pekaga Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Δυστυχως με την Arvato teleservice και την Lenovo στην Ελλαδα δεν μπορεις να βγαλεις ακρη , ειναι δυο απο τις χειροτερες εταιρειες που σαν καταναλωτης εχω συναντησει , το A 536 ειναι το πιο αχρηστο τηλεφωνο που περασε απο τα χερια μου , μου εχει καταστρεψει 2 καρτες μνημης και το εχω στειλει 4 φορες για επισκευη χωρις αυτη να γινει , προσεφυγα στον συνηγορο του καταναλωτη μιας και με της δυο παραπανω εταιρειες δεν εβγαζα ακρη και περιμενω την αντικατασταση του τηλεφωνου , το οποιο αμεσως μετα θα ξεφορτωθω . ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rayan Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Ειναι στον υποφακελο "εργαλεία" φιλαράκο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΜΗΧΑΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΡΑΦΗΣ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΚΚΡΕΜΗΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΥΤΑ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasa18 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΜΗΧΑΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΡΑΦΗΣ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΚΚΡΕΜΗΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΥΤΑ....... Μερικοί φάκελοι έχουν περισσότερες από μια σελίδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nislax Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Kαλησπερα. πηρα το κινητο απο το public. κανονικα παει ΣΦΑΙΡΑ αλλα εχω μεγαλο προβλημα. η μπαταρια του ειναι χαλασμενη. αυριο θα το στειλω στο παμπλικ για να την αλλαξουν! διαβασα κατι για την arvato! εχει σχεση αυτη με το public? αν το στειλω θα μου κανουν κ μενα τοσο καιρο να την αλλαξουν; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pekaga Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 H arvato ειναι το επισημο service της lenovo στην Ελλαδα , εαν προσπαθησεις να μιλησεις μαζι τους το βλεπω λιγο δυσκολο , αφου εγω προσπαθησα πολλες φορες μα ποτε δεν τα καταφερα , αναγκαστικα και εστειλα mail στην arvato Γερμανιας και με πηραν την επομενη μερα τηλεφωνο . Τωρα απο της αρχες του μηνα περιμενω να με παρουν για να κανονισουμε την αντικατασταση του τηλεφωνου αφου συνεχιζει τα προβληματα . Ας ελπισουμε φιλε οτι εσυ δεν θα μπλεξεις οπως εχω μπλεξει εγω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rayan Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση εχω το lenovo A536 και εχω παρατηρησει κατι οταν γραφω στο sms με ελληνικα μου επιτρεπει 65 χαρακτηρες για ενα μηνυμα ενω αμα γραφω με αγγλικους χαρακτηρες μου επιτρεπει 115 γνωριζει κανεις μηπως αμα αλλαζει καπως αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nislax Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 @pekaga ειμαστε και απο την ιδια πολη :lol: .λοιπον το εστειλα στο public και μου στειλανε ενα καινουριο ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΘΗΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ.Απαραδεκτο. ελπιζω τουλαχιστον η μπαταρια να ειναι οκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis2004 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Χαιρετώ την παρέα.Έχω ένα θέμα με το Lenovo μιας φίλης μου.Έχω ενεργοποίηση την αυτόματη διόρθωση (τ9) στο πληκτρολόγιο αλλά δεν λειτουργεί.Υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση που πρέπει να κάνω ή να της κατεβάσω άλλο πληκτρολόγιο? Παράθεση Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4. Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nislax Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Καλυτερα να βαλεις ενα αλλο px google η το pro ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπον μετα απο μια πληρη φορτιση μπορω να πω οτι η μπαταρια δεν μδ απογοητευσε :) κ τα πηγε πολυ καλα. αυτο π με πειραξε ηταν η απουσια θηκης κ 2ης μεμβρανης απο το τηλ.Μιλησα με τα παμπλικ και μου ειπαν πως αυτη ηταν η 2η φουρνια και πως η λενοβο δεν τα εβαζε μεσα; λετε να με κοροιδεψαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση εχω το lenovo A536 και εχω παρατηρησει κατι οταν γραφω στο sms με ελληνικα μου επιτρεπει 65 χαρακτηρες για ενα μηνυμα ενω αμα γραφω με αγγλικους χαρακτηρες μου επιτρεπει 115 γνωριζει κανεις μηπως αμα αλλαζει καπως αυτο?? Αυτό αλλάζει από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής των μηνυμάτων. Δεν ξέρω αν η εφαρμογή που έχεις έχει τέτοια ρύθμιση γιατί μερικές δεν έχουν. Ψάξε μήπως στις ρυθμίσεις λέει κάτι για unicode characters. Αν δεν έχει βάλε το textra που έχει (υπάρχουν κι άλλες αλλά αυτή χρησιμοποιώ εγω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pekaga Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Και εμενα την 1η φορα που το εστειλα στην arvato μου αλλαξαν μπαταρια , η μπαταρια που μου στειλανε ειναι : date : 20140915 8SSB19A19867GXSZ49F120B Και αυτη που ειχε οταν το αγορασα ηταν : date : 20140624 8SSB19A19867GXSZ46RO5C7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nislax Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Λοιπον για οσους το χουν ακομ απορια μπορειτε να κανετε root με το Kingo root. pekaga,olo kainourgies mpataries vazoune ara kati paizei me tis palies... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pekaga Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Ευτυχως γλυτωσα ........ μου εδωσαν το Οκ να παω να μου το αντικαταστησουν , πληρωσα την διαφορα και αγορασα ενα samsung galaxy core prime . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bin Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Καλησπέρα παιδιά, Ξέρουμε εάν περιμένουμε lollipop κάποια στιγμή? Υπάρχει κάπου καμιά custom rom έτσι να περάσει η ώρα? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasa18 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 (edited) Καλησπέρα παιδιά, Ξέρουμε εάν περιμένουμε lollipop κάποια στιγμή? Υπάρχει κάπου καμιά custom rom έτσι να περάσει η ώρα? https://www.facebook.com/groups/lenovoa536/?fref=ts http://www.needrom.com/category/lenovo/serial-a/serial-a500/a536/ Edited October 6, 2015 by antreasa18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosgr76 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Καλησπέρα εδώ και μερικές μέρες δν δεχεται email το κινητό μου. Υπάρχει τρόπος να διαγράψω τους λογαριασμούς email ; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Καλησπέρα εδώ και μερικές μέρες δν δεχεται email το κινητό μου. Υπάρχει τρόπος να διαγράψω τους λογαριασμούς email ; Ευχαριστώ Ναι... αν πας μέσω των ρυθμίσεων στους λογαριασμούς σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nantiafx Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι...εχω παρει το συγκεκριμενο τηλεφωνο στην κορη μου εδω και λιγους μηνες και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με το wifi.Οταν το ανοιγω δεν συνδεεται σε κανενα διχτυο απο οσα εχω δοκιμαζει,η μπαρα του wifi συνεχεια αναβοσβηνει,οτι κι αν εχω κανει(επανεκινηση,διαγραφη δικτυου κλπ)δεν συνδεεται με τιποτα.Τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι...εχω παρει το συγκεκριμενο τηλεφωνο στην κορη μου εδω και λιγους μηνες και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με το wifi.Οταν το ανοιγω δεν συνδεεται σε κανενα διχτυο απο οσα εχω δοκιμαζει,η μπαρα του wifi συνεχεια αναβοσβηνει,οτι κι αν εχω κανει(επανεκινηση,διαγραφη δικτυου κλπ)δεν συνδεεται με τιποτα.Τι μπορει να φταιει? η ανηψια μου ειχε ιδιο πρόβλημα και τελικα καταληξαμε στο σερβις αλλαγη πλακετας εντος εγγυησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios120 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Καλημέρα. Είμαι κάτοχος του εν λόγο κινητού ένα μήνα και έχω το εξής θέμα. Κάποιες φορές το touchscreen δεν αντιδρά στην επαφή και πρέπει να κλειδώσει πάλι η οθόνη ώστε να λειτουργήσει. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kingsoft Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 (edited) Χθες μου εφεραν ενα μπρικαρισμενο (μαυρη οθονη, νεκρο, το εβαλα για φορτιση) Α536 που το ειχε ενας 12χρονος ! Κατεβασα μια ΡΟΜ, το προγραμμα φλασαρισματος, τους drivers, εβγαλα την μπαταρια, πατησα Format+Download, και κρατοντας το κουμπι ηχου ενωσα το καλωδιο με το κινητο. Το προγραμμα ξεκινησε να τρεχει αλλα εχουν περασει 10 λεπτα και η γραμμη απο κατω ειναι ακομη κοκκινη στο 100%, ουτε μοβ, ουτε κιτρινη, ουτε πρασινη. Τι μακακια εκανα; (δειτε την εικονα) http://www.mediafire.com/view/8spsu9unsx9ic4x/Capture.JPG ===================== ===================== Στα 17 λεπτα το εκλεισα και εβαλα την μπαταρια επανω Λοιπον, εμαστε σε καλο δρομο. Ανοιξε, δεν εχει κανει φορματ, τιποτα. Δεν σε αφηνει να κανεις τιποτα στην οθονη, κανει συνεχως τον ηχο της δονησης, αλλα δεν ανταποκρινεται. Τελος παντων. Τωρα το συνδεω στο Flashtool και μια κανει τον ηχο της συνδεσης και αμεσως τον ηχο της αποσυνδεσης, σαν να βγαζω το βυσματακι. Το οποιο βυσμα, δεν κουνιεται ΚΑΘΟΛΟΥ, ειναι σταθερο. Εννοειται οτι παλι η γραμμη προοδου εγκαταστασης μενεις στο 100%...... Σας τα εκανα τσουρεκια; Edited February 10, 2016 by Kingsoft Παράθεση "Πολλες φορές στο Ιντερνετ, βλεπουμε πραγματα που δεν ειναι αληθινα" (Γεώργιος Καραϊσκάκης, 1824 μΧ.) 便宜不好,好的不便宜! (Γιώργος, 2014 μΧ.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kingsoft Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Οταν το 2000 μαθαινα κινεζικα με κοροϊδευαν. Τωρα με c2 κανω μαθηματα. Το παρακατω το επιλεγουμε σε ολα τα κινητα για να γυρισουν στις εργοστασιακες ρυθμισεις http://www.mediafire.com/view/0x9245x3q8uqwmw/screen_photo.JPG Παράθεση "Πολλες φορές στο Ιντερνετ, βλεπουμε πραγματα που δεν ειναι αληθινα" (Γεώργιος Καραϊσκάκης, 1824 μΧ.) 便宜不好,好的不便宜! (Γιώργος, 2014 μΧ.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Εχω το κινητό ένα χρόνο περίπου και δεν έχω αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα. Είχα ένα galaxy core. Οταν η αδερφή μου μου έδωσε το 536 κόντεψα να πάθω σοκ με το πόσο πιο γρήγορο ήταν σε σχέση με το samsung. Εχει μειονεκτήματα, όπως πχ ότι δεν έχει ρύθμιση για τους 160 χαρακτήρες στα μηνύματα (κατέβασα το chomp sms), ή αυτό που αναφέρθηκε ήδη με τις 2 σιμ που όταν έχει μόνο μια είναι μόνιμα στις ειδοποιήσεις εικονίδιο για δεύτερη αλλά σε γενικές γραμμές αν θες κάτι απλό είναι μια χαρά. ΓΙα μένα μεγαλύτερο θέμα είναι ότι έχει ένα χρόνο εγγυηση (τουλάχιστον αυτό που έχω εγώ) και ότι δεν υπάρχει σοβαρή εξυπηρέτηση στην Ελλαδα. Αλλά σαν κινητό, αυτά που προσφέρει σε σχέση πχ με την samsung, για μένα, είναι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkots Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 ψαχνω πισω καπακι και πλαινα κουμπια, εχει καποιος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_pepe Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 καλησπερα !!! ελπιζω να μην ανοιγω σε λαθος μερος το θεμα αν ναι , ζητω συγνωμη Είμαι κάτοχος του lenovo A536 και έχω το εξής θέμα. Κάποιες φορές το touchscreen δεν αντιδρά στην επαφή και πρέπει να κλειδώσει πάλι η οθόνη ώστε να λειτουργήσει. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; και τι μπορω να κανω ; ευχαριστω !! Παράθεση :thanks: RIDE HARD_LIVE FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts