Modeling Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Αυτό είναι αδύνατο να οφείλεται στην 2η κάρτα. Κάτι άλλο έτρεχε στο παρασκήνιο ίσως. Εκτός αν έβαλες internet στη 2η κάρτα και είχε και όχι καλό σήμα κλπ. ΟΧΙ στην πρωτη καρτα εβαλα internet στην αλλη τιποτα . Επισης η 2η καρτα εχει καλυτερο σημα απο την πρωτη ενω και οι 2 ειναι wind. Απιστευτα πραγματα. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Αν είσαι με mobile internet μπορεί να πέσει κατά 6% μέσα σε 10 λεπτά. Επίσης το θέμα του διαφορετικού σήματος είναι απόλυτα φυσιολογικό. Η κάρτα με το internet είναι σε 3G και η άλλη σε 2G. Προφανώς δεν έχουν ίδιο σήμα αυτά τα 2 στην περιοχή σου.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorischr Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Πολύ χλωμό. Νομίζω πως στις ρυθμίσεις θέτεις ποια κάρτα δίνει data και από εκεί και πέρα τα χρησιμοποιεί η εφαρμογή. Δεν ξέρω αν με root μπορεί να γίνει κάτι, αλλά είναι αμφίβολο αν υπάρχει και κάποια εφαρμογή που μπορεί ακόμα και με root να διαλέξει κάρτα. Ευχαριστω φιλε. ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδες καλημερα. Υπαρχει αραγε καμια εφαρμογη που μπορεις να σεταρεις την διαχειρηση των δεδομενων?? πχ μειλ απ την νο2, youtube, chrome, facebook απ την νο1?? Δηλαδη κατα εφαρμογη??? Κανεις ολος καμια ιδεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 (edited) Αν είσαι με mobile internet μπορεί να πέσει κατά 6% μέσα σε 10 λεπτά. Επίσης το θέμα του διαφορετικού σήματος είναι απόλυτα φυσιολογικό. Η κάρτα με το internet είναι σε 3G και η άλλη σε 2G. Προφανώς δεν έχουν ίδιο σήμα αυτά τα 2 στην περιοχή σου.:) με 3G πεφτει τοσο πολύ ενταξει το προβλημα ηταν πιο εντονο και επεσε πιο γρηγορα με τις 2 sim... Ναι οντος το 2G στην περιοχη μου ειναι καλυτερο ( οπως και παντου φανταζομαι). Η wind ειναι απιστευτη,στα 10 μετρα απο την πολυκατοικια μου δινει 3G μεσα στο σπιτι και σε εμενα οχι ! :) Τους ειχα παρει τηλεφωνο το 2012 και απο τοτε ακομα περιμενω.. Edited November 16, 2014 by Modeling Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Παιδια μια βοηθεια ...Ειπα να φερω το κινητο σε στοκ κατασταση και ενω εγιναν ολα κανονικα και κλειδωσ ε και ο bootloader οταν κανω εκκιηση μου βγαζει μηνυμα κατα την εναρξη οτι ο bootloader ειναι ακομα ξεκλειδωτος...Καμια λυση εχετε? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Παιδια μια βοηθεια ...Ειπα να φερω το κινητο σε στοκ κατασταση και ενω εγιναν ολα κανονικα και κλειδωσ ε και ο bootloader οταν κανω εκκιηση μου βγαζει μηνυμα κατα την εναρξη οτι ο bootloader ειναι ακομα ξεκλειδωτος...Καμια λυση εχετε? Διάβασε αυτό το thread. http://forum.xda-developers.com/moto-g-2014/development/fix-remove-unlocked-bootloader-warning-t2875385 Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Φιλε μου δεν εγινα κατανοητος...Αυτο το εκανα οταν το ειχα ξεκλειδωσει και το περασα αυτο οταν ηταν ξεκλειδωτο και δουλευε οκ..Ομως οταν περασα στοκ και ξανακλειδωσε το bootloader και το κινητο ηρθε στην αρχικη μορφη στην εκκινηση μου το ξαναβαλε παλι..Οποτε να φλασσαρω ξανα το ζιπ δεν παιζει αφου δεν εχει ουτε ρεκοβερυ ουτε τπτ.. Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Φιλε μου δεν εγινα κατανοητος...Αυτο το εκανα οταν το ειχα ξεκλειδωσει και το περασα αυτο οταν ηταν ξεκλειδωτο και δουλευε οκ..Ομως οταν περασα στοκ και ξανακλειδωσε το bootloader και το κινητο ηρθε στην αρχικη μορφη στην εκκινηση μου το ξαναβαλε παλι..Οποτε να φλασσαρω ξανα το ζιπ δεν παιζει αφου δεν εχει ουτε ρεκοβερυ ουτε τπτ.. Όσο και να διαβάζω, δε βρίσκω καμία αναφορά. Το μόνο που διαβάζω είναι μόνο η εντολή "mfastboot.exe oem lock" που προφανώς την έχεις δώσεις για να γράφεις πως ξανακλείδωσες το bootloader. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Όσο και να διαβάζω, δε βρίσκω καμία αναφορά. Το μόνο που διαβάζω είναι μόνο η εντολή "mfastboot.exe oem lock" που προφανώς την έχεις δώσεις για να γράφεις πως ξανακλείδωσες το bootloader. Λύθηκε το πρόβλημα .Το κατεβατο απο το νημα των εντολων που περιειχε το αρχείο για επαναφορά του στοκ logo ηταν λάθος..Το βρήκα απο αλλου το πέρασα και όλα καλά. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brimstone Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Νομίζω ξαναρωτήθηκε από άλλο χρήστη αλλά δεν είδα απάντηση: Όταν έχω ακουστικά συνεδεμένα ο ήχος κλήσης έρχεται μόνο μέσα από τα ακουστικά ενώ θα ήθελα να βγαίνει και από τα ηχεία. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δε βρίσκω ή πρέπει να ψαχτώ με κάποιο app για να το κάνω αυτό? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_asl Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Εννοείται. Είναι πολύ γρήγορο. :) Σ'ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου :) Με το GPS πως το βλέπετε? Κλειδώνει γρήγορα σε δορυφόρους? Αν ναι, με ποια εφαρμογή το χρησιμοποιείτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Σ'ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου :) Με το GPS πως το βλέπετε? Κλειδώνει γρήγορα σε δορυφόρους? Αν ναι, με ποια εφαρμογή το χρησιμοποιείτε? Gps test απο το play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_1093 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Σ'ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου :) Με το GPS πως το βλέπετε? Κλειδώνει γρήγορα σε δορυφόρους? Αν ναι, με ποια εφαρμογή το χρησιμοποιείτε? Κλειδώνει άμεσα. Εγω χρησιμοποιώ το sygic και κλειδώνει αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brimstone Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Σ'ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου :) Με το GPS πως το βλέπετε? Κλειδώνει γρήγορα σε δορυφόρους? Αν ναι, με ποια εφαρμογή το χρησιμοποιείτε? Λίγο που το τέσταρα δουλεύει πολύ καλά. Εγώ εγκατέστησα το HERE MAPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Λύθηκε το πρόβλημα .Το κατεβατο απο το νημα των εντολων που περιειχε το αρχείο για επαναφορά του στοκ logo ηταν λάθος..Το βρήκα απο αλλου το πέρασα και όλα καλά. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση :cool: ...για ανέφερε την λύση ..ίσως μελλοντικά βοηθήσει κάποιους αλλους.... Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_asl Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Gps test απο το play store Αυτή είναι λύση για όταν έχεις τη συσκευή, αν την είχα, δεν θα ρωτούσα. Κλειδώνει άμεσα. Εγω χρησιμοποιώ το sygic και κλειδώνει αμέσως. Λίγο που το τέσταρα δουλεύει πολύ καλά. Εγώ εγκατέστησα το HERE MAPS. Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 :cool: ...για ανέφερε την λύση ..ίσως μελλοντικά βοηθήσει κάποιους αλλους.... Δεν ξερω απο που θελει να το κανει ο καθενας υπαρχει ενα κατεβατο με commands που περιεχουν αρχεια ...Ενα απο αυτα ειναι και το αρχειο για το logo της εκκινησης ..αυτο το αφαιρεσα και το κατεβασα ξεχωριστα γιατι ειχε ενα patch λαθος ...το περασα λοιπον στην sd και απο εκει στο κινητο περασα την ρομ κλειδωσα το bootloader και ολα οκ Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Με έχουν κακομαθει τα ηχεία του που πλέον το κινητό μου κρατάει συντροφιά με ΔΥΝΑΤΉ μουσική κάθε πρωί που ετοιμαζομαι στο μπάνιο Τιπ: Το γυρνατε 45 μοίρες να κοιτάει προς τον καθρέπτη έτσι ώστε να γίνει ο χώρος ηχείο και να μεγαλώσουν ενταση και μπάσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorischr Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Παιδες καλημερα. Υπαρχει αραγε καμια εφαρμογη που μπορεις να σεταρεις την διαχειρηση των δεδομενων?? πχ μειλ απ την νο2, youtube, chrome, facebook απ την νο1?? Δηλαδη κατα εφαρμογη??? Any idea?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Με έχουν κακομαθει τα ηχεία του που πλέον το κινητό μου κρατάει συντροφιά με ΔΥΝΑΤΉ μουσική κάθε πρωί που ετοιμαζομαι στο μπάνιο Τιπ: Το γυρνατε 45 μοίρες να κοιτάει προς τον καθρέπτη έτσι ώστε να γίνει ο χώρος ηχείο και να μεγαλώσουν ενταση και μπάσα καλα εχει απιστευτο ηχο...Εξαλλου το ιδιο εκανα και εγω με το moto G 1 ...τωρα με το 2 χαμος !!! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amlet Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ρε παιδια να σας ρωτησω κατι γιατι κοντευω να τρελαθω. Δεν μπορω να συνδεσω το κινητο Wireless στο router!!! Εχω πανω στο router απο Smart TV μεχρι λαπτοπ και αλλα smartphone αλλα αρνειτε το Μοτορολα να δει το δει!! Δεν ξερω γιατι πρωτη φορα το βλεπω αυτο το πραμα. Το modem ειναι ΖΤΕ. Please HELP!!!!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακυρο παιδες....επρεπε να βαλω την SIM για να βρει το router....ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ....αυτοκρατορικες καφριλες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brimstone Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Νομίζω ξαναρωτήθηκε από άλλο χρήστη αλλά δεν είδα απάντηση: Όταν έχω ακουστικά συνεδεμένα ο ήχος κλήσης έρχεται μόνο μέσα από τα ακουστικά ενώ θα ήθελα να βγαίνει και από τα ηχεία. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δε βρίσκω ή πρέπει να ψαχτώ με κάποιο app για να το κάνω αυτό? Ευχαριστώ Ούτε ένας δεν ξέρει ρε παιδιά? :p Θα αρχίσω τα install μου φαίνεται το βράδυ να δω αν κάποιο app το λύνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ούτε ένας δεν ξέρει ρε παιδιά? :p Θα αρχίσω τα install μου φαίνεται το βράδυ να δω αν κάποιο app το λύνει. Εγώ που είχα το moto g την προηγούμενη έκδοση, απ τη μανα του ερχόταν ο ήχος μόνο στα ακουστικά , αρα ψαξε για κάποια εφαρμογή, λογικά θα θέλει και ρουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MTza89 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Μόνο εμένα μου φαίνεται ή καθυστερεί όντος η αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brimstone Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Εγώ που είχα το moto g την προηγούμενη έκδοση, απ τη μανα του ερχόταν ο ήχος μόνο στα ακουστικά , αρα ψαξε για κάποια εφαρμογή, λογικά θα θέλει και ρουτ Πιθανώς ναι να θέλει root. Ok καταλαβαίνω προφανώς το να μην υπάρχει ήχος από το ηχείο όταν συνδέσεις ακουστικά αλλά θα έπρεπε να υπάρχει ένα toggle. Εγώ θέλω να μιλάω με το handsfree αλλά εφόσον κόβεται ο ήχος από το ηχείο χάνω κλήσεις αν δεν έχω το ακουστικό συνεχώς στο αυτί μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts