esentis13 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Παιδιά, ερώτηση SOS έχει δοκιμάσει κανείς να ενεργοποιήσει μέσω της εντολής στο build.prop τα soft key buttons, όπως γίνεται σε πολλές συσκευές; Παράθεση MY ANDROID DEVICES HISTORY HTC Desire HD > HTC Evo 3D > Samsung Galaxy Nexus > Samsung Galaxy Note II > LG G2 > LG G Flex 2 > Samsung Galaxy Note Edge > Meizu MX4 Pro > LG G4 > Xiaomi Mi 5 > Samsung Galaxy S8+ > Huawei P20 Pro > Huawei Mate 20 Pro > Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Παιδιά, ερώτηση SOS έχει δοκιμάσει κανείς να ενεργοποιήσει μέσω της εντολής στο build.prop τα soft key buttons, όπως γίνεται σε πολλές συσκευές; Γιατί δεν δοκιμσζεις ς από το Playstore το soft key enabler και θες να κανείς πειράματα με το build.prop? Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esentis13 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Γιατί δεν δοκιμσζεις ς από το Playstore το soft key enabler και θες να κανείς πειράματα με το build.prop? Το δοκίμασα αλλά δεεεεν. Παράθεση MY ANDROID DEVICES HISTORY HTC Desire HD > HTC Evo 3D > Samsung Galaxy Nexus > Samsung Galaxy Note II > LG G2 > LG G Flex 2 > Samsung Galaxy Note Edge > Meizu MX4 Pro > LG G4 > Xiaomi Mi 5 > Samsung Galaxy S8+ > Huawei P20 Pro > Huawei Mate 20 Pro > Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Υποψήφιος νέος κάτοχος του Pro κι έχω τις εξής απορίες: 1) πώς τα πηγαίνει το GPS (όχι μόνο σε ταχύτητα κλειδώματος, αλλά και σε σταθερότητα σήματος ιδιαίτερα σε πυκνοκατοικημένες περιοχές) 2) τελικά τι γίνεται με την μπαταρία: με τις "καλές" rom, επαρκεί για μια μέρα αρκετά απαιτητικης χρήσης; 3) κατά την παραγγελία πρέπει να προσεξω κάτι με τις εκδόσεις; Η κινέζικη διαφέρει σε κάτι από τις διεθνείς, εκτός από τη rom (που διαβάζω ότι αλλάζει εύκολα); Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esentis13 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Χθες πέρασα την stable 4.5.7A, είχα την test 4.5.7A και δεν μπορώ να πω ακόμα αν υπάρχει βελτίωση στην μπαταρία. Προς το παρόν είδα καλύτερη απόκριση του auto brightness. Θα δω και τα υπόλοιπα που λέει το changelog και θα επανέλθω. Υποψήφιος νέος κάτοχος του Pro κι έχω τις εξής απορίες: 1) πώς τα πηγαίνει το GPS (όχι μόνο σε ταχύτητα κλειδώματος, αλλά και σε σταθερότητα σήματος ιδιαίτερα σε πυκνοκατοικημένες περιοχές) 2) τελικά τι γίνεται με την μπαταρία: με τις "καλές" rom, επαρκεί για μια μέρα αρκετά απαιτητικης χρήσης; 3) κατά την παραγγελία πρέπει να προσεξω κάτι με τις εκδόσεις; Η κινέζικη διαφέρει σε κάτι από τις διεθνείς, εκτός από τη rom (που διαβάζω ότι αλλάζει εύκολα); Ευχαριστώ πολύ! Καλημέρα φίλε μου. 1. Το GPS κλειδώνει γρήγορα, αλλά δεν μπορώ να σου πω για το πώς λειτουργεί σε πυκνοκατοικημένες περιοχές καθώς δε ζω πλέον σε τέτοια. 2. Με την μπαταρία βγαίνω 1 μέρα ΑΝΕΤΑ, το ζορίζω και δε χρειάστηκε να το φορτίσω. 3. Η έκδοση που θα "φοράει" να είναι I, αν θες Ελληνικά, η διαδικασία είναι εύκολη, υπάρχουν οδηγοί, εγώ πάντως άλλαξα από Ι σε Α καθώς έρχονται πιο γρήγορα, δεν έχουν Google Play Services αλλά τα περνάς με ένα κλικ στην ουσία μέσω του App Center της Meizu, αλλά και Rootάρεις επίσης με ένα κλικ. Δεν υπάρχουν γενικά Custom ROMs, αναβαθμίζεται αρκετά συχνά είτε ΟΤΑ, είτε περνώντας το zip στη συσκευή και μέσω File Explorer (χωρίς να μπεις Recovery), πατάς πάνω στο zip και εκτελείται το update. Παράθεση MY ANDROID DEVICES HISTORY HTC Desire HD > HTC Evo 3D > Samsung Galaxy Nexus > Samsung Galaxy Note II > LG G2 > LG G Flex 2 > Samsung Galaxy Note Edge > Meizu MX4 Pro > LG G4 > Xiaomi Mi 5 > Samsung Galaxy S8+ > Huawei P20 Pro > Huawei Mate 20 Pro > Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Νομίζω ότι στα ~200 ευρώ που πωλείται τώρα είναι εξαιρετική επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas271980 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Καλησπέρα παιδιά, Παρέλαβα ενα MX4 pro 32GB .Είχε την 4.1.1 Α και αννοείται πως εβαλα την 4.5.7Α (εκανα και clear data). Όλα καλά εκτός απο την διαθέσιμη εσωτερική μνήμη (32Gb) που μου δείχνει διαθέσιμη 14GB , 5 GB χρησιμοποιούνται από συστημα,προγραμματα κτλπ, & 13 GB χρησιμοποιούνται από ''άλλα''. Και με 4.1.1 Α το ίδιο έδειχνε.. Πώς μπορώ να κάνω διαθέσιμα και 26-27 GB που θα έπρεπε να έιχα? Πως σβύνω τα 13GB απο τα ''αλλα''??? Παρακαλώ τα φώτα σας.. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esentis13 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Νομίζω ότι στα ~200 ευρώ που πωλείται τώρα είναι εξαιρετική επιλογή. Για μένα είναι πολύ καλή επιλογή, δεν το έχω μετανιώσει καθόλου, ίσα-ίσα που θεωρώ ότι άργησα να πάω σε καλή συσκευή από Κίνα. Τέλος για μένα LG, Samsung κλπ. Καλησπέρα παιδιά, Παρέλαβα ενα MX4 pro 32GB .Είχε την 4.1.1 Α και αννοείται πως εβαλα την 4.5.7Α (εκανα και clear data). Όλα καλά εκτός απο την διαθέσιμη εσωτερική μνήμη (32Gb) που μου δείχνει διαθέσιμη 14GB , 5 GB χρησιμοποιούνται από συστημα,προγραμματα κτλπ, & 13 GB χρησιμοποιούνται από ''άλλα''. Και με 4.1.1 Α το ίδιο έδειχνε.. Πώς μπορώ να κάνω διαθέσιμα και 26-27 GB που θα έπρεπε να έιχα? Πως σβύνω τα 13GB απο τα ''αλλα''??? Παρακαλώ τα φώτα σας.. :O Καλησπέρα. Δοκίμασες να περάσεις τη ROM με την επιλογή Clear User Data (ή όπως το λέει, δεν το θυμάμαι, κατά το Flashάρισμα, πριν ξεκινήσει, έχει την επιλογή); Backup δεδομένων και δοκίμασε κι αυτό. Παράθεση MY ANDROID DEVICES HISTORY HTC Desire HD > HTC Evo 3D > Samsung Galaxy Nexus > Samsung Galaxy Note II > LG G2 > LG G Flex 2 > Samsung Galaxy Note Edge > Meizu MX4 Pro > LG G4 > Xiaomi Mi 5 > Samsung Galaxy S8+ > Huawei P20 Pro > Huawei Mate 20 Pro > Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 (edited) Έχοντας πρόσφατα το MX4 Pro, θα συμφωνήσω οτι είναι μια πολύ αξιόπιστη και καλή συσκευή πραγματικά. Δοκίμασα και το MX5, αλλά δεν το συγκρίνω, θεωρώ καλύτερη επιλογή το MX4 Pro σαφώς. Εντυπωσιακό μεν, αλλά ισχύει κατά τη γνώμη μου. Και στο θέμα της κάμερας βρίσκω καλύτερο το Pro σε κάποιες λεπτομέρειες. Edited November 10, 2015 by keras Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Έχοντας πρόσφατα το MX4 Pro, θα συμφωνήσω οτι είναι μια πολύ αξιόπιστη και καλή συσκευή πραγματικά. Δοκίμασα και το MX5, αλλά δεν το συγκρίνω, θεωρώ καλύτερη επκαμεραX4 Pro σαφώς. Εντυπωσιακό μεν, αλλά ισχύει κατά τη γνώμη μου. Και στο θέμα της κάμερας βρίσκω καλύτερο το Pro σε κάποιες λεπτομέρειες. Το προσφατα και το αξιοπιστη ειναι λιγο αντιφατικο φιλε keras. H αξιοπιστια προυποθετει να το κρατησεις καποιους μηνες. Εισαι ευχαριστημενος απο την μπαταρια; Θετικο οτι σου αρεσε η καμερα πιο πολυ απο το mx5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Το είχα πάλι και παλαιότερα, είχα και το MX4, η μπαταρία λόγω 2Κ είναι θέμα, αλλά λίγες συσκευές καταφέρνουν με 2Κ καλή αυτονομία (G4, Mate 7 που έχω δοκιμάσει επίσης) στην αυτονομία το MX5 το βρίσκω χειρότερο αν όχι το ίδιο. Δεν έκανα συγκεκριμένες μετρήσεις, είναι και υποκειμενικό λόγω χρήσης οθόνης, βλέπω απο την εμπειρία μου με τόσες συσκευές που έχω αλλάξει, προσπαθώ να τις δοκιμάζω σχεδόν όλες :) γι' αυτό και δεν κρατάω "μήνες" κάποια συσκευή.. Πάντως το Pro, αυτό που κάνει το κάνει σταθερά καλά (κατά τη γνώμη μου πάντα). Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esentis13 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Για να μη σε βγάλει μέρα η μπαταρία με το MX4 Pro θέλει τεράστια προσπάθεια, θέλει να ασχολείσαι όλη μέρα με τη συσκευή και να παίζεις μόνο παιχνίδια, ε, ούτε το G2 δεν κρατούσε έτσι. Μια μέρα με βαριά χρήση τη βγάζει πάντως, άνετα. Παράθεση MY ANDROID DEVICES HISTORY HTC Desire HD > HTC Evo 3D > Samsung Galaxy Nexus > Samsung Galaxy Note II > LG G2 > LG G Flex 2 > Samsung Galaxy Note Edge > Meizu MX4 Pro > LG G4 > Xiaomi Mi 5 > Samsung Galaxy S8+ > Huawei P20 Pro > Huawei Mate 20 Pro > Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Το είχα πάλι και παλαιότερα, είχα και το MX4, η μπαταρία λόγω 2Κ είναι θέμα, αλλά λίγες συσκευές καταφέρνουν με 2Κ καλή αυτονproα (G4, Mate 7 που έχω δοκιμάσει επίσης) στην αυτονομία το MX5 το βρίσκω χειρότερο αν όχι το ίδιο. Δεν έκανα συγκεκριμένες μετρήσεις, είναι και υποκειμενικό λόγω χρήσης οθόνης, βλέπω απο την εμπειρία μου με τόσες συσκευές που έχω αλλάξει, προσπαθώ να τις δοκιμάζω σχεδόν όλες :) γι' αυτό και δεν κρατάω "μήνες" κάποια συσκευή.. Πάντως το Pro, αυτό που κάνει το κάνει σταθερά καλά (κατά τη γνώμη μου πάντα). Μολις μου ελυσες και το τελευταιο θεμα που εχω και ημουν μεταξυ mx4pro η mx5. Ελεγα οτι το mx5 θα ηταν πολυ καλυτερο στην αυτονομια. Παμε για mx4 pro. Ευχαριστω. Την 4.5.6 i εχεις. Κανε ενα αναλυτικοτερο review αν δεν σου κανει κοπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Την 4.5.7i έχω, χαρακτηριστικό για την κατανάλωση της μπαταρίας είναι η σχέση της με την οθόνη. Βέβαια, δεν είναι και απο τις συσκευές που αν την αφήσεις σε αναμονή θα δεις μηδενική σχεδόν κατανάλωση, οχι. Κατανάλωση θα έχει, αλλά μικρή. Αν παίζεις με την οθόνη αρκετά, κατεβαίνει, αλλά δύσκολα θα σε κρεμάσει εντός της ημέρας. Γενικά, μπορώ να πω οτι σε όλα είμαι ευχαριστημένος όπως έχουν αναφέρει και άλλα παιδιά, παρ' όλο που δεν συμπαθώ πολύ το Flyme. Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι το μικρό σχετικά μέγεθος των φωτογραφιών για 20mp (3-5mb περίπου), αλλά δοκιμάζοντας την Camera fv-5 με png format και με αρχεία 17mb και πάνω, δεν βλέπω καμιά ιδιαίτερη διαφορά... Το ΜΧ5 έχει μεγέθη αρχείων φωτογραφίας γύρω στα 9-10mb, αλλά πάλι δεν έχει εμφανή διαφορά και απορώ πως γίνεται αυτό.. Θα έπρεπε να υπάρχουν ευδιάκριτες διαφορές λόγω συμπίεσης η μη, εκτός αν οι αλγόριθμοι του Pro κάνουν εξαιρετική δουλειά. Οι δύο συσκευές φορούν τον ίδιο αισθητήρα imx. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foz Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Νομίζω ότι στα ~200 ευρώ που πωλείται τώρα είναι εξαιρετική επιλογή. Που υπαρχει στα 200 ευρω..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Εγώ εδώ το είχα βρει: http://www.vickmall.com/meizu-mx4-pro-samsung-exynos-5430-octa-core-1-8ghz-4g-lte-smartphone-3gb-16gb-5-5inch-gorilla-glass-2k-screen-20-70mp-camera-otg-nfc-grey.html Είναι βέβαια η έκδοση με τα 16GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foz Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Στο χερι εχει πολυ μεγαλη διαφορα με το mx4? ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 κ δεν ξερω πιο να παρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Παιδες διάβαζα ενα τεστ στο Phonearena και λέει πως η κάμερα αργεί πολυ απο φωτογραφία σε φωτογραφία, και στο φοκους.. ισχύουν αυτα? http://www.phonearena.com/reviews/Meizu-MX4-Pro-Review_id3899/page/4 μήπως με κανα νεο firmware έχει στρώσει? Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas271980 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Καλησπέρα παιδιά, Παρέλαβα ενα MX4 pro 32GB .Είχε την 4.1.1 Α και αννοείται πως εβαλα την 4.5.7Α (εκανα και clear data). Όλα καλά εκτός απο την διαθέσιμη εσωτερική μνήμη (32Gb) που μου δείχνει διαθέσιμη 14GB , 5 GB χρησιμοποιούνται από συστημα,προγραμματα κτλπ, & 13 GB χρησιμοποιούνται από ''άλλα''. Και με 4.1.1 Α το ίδιο έδειχνε.. Πώς μπορώ να κάνω διαθέσιμα και 26-27 GB που θα έπρεπε να έιχα? Πως σβύνω τα 13GB απο τα ''αλλα''??? Παρακαλώ τα φώτα σας.. :O UPDATE Λυθηκε με ενα format της internal sd. Το μεγάφωνο της συσκευής μου μετά απο 1-2 μέρες χρήσης ακούγεται περίεργα (παραμορφωνει) ειδικά όταν εχω την ένταση στο full.To έχει δει και κάποιος άλλος? Είναι άραγε θεμα hardware ή μπορεί να φταέι και η ρομ που έβαλα? 4.5.7Α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foz Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Στο vickmall εχει 2 εκδοσεις ιδιες δεν ειναι? https://www.fastcardtech.com/MEIZU-MX4-Pro.html https://www.fastcardtech.com/MEIZU-MX4-Pro-Android-Phone.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_110114 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Καλησπέρα Παράγγειλα από minideals το κινητό στα 204 ευρώ στις 4 Νοέμβρη και ακόμα το περιμένω.. Όταν το έχω στα χέρια μου θα σας πω με τι έκδοση έχει έρθει για να μου πείτε τι να κάνω.. Θέλω την έκδοση με την καλύτερη απόδοση μπαταρίας αλλά να έχω ελληνικό μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Παιδια η omnirom 5.1 τι λεει; Ειναι καλυτερη απο την 4.5.6.i; Η 4.5.7i εχει ουσιαστικες διαφορες απο την 4.5.6i; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_rotary Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Παιδια η omnirom 5.1 τι λεει; Ειναι καλυτερη απο την 4.5.6.i; Η 4.5.7i εχει ουσιαστικες διαφορες απο την 4.5.6i; Ευχαριστω. εμενα μου αρεσε λογο περισσοτερο η 4.5.6 απο την 7 παροτι ειναι ποιο καινουργια η 7αρα.τωρα για την omnirom μονο bug το fingerprint λενε οτι εχει δεν ξερω εαν εχει διορθωθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Μετα απο δοκιμες σε 4.5.4, 4.5.5 , 4.5.6 και 4.5.7 εβαλα παλι την τελευταια kitkat 4.2.8.2A και ειδα παλι κινητο της προκοπης. Αποκριση , αυτονομια και μειωμενη θερμοτητα σε βαριες εργασιες. Μεχρι να ερθει το flyme 5 δε βλεπω να δοκιμαζω παλι lollipop 5.0.1 Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esentis13 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Μετα απο δοκιμες σε 4.5.4, 4.5.5 , 4.5.6 και 4.5.7 εβαλα παλι την τελευταια kitkat 4.2.8.2A και ειδα παλι κινητο της προκοπης. Αποκριση , αυτονομια και μειωμενη θερμοτητα σε βαριες εργασιες. Μεχρι να ερθει το flyme 5 δε βλεπω να δοκιμαζω παλι lollipop 5.0.1 Για να γυρίσεις σε 4.2.8.2Α, απλά Flashαρες το zip; Είμαι σε 4.5.7Α. Παράθεση MY ANDROID DEVICES HISTORY HTC Desire HD > HTC Evo 3D > Samsung Galaxy Nexus > Samsung Galaxy Note II > LG G2 > LG G Flex 2 > Samsung Galaxy Note Edge > Meizu MX4 Pro > LG G4 > Xiaomi Mi 5 > Samsung Galaxy S8+ > Huawei P20 Pro > Huawei Mate 20 Pro > Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts