skiouros20 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Στο δικό μου ακόμη και hard reset που έκανα ο ήχος είναι ίδιος με τον ήχο απλής χρήσης. Έκανα απεγκατάσταση ξανά εγκατάσταση αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα έχω. Φοράει το δικό μου το iOS 10.3.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Στο δικό μου ακόμη και hard reset που έκανα ο ήχος είναι ίδιος με τον ήχο απλής χρήσης. Έκανα απεγκατάσταση ξανά εγκατάσταση αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα έχω. Φοράει το δικό μου το iOS 10.3.1 Πάνε στις ρυθμίσεις του Viber (όχι απο τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου αλλά μέσα απο το viber) και κάνε επαναφορά προεπιλογών. Μετά δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τις κλήσεις Viber-In Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Πάνε στις ρυθμίσεις του Viber (όχι απο τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου αλλά μέσα απο το viber) και κάνε επαναφορά προεπιλογών. Μετά δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τις κλήσεις Viber-In Ευχαριστώ πολύ,θα θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Τα έκανα αυτά που μου είπες αλλά αποτέλεσμα μηδέν...επιμένει να έχει "πρωτοβουλία"στον ήχο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Ερώτημα: Αρχεία φωτογραφίας raw διαβάζει το ios 10; Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Τα έκανα αυτά που μου είπες αλλά αποτέλεσμα μηδέν...επιμένει να έχει "πρωτοβουλία"στον ήχο.... https://discussions.apple.com/thread/7664290?start=15&tstart=0 Για δες εδώ. Είναι γνωστό το θέμα που προέκυψε και στα επίσημα τοπικ της Apple. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 https://discussions.apple.com/thread/7664290?start=15&tstart=0 Για δες εδώ. Είναι γνωστό το θέμα που προέκυψε και στα επίσημα τοπικ της Apple. Ευχαριστώ πάρα πολύ,άρα σταματάω κάθε προσπάθεια και περιμένω μήπως υπάρξει κάποια αλλαγή στο μέλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Καλησπερα στο κοσμο.. Επειδη της χάλασε το κινητό της,..σκέφτομαι να παρω στην αρραβωνιαστικιά μου το 6 plus που το βρίσκω απο μαγαζί καινούργιο 400 στα 64gb Ειστε ευχαριστημένοι? Ακουσα για κατι θεματα στο WIFI . Ποια η γνώμη σας? Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Καλησπερα στο κοσμο.. Επειδη της χάλασε το κινητό της,..σκέφτομαι να παρω στην αρραβωνιαστικιά μου το 6 plus που το βρίσκω απο μαγαζί καινούργιο 400 στα 64gb Ειστε ευχαριστημένοι? Ακουσα για κατι θεματα στο WIFI . Ποια η γνώμη σας? Κανένα θέμα Διάβασε μερικές σελίδες παρά πίσω αν θέλεις αλλά σαν τηλέφωνο το συγκεκριμένο δεν έχει κανένα πρόβλημα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Καλησπερα στο κοσμο.. Επειδη της χάλασε το κινητό της,..σκέφτομαι να παρω στην αρραβωνιαστικιά μου το 6 plus που το βρίσκω απο μαγαζί καινούργιο 400 στα 64gb Ειστε ευχαριστημένοι? Ακουσα για κατι θεματα στο WIFI . Ποια η γνώμη σας? Να ξερεις οτι ειναι μεγαλο κινητο το Plus,για μενα εν ετει 2017 αμα εχεις την οικονομικη δυνατοτητα θα σου προτεινα το 6s λογω 2GB ram και αμα θελετε να το κρατησετε καιρο.Αλλα και με το 1GB δεν θα εχετε θεματα,εχω το 5s και τρεχει αρκετα ικανοποιητικα ακομα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Ναι θα κοιτάξω και το 6s , η αλήθεια είναι επειδή και ο φιλος τάσος το ξέρει θα της έπαιρνα το 7αρι που έχω και γω ,το οποιο πέρα απο την μπαταρία που @@ με το 10.3.1 είναι άπαιχτο, αλλα ειναι ακομα σε δυνατή τιμή..Καλύτερα 2gb ram συμφωνώ να το έχει για καιρό ,κοιτάω και κανενα μεταχειρισμένο απλα ειδα το 6 plus 400 καινούργιο και έλεγα μήπως Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Ναι θα κοιτάξω και το 6s , η αλήθεια είναι επειδή και ο φιλος τάσος το ξέρει θα της έπαιρνα το 7αρι που έχω και γω ,το οποιο πέρα απο την μπαταρία που @@ με το 10.3.1 είναι άπαιχτο, αλλα ειναι ακομα σε δυνατή τιμή..Καλύτερα 2gb ram συμφωνώ να το έχει για καιρό ,κοιτάω και κανενα μεταχειρισμένο απλα ειδα το 6 plus 400 καινούργιο και έλεγα μήπως Δες και το SE αμα θελετε κατι μικρο,εχω το 5s και ειναι το πρωτο iPhone που εχω.Στο μεγεθος ειναι απιστευτα βολικο,χωραει παντου. Να φανταστεις το καλοκαιρι δεν κουβαλαω τσαντακια και με το 5αρι Lumia το επαιρνα για το ποδηλατο κυριως για να μη πεσει. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Δες και το SE αμα θελετε κατι μικρο,εχω το 5s και ειναι το πρωτο iPhone που εχω.Στο μεγεθος ειναι απιστευτα βολικο,χωραει παντου. Να φανταστεις το καλοκαιρι δεν κουβαλαω τσαντακια και με το 5αρι Lumia το επαιρνα για το ποδηλατο κυριως για να μη πεσει. Μπα της αρέσουν πιο μεγάλες οθόνες.. Το 6αρι το κοίταγε γιαυτό λέω να της κανω δώρο το συγκεκριμένο.. Αλλα βρηκα τωρα μια προσφορα το 6s απο citishop sta 430... Μαλλον θα πάω τριτη να το πάρω Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Μπα της αρέσουν πιο μεγάλες οθόνες.. Το 6αρι το κοίταγε γιαυτό λέω να της κανω δώρο το συγκεκριμένο.. Αλλα βρηκα τωρα μια προσφορα το 6s απο citishop sta 430... Μαλλον θα πάω τριτη να το πάρω Ας δει το 7αρι σαν οθόνη αν βολεύει. Μετά ανάλογα κρίνεις. Και το 6 plus είναι μία χαρά Οι γυναίκες δεν έχουν πρόβλημα με την ram. Δεν ενναλασουν εφαρμογές συνέχεια για να θέλουν να είναι όλες ανοιχτές. Γενικά είναι άλλες οι απαιτήσεις των γυναικών Οθόνες μεγάλες, κάμερα, θήκες και λοιπά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Ας δει το 7αρι σαν οθόνη αν βολεύει. Μετά ανάλογα κρίνεις. Και το 6 plus είναι μία χαρά Οι γυναίκες δεν έχουν πρόβλημα με την ram. Δεν ενναλασουν εφαρμογές συνέχεια για να θέλουν να είναι όλες ανοιχτές. Γενικά είναι άλλες οι απαιτήσεις των γυναικών Οθόνες μεγάλες, κάμερα, θήκες και λοιπά Ισχύει απλα το 6s θα ναι οκ μετα σε μελλοντικα ios γι'αυτο παιζει και αυτο σαν ιδεα Oσο για το 7αρι πονάει το θεμα.. Ολο μου το περνει και παίζει ... Εδω μου πέρνει το hybrid , 3 βδομάδων αμάξι και πάει άτες εκει θα κολλήσει? :P Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Καλημέρα παιδιά Κάτι που παρατήρησα σήμερα...Είχα κατεβάσει μια εφαρμογή πριν καμιά βδομάδα ..το Sygic συγκεκριμένα και μετά την απεγκατέστησα ,παρατήρησα σήμερα ότι όταν πήγα στην διαχείριση χώρου icloud στο ποιες εφαρμογές κάνουν αντίγραφα έκανε και από αυτήν που είχα απεγκαταστήσει...τώρα που την βρίσκει αφού δεν υπήρχε στο τηλέφωνο είναι άλλη ιστορία αυτή.Η λύση ? διαγραφή του αντιγράφου και δημιουργία ξανά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Καλημέρα παιδιά Κάτι που παρατήρησα σήμερα...Είχα κατεβάσει μια εφαρμογή πριν καμιά βδομάδα ..το Sygic συγκεκριμένα και μετά την απεγκατέστησα ,παρατήρησα σήμερα ότι όταν πήγα στην διαχείριση χώρου icloud στο ποιες εφαρμογές κάνουν αντίγραφα έκανε και από αυτήν που είχα απεγκαταστήσει...τώρα που την βρίσκει αφού δεν υπήρχε στο τηλέφωνο είναι άλλη ιστορία αυτή.Η λύση ? διαγραφή του αντιγράφου και δημιουργία ξανά... Μπορεις να διαγραψεις μονο τα αρχεια που δημιουργησε το sygic χωρις να περασεις αντιγραφο! Οσα προγραμματα κανουν τετοιου ειδους αντιγραφα, μενουν στο icloud και τα σβηνεις χειροκινητα! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 παρατηρώ πως η ταχύτητα του 6 έχει πέσει αρκετά πλέον ειδικά στο άνοιγμα εφαρμογών μετά την εγκατάσταση της 10.3.1. Το έχει διαπιστώσει και κανενας άλλος αυτό; Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis1000 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Καλημέρα μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για τα πλεονεκτηματα μειονεκτηματα Refurbished iphone 6 Έχω βρει εδώ : http://www.dhgate.com με τιμή 250-300 ευρώ και προσπαθώ να καταλάβω αν αξίζει τον κόπο και το κόστος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Καλημέρα μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για τα πλεονεκτηματα μειονεκτηματα Refurbished iphone 6 Έχω βρει εδώ : http://www.dhgate.com με τιμή 250-300 ευρώ και προσπαθώ να καταλάβω αν αξίζει τον κόπο και το κόστος. Αυτές οι συσκευές έχουν αλλαγμένο ότι χρειάζεται για να μοιάζουν με καινούργιες. Πχ μπαταρία, οθόνη, σασί, μητρική... Ότι δει η εταιρεία ότι χρειάζεται αλλαγή. Επίσης περνάνε όλα τα απαραίτητα τεστ οπότε πρόβλημα δύσκολα να αντιμετωπίσεις. Κάποιες φορές τις θεωρώ καλύτερες και από καινούργιες. Εσύ επιλέγεις εσύ ξέρεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Και εμένα επειδή το αγορασμένο 6 αρι που είχα έσκασε σαν καρπούζι από τον 2ο όροφο το ανακατασκευασμένο που μου έδωσε η αντιπροσωπία είναι τέλειο....καμία διαφορά σε όλα με το προηγούμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 παρατηρώ πως η ταχύτητα του 6 έχει πέσει αρκετά πλέον ειδικά στο άνοιγμα εφαρμογών μετά την εγκατάσταση της 10.3.1. Το έχει διαπιστώσει και κανενας άλλος αυτό; Για το 6ρι νομιζω ισχυει κατι τετοιο ακομη και σε καθαρη εγκατασταση... Καλημέρα μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για τα πλεονεκτηματα μειονεκτηματα Refurbished iphone 6 Έχω βρει εδώ : http://www.dhgate.com με τιμή 250-300 ευρώ και προσπαθώ να καταλάβω αν αξίζει τον κόπο και το κόστος. Ειναι συσκευες που γυρισαν πισω γιατι ειχαν καποιο προβλημα (πχ φωτογραφικη καμενη), αντικατασταθηκε το προβληματικο αξεσουαρ με φρεσκο, περασε ξανα ελεγχους και λειτουργει κανονικα! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Με μια ματιά που έριξα πάντως στο site που προαναφέρθηκε είδα κάποια που έλεγαν πως δεν δουλεύει το touch ID. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarafo Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Για το iphone δεν ξέρω αλλά εμένα μου είχαν φέρει από την Αμερική πριν χρόνια ανακατασκευασμένο iPad 4 και ήταν στην κυριολεξία σαν καινούριο! Ακόμη και τώρα δουλεύει φυσιολογικά. Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνεις καμία διαφορά και ούτε προβλήματα συνάντησα ποτέ μου. Προτείνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Για το iphone δεν ξέρω αλλά εμένα μου είχαν φέρει από την Αμερική πριν χρόνια ανακατασκευασμένο iPad 4 και ήταν στην κυριολεξία σαν καινούριο! Ακόμη και τώρα δουλεύει φυσιολογικά. Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνεις καμία διαφορά και ούτε προβλήματα συνάντησα ποτέ μου. Προτείνεται. Και εγώ ανακατασκευασμένο έχω .Και με...μικροσκόπιο να το παρατηρήσεις δεν βλέπεις τίποτα .Φυσικα όπως έχει γίνει,μπορεί να τύχει κάποιο ελαττωματικό αλλά αυτό μπορεί να συμβεί και σε καινούργιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts