Jump to content

Sony Xperia Z3

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά η κίτρινη κηλίδα και η αποκόλληση του τζαμιού είναι σύνηθες πρόβλημα.. :-/

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μας τα "αλλάζει" η SONY.. "Μην χρησιμοποιείτε τις συσκευές κάτω από το νερό...."

http://www.xperiablog.net/2015/09/10/sony-changes-stance-on-waterproof-phones-do-not-use-underwater/

Μας τα "αλλάζει" η SONY.. "Μην χρησιμοποιείτε τις συσκευές κάτω από το νερό...."

http://www.xperiablog.net/2015/09/10/sony-changes-stance-on-waterproof-phones-do-not-use-underwater/

Εμ δεν θα τα "άλλαζε";!! Κωλοτουμπα!

Έχει αλλάξει τόσες βουτηγμενες συσκευές! Μεγάλη αποτυχία η αδιαβροχοποιηση της, ευτυχώς δεν το χω βάλει ποτέ σε νερό

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

βαλε 4.4.4, η διαφορα ειναι μεγαλη, δεν ειναι 5%. ΜΕ την 5.1 εγω ειδα συνολικη διαφορα απο 10% εως 30%, αναλογα την χρηση, πχ με πολυ viber πεφτει και ζεσταινεται πολυ περισσοτερο με 5.1

Οντως και σε μενα το ιδιο κανει αλλα δεν προκειτε να γυρισω σε 4.4.4...Μου αρεσει η 5.1.1 απλα τωρα τελευταια η sony αρχιζει και χανει πολλα ατου της (αδιαβροχοποιηση- αυτονομια- θερμοκρασιες) και με βλεπω με κανενα nexus 5 (2015) συντομα. Για να δουμε μηπως διορθωσει τιποτα σε κανενα update και σωσει τη παρτιδα !!

για μενα εδω τελειωνει η σονυ.

Μου λεει οτι εχεις πιστοποιηση για αδιαβροχοποιηση αλλα αν τυχον το βαλω στο νερο, ή αν ακομα ακομα πεσει καποιο υγρο πανω του, ειμαι εκτος εγγυησης!

"The Xperia Z5 product page does use the updated language: “You should not put the device completely underwater or expose it to seawater, salt water, chlorinated water or liquids such as drinks. Abuse and improper use of device will invalidate warranty.”

Αυτο ειναι απατη καταμουτρα!

οποτε, οχι Ζ5 δε θα σκεφτω, ουτε Ζ10. 2 πραγματα ειχε ως πλεονεκτημα, το αδιαβροχο και την μπαταρια, τα χαλασε και τα 2 οποτε δεν εχει λογο υπαρξης για μενα. τελος.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Την δικαιολογώ κάπως διοτι γινόταν κατάχρηση απο τους χρήστες σε παρα πολλές περιπτώσεις που ελάχιστοι στα δάχτυλα του ενός χεριού τηρούσαν τις οδηγίες.

Για εμένα θετικό διοτι αμα φύγει η αδιάβροχοποίηση τότε αυξάνονται οι πιθανότητες για σχεδιαστικές αλλαγές και να δωσει ενα τέλος στην omnibalance πολυ συντηρητική γραμμή.

Ετσι κι αλλιώς εμπορικά και απο άποψη απήχησης κόσμου η αδιάβροχοποίηση ελάχιστους συγκίνησε.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλημέρα και από εμένα , κατοχος του κινητου από τον Δεκεμβριο 2014, όπως εχουν γραψει και καποια μελη πριν από εμενα το τελευταιο διαστημα παρατηρω αισθητη μειωση στην ενταση των ηχων κλησης του κινητου και τον ειδοποιήσεων γενικοτερα. Εκανα επιδιορθωση με το pc companion ξαναπερασα την 5.1.1 και τιποτα! Θα ηθελα καποια προταση από εσας για το τι μπορει να φταιει ή τι να κανω καθως επισης και το αν είναι μονόδρομος η αποστολή του στην αντιπροσωπεια με μεγαλο φοβο βεβαια για ότι εχω διαβασει για την arvato. Ξερω βεβαια ότι μπορω να απευθυνθώ και στην omnitech .... προτασεις και για αυτην την επιλογή? Ευχαριστω εκ των προτερων για τις οποιες απαντησεις και συμβουλες σας.

Καλημέρα και από εμένα , κατοχος του κινητου από τον Δεκεμβριο 2014, όπως εχουν γραψει και καποια μελη πριν από εμενα το τελευταιο διαστημα παρατηρω αισθητη μειωση στην ενταση των ηχων κλησης του κινητου και τον ειδοποιήσεων γενικοτερα. Εκανα επιδιορθωση με το pc companion ξαναπερασα την 5.1.1 και τιποτα! Θα ηθελα καποια προταση από εσας για το τι μπορει να φταιει ή τι να κανω καθως επισης και το αν είναι μονόδρομος η αποστολή του στην αντιπροσωπεια με μεγαλο φοβο βεβαια για ότι εχω διαβασει για την arvato. Ξερω βεβαια ότι μπορω να απευθυνθώ και στην omnitech .... προτασεις και για αυτην την επιλογή? Ευχαριστω εκ των προτερων για τις οποιες απαντησεις και συμβουλες σας.

Ξαναγυρνάτε στην 4.4.4 μια λυση εφόσον δεν υπάρχει θέμα hardware στην συσκευή σου με τον ήχο.

Μια δεύτερη λυση δοκίμασε MP3 κομμάτια και βάλε αυτο που εχει την πιο δυνατή ένταση.

Επίσης δεν χρειάζεται φόβος για την Arvato έχουν βελτιώσει πολυ την εξυπηρέτηση και σε χρόνους και σε αξιοπιστία αντιμετώπισης θεμάτων.

Επειδή διαβάζουμε μόνο αρνητικές κατα κόρων εντυπώσεις δεν σημαίνει ότι ο κανόνας ειναι.

Ειναι γνωστό ότι πολλοι μπαίνουν και γράφουν για να μοιραστούν το πόνο τους και μονο κυρίως σε ότι εχει σχέση με αρνητικά.

Στα θετικά σπάνια οι ελάχιστοι αναφέρονται που ειναι η πλοιοψηφια.

Το να γυρισω στη 4.4.4 είναι κατι σαν επιστημονικη φαντασια για μενα μιας και η γνωσεις μου είναι παντελως ανύπαρκτες στο θεμα, τωρα εφόσον καποιος με κατευθυνει τελειως αναλυτικα ισως και να το κανω για να εξαντλησω και αυτή τη πιθανοτητα πριν παω στην αντιπροσωπεια για ελεγχο. Προς το παρων αυτό εχω κανει παντως εχω βαλει το πιο δυνατο κομματι που εχω αλλα και παλι δεν εχει μεγαλη διαφορα, παντως μου κανει εντυπωση ότι τα τραγουδια και τα βιντεο τα παιζει πολύ δυνατα μονο στις ειδοποιήσεις και στους ηχους κλησεις εχει θεμα

Το να γυρισω στη 4.4.4 είναι κατι σαν επιστημονικη φαντασια για μενα μιας και η γνωσεις μου είναι παντελως ανύπαρκτες στο θεμα, τωρα εφόσον καποιος με κατευθυνει τελειως αναλυτικα ισως και να το κανω για να εξαντλησω και αυτή τη πιθανοτητα πριν παω στην αντιπροσωπεια για ελεγχο. Προς το παρων αυτό εχω κανει παντως εχω βαλει το πιο δυνατο κομματι που εχω αλλα και παλι δεν εχει μεγαλη διαφορα, παντως μου κανει εντυπωση ότι τα τραγουδια και τα βιντεο τα παιζει πολύ δυνατα μονο στις ειδοποιήσεις και στους ηχους κλησεις εχει θεμα

Αυτα κανει και σε μενα.....η λολιποπ φταιει για ολα!!

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ξαναγυρνάτε στην 4.4.4 μια λυση εφόσον δεν υπάρχει θέμα hardware στην συσκευή σου με τον ήχο.

Μια δεύτερη λυση δοκίμασε MP3 κομμάτια και βάλε αυτο που εχει την πιο δυνατή ένταση.

Επίσης δεν χρειάζεται φόβος για την Arvato έχουν βελτιώσει πολυ την εξυπηρέτηση και σε χρόνους και σε αξιοπιστία αντιμετώπισης θεμάτων.

Επειδή διαβάζουμε μόνο αρνητικές κατα κόρων εντυπώσεις δεν σημαίνει ότι ο κανόνας ειναι.

Ειναι γνωστό ότι πολλοι μπαίνουν και γράφουν για να μοιραστούν το πόνο τους και μονο κυρίως σε ότι εχει σχέση με αρνητικά.

Στα θετικά σπάνια οι ελάχιστοι αναφέρονται που ειναι η πλοιοψηφια.

τα θετικα τις συσκευης τα εχουμε αξιολογησει και αυτο το αποδεικνύει η αγορα της συσκευης απο τον καθενα μας (δεν πιστευω οτι καποιος τη πηρε με το ζορι). Απο εκει και περα τα αρνητικα αναφερονται οχι για να θαψουμε τη συσκευη αλλα για να βρουμε λυση σε αυτα....:cool:

Η διαδικασια κραταει 5 λεπτα για επιστροφη.

απλα αν την κανεις πρωτη φορα μπορει να φας μια ωρα.

Γενικα χρειαζεσαι 3 πραγματα, το flashtool Που ειναι το προγραμμα με το οποιο κανεις τη διαδικασια, την ρομ, την 4.4.4 δηλαδη και τις οδηγιες για να το κανεις!

Το 1ο στο δινω εδω:

https://www.dropbox.com/s/m6ax2cbg52dfpap/flashtool-0.9.16.1-windows.exe?dl=0

Την ρομ δεν την εχω αλλα καποιο μελος θα την εχει να στη δωσει ή σε λινκ απο το XDA αν μπορει καποιος να σου δωσει, ενα ακριβες λινκ και οχι ενα γενικο..μιας και εγω δεν εχω ψαξει το site.

Τελος, οι οδηγιες ειναι αυτες:

http://forum.xda-developers.com/xperia-z/general/tutorial-how-to-flash-stock-roms-t2240614

ειναι αστειες πραγματικα, καντα βημα βημα και θα δεις οτι δεν ειναι τιποτα.

Αν εχεις windows 8 και ανω, στο τελος του λινκ εχει οδηγιες για να περασεις drivers καθως με 8αρια δεν αναγνωριζονται τοσο απλα.

Τελος, η διαδικασια γενικα ειναι οτι σε εναν προκαθορισμενο φακελο του flashtool βαζεις την ρομ, και απλα φλασαρεις με το προγραμμα εχοντας κλειστο το κινητο και πατημενο το volume down..

Απο εκει και περα καποιες μικρο λεπτομερειες θα τις δεις.

Απλα παρε BACK UP στα παντα γιατι τα σβηνει ολα, και βγαλε την SD αν εχεις μεσα.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Την δικαιολογώ κάπως διοτι γινόταν κατάχρηση απο τους χρήστες σε παρα πολλές περιπτώσεις που ελάχιστοι στα δάχτυλα του ενός χεριού τηρούσαν τις οδηγίες.

Για εμένα θετικό διοτι αμα φύγει η αδιάβροχοποίηση τότε αυξάνονται οι πιθανότητες για σχεδιαστικές αλλαγές και να δωσει ενα τέλος στην omnibalance πολυ συντηρητική γραμμή.

Ετσι κι αλλιώς εμπορικά και απο άποψη απήχησης κόσμου η αδιάβροχοποίηση ελάχιστους συγκίνησε.

Αλεξ, το να το διαφημιζει μεσα σε πισινες, ποταμια κτλ και να σου λεει οτι εχει πιστοποιηση για 1,5 μετρο και μετα να σου πεταει εναν ορο οτι αν απλα βραχει, δεν εχεις εγγυηση εφοσον χαλασει ειναι τραγικο νομιζω..

Για μενα, ας εβγαζε ενα Ζ5 με μαζεμενα μπεζλ και μεγαλη μπαταρια και ας καταργουσε αδιαβροχοποιηση!! Τι μου πεταει το usb εξω, εκτεθειμενο και μου λεει ειναι αδιαβροχο αλλα δε σε καλυπτω, αυτο ειναι ειρωνια και παρανομο πιστευω.

edit:

Στο site της σονυ δεν μιλανε πλεον για υποβρυχιες φωτογραφιες οπως στα προηγουμενα κινητα, αλλα νομιζω οτι λεει ξεκαθαρα οτι μπορεις να το βαλεις στο νερο:

http://www.sonymobile.com/gr/xperia/technologies/waterproof/

Και αναφερομαι στο Ζ5 απο οπου μπηκα και πατησα πανω στο κομματι που μιλαει για αδιαβροχοποιηση.

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Θεωρώ πως θα αλλάξουν πολλά από δω και πέρα στην κάλυψη για εισροη νερού γι αυτό προσοχή! Όλοι θα έχουν πάτημα να το βγάζουν off warranty μετά την δήλωση της σονυ.

Έχω τρέλα με το Ζ3 (ακόμα κι αν έχει ξεκολλήσει η οθόνη και πρέπει κάποια στιγμή να το στείλω σέρβις ) αλλά θεωρώ απαράδεκτη την Σονυ με αυτήν την κίνηση, ευτυχώς δεν το πήρα καθόλου μα καθόλου για την αδιαβροχοποιηση του αλλιώς θα έβγαινε για πώληση...

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Καλησπέρα, σχετικα με το πρόβλημα που εχω αναφερει και ψαχνωντας σε πολλα ξενα site διαπιστωσα ότι ο περισσοτερος κοσμος που εχει το ιδιο πρόβλημα εχει κινητο της T-Mobile όπως είναι και το δικο μου, το ερωτημα μου λοιπον είναι πως μπορω να εγκαταστήσω μια ελληνικη unbranded εκδοση , αν το κανω αυτό χανω την εγγυηση ή μηπως το καλυτερο είναι να παω στην αντιπροσωπεια να μου το κανουν αυτό?

Λογικά για το z3 και πίσω πρέπει να ισχύει ότι ίσχυε και πριν. Θα είναι νόμιμο να αλλάξουν τώρα τους όρους της εγγύησης για τα παλιά μοντέλα? Όταν το πληρώσαμε, κάποιοι από εμάς ήθελαν να τραβάνε υποβρύχιες φωτογραφίες, αλλιώς δεν θα το αγόραζαν.

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Λογικά για το z3 και πίσω πρέπει να ισχύει ότι ίσχυε και πριν. Θα είναι νόμιμο να αλλάξουν τώρα τους όρους της εγγύησης για τα παλιά μοντέλα? Όταν το πληρώσαμε, κάποιοι από εμάς ήθελαν να τραβάνε υποβρύχιες φωτογραφίες, αλλιώς δεν θα το αγόραζαν.

Από το Ζ3+ και μετά ισχύει νομίζω, αν όχι από το Ζ5.

----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα, σχετικα με το πρόβλημα που εχω αναφερει και ψαχνωντας σε πολλα ξενα site διαπιστωσα ότι ο περισσοτερος κοσμος που εχει το ιδιο πρόβλημα εχει κινητο της T-Mobile όπως είναι και το δικο μου, το ερωτημα μου λοιπον είναι πως μπορω να εγκαταστήσω μια ελληνικη unbranded εκδοση , αν το κανω αυτό χανω την εγγυηση ή μηπως το καλυτερο είναι να παω στην αντιπροσωπεια να μου το κανουν αυτό?

Μπορείς να αλλάξεις ρομ χωρίς να χάσεις εγγύηση αν δεν κάνεις root κτλ, απλή αλλαγή δηλαδή.

Έχω γράψει 1-2 σελίδες πριν πως.

Καλησπερα φυλε δεν εισε ο μονος κ εγω και ο αδελφος μου εχουμε το ιδιο προβλημα με τον ηχο στο z3 Edited by Steliosscy

Εγω εχω αλλο θεμα με την 5. Εχω βαλει στην επαφη της γυναικας μου αλλο ηχο κλησης αλλα παιζει αυτον που εχω βαλει γενικα
Μάριος...

Καλησπερα φυλε δεν εισε ο μονος κ εγω και ο αδελφος μου εχουμε το ιδιο προβλημα με τον ηχο στο z3

Παιδια όποιος βρει τη λύση παντως χωρις να κανει root τη συσκευη (γιατι εκει την εχουν βρει) ενημερωνει και τους υπολοιπους.!!

οσοι εοχυν την 5.1.1 πως παει το κινητο απο σταθεροτητα?ειχα την 5.0.2 και πηγαινε σφαιρα....οταν γυρισε απο το service μου περασαν την 5.1.1 και καμια φορα κολλαει και κανει επανεκκινηση.τι προτεινεται?να ξαναπερασω την ρομ?

Εγω εχω αλλο θεμα με την 5. Εχω βαλει στην επαφη της γυναικας μου αλλο ηχο κλησης αλλα παιζει αυτον που εχω βαλει γενικα

Καλησπέρα. Για να βάλεις σαν ήχο κλήσης ένα αρχείο που πέρασες στο κινητό ο τρόπος που βρήκα εγώ είναι ο εξής: μεταφέρεις το αρχείο στην εσωτερική μνήμη και όχι στην SD. Ορίζεις προσωρινά αυτόν τον ήχο σαν τον γενικό ήχο του τηλεφώνου, ορίζεις στην επαφή που θέλεις τον συγκεκριμένο ήχο (αν έχεις κάνει απλώς αντιγραφή θα πρέπει να σου δείχνει 2 καταχωρίσεις οπότε διάλεξε αυτήν από την εσωτερική μνήμη), αλλάζεις τον γενικό ήχο του τηλεφώνου σε αυτόν που είχες αρχικά.

Το έχω κάνει στο δικό μου με 5.1 με 4 διαφορετικούς ήχους σε διαφορετικές ομάδες επαφών.

οσοι εοχυν την 5.1.1 πως παει το κινητο απο σταθεροτητα?ειχα την 5.0.2 και πηγαινε σφαιρα....οταν γυρισε απο το service μου περασαν την 5.1.1 και καμια φορα κολλαει και κανει επανεκκινηση.τι προτεινεται?να ξαναπερασω την ρομ?

Το λογικό η 5.1.1 να ειναι η πιο σταθερή και ομαλή και όχι η 5.0.2.

Αλλα παιζει να μην έκατσε καλά η 5.1.1 που σου βάλανε επομένως μια επιδιωρθωση με pc companion θα βοηθούσε πιστεύω.

Εμένα ουδέποτε μου κολλουσε η επανεκκίνηση στα καλά καθούμενα,ουτε με την 5.0.2 ουτε με την 5.1.1.

Το λογικό η 5.1.1 να ειναι η πιο σταθερή και ομαλή και όχι η 5.0.2.

Αλλα παιζει να μην έκατσε καλά η 5.1.1 που σου βάλανε επομένως μια επιδιωρθωση με pc companion θα βοηθούσε πιστεύω.

Εμένα ουδέποτε μου κολλουσε η επανεκκίνηση στα καλά καθούμενα,ουτε με την 5.0.2 ουτε με την 5.1.1.

με την επιδιορθωση χανω κατι?

Τις τελευταίες μέρες ψάχνοντας τη καλύτερη rom για το κινητό μου, έχω φλασάρει 5-6.

Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι για να σιγουρευτουμε ότι η rom θα λειτουργήσει όσο το δυνατόν πιο απροβληματιστα, πρέπει ακόμα και μετά από φρέσκο φλασαρισμα να κάνουμε επαναφορά της συσκευής.

Είδα διαφορά σε απόδοση.

Gilles smiles!

Καλησπέρα. Για να βάλεις σαν ήχο κλήσης ένα αρχείο που πέρασες στο κινητό ο τρόπος που βρήκα εγώ είναι ο εξής: μεταφέρεις το αρχείο στην εσωτερική μνήμη και όχι στην SD. Ορίζεις προσωρινά αυτόν τον ήχο σαν τον γενικό ήχο του τηλεφώνου, ορίζεις στην επαφή που θέλεις τον συγκεκριμένο ήχο (αν έχεις κάνει απλώς αντιγραφή θα πρέπει να σου δείχνει 2 καταχωρίσεις οπότε διάλεξε αυτήν από την εσωτερική μνήμη), αλλάζεις τον γενικό ήχο του τηλεφώνου σε αυτόν που είχες αρχικά.

Το έχω κάνει στο δικό μου με 5.1 με 4 διαφορετικούς ήχους σε διαφορετικές ομάδες επαφών.

Θα το δοκιμασω αλλα γιατι δουλευει ο γενικος ηχος κλησης απο την sd και η επαφη δεν...?

Μάριος...

• The title was changed to Sony Xperia Z3