστάνταρ το τι μπορεί να κάνει το τηλέφωνο. Αν το δουλεύεις με wi-fi και mobile data μόνο όταν πραγματικά τα χρειάζεσαι και είσαι έξω, βγάζει άνετα 4-6 ώρες ανοιχτή οθόνη, ανάλογα και που θα το βάλεις ξανά να φορτίσει (γενικά δεν είναι καλό να το αφήνεις κάτω από 20%). Αν δεν το χρησιμοποιείς πολύ σαν smartphone, παρά ελάχιστα και κάνεις και λίγες κλήσεις, τότε μπορεί να σου κρατήσει και μέρες μέχρι να αδειάσει η μπαταρία. Λίγο πολύ έτσι είναι όλα τα τηλέφωνα. Εννοείται πως το wifi το βάζουμε να κοιμάται όταν κοιμάται το τηλέφωνο , τα data μόνιμα ανοιχτά και όντως δε το δουλεψα πολύ σε αυτές τις ώρες. Και η φωτεινοτητα αυτόματη, εννοείται. Edited January 30, 2015 by pap paok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Παιδιά πείτε μου τη γνώμη σας. Αξίζει η μετάβαση από το moto g 2013 στο moto g 2014? Έχω τη δυνατότητα να την κάνω και ψιλοαναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο ποιά είναι η γνώμη σας;Την έχει κάνει κανένας; Υπάρχει ουσιαστική διαφορά; Επίσης τα κουμπιά στο μοντέλο 2014 δεν είναι λίγο περίεργα; Ευχαριστώ! Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Ήρθε αναβάθμιση για το Google keyboard και έχει επιλογή για material design θέμα. Να δείτε που κομμάτι κομμάτι θα γίνουμε lollipop χωρίς να το καταλάβουμε... :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Προτιμούμε το Swype. :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts