egodemis Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Παιδια παρατηρησα οτι εχει κουνηθει ελαχιστα η μπροστινη καμερα (που ηταν ενα προβλημα σε πολλους). Επηρεαζει πουθενα, μιας και εχει τελειωσει η εγγυηση μου; Ξεκόλλησε το πλαστικό που την κρατάει από κάποιο χτύπημα πρέπει κάποιος να ανοίξει το κινητό να βάλει λίγη κόλλα και όλα πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Καλησπέρα σε όλους! Ένας φίλος μου μου δίνει το iPhone6 64gb 150 ευρώ και με έχει βάλει σε πειρασμό. Δεν είχα ποτέ iPhone και είναι μια καλή ευκαιρία να αποκτήσω. Η ερώτησή μου είναι: αξίζει αυτή η αγορά τόσα χρόνια μετά την κυκλοφορία του; Το κινητό που χρησιμοποιώ τώρα είναι ένα Xiaomi Redmi Note 2 το οποίο με τη σειρά μου θα πουλήσω σε άλλο φίλο. Η μετάβαση από 5.5'' σε 4.7'' δε με ενοχλεί καθώς το iphone κάθεται καλύτερα στην παλάμη και το χειρίζεσαι άνετα με το ένα χέρι. Η κύρια χρήση του είναι (εκτός από τηλέφωνο :lol:) facebook, messenger, youtube, σερφάρισμα και λίγο gaming (κυρίως CSR2). Από όσο έχω διαβάσει πιστεύω ότι θα με καλύψει για τα επόμενα 2 χρόνια. Τι λέτε εσείς; Να σημειώσω ότι η συσκευή είναι στην πένα, σαν καινούριο, με θήκη και τζαμάκι από την πρώτη μέρα και επίσης έχει βάλει καινούρια μπαταρία πριν περίπου ένα χρόνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Τσάμπα στο δίνει. μην το σκέφτεσαι καν ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Τσάμπα στο δίνει. μην το σκέφτεσαι καν ;) Κι εγώ αυτό κατάλαβα για αυτό μπήκα σε πειρασμό... Οπότε το χτυπάω άφοβα :) Ευχαριστώ φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Κι εγώ αυτό κατάλαβα για αυτό μπήκα σε πειρασμό... Οπότε το χτυπάω άφοβα :) Ευχαριστώ φίλε ..και αν δεν το θελεις..το αγοραζω εγω αμεσα! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 ..και αν δεν το θελεις..το αγοραζω εγω αμεσα! ;) Χαχα τρελός είσαι; Το έκλεισα κιόλας :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarafo Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Ναι είναι πάρα πολύ καλή τιμή για 6άρι και για 64gb κιόλας ! Καλορίζικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Χαχα τρελός είσαι; Το έκλεισα κιόλας :P Να ξερεις,με το ios 10 αστο.Απλα λογω 1GB Ram reloads θα εχεις στο fb,αντε και στο gaming.Γενικως αρκετα τιμιο κινητο και εχει υποστηριξη volte/wifi calling με Cosmote.Ενα power bank να εχεις μαζι αν το κανεις βαρια χρηση και μακρια απο μη επισημα καλωδια και usb φορτιστες αυτοκινητου.Ειναι ευαισθητα τα iPhone. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Να ξερεις,με το ios 10 αστο.Απλα λογω 1GB Ram reloads θα εχεις στο fb,αντε και στο gaming.Γενικως αρκετα τιμιο κινητο και εχει υποστηριξη volte/wifi calling με Cosmote.Ενα power bank να εχεις μαζι αν το κανεις βαρια χρηση και μακρια απο μη επισημα καλωδια και usb φορτιστες αυτοκινητου.Ειναι ευαισθητα τα iPhone. Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Ναι είναι πάρα πολύ καλή τιμή για 6άρι και για 64gb κιόλας ! Καλορίζικο! μεγεια σου.και να κανεις καλη διαχειριση των εφαρμογων λογω 32βιτ επεξεργαστη και φυσικα της 1 gb ram. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 μεγεια σου.και να κανεις καλη διαχειριση των εφαρμογων λογω 32βιτ επεξεργαστη και φυσικα της 1 gb ram. o A8 είναι 64bit και οχι 32. https://en.wikipedia.org/wiki/Apple_A8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 μεγεια σου.και να κανεις καλη διαχειριση των εφαρμογων λογω 32βιτ επεξεργαστη και φυσικα της 1 gb ram. Το iPhone 5 έχει 32αρι επεξεργαστή Τα επόμενα μοντέλα είναι 64bit Η ram μια χαρά αρκεί Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Το iPhone 5 έχει 32αρι επεξεργαστή Τα επόμενα μοντέλα είναι 64bit Η ram μια χαρά αρκεί εγω ειχα διαβασει οτι ειχε dual-core επεξεργαστη σαν το 6s (απλα μειωμενη ταχυτητηα) και οτι το iphone 7 φερνει την τεχνολογια 64bit quad-core. oσο για την ραμ επειδη το κινητο το ειχα ηταν απιστευτη κακη.πολλες φορες με πεταγε εξω εφαρμογη...και στα +++ οτι το κινητο ζεματουσε.αλλωστε πολλοι γνωστοι μου το δωσανε,,,και πειρανε το μικρο το SE.μην γελιομαστε τωρα..αλλα με 2 κοινες εφαρμογες που υπαρχουν κατα 99% στα τηλεφωνα (facebook-instagram) κινητα με 1gb ραμ,απλα η apple το καταφερνει καλυτερα...ειναι απογορευτικο.πρεπει να χεις μεγαλη υπομονη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 εγω ειχα διαβασει οτι ειχε dual-core επεξεργαστη σαν το 6s (απλα μειωμενη ταχυτητηα) και οτι το iphone 7 φερνει την τεχνολογια 64bit quad-core. oσο για την ραμ επειδη το κινητο το ειχα ηταν απιστευτη κακη.πολλες φορες με πεταγε εξω εφαρμογη...και στα +++ οτι το κινητο ζεματουσε.αλλωστε πολλοι γνωστοι μου το δωσανε,,,και πειρανε το μικρο το SE.μην γελιομαστε τωρα..αλλα με 2 κοινες εφαρμογες που υπαρχουν κατα 99% στα τηλεφωνα (facebook-instagram) κινητα με 1gb ραμ,απλα η apple το καταφερνει καλυτερα...ειναι απογορευτικο.πρεπει να χεις μεγαλη υπομονη. Κάποιες κακογραμμένες εφαρμογές δημιουργούν προβλήματα Η συσκευή δεν έχει κανένα θέμα Μια χαρά τα πηγαίνει Το se έχει τον επεξεργαστή του 6s γι αυτό τα πηγαίνει καλύτερα Το ότι ζεσταίνεται το γνωρίζω. Οφείλεται στο chip του δικτύου για την sim Στο 6s-7 έχουν προφανώς αλλάξει κάποια πράγματα γιατί δεν παρατηρείται αυτό Εν ολίγοις η συσκευή είναι μια χαρά για τα χρήματα της και αν σκεφτεί κάποιος ότι είναι 3 ετών έχει κανονικά υποστήριξη σε όλα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 εγω ειχα διαβασει οτι ειχε dual-core επεξεργαστη σαν το 6s (απλα μειωμενη ταχυτητηα) και οτι το iphone 7 φερνει την τεχνολογια 64bit quad-core. oσο για την ραμ επειδη το κινητο το ειχα ηταν απιστευτη κακη.πολλες φορες με πεταγε εξω εφαρμογη...και στα +++ οτι το κινητο ζεματουσε.αλλωστε πολλοι γνωστοι μου το δωσανε,,,και πειρανε το μικρο το SE.μην γελιομαστε τωρα..αλλα με 2 κοινες εφαρμογες που υπαρχουν κατα 99% στα τηλεφωνα (facebook-instagram) κινητα με 1gb ραμ,απλα η apple το καταφερνει καλυτερα...ειναι απογορευτικο.πρεπει να χεις μεγαλη υπομονη. Και το 5s 64bit είναι γιαυτο άλλωστε θα πάρει και το ios11 που απευθύνεται μόνο σε 64 συσκευές. Όσο για το fb είναι η χειρότερη εφαρμογή στο store. Οποίος ασχολείται καλύτερα να την ξηλωσει και να μπαίνει από safari. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Καλησπέρα σε όλους! Ένας φίλος μου μου δίνει το iPhone6 64gb 150 ευρώ και με έχει βάλει σε πειρασμό. Δεν είχα ποτέ iPhone και είναι μια καλή ευκαιρία να αποκτήσω. Η ερώτησή μου είναι: αξίζει αυτή η αγορά τόσα χρόνια μετά την κυκλοφορία του; Το κινητό που χρησιμοποιώ τώρα είναι ένα Xiaomi Redmi Note 2 το οποίο με τη σειρά μου θα πουλήσω σε άλλο φίλο. Η μετάβαση από 5.5'' σε 4.7'' δε με ενοχλεί καθώς το iphone κάθεται καλύτερα στην παλάμη και το χειρίζεσαι άνετα με το ένα χέρι. Η κύρια χρήση του είναι (εκτός από τηλέφωνο :lol:) facebook, messenger, youtube, σερφάρισμα και λίγο gaming (κυρίως CSR2). Από όσο έχω διαβάσει πιστεύω ότι θα με καλύψει για τα επόμενα 2 χρόνια. Τι λέτε εσείς; Να σημειώσω ότι η συσκευή είναι στην πένα, σαν καινούριο, με θήκη και τζαμάκι από την πρώτη μέρα και επίσης έχει βάλει καινούρια μπαταρία πριν περίπου ένα χρόνο... Το έχω από το 15.....Το τηλεφωνάκι είναι αστέρι .Δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα .Δοκίμασε το μόνο αν δουλεύουν όλα χωρίς πρόβλημα .Θα συνεχίζει να παίρνει αναβαθμίσεις αλλά για πόσο δεν ξέρω .Μην ακούς ότι η συσκευή επειδή έχει 1 γίγα ράμ θα είναι έτσι και γιουβέτσι ,δεν έχει κανένα θέμα τουλάχιστον σε εμένα που το έχω και όχι ότι άκουσα τον κάθε άσχετο ...φίλο ...να λέει τις βλακείες του.Λαιτουργεία άψογη και τέλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Και το 5s 64bit είναι γιαυτο άλλωστε θα πάρει και το ios11 που απευθύνεται μόνο σε 64 συσκευές. Όσο για το fb είναι η χειρότερη εφαρμογή στο store. Οποίος ασχολείται καλύτερα να την ξηλωσει και να μπαίνει από safari. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro φιλε αμα ειχες Ram στο κινητο οι "προβληματικες" εφαρμογες θα τρεχαν ανετα.εγω το βλεπω με το 7αρι.κανενα απολυτως προβλημα και στο προσκηνιο αλλες 10 εφαρμογες ανοιχτες.οσο για το επεξεργαστη εχετε δικιο.ειναι 64 βιτ αλλα με αλλη αρχιτεκτονικη. Το έχω από το 15.....Το τηλεφωνάκι είναι αστέρι .Δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα .Δοκίμασε το μόνο αν δουλεύουν όλα χωρίς πρόβλημα .Θα συνεχίζει να παίρνει αναβαθμίσεις αλλά για πόσο δεν ξέρω .Μην ακούς ότι η συσκευή επειδή έχει 1 γίγα ράμ θα είναι έτσι και γιουβέτσι ,δεν έχει κανένα θέμα τουλάχιστον σε εμένα που το έχω και όχι ότι άκουσα τον κάθε άσχετο ...φίλο ...να λέει τις βλακείες του.Λαιτουργεία άψογη και τέλεια φιλε δεν λεω καθολου βλακειες.λεω την αποψη μου και αυτο που λεω ισχυει..αμα διαβασεις το thread απο την αρχη θα δεις πολλα προβληματα με την διαχειριση της ram και ειναι και φυσικο αυτο,και οσοι αγανακτησαν πηγαν σε νεοτερα κινηττα με 2gb ram και ησυχασαν. το κινητο εγω το χρησιμοποιω σαν "mini" υπολογιστης.θελω να τα κανω ολα γρηγορα και με ανεση.ε το 6αρι δεν μου την εδεινε αυτη την δυνατοτητα.αυτο δεν σημαινει ομως οτι εσενα η αλλον δεν θα τον βολεψει...αντιθετως για εναν απλο χρηστη..ειναι καλη επιλογη για μεταχειρησμενο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Καλησπέρα. Εδώ και περίπου δύο χρόνια έχει χαθεί ένα iPhone6 ενός τουρίστα το μαγαζί φίλου. Πιστεύει ότι ήρθε η ώρα πλέον να το οικειοποιηθει αφού μέχρι σήμερα δεν το αναζήτησε κανένας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Καλησπέρα. Εδώ και περίπου δύο χρόνια έχει χαθεί ένα iPhone6 ενός τουρίστα το μαγαζί φίλου. Πιστεύει ότι ήρθε η ώρα πλέον να το οικειοποιηθει αφού μέχρι σήμερα δεν το αναζήτησε κανένας. Η ερώτηση ποια είναι; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Η ερώτηση ποια είναι; Σωστή η απορία σου. Πως μπορώ να το ξεκλειδώσω το κινητό αυτό μη γνωρίζοντας τα στοιχεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Καλησπέρα. Εδώ και περίπου δύο χρόνια έχει χαθεί ένα iPhone6 ενός τουρίστα το μαγαζί φίλου. Πιστεύει ότι ήρθε η ώρα πλέον να το οικειοποιηθει αφού μέχρι σήμερα δεν το αναζήτησε κανένας. Όχι βεβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Όχι βεβαια Με καμία περίπτωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Με καμία περίπτωση; σε καμια περιπτωση και ειμαι σιγουρος οτι τοσο καιρο το κινητο στα χερια του φιλου σου και αποκλειετε να μην προσπαθησε να το ξεκλειδωσει.το κινητο ειναι αχρηστο.εκτος απο ανταλλακτικα..αλλα και για ποιον ΄λογο να ξεκλειδωσει κατι που δεν σου ανηκει??? :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 σε καμια περιπτωση και ειμαι σιγουρος οτι τοσο καιρο το κινητο στα χερια του φιλου σου και αποκλειετε να μην προσπαθησε να το ξεκλειδωσει.το κινητο ειναι αχρηστο.εκτος απο ανταλλακτικα..αλλα και για ποιον ΄λογο να ξεκλειδωσει κατι που δεν σου ανηκει??? :worry: Γιατί δεν αναζητηθηκε εδώ και 1μιση χρόνο και με ρώτησε αν μπορούμε να το κάνουμε λειτουργικό... Ανταλλακτικά λοιπόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Γιατί δεν αναζητηθηκε εδώ και 1μιση χρόνο και με ρώτησε αν μπορούμε να το κάνουμε λειτουργικό... Ανταλλακτικά λοιπόν Αν θέλει id και password ξέχασε το δεν ξεκλειδώνει Μόνο ανταλλακτικά όπως ειπαν και πιο πάνω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts