Tasos19s Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Αλήθεια; Είχα μείνει ότι καλό είναι μα το αφήνω να αδειάζει πλήρως η μπαταρία του αραιά και που... Αν είναι να το σταματήσω! Εντάξει καλό ειναι να το κανεις αλλα και στο 2% που έκλεισε δεν πειράζει. Θα κανει calibration και θα στρώσει αν το φορτίσεις μέχρι 100% Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosros Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Καλημέρα και απο εμένα εμένα θα ήθελα τα φώτα σας απο όποιον εχει εμπειρία ...Εχω το 6αρι και σκέφτομαι να πάρω το 6s δεν ξέρω αν αξίζει όσον αφορά οχι τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά την εμπειρία χρήσης .Και αν αξίζει η η διαφορά χρημάτων απο πώληση του ενός και αγορά του άλλου περίπου υπολογίζω 160€Επίσης θα με βόλευε μεγαλύτερη οθόνη λόγο αυξημένης χρήσης Ίντερνετ Θα προτείνατε κάτι αλλο !; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Καλημέρα και απο εμένα εμένα θα ήθελα τα φώτα σας απο όποιον εχει εμπειρία ...Εχω το 6αρι και σκέφτομαι να πάρω το 6s δεν ξέρω αν αξίζει όσον αφορά οχι τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά την εμπειρία χρήσης .Και αν αξίζει η η διαφορά χρημάτων απο πώληση του ενός και αγορά του άλλου περίπου υπολογίζω 160€Επίσης θα με βόλευε μεγαλύτερη οθόνη λόγο αυξημένης χρήσης Ίντερνετ Θα προτείνατε κάτι αλλο !; Πήγαινε σε 6 plus η σε 6s plus αφού θέλεις μεγαλύτερο. Φυσική από χρήματα σίγουρα θα βάλεις λίγο πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosros Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Πως μπορώ να δω την έναρξη της εγγύησης της συσκευής απο την πρώτη ενεργοποίηση που έκανα ;Υπάρχει κάποιο προγράμμα η site που μπορώ να το ψάξω ;Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Πως μπορώ να δω την έναρξη της εγγύησης της συσκευής απο την πρώτη ενεργοποίηση που έκανα ;Υπάρχει κάποιο προγράμμα η site που μπορώ να το ψάξω ;Ευχαριστώ https://checkcoverage.apple.com/gr/el/;jsessionid=t2sHWd8QsmMprtT6TTSYLV2vLw1bPJL1nPyb3RbmZRQp0fn1d3ZV!68150477 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 σημερα παρατηρησα κατι και θελω μια εξηγηση.το δικο μου το κινητο στην πλατη πισω γραφει το ΙΜΕΙ και ενος φιλου μου που το εχει αγορασει απο skroutz δεν το γραφει?? γιατι αραγε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Ποιο μοντέλο είναι το δικό σου και ποιο τους φίλου σου; (A1586 ή A1549) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Ποιο μοντέλο είναι το δικό σου και ποιο τους φίλου σου; (A1586 ή A1549) Α1586 ειναι το δικο μου.το αλλο δεν θυμαμαι τι ειναι...παιζει ρολο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Ίσως, αν οι συσκευές ανήκουν σε διαφορετικά μοντέλα, η μη αναγραφή του IMEI να είναι μια από τις διαφορές που τις χαρακτηρίζουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 καλημερα σας, γινεται οταν ενεργοποιω τη λειτουργια "μην ενοχλειτε", οταν με καλουν να μην τους δειχνει οτι ειμαι κατειλλημενος αλλα οτι ειναι απενεργοποιημενο το κινητο; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V_tec Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Αυτο γινεται μονο αν βαλεις το κινητο σε λειτουργια πτησης αλλα δε θα μπορεις να δεις ποιος σε καλεσε αν δεν ξανασυνδεθεις στον παροχο. Αυτο ειναι και το λογικο. Δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο. Αν βλεπει την κληση το κινητο μπορει μονο να την κλεινει, οχι να λεει οτι η συσκευη ειναο κλειστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 καλημερα σας, γινεται οταν ενεργοποιω τη λειτουργια "μην ενοχλειτε", οταν με καλουν να μην τους δειχνει οτι ειμαι κατειλλημενος αλλα οτι ειναι απενεργοποιημενο το κινητο; Όχι δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Μπορεί να υπάρχει κάποιο tweak μέσω jb αλλά δεν το γνωρίζω. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Καλησπέρα σε όλους σας.μία ερώτηση παρακαλώ γιατί έσπασαν τα νεύρα μου.Δεν το κατέχω το iOS και παλεύω με το κινητό της γυναίκας μου.έσβησε όλες τις φωτογραφίες από το κινητό και αυτό συνεχίζει να δείχνει ότι οι φωτογραφίες πιάνουν 8GB χώρο Ακόμα.μπορεί να μου πει κάποιος τι γίνεται; έκλεισα το τηλ το άνοιξα ξανά αλλά τίποτα, ούτε με soft reset! Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Καλησπέρα σε όλους σας.μία ερώτηση παρακαλώ γιατί έσπασαν τα νεύρα μου.Δεν το κατέχω το iOS και παλεύω με το κινητό της γυναίκας μου.έσβησε όλες τις φωτογραφίες από το κινητό και αυτό συνεχίζει να δείχνει ότι οι φωτογραφίες πιάνουν 8GB χώρο Ακόμα.μπορεί να μου πει κάποιος τι γίνεται; έκλεισα το τηλ το άνοιξα ξανά αλλά τίποτα, ούτε με soft reset! Καμία ιδέα; Γιατί οι φωτογραφίες που έσβησε είναι στον κάδο. Όταν σβήνεις φωτογραφίες αυτές πηγαίνουν στον κάδο και από εκεί ή τις σβήνεις εσύ ή σβήνονται μόνες τους μετά το πέρας 30 ημερών. Εφόσον λοιπόν είναι ακόμα μέσα στον κάδο για αυτό σου δείχνει ότι πιάνουν χώρο. Θα πας στην έκθεση, άλμπουμ και κάτω κάτω θα δεις έναν άλμπουμ που λέει πρόσφατες διαγραφές. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Γιατί οι φωτογραφίες που έσβησε είναι στον κάδο. Όταν σβήνεις φωτογραφίες αυτές πηγαίνουν στον κάδο και από εκεί ή τις σβήνεις εσύ ή σβήνονται μόνες τους μετά το πέρας 30 ημερών. Εφόσον λοιπόν είναι ακόμα μέσα στον κάδο για αυτό σου δείχνει ότι πιάνουν χώρο. Θα πας στην έκθεση, άλμπουμ και κάτω κάτω θα δεις έναν άλμπουμ που λέει πρόσφατες διαγραφές. Σε υπερευχαριστω!δεν το γνώριζα καν αυτο. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε υπερευχαριστω!δεν το γνώριζα καν αυτο. Κρίμα όμως δεν έχει τίποτα εκεί.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 λίγο τα φώτα σας παίδες. θέλω να συγχρονίσω την μουσική από το itunes στο κινητό. περίπου 930 τραγούδια. Πατάω συγχρονισμό ξεκινάει να γράφει βήμα 1 από 5 κτλ κτλ και αφού τελειώσει, κοιτάω στο κινητό και δεν έχει περάσει κάτι. μήπως κάνω κάτι εγώ λάθος? Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 τα τραγουδια φαινονται στην λιστα τραγουδιων του itunes? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 τα τραγουδια φαινονται στην λιστα τραγουδιων του itunes? ναι κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 λίγο τα φώτα σας παίδες. θέλω να συγχρονίσω την μουσική από το itunes στο κινητό. περίπου 930 τραγούδια. Πατάω συγχρονισμό ξεκινάει να γράφει βήμα 1 από 5 κτλ κτλ και αφού τελειώσει, κοιτάω στο κινητό και δεν έχει περάσει κάτι. μήπως κάνω κάτι εγώ λάθος? Ευχαριστώ :) Μήπως δεν έχεις τσεκαρισμένη την επιλογή να συγχρονίζει το itunes τα τραγούδια με την συσκευή; Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Μήπως δεν έχεις τσεκαρισμένη την επιλογή να συγχρονίζει το itunes τα τραγούδια με την συσκευή; στην βιβλιοθήκη μου είναι περασμένα όλα τα τραγούδια. αυτό για την επιλογή που μπορώ να το κοιτάξω γιατί είμαι καινούργιος στο ios και δεν ξέρω τπτ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Automatically: https://support.apple.com/en-us/HT201253 Manually: https://support.apple.com/en-us/HT201593 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 (edited) Automatically: https://support.apple.com/en-us/HT201253 Manually: https://support.apple.com/en-us/HT201593 νομίζω τα κατάφερα. Edited April 10, 2016 by vassilis018 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Έχω μια συσκευή που πήρα εχθές από ανταλλαγή. Φοράει επάνω tempered glass. Κατα την ώρα της κλήσης μου κάνει νούμερα ο αισθητήρας. Μια κλεινει η οθόνη μια όχι. Το απομακρύνω από το αυτί και μένει ακόμα κλειστή η οθόνη. Έχετε παρατηρήσει τέτοια φαινόμενα που να φταίει το tempered glass? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 ειχα διαβασει παλιοτερα τετοια περιστατικα...που οφειλοντουσαν στα glass.. δοκιμασε να το βγαλεις να δεις αν στο κανει και χωρις... και πρατεις αναλογα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 ειχα διαβασει παλιοτερα τετοια περιστατικα...που οφειλοντουσαν στα glass.. δοκιμασε να το βγαλεις να δεις αν στο κανει και χωρις... και πρατεις αναλογα!! Δεν ήθελα να το βγάλω γιατί νομίζω δεν ξανά μπαίνει αλλά μάλλον θα το πετάξω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts