Jump to content

myphone POLL: iPhone 6, Αυτό που περιμένω, αυτό, αυτό;


vlachaquito
 Κοινοποίηση

Είστε ευχαριστημένοι από τις συσκευές που παρουσιάστηκαν από την Apple;  

919 members have voted

  1. 1. Είστε ευχαριστημένοι από τις συσκευές που παρουσιάστηκαν από την Apple;

    • Ναι, είμαι ευχαριστημένος με όλες τις συσκευές
      82
    • Είμαι ευχαριστημένος με κάποια/κάποιες από αυτές
      217
    • Όχι, δεν είμαι ευχαριστημένος με καμία από αυτές
      453
    • Δεν με ενδιαφέρει/Δεν απαντώ
      167


Recommended Posts

Έπρεπε τα δυο νέα iphone να ειναι identical στα specs και το κοινό να αποφασίσει μονο για το μέγεθος της οθόνης. Με καλύτερο hw στο plus φαίνεται ίσως η έλλειψη εμπιστοσύνης στην αγορά των phablets απο την apple γιατί θεώρησε οτι η συντριπτική πλειοψηφία θα έπαιρνε το 4,7. Ήδη ειμαι στο δίλημμα ανάμεσα στην καλύτερη κάμερα (και ίσως ram) ή στην πρακτικότητα του 4,7. Προσπάθησα να χειριστώ note 2 δεν με βόλεψε στην καθημερινότητα μου. Ίσως τελικά να μείνω με το 5 αφού ακόμη πετάει!!
Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 217
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φοβάμαι την αυτονομία και την ραμ στο 4.7..

Η κάμερα που εξέχει με χαλάει απίστευτα, αλλά αν δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτονομία και μνήμη, θα χτυπήσω λογικά το 64αρι και ας εξέχει η βρωμοκαμερα :p

Link to comment
Share on other sites

Παλια ο Jobs εφτιαχνε κατι που αρεσε σε εκεινον,ειχε φαντασια κι οραμα.Τωρα οι ακολουθοι δειχνουν οτι φτιαχνουν κατι που να αρεσει στο κοινο.Δεν ξερω γιατι αλλα αυτο το iphone ειναι σα να μην εχει ταυτοτητα.Σα να εχει επιρροες απο παντου.

Απ'ότι δείχνουν τα πράγματα ότι άρεσε στον Jobs άρεσε και στο μεγαλύτερο μέρος των καταναλωτών,σε αντίθεση με ότι φτιάχνουν μετά Jobs εποχή.

Ολοι μα όλοι στα διάφορα τεχνολογικά φόρουμ κράζανε το σχέδιο του iphone 6 με αυτές τις απαίσιες γραμμές και την κάμερα που προεξέχει, οπότε δεν μπορείς να πείς ότι κοιτάνε να φτιάξουν κάτι που ικανοποιεί το κοινό.

Κάτι ακόμα σε συνέντευξη παλιά ο Ive είχε πεί ότι ουκ ολίγες φορές σχέδια για διάφορα προιόντα τις apple που έφτιαχνε και ενώ άρεσαν στον ίδιο τρώγαν πόρτα απο τον Jobs ως μή αποδεκτά,οπότε καταλαβαίνεις λείπει η γάτα χορεύουν τα ποντίκια πλέον και φαίνεται.

Η νέα εποχή apple είναι δυστυχώς 99% το χρήμα πάνω απο όλα,όχι ότι με τον Jobs δεν ήταν ακριβή σαν εταιρεία αλλά κοιτούσε τουλάχιστον να ικανοποιεί τον κόσμο με προιόντα που σε κάναν να πείς WOW,πες με imac,ipod,macbook,iphone,σχέδια και υλοποιήσεις που όλοι τρέχαν να προλάβουν μετά απο κάθε παρουσίαση τις apple..... no magic πλέον.

Edited by ahill2
Link to comment
Share on other sites

Μονο στο ασημένιο οι γραμμές φαίνονται λιγότερο σε σχέση με τα αλλα χρώματα.

Πράγματι οι γραμμές δεν ειναι κλασική ποιοτική Apple.

Σιγουρα δεν ειναι άσχημα αλλα απο κοντά μπορει να αλλάξουμε γνώμη και να πούμε το ουαου.

Αφου πέθανε ο μεγάλος τωρα θα φανεί η αξία του ακομη περισσότερο.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Είχα το πρώτο iPhone, το 3G και το 3GS ενθουσιασμένος τότε, τώρα έχω το mi2s και την έχω καταβρεί από ios το iPad mini retina κυρίως για την αυτονομία του. Δυστιχώς ήταν μια καυτή πατάτα μου θύμισε τα παλιά μου iPhone πιο λεπτά βέβαια με το apple watch να είναι ένα μικρό iPhone άνευ ουσίας, με χάρτες, σελήνη κτλ. με touch και μοχλό, προφανώς όταν σχεδιαζόταν τα iPhone όπως και το ρολόϊ(παρεπιπτώντως θα τα έχει κάνει πάνω της η Ελβετία από την τεράστια καινοτομία) θα ήταν διαφορετικά και έβλεπαν τι μπορούσαν να αφαιρέσουν για να χαμηλώσουν το κόστος και να αυξήσουν το κέρδος τους, βέβαια όταν θα πάρουν την κάτω βόλτα και πάλι, ο Steve δεν θα είναι εκεί για να τους ξανασώσει. Edited by VISSINI_BOY
ΑΕΛ ΚΑΡΓΑ
Link to comment
Share on other sites

Κατ' αρχήν πιστεύω πως και τα δυο iPhone έχουν το κοινό τους και θα πουλήσουν σαν τρελά όπως πάντα, αν και αναμένω την Apple να συνεχίσει να χάνει market share. Από specs πάντως ειδικά το 4,7" είναι απογοήτευση. Αυτά που δεν μου άρεσαν:

- Τεράστια bezel, έχει μεγαλύτερο μήκος από το 5" Nexus 5 και είναι πολύ μεγαλύτερο από το Z3 compact που έχει παρόμοιο μέγεθος οθόνης.

- 1 GB RAM, αν ισχύει προσωπικά το βρίσκω απαράδεκτο (η δικαιολογία πως το iOS θέλει λίγη RAM για μένα δεν στέκει, οι εφαρμογές δεν θέλουν RAM? Με το multitasking τι γίνεται?)

- 8 MP κάμερα, αν και πιστεύω πως θα τραβάει αξιοπρεπείς φωτογραφίες θα μπορούσε να είχε δώσει κάτι περισσότερο. Επίσης αφού έβαλε OIS στο μεγάλο έπρεπε να βάλει και στο μικρό.

- Αν και το design είναι καθαρά θέμα γούστου και η ποιότητα κατασκευής είμαι σίγουρος πως θα είναι κορυφαία, αυτές οι γραμμές στο πίσω μέρος δεν μου αρέσουν καθόλου.

- Πολύ μικρή χωρητικότητα μπαταρίας, 1800 κάτι mah είναι πάρα πολύ λίγα με τέτοια οθόνη.

 

Η ανάλυση προσωπικά δεν με ενοχλεί, πιστεύω μια ανάλυση κοντά στα 720p είναι ικανοποιητική για 4.7". Επίσης αναμένω η GPU να είναι η καλύτερη της αγοράς και η CPU να είναι πολύ καλή. Το 5.5" το βρίσκω πιο πλήρης αλλά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα phablet, όπως επίσης και τα ρολόγια.

Γενικά πιστεύω πως πλέον με τόσες επιλογές στην αγορά, οι κυριότεροι λόγοι για να αγοράσει κάποιος iPhone είναι είτε να λατρεύει το iOS και να το προτιμάει σε σχέση με άλλα λειτουργικά είτε να μην είναι γνώστης και να το θέλει για φιγούρα ή απλά λόγω brand name.

Edited by Fidias
Link to comment
Share on other sites

Λετε ,λετε,λετε,λετε και ξεχνατε ολοι κατι πολυ βασικο,την ερευνα αγορας,πιστευετε οτι η apple πριν βγαλει το 6 δεν ειχε κανει γκαλοπ και research για το τι θελουν οι χρηστες απο ενα καινουργο iphone?

Nομιζετε οτι η apple θα εβγαζε το 6 ετσι και θα εκανε μια αρπακολαδα του κεφαλιου της,εκανε ερευνα και ειδε ποια ειναι η πλειοψηφια των χρηστων iphone, και αποφανθηκε αντε να τα πλασαρουμε τα κοροιδα μια μετριοτατη και ασχημη συσκευη σε πανακριβη τιμη,αυτο θελουν οι περισσοτεροι αυτο θα τους δοσουμε,το εχουν πολυ καλα μελετημενο το θεμα γιάυτο και ετοιμασαν και 30% περισσοτερα 6αρια απότι οταν εβγαλαν τα 5αρια,ξερουν και ακριβος ποσα θα πουλησουν παμω κατω!

Ο Κινεζος μπορει να παρει κινηταρα κινεζικη με 200-300-350$ μαξ για την κορυφη στην Κινα και φιλαρακι μου που πηγαινοερχετε συνεχεια στην Κινα (παντρευτηκε Κινεζα) μου λεει ο Κινεζος που εχει iphone ειναι καποιος ,του δινει status,πως να το κανουμε σαν κινητα δεν ξεπερνανε ουτε καν την μετριοτητα πια αλλα απο status symbol ξεσκιζουν ακομη σε πολλα μερη του κοσμου,ευτηχος αλλαξε το τοπια στην Ελλαδα και οι γνωστοι μου κατοχοι iphone 4-4s και 5-5s ντρεπονται πλεον να τα βγαλουν στο τραπεζι οταν σκαμε εμεις με τις Κινεζαρες μας,πραγματικα αισθανονται οτι πιαστηκαν κοροιδα πλεον!

Link to comment
Share on other sites

Η Apple φέτος έκανε κατι που ζητάω (αν δείτε τα ποστ απο το καλοκαίρι του 2011που ήμουν moderator σε θέματα της Apple).

Κατάφερε όμως να με κάνει να μην σκέπτομαι την αγορα του.

 

Πρώτον γιατί εχω "iPhone" 5" ιντσών κι ας τρέχει android :)

Περίμενα κάτι πιο γοητευτικό σχεδιαστικά και πιο στιβαρό. Ειμαι σχεδόν σίγουρος οτι το μεταλλικό περίβλημα ειναι τσιγαροχαρτο και αυτή την φορα οχι μονο πίσω, αλλά και στα πλαϊνά προφίλ που στα iPhone 4 & 4s είχαν σχεδόν 2,5 mm πάχος προφυλασσοντας την οθονη αλλά και ολη την συσκευή. Θυμάμαι μια τούμπα του 4s σε τσιμεντενιο πεζοδρόμιο που η ζημιά διορθώθηκε με μια λίμα νυχιών και συρμα για κατσαρόλες :) .

Νομίζω οτι το κουρμπαριστο προφίλ ειναι κενό εσωτερικά, κατι σαν να βλέπουμε κάθετη διατομή σωλήνα.

 

Επιμένει στο 1 gb ram ενω μετα απο 2 χρόνια θα έπρεπε να ανέβει τουλάχιστον στο 1,5.

 

Με την κατάργηση των 32 γιγα, δείχνουν οτι μας βλέπουν σαν κατοσταρικο. Πιο κουτοπονηρο τρικ δεν υπάρχει.

 

Δεν ξέρουμε το υλικό του κρυσταλλου της οθόνης και ελπίζω να μην είναι σαν αυτο των ipad air και 5s που χαρασεται με τα μάτια.

 

Η μπαταρία ειναι μικρή και θα φανεί. Θα μπορούσαν να το κάνουν λιγο πιο παχύ στο κέντρο για να χωρέσει μεγαλύτερη μπαταρία. Δυστυχώς η apple θεωρεί οτι όλοι οι χρήστες δουλεύουν σε γραφείο και μπορούν να φορτίζουν ανα πασα στιγμή.

 

Άφησε την κάμερα στα 8mp, ενω ήξεραν οτι στο μονο που πάσχει είναι σε αναλυση. Με τις βελτιώσεις που έχουν ηδη κάνει, μια 12αρα κάμερα θα έκανε τις 20αρες να ντρέπονται :)

 

Δεν προγραμματιζω αγορά γιατί ξέρω οτι θα απογοητευτώ, περιμένω να δω τι γίνεται στην πράξη.Τα χρήματα είναι πλεον πολλά για δοκιμές.

Δυστυχώς οι εξελίξεις καθορίζονται από το κοινό που το μόνο που το ενδιαφέρει είναι το logo και το μέγεθος της οθόνης.

Δεν υπάρχει ελπίδα ούτε για το 6s ούτε για το 7. Οι πωλήσεις θα απογειωθουν και θα δώσουν κάθε δικαίωμα στην Apple να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,
Link to comment
Share on other sites

"Δυστυχώς οι εξελίξεις καθορίζονται από το κοινό που το μόνο που το ενδιαφέρει είναι το logo και το μέγεθος της οθόνης.

Δεν υπάρχει ελπίδα ούτε για το 6s ούτε για το 7. Οι πωλήσεις θα απογειωθουν και θα δώσουν κάθε δικαίωμα στην Apple να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο."

Συμφωνω απολυτα!

Link to comment
Share on other sites

Καλά τα γράφετε ρε παιδιά . Εσείς που ασχολεισται με την τεχνολογία και έχετε απαιτήσεις και εσείς που δίνει περισσότερη βάση στην ποιότητα και στο brand. Η ουσία είναι ότι κάθε χαζογκομενα θα κρατεί το 6αρι και δεν θα την νοιάζει ούτε το μέγεθος ούτε η ταχύτητα ούτε καν τα 16gb . Δεν είχα ποτέ iPhone αλλα μάλλον ήρθε η ώρα να αγοράσω για ένα και μόνο λόγο . Εγγύηση στην ποιότητα κατασκευής και επιτέλους μεγάλη οθόνη ..
Link to comment
Share on other sites

Το iphone 6 είναι αστείο. Δεν έχει τίποτα ενδιαφέρον και οι προδιαγραφές του είναι 3-ετίας. Το ρολόι είναι άθλιο. Το μόνο που έχει κάποιο ενδιαφέρον (για τους οπαδούς του μήλου) είναι το 6+.

Προσωπικά θα σύστηνα σε όσους το σκέφτονται να περιμένουν το 7+. Ίσως τότε καταφέρει η apple να αντιγράψει και το s-pen απο το Note. ;)

Link to comment
Share on other sites

μου άρεσε πάρα πολύ σχεδιαστικά, τουλάχιστον έτσι όπως δείχνει στις φωτο με το μαύρο φόντο. Απογοήτευση από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών εκτός αν τα σώζει το νέο ios. Σε κάθε περίπτωση όμως ποτέ δεν θάδινα τα λεφτά που ζητάνε όταν με τα ίδια παίρνεις δύο συσκευές android με ίδια ή και ανώτερα χαρακτηριστικά.
Link to comment
Share on other sites

το 4.7 ισως το δοκιμασω , αντροιντ βεβαια ποτε ξανα γιατι ειχα παρει το s1 και κολουσε , λογικα ακομα ετσι 8α ειναι μετα απο 4 χρονια...

 

Ακριβώς έτσι είναι μην ξανά δοκιμάσεις android χάλια μαύρα.

iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green:cool:
Link to comment
Share on other sites

ναι βεβαιος

 

1) δεν ειμαι φαν των μεγαλων οθονων και τωρα πλεον δεν εχω επιλογη παρα το 4,7

2) σχεδιαστηκα αυτες οι γραμμες πισω μου εκατσαν στο λαιμο

3) δεν θα εχω ois

4) δεν θα εχω εχτρα λειτουργιες στο sw

5) θα εχω 1gb μνημη και το αλλο 2?

 

και θα δωσω και 850 ευρω?

με τι να ειμαι ευχαριστημενος?

 

και άλλο +1 από εμένα...

Link to comment
Share on other sites

Πρώτα από όλα η παρουσίαση των συγκεκριμένων προϊόντων σηματοδοτεί (καθαρά κατά τη γνώμη μου) την αποχώρηση της Apple από την εποχή Steve Jobs.

That said, η άποψή μου για τα 3 προϊόντα ειναι ότι δεν πρόκειται για κάτι το ιδιαίτερο. Επειδή κάποιοι ειπαν για τις προπωλήσεις, δεν εειναι τυχαίο ότι αυτό που "έφυγε" πρωτο ειναι το 128gb iPhone 6+, το οποίο προφανώς η Apple ειχε βγάλει σε ελαχιστα κομμάτια μη γνωρίζοντας πόσα θα φύγουν, αν ο κόσμος θα το πάρει και λοιπά.

 

Κοινώς ας μη βγάζουμε και πολλά συμπεράσματα από τις προπωλήσεις (ή ας μη διαβάζουμε αυτά που θα θέλαμε να διαβάζουμε).

Στη τελική, σίγουρα θα πουλήσουν, ας μη ξεχνάμε το βιντεάκι με το casio και το μηλαράκι που οι νεοϋορκέζοι θεωρούσαν πως ήταν το Apple Watch .. υπάρχει ένα στανταρντ mentality... :)

 

Ομως, επειδή εδώ ειμαστε τεχνολογική κοινότητα οφείλω να επισημάνω ότι σαν προϊόντα δεν ειναι κάτι το ιδιαίτερο, το Apple Watch ειναι ένα ιδιαίτερα μέτριο, και ανέτοιμο προϊόν (δεν ειναι τυχαίο ότι από τη μία ισχυρίζεται η Apple ότι το έτρεχε για ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ αλλά θα κάνει μήνες να το βγάλει στην αγορά, και βέβαια δεν μιλούσε για αυτονομία, μεχρι που μαθεύτηκε το περι μιας -δια βίας - ημέρας αυτονομία), όσο για τις διαστάσεις των smartphones, ας μην επαναληφθώ, τα έχουν πει και άλλοι..

 

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Η Apple φέτος έκανε κατι που ζητάω (αν δείτε τα ποστ απο το καλοκαίρι του 2011που ήμουν moderator σε θέματα της Apple).

Κατάφερε όμως να με κάνει να μην σκέπτομαι την αγορα του.

 

Πρώτον γιατί εχω "iPhone" 5" ιντσών κι ας τρέχει android :)

Περίμενα κάτι πιο γοητευτικό σχεδιαστικά και πιο στιβαρό. Ειμαι σχεδόν σίγουρος οτι το μεταλλικό περίβλημα ειναι τσιγαροχαρτο και αυτή την φορα οχι μονο πίσω, αλλά και στα πλαϊνά προφίλ που στα iPhone 4 & 4s είχαν σχεδόν 2,5 mm πάχος προφυλασσοντας την οθονη αλλά και ολη την συσκευή. Θυμάμαι μια τούμπα του 4s σε τσιμεντενιο πεζοδρόμιο που η ζημιά διορθώθηκε με μια λίμα νυχιών και συρμα για κατσαρόλες :) .

Νομίζω οτι το κουρμπαριστο προφίλ ειναι κενό εσωτερικά, κατι σαν να βλέπουμε κάθετη διατομή σωλήνα.

 

Επιμένει στο 1 gb ram ενω μετα απο 2 χρόνια θα έπρεπε να ανέβει τουλάχιστον στο 1,5.

 

Με την κατάργηση των 32 γιγα, δείχνουν οτι μας βλέπουν σαν κατοσταρικο. Πιο κουτοπονηρο τρικ δεν υπάρχει.

 

Δεν ξέρουμε το υλικό του κρυσταλλου της οθόνης και ελπίζω να μην είναι σαν αυτο των ipad air και 5s που χαρασεται με τα μάτια.

 

Η μπαταρία ειναι μικρή και θα φανεί. Θα μπορούσαν να το κάνουν λιγο πιο παχύ στο κέντρο για να χωρέσει μεγαλύτερη μπαταρία. Δυστυχώς η apple θεωρεί οτι όλοι οι χρήστες δουλεύουν σε γραφείο και μπορούν να φορτίζουν ανα πασα στιγμή.

 

Άφησε την κάμερα στα 8mp, ενω ήξεραν οτι στο μονο που πάσχει είναι σε αναλυση. Με τις βελτιώσεις που έχουν ηδη κάνει, μια 12αρα κάμερα θα έκανε τις 20αρες να ντρέπονται :)

 

Δεν προγραμματιζω αγορά γιατί ξέρω οτι θα απογοητευτώ, περιμένω να δω τι γίνεται στην πράξη.Τα χρήματα είναι πλεον πολλά για δοκιμές.

Δυστυχώς οι εξελίξεις καθορίζονται από το κοινό που το μόνο που το ενδιαφέρει είναι το logo και το μέγεθος της οθόνης.

Δεν υπάρχει ελπίδα ούτε για το 6s ούτε για το 7. Οι πωλήσεις θα απογειωθουν και θα δώσουν κάθε δικαίωμα στην Apple να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο.

Σωστός..:lol::lol:

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison
Link to comment
Share on other sites

Χρόνια στα android, πάντα έλεγα ότι τρώνε κολλήματα κτλ όπως λένε τα παιδιά και ζήλευα τα lag free iphone σε αυτό και μόνο το κομμάτι, αλλά είχα samsung και πλέον με HTC one βρήκα αυτό που έψαχνα και ούτε χρειάστηκε ποτέ να το κάνω root κτλ. (αυτό για κάτι σχόλια που διάβασα πριν)

Στο θέμα μας τώρα, μου φαίνονται τραγικές οι τιμές για το "μεγάλο" να μην προσφέρει έξτρα πράγματα λόγω μεγέθους και για το μικρό να έχει αυτά τα specs γενικότερα. To design δεν το σχολιάζω γούστο του καθενός, το μαύρο 5s του αδερφού μου θεωρώ είναι πολύ πιο όμορφο.

Α π α ρ α δ ε κ τ ο θεωρώ να προσφέρουν σε αυτές τις τιμές τέτοια κάμερα, τέτοια χωρητικότητα με ένα mp3 να πιάνει τα 20mb πλέον, και όσο καλογραμμένο και να είναι το OS τους 2 gb ram δεν είναι τίποτα παιδιά με τόσες εφαρμογές που τρέχουμε όλοι, γιαυτό άλλωστε ο κόσμος πληρώνει χρυσό τα κινητά για να τρέχει τα πάντα. Για την μπαταρία δεν χρειάζεται σχόλιο, εκεί πάσχουν όλοι βασικά αλλά θα ήθελα να είχαν κάνει κάτι καλύτερο και γενικά σε έστω μια συσκευή να πρόσφεραν κάτι διαφορετικό από τον ανταγωνισμό, αλλά μάλλον δεν το βλέπουν ανταγωνισμό πλέον γιατί έχουν το κοινό τους δεδομένο.

Link to comment
Share on other sites

Ας πάμε και λίγο στο πρακτικό μέρος.

Ο περισσότερος κόσμος που επιλέγει iPhone, ενδιαφέρεται για browsing και αναζητά μεγαλύτερη οθόνη αν δεν έχει τη δυνατότητα της διπλής κατοχής (iPhone - iPad)

εφαρμογές (Facebook - Twitter - Instagram κλπ.) που στο iOS θεωρώ πως έχουν την καλύτερη υλοποίηση.

Επίσης ενδιαφέρεται να ανταλλάσσει μηνύματα. Και σε αυτόν τον τομέα δεν υστερεί.

Στα θέλω του θα συναντήσετε τα emails - Ημερολόγια - Επαφές.

Θέλει μια φωτογραφική μηχανή ώστε να βγάζει αξιοπρεπείς φωτογραφίες.

Τα παιχνίδια είναι σημαντικά για ηλικίες 15-25.

Οι χρήστες iPhone ενδιαφέρονται να ακούν μουσική.

Οι περισσότεροι χρήστες ενδιαφέρονται για την ασφάλεια που η Apple με το λειτουργικό της, την παρέχει.

Ο χρήστης με περισσότερες iOS ενδιαφέρεται για τον συγχρονισμό δεδομένων.

Επίσης ενδιαφέρεται για την ποιότητα κατασκευής, υλικών, εμφάνισης.

Ο χρήστης iPhone θα βρει μια σειρά από αξεσουάρ να υποστηρίζουν τη συσκευή του.

Ενδιαφέρεται φυσικά και για την μπαταρία να διαρκεί τουλάχιστον μια ημέρα γεμάτη.

 

Οι περισσότεροι χρήστες δεν ξέρουν απο spects ram, αναλύσεις κλπ.

Edited by DINFUN
Link to comment
Share on other sites

...ευτηχος αλλαξε το τοπια στην Ελλαδα και οι γνωστοι μου κατοχοι iphone 4-4s και 5-5s ντρεπονται πλεον να τα βγαλουν στο τραπεζι οταν σκαμε εμεις με τις Κινεζαρες μας,πραγματικα αισθανονται οτι πιαστηκαν κοροιδα πλεον!

 

'Οταν με το 1/2 ή και 1/3 (για να μην πω και το 1/4) των χρημάτων ενός iphone κάνεις όχι απλώς την ίδια αλλά καλύτερη δουλειά, το να αισθάνεσαι ότι πιάστηκες κορόιδο είναι το απολύτως φυσιολογικό συναίσθημα, το αντίθετο θα ήταν περίεργο. Με τα νέα iphone το αίσθημα αυτό θα είναι μεγαλύτερο από ποτέ κι ήδη φαίνεται, κι όπως είπα και αλλού, αν η γνώμη των haters και των geeks δεν μετράει τόσο, η γνώμη των φίλων της και πρώην κατόχων σίγουρα μετράει.

Κατά τα άλλα 98% customer satisfaction. Ναι σίγουρα, σε κάποιο άλλο παράλληλο σύμπαν μπορεί.

Link to comment
Share on other sites

Ας δούμε τι προσέθεσε η apple στο δικό της watch κι αναμένεται να τραβήξει την αγορά. Για μένα το κύριο χαρακτηριστικό που έδωσε στη συσκευή της είναι το life style και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Έδωσε μία συσκευή για όλα τα φύλα, με πλήρη παραμετροποίηση, πολλά χρώματα και πολλά υλικά. Η σχεδίαση από τους περισσότερους είναι αποδεκτή. Οι λεπτομέρειες που απομένουν είναι η μπαταρία που αν καταφέρει να τη βελτιώσει θα έχει περισσότερους οπαδους. Επίσης δημιούργησε μία συσκευή η οποία μπορεί να συγχρονιστεί με πάνω από 200.000.000 συσκευές. Πιστεύω πραγματικά πως τον πρώτο χρόνο θα πουλήσει πάνω από 10.000.000 συσκευές. Να θυμίσουμε πως η συνολική αγορά wearable συσκευών αυτή τη στιγμή, δεν ξεπερνά τα 6.000.000. Αυτή είναι η άποψή μου, κι αυτό θα δεις άμεσα πως θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες εταιρείες..

Το όνομα της Apple είναι πολύ δυνατό. Εννοείται πως έχει ρεύμα και με αυτό θα παρασύρει και άλλους κατασκευαστες προς τον δικό της δρόμο.

 

Το άσχημο είναι πως ό, τι παρουσίασε μέχρι στιγμής είναι στο δρόμο που χάραξαν άλλοι κατασκευαστες. Αυτό που περίμενε πολύς κόσμος είναι η διαφοροποιηση που δεν ήρθε ποτέ. Αποφάσισαν να ασχοληθούν με 4 συσκευές, 2 iphones και 2 watches, χωρίς να δώσουν στην τελική κάτι που θα δώσει κίνητρο σε κάποιον να θέλει να τις δοκιμάσει. Αρκέστηκε στο γεγονός ότι οι ήδη ios users που θέλουν μεγαλύτερη οθόνη θα κάνουν το πέρασμα πιο εύκολα και μια σειρά από λουράκια για τα ρολόγια που αν δεν ξεφεύγουν ιδιαίτερα από την βασική τιμή θα προτιμηθούν. Ακόμα και στο ντιζάιν που ήταν ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό έμεινε στάσιμη, για μη πω ότι έκανε και ένα βήμα πίσω.

 

Ξέχασα να πω ότι ψήφισα την δεύτερη επιλογή, είμαι Android user από τα γεννοφάσκια του. Δεν μου ήταν ποτέ αρεστή η apple λόγω νοοτροπίας της αλλά φέτος ήμουν πιο κοντά στο να κάνω το βήμα και να πάρω προϊόν της για να δω την χρήση του iPhone στην καθημερινοτητα μου και όχι μόνο μέσα από την κατοχή του από φίλο μου.

Edited by dyannisb
Link to comment
Share on other sites

Ας πάμε και λίγο στο πρακτικό μέρος.

Ο περισσότερος κόσμος που επιλέγει iPhone, ενδιαφέρεται για browsing και αναζητά μεγαλύτερη οθόνη αν δεν έχει τη δυνατότητα της διπλής κατοχής (iPhone - iPad)

εφαρμογές (Facebook - Twitter - Instagram κλπ.) που στο iOS θεωρώ πως έχουν την καλύτερη υλοποίηση.

Επίσης ενδιαφέρεται να ανταλλάσσει μηνύματα. Και σε αυτόν τον τομέα δεν υστερεί.

Στα θέλω του θα συναντήσετε τα emails - Ημερολόγια - Επαφές.

Θέλει μια φωτογραφική μηχανή ώστε να βγάζει αξιοπρεπείς φωτογραφίες.

Τα παιχνίδια είναι σημαντικά για ηλικίες 15-25.

Οι χρήστες iPhone ενδιαφέρονται να ακούν μουσική.

Οι περισσότεροι χρήστες ενδιαφέρονται για την ασφάλεια που η Apple με το λειτουργικό της, την παρέχει.

Ο χρήστης με περισσότερες iOS ενδιαφέρεται για τον συγχρονισμό δεδομένων.

Επίσης ενδιαφέρεται για την ποιότητα κατασκευής, υλικών, εμφάνισης.

Ο χρήστης iPhone θα βρει μια σειρά από αξεσουάρ να υποστηρίζουν τη συσκευή του.

Ενδιαφέρεται φυσικά και για την μπαταρία να διαρκεί τουλάχιστον μια ημέρα γεμάτη.

 

Οι περισσότεροι χρήστες δεν ξέρουν απο spects ram, αναλύσεις κλπ.

 

τα είπες ολα πραγματικά, στην δουλειά συναντάω ένα μεγάλο ποσοστό από iphone κάθε μέρα και τα λογία σου επιβεβαιώνονται..........

 

70% συσκευών μέσα έχουν facebook/viber/instagram και φωτογραφίες....... 20% δεν εχει τπτ μέσα (πέρα απο επαφές και μηνύματα...... άντε 2 3 φωτογραφίες (ανακάλυπταν την camera) ενα 5% έχει μέσα παιχνίδια (όσο χωράει η συσκευή) και το υπόλοιπο 5% είναι μικτό (θα δεις από ολα μέσα από μουσική μεχρι αρκετές και περίεργες εφαρμογές μεχρι επαγγελματικές εφαρμογές)

 

πλειοψιφια πάντως έχουν αυτά τα 2 3 πράγματα....... η ακόμη και ούτε αυτά δεν έχουν..........

apple το έχει πιάσει το νόημα οτι περισσότεροι δεν ζητάνε σχεδόν τπτ. ενα δυο πράγματα , ετσι αυτά τα ενα δυο πράγματα τα έβαλε σε ενα όμορφο περιτύλιγμα και το προώθησε σωστά αρπάζοντας ετσι μεριδα του λέοντος απο ακριβές συσκευές :)

Link to comment
Share on other sites

Ας πάμε και λίγο στο πρακτικό μέρος.

Ο περισσότερος κόσμος που επιλέγει iPhone, ενδιαφέρεται για browsing και αναζητά μεγαλύτερη οθόνη αν δεν έχει τη δυνατότητα της διπλής κατοχής (iPhone - iPad)

εφαρμογές (Facebook - Twitter - Instagram κλπ.) που στο iOS θεωρώ πως έχουν την καλύτερη υλοποίηση.

Επίσης ενδιαφέρεται να ανταλλάσσει μηνύματα. Και σε αυτόν τον τομέα δεν υστερεί.

Στα θέλω του θα συναντήσετε τα emails - Ημερολόγια - Επαφές.

Θέλει μια φωτογραφική μηχανή ώστε να βγάζει αξιοπρεπείς φωτογραφίες.

Τα παιχνίδια είναι σημαντικά για ηλικίες 15-25.

Οι χρήστες iPhone ενδιαφέρονται να ακούν μουσική.

Οι περισσότεροι χρήστες ενδιαφέρονται για την ασφάλεια που η Apple με το λειτουργικό της, την παρέχει.

Ο χρήστης με περισσότερες iOS ενδιαφέρεται για τον συγχρονισμό δεδομένων.

Επίσης ενδιαφέρεται για την ποιότητα κατασκευής, υλικών, εμφάνισης.

Ο χρήστης iPhone θα βρει μια σειρά από αξεσουάρ να υποστηρίζουν τη συσκευή του.

Ενδιαφέρεται φυσικά και για την μπαταρία να διαρκεί τουλάχιστον μια ημέρα γεμάτη.

 

Οι περισσότεροι χρήστες δεν ξέρουν απο spects ram, αναλύσεις κλπ.

 

Και για να έχει facebook twitter instagram emails και ημερολόγιο πρέπει να σκάσει ένα χιλιάρικο;;;;....

Σα πολύ ακριβά μου φαίνονται....

Αυτά τα κάνω κιεγώ με το nexus s, αλλά ο λόγος που αλλάζω είναι γιατί θέλω παραπάνω από αυτά....

Link to comment
Share on other sites

 

 

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

 

Πέρα απο την πλάκα ο τρόπος που η Apple έχει φτιάξει το οικοσύστημά της είναι τρομερός. Αλλά για να έχεις MacBook, iPad (όχι 16αρι γιατί είναι λίγα) και iPhone θες τουλάχιστον 3.500 Ευρώ. Αν δεν ήταν τόσο ανελέητα ακριβά δεν θα με χάλαγε να πάω σε Apple. To θέμα μου με την Apple δεν είναι οι υπηρεσίες της. Είναι πως οι υπηρεσίες της δεν αξίζουν σε καμία περίπτωση τις εξωφρενικές τιμές!

Edited by tetra1982
Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...
Link to comment
Share on other sites

Η αληθεια ειναι οτι δεν τρελαθηκα στο κομματι εμφανισης... Παρολαυτα θα παρω και το μικρο και το μεγαλο και το ρολοϊ για να ξερω τι εβγαλε και να μην κρινω χωρις να το δω στο χερι μου (οπως κανετε οι περισσοτεροι κριτες εδω μεσα) και τα υπολοιπα θα τα δωσω οσο τ αγορασα :happy:

 

----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Πέρα απο την πλάκα ο τρόπος που η Apple έχει φτιάξει το οικοσύστημά της είναι τρομερός. Αλλά για να έχεις MacBook, iPad (όχι 16αρι γιατί είναι λίγα) και iPhone θες τουλάχιστον 3.500 Ευρώ. Αν δεν ήταν τόσο ανελέητα ακριβά δεν θα με χάλαγε να πάω σε Apple. To θέμα μου με την Apple δεν είναι οι υπηρεσίες της. Είναι πως οι υπηρεσίες της δεν αξίζουν σε καμία περίπτωση τις εξωφρενικές τιμές!

 

Οταν λοιπον δωσεις 30000 και οχι μονο 3500 θα συνεχισεις να αγοραζεις τα ιδια προϊοντα ( ειτε λεγονται apple ειτε λεγονται xiaomi ειτε lada :p )

κ @ τ @ ν τ ι @
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...