Jump to content

iPhone 6

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν βγάζει νόημα αυτό που λες...:wacko:

Αν θες διευκρίνησέ το... χωρίς shsh ή κρατείστε shsh?

Μπορούσες να σώσεις όσο υπογραφόταν σήμερα η έκδοση

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν θέλω να σώσω τίποτα απλά δεν μπορώ να βγάλω νόημα από αυτά που λες... χωρίς shsh :confused:

Δεν θέλω να σώσω τίποτα απλά δεν μπορώ να βγάλω νόημα από αυτά που λες... χωρίς shsh :confused:

https://9to5mac.com/2018/01/10/users-able-downgrade-from-ios-11/

έβγαζε πριν 5 ώρες. Τώρα έκλεισε

Χρόνια πολλά παιδιά

Απενεργοποίησα για δοκιμή την ώθηση στα email στο χειροκίνητο και βλέπω ότι η μπαταρία καμμια σχέση με πριν...Ιδεα μου είναι ;

Εσεις πως έχετε ρυθμίσει την μαμά εφαρμογή του email για να μην τραβάει πολύ μπαταρία ;

πως το κανουμε αυτο βρε παιδια;

εχω μπερδευτει λιγο...:O

Ανοίγοντας τις Ρυθμίσεις και πηγαίνοντας στο Mail -> Λογαριασμοί -> Νέα Δεδομένα.

Εκεί απενεργοποιείς την επιλογή Ώθηση και στην ενότητα Μετάκληση, επιλέγεις κάθε πότε θέλεις να ελέγχει το σύστημα για νέα emails.

Ανοίγοντας τις Ρυθμίσεις και πηγαίνοντας στο Mail -> Λογαριασμοί -> Νέα Δεδομένα.

Εκεί απενεργοποιείς την επιλογή Ώθηση και στην ενότητα Μετάκληση, επιλέγεις κάθε πότε θέλεις να ελέγχει το σύστημα για νέα emails.

ευχαριστω

το εβαλα χειροκινητα και απενεργοποιησα και τις αυτοματες ενημερωσεις.

Και να αλλαξει καποιος μπαταριας, αμα το ios τη ρουφαει δεν θα κερδισει και πολλα. Πχ εμενα η μπαταρια μου μεχρι και πριν την εγκατασταση του ios11 κραταγε "αιωνες" τωρα ανοιγεις 5 λεπτα το safari και τρωει 5-7%.

Η αντικατασταση μπαταριας σε αυτα τα χρηματα, ειναι συμφερουσα οταν εχεις προβλημα μπαταριας και μονο.

Η αν πιανουν τα χερακια σου να βρεις μπαταρια καλη και να την αλλαξεις μονος.Απο θεμα κοστους εισαι σιγουρα κερδισμενος δεν νομιζω οτι οι μπαταριες που θα σου βαλουν στο apple store θα ειναι κατι πολυ ανωτερο απο την μπαταρια του ifixit...

Αληθεια εβαλες το update 11.2.2 δεν σου φαινεται οτι πλεον εχει γονατισει το 6αρι?

Η αν πιανουν τα χερακια σου να βρεις μπαταρια καλη και να την αλλαξεις μονος.Απο θεμα κοστους εισαι σιγουρα κερδισμενος δεν νομιζω οτι οι μπαταριες που θα σου βαλουν στο apple store θα ειναι κατι πολυ ανωτερο απο την μπαταρια του ifixit...

Αληθεια εβαλες το update 11.2.2 δεν σου φαινεται οτι πλεον εχει γονατισει το 6αρι?

Οχι περα απο το προβλημα με την μπαταρια, δεν εχω θεματα με τις εφαρμογες που χρησιμοποιω. Βεβαια δεν του εχω φορτωσει μεσα και 100 apps μονο οσα πραγματικα χρησιμοποιω και μου χρειαζονται.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

To 6 αράκι δεν μασάει με τίποτα ......τελευταίο IOS και χαίρεσαι να το δουλεύεις...ούτε ένα πρόβλημα πουθενά αν εξαιρέσεις λίγο το τσίμπημα της μπαταρίας λόγω 11.....Απορώ με ολοκαινουργια τηλέφωνα να έχουν τόσα προβλήματα μερικά παιδιά....Και έχω την ίδια μπαταρία από καινούργιο

Ούτε η μπαταρία έχει θέμα. Κοίτα στην προηγούμενη σελίδα, έχω ανεβάσει screenshot με τα στατιστικά, και είμαι 11.2.2

Πόσο πιό καλή θα μπορούσε να ήταν με προηγούμενες εκδόσεις?:confused:

Ούτε η μπαταρία έχει θέμα. Κοίτα στην προηγούμενη σελίδα, έχω ανεβάσει screenshot με τα στατιστικά, και είμαι 11.2.2

Πόσο πιό καλή θα μπορούσε να ήταν με προηγούμενες εκδόσεις?:confused:

Το θέμα της μπαταρίας δεν με απασχολεί καθόλου ...Μαθαμε ότι τσιμπάει λίγο παραπάνω και προσαρμοζόμαστε ..δεν ψάχνομαι με τίποτα....και να κράταγε δυο ώρες μπαραπάνω σιγά τα αυγά

Καλά κάνεις και δεν αγχώνεσαι, μπαταρία είναι, αναλώσιμο είναι, και δεν πρόκειται να κρατήσει για πάντα... το μόνο σίγουρο

Οχι περα απο το προβλημα με την μπαταρια, δεν εχω θεματα με τις εφαρμογες που χρησιμοποιω. Βεβαια δεν του εχω φορτωσει μεσα και 100 apps μονο οσα πραγματικα χρησιμοποιω και μου χρειαζονται.

Μαλλον και γω πρεπει να σουταρω apps που δεν χρησιμοποιοω... γιατι εχω καμια 200αρια και..

Μαλλον και γω πρεπει να σουταρω apps που δεν χρησιμοποιοω... γιατι εχω καμια 200αρια και..

Εγώ έχω 37 εφαρμογές όλες και όλες...και πολλές είναι:lol:

Αύριο μεθαύριο θα σας πω εντυπώσεις από τη μπαταρία που παρήγγειλα από ifixit. Μέχρι στιγμής έχουν καταπληκτικό support και μου ανέφεραν πως δεν θα έχω τα απανωτά restarts που είχα από μπαταρίες που έβαλα μέσω ebay. Κάποιες έβγαιναν μέτριες για 2,3 μέρες, κάποιες δεν φόρτιζαν, κάποιες έπεφταν σε απανωτά restarts ενώ μια μου έβαλε τεχνικός μου βγήκε καλή αλλά το κινητό χωρίς facebook και χωρίς 4g βγάζει 3 ώρες χρήσης και 15 αναμονής.

Αύριο μεθαύριο θα σας πω εντυπώσεις από τη μπαταρία που παρήγγειλα από ifixit. Μέχρι στιγμής έχουν καταπληκτικό support και μου ανέφεραν πως δεν θα έχω τα απανωτά restarts που είχα από μπαταρίες που έβαλα μέσω ebay. Κάποιες έβγαιναν μέτριες για 2,3 μέρες, κάποιες δεν φόρτιζαν, κάποιες έπεφταν σε απανωτά restarts ενώ μια μου έβαλε τεχνικός μου βγήκε καλή αλλά το κινητό χωρίς facebook και χωρίς 4g βγάζει 3 ώρες χρήσης και 15 αναμονής.

Γιατί δεν περίμενες να βάλεις αυτή της απλ; Ρωτάω γιατί και εγώ το σκέφτομαι (έχω battery wear 9%)

Γιατί δεν περίμενες να βάλεις αυτή της απλ; Ρωτάω γιατί και εγώ το σκέφτομαι (έχω battery wear 9%)

Επειδή το τηλέφωνο ήδη ανοίχτηκε μια φορά για αυτό, συνεπώς το πρόγραμμα της αντικατάστασης τίθεται εκτός για εμένα και θα θέλει 350 για νέα συσκευή. Επιβεβαιώνω πως η μπαταρία από ifixit είναι μοναδική. Ελέγχθηκε με coconutapp σε mac και τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά. 0 κύκλους φόρτισης και 99,99 υγείας.

Εσύ εφόσον δεν το άνοιξες θα το πας στους αυθεντικούς δίχως δεύτερη σκέψη. Στο istorm Θεσσαλονίκης στο αλλάζουν την ίδια μέρα.

Πηρα σημερα τηλεφωνο τη Document για αλλαγη μπαταριας και μου ειπαν πως δεν υπαρχει διαθεσιμη για iphone 6 και πρεπει να γινει πρωτα ελεγχος του τηλεφωνου και μετα παραγγελια. Θα παρει περιπου 3 βδομαδες να ερθει. Το τηλεφωνο το κρατας και σε ειδοποιουν να την αλλαξεις μολις ερθει.

Πηρα σημερα τηλεφωνο τη Document για αλλαγη μπαταριας και μου ειπαν πως δεν υπαρχει διαθεσιμη για iphone 6 και πρεπει να γινει πρωτα ελεγχος του τηλεφωνου και μετα παραγγελια. Θα παρει περιπου 3 βδομαδες να ερθει. Το τηλεφωνο το κρατας και σε ειδοποιουν να την αλλαξεις μολις ερθει.

Πήγαινε από εκεί να δουν ότι όντως έχεις πρόβλημα, ας την παραγγείλουν και όταν έρθει θα σε πάρουν να πας να την αλλάξουν

Δεν νομίζω να είναι πρόβλημα

Nokia 8800 Scirocco

Πήγαινε από εκεί να δουν ότι όντως έχεις πρόβλημα, ας την παραγγείλουν και όταν έρθει θα σε πάρουν να πας να την αλλάξουν

Δεν νομίζω να είναι πρόβλημα

Ναι δεν ειπα το αντιθετο, απλα ενημερωση εκανα για οποιον θελει να κανει αλλαγη, οτι δεν ειναι υποθεση μισης ωρας.

Εβαλα και εγω της προαλλες το Battery Life, αλλα δεν το εμπιστευτομαι την Τεταρτη ελεγε 14% επιπεδο φθορας και τωρα λεει 43%!

Ναι δεν ειπα το αντιθετο, απλα ενημερωση εκανα για οποιον θελει να κανει αλλαγη, οτι δεν ειναι υποθεση μισης ωρας.

Εβαλα και εγω της προαλλες το Battery Life, αλλα δεν το εμπιστευτομαι την Τεταρτη ελεγε 14% επιπεδο φθορας και τωρα λεει 43%!

Εάν έχεις mac μόνο coconutapp. Οτι πιο αξιόπιστο υπάρχει. Τα υπόλοιπα όλα ακόμα και στο appstore να ξέρεις πως είναι απολύτως αναξιόπιστα.

https://www.youtube.com/watch?v=_zGNFy3Tr-Y

https://www.youtube.com/watch?v=bgLxe0wxIus

Εάν έχεις mac μόνο coconutapp. Οτι πιο αξιόπιστο υπάρχει. Τα υπόλοιπα όλα ακόμα και στο appstore να ξέρεις πως είναι απολύτως αναξιόπιστα.

https://www.youtube.com/watch?v=_zGNFy3Tr-Y

https://www.youtube.com/watch?v=bgLxe0wxIus

Άσε τι έβγαλε το coconut. 65% για το iPhone 6, 94% για το iPad Air (Τόσο διαφορά με το iPhone?, Ίδια εποχή τα πήρα...)

Καμιά σχέση στην αντοχή το ένα με το άλλο. Ειδικά αν είναι και σκέτο wifi το ipad. Εμένα το mini 2 έχει 88% 4 χρόνια μετά, όταν το 5s κλαταρε στο χρόνο

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Άσε τι έβγαλε το coconut. 65% για το iPhone 6, 94% για το iPad Air (Τόσο διαφορά με το iPhone?, Ίδια εποχή τα πήρα...)

Το coconut app είναι οτι πιο αξιόπιστο και μου το έχουν αναφέρει και apple resellers. Η μπαταρία στο 6 όντας πρώην κάτοχος θα σου πω πως maximum έχει το 1 έτος.

Καμιά σχέση στην αντοχή το ένα με το άλλο. Ειδικά αν είναι και σκέτο wifi το ipad. Εμένα το mini 2 έχει 88% 4 χρόνια μετά, όταν το 5s κλαταρε στο χρόνο

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Όχι το iPad Air είναι Wifi-Cellural

----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το coconut app είναι οτι πιο αξιόπιστο και μου το έχουν αναφέρει και apple resellers. Η μπαταρία στο 6 όντας πρώην κάτοχος θα σου πω πως maximum έχει το 1 έτος.

Ευκαιρία είναι να την αλλάξω με τα 39(?? τόσο σας είπαν τελικά?) ευρώ , σκέφτομαι να πάω στο 8+ αλλά με αλλαγή μπαταρίας νομίζω ότι μπορώ να περιμένω ακόμη ένα μοντέλο.

Τι προτέινετε;

• The title was changed to iPhone 6
  • The topic was unpinned