elteo Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Μόνο εμένα μου φαίνεται ή καθυστερεί όντος η αναβάθμιση? Είναι που θα προλάβαιναν και τα Nexus. :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDj Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Είναι που θα προλάβαιναν και τα Nexus. :lol: Το Moto X και το Moto G δεύτερης γενιάς μια χαρά το έχουν παρει! Παράθεση Nokia 6101 - Sony Ericsson W100i - Nokia C2-05 - Nokia C2-02 - Motorola Moto G 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 G-2 (ΧΤ1068) έχω αλλά δεν βλέπω κάποιο γλειφιτζούρι. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 G-2 (ΧΤ1068) έχω αλλά δεν βλέπω κάποιο γλειφιτζούρι. Προφανώς επειδή έχει δύο sim και όχι μία οπως τα XT1063 και 1064. Ας ελπίσουμε πως θα μας έρθει σε εύλογο χρονικό διάστημα. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Xαίρω πολύ. Είναι σαν να διαμαρτύρεται ο κάτοχος Nexus 5 ότι δεν του έχει έρθει και να του λένε ότι την έχει πάρει το Nexus 6.:lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ούτε όλα τα nexus την έχουν πάρει ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Tα βασικά την πήρανε. 4-5-6 + τάμπλετς Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) Tα βασικά την πήρανε. 4-5-6 + τάμπλετς εχω και το nexus 5 και ακομη τιποττα/////:X Edited November 18, 2014 by cyberbop Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Κατάλαβα, Μοτορόλα φάση κι εσείς.:lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Υπομονή παίδες! Τι να πουν και οι της Samsung... Στο Νexus 7 του 2012 πάντως έχει αρκετά θέματα... Καλυτερα αργότερα και με λιγότερα bugs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omg4 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) Σήμερα πήρα την Flip shell σε κόκκινο από τα public. Όμως στην πάνω αριστερά γωνία δεν κουμπωνει με τίποτα ενώ το καπάκι κούμπωνε κανονικά. Έτσι είναι όλες ? (η αντίθεση κόκκινο μαύρο έιναι πολύ καλή το προτείνω) ΥΓ τα κουμπιά στο πλάι είναι πιο secure τώρα με την θήκη. Edited November 18, 2014 by omg4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Βγάλε την και επανατοποθέτησέ την ξανά μερικές φορές και θα στρώσει. Υπομονή παιδιά και θα μας έρθει το lollipop. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos13 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Καλησπερα Μπορει καποιος παρακαλω πολυ, να μου πει οσο πιο συντομα και περιεκτικα γινεται αν αξιζει η συσκευη. Εκεινα που με ενδιαφερουν πιο πολυ ειναι, το GPS ποσο καλα δουλευει, η μπαταρια του, αν ακουγεται καλα ο συνομιλητης στο ακουστικο. Αυτη την στιγμη ειμαι με το κινητο που βλεπετε στο avatar ( inew v3), παρολου που ειναι κινεζικο, αν εξερεσουμε το gps, που δεν δουλευε καθολου, κατα τα αλλα ειναι ενα παρα πολυ καλο κινητο και δεν του λειπει τιποτα απο άλλα ακριβοτερα. Ευχαριστω. Παράθεση SV 7 DMT Nikos Amateur Radio V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Μια χαρά και στα τρία. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorischr Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Καλησπερα Μπορει καποιος παρακαλω πολυ, να μου πει οσο πιο συντομα και περιεκτικα γινεται αν αξιζει η συσκευη. Εκεινα που με ενδιαφερουν πιο πολυ ειναι, το GPS ποσο καλα δουλευει, η μπαταρια του, αν ακουγεται καλα ο συνομιλητης στο ακουστικο. Αυτη την στιγμη ειμαι με το κινητο που βλεπετε στο avatar ( inew v3), παρολου που ειναι κινεζικο, αν εξερεσουμε το gps, που δεν δουλευε καθολου, κατα τα αλλα ειναι ενα παρα πολυ καλο κινητο και δεν του λειπει τιποτα απο άλλα ακριβοτερα. Ευχαριστω. Εμπενε με κλειστα τα ματια. Αξιζει τα λεφτα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Tα βασικά την πήρανε. 4-5-6 + τάμπλετς Τα 4 μόλις ξεκίνησαν Τα 5 δεν την εχουν πάρει όλα Το 6 ήρθε με 5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaosp Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Με τις διαφημίσεις τι έχετε κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Aπο οτι είδα το single sim πήρε τη Lollipop,οποτε λογικά αναμένουμε.. Βάση στήριξης για το αυτοκίνητο έχει πάρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskoumis Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Η flipshell πάντως δεν κουμπώνει καλά και δεν ξέρω τον λόγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Και σε εμένα στην αρχή δεν παίζανε σωστά τα πλήκτρα. Την έβγαλα και ξανά προσπάθησα να την τοποθετήσω και στο τέλος όλα καλά. Πλαστικά είναι που "ανοίγουν" με τη χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 το dual από sar τι έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 0.68 από όσο θυμαμαι. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 στο κεφάλι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 στο κεφάλι? The tests are performed in positions and locations (e.g., at the ear and worn on the body) that conform to a uniform testing methodology determined by an expert standards body. The highest SAR value for this model phone when tested for use at the ear is 0.687 W/kg. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Η flipshell πάντως δεν κουμπώνει καλά και δεν ξέρω τον λόγο Βγάλε την και ξανατοποθέτησε την ξεκινώντας να κουμπώνεις από άλλο σημείο αυτή την φορά όπως είπε και ο φίλος παραπάνω. Και σε μένα την πρώτη φορά δεν κούμπωνε πάω δεξιά. Την έβγαλα και την ξαναέβαλα ξεκινώντας από εκείνο το σημείο και μετά κούμπωσε άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts