Inevar Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 εβαλα 2g (αντι για 3g που ειχα ολη την μερα) και πλεον βγαζω 2 μερες, αντι για 1, ευχαριστω για τις απαντησεις :lol: Μπραβο! Εδω ειναι η σιωπη των αμνων! Δεν υπαρχει λογος να χρησιμοποιεις 3g μιας και ειναι πολυ ενεργοβορο, σπανια οταν θες να δεις κανα βιντεο στο γιουτουμπι τοτε ναι. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Προσωπικά σε κινητό με gorilla glass δεν θα έβαζα τίποτα στην οθόνη, παρά μόνο καμία θήκη στο κινητό. Δεν είναι κάτοχος, μιλάω γενικά. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 γιατι; απο θεμα προστασιας εννοεις; προσωπικα παρατηρησα οτι εχει διαφορετικη υφη απο του g2 που εχω επισης, ζελατινα του εχω βαλει μονο και δεν ειδα βελτιωση βεβαια στην υφη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskalos Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Παιδια μπορει να μου πει καποιος γιατι δεν μου ερχετε η lollipop εκαν ελενγω και ακομη τίποτα ειμαι στην 4.4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Δεν πρέπει να υπάρχει ακόμη Lollipop για το τηλέφωνό σου. Λογικά δεν θα πάρει το 5.0.2 αλλά το 5.1 οπότε είναι λογικό να αργήσει λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskalos Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Φιλε μπηκα στο site της Motorola's και διαβασα πως εδωσε την 5.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Το site είναι πολύ γενικό. Μπορεί να έχει βγει για συσκευές άλλης χώρας και εδώ να χρειαστεί να περιμένεις. Και στο δικό μου 2ης γενιάς moto e που αναμένεται ή 5.1, έχει βγει για τα αμερικανικά μοντέλα εδώ και 2 μήνες αλλά για τα ευρωπαϊκά ακόμη τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 (edited) καλημερα.Φαινεται πως καταφερα να μπρικαρω το κινητο μου.Εχω ξεκλειδωμενο bootloader κι εβαλα την euphoria rom ( http://forum.xda-developers.com/moto-e/orig-development/rom-euphoria-os-t3108580) και ειπα να δοκιμασω και την επισημη CM12.1. η οποια δουλεψε κανονικα.Αλλα οταν βγαινω σε recovery mode βγαζει το ανθρωπακι του android και ενα συμβολο που σημαινει οτι δεν μπορω να κανω τιποτα,δηλ χαλασε. Δοκιμασα αυτες τις οδηγιες http://www.droidviews.com/restore-moto-e-to-stock-firmware-1st-gen/ ,αλλα τιποτα. Δοκιμασα και αυτες http://dev-viraj.blogspot.gr/2015/02/flash-official-android-444-on-moto-e.html και παλι τιποτα. Εχει καποιος να προτεινει καποια ιδεα-λυση? Ξεκιναει με λογοτυπο και μετα κολλαει και δεν συνεχιζει Edited July 12, 2015 by phos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Έτσι είναι όταν έχεις stock recovery. Όταν φτάσεις στο σημείο με το ρομποτάκι που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, κρατάς πατημένο το power για 3-4" και έπειτα όπως το έχεις πατημένο πιέζεις στιγμιαία το vol. up και τα αφήνεις και τα 2 για να μπει recovery. Αυτό σε συσκευές με lollipop, σε kit kat ίσως ήταν διαφορετικός ο συνδυασμός των πλήκτρων. Το ερώτημα είναι αν έχεις αλλάξει recovery. Γιατί από όσο γνωρίζω με την εργοστασιακή δεν περνάει custom rom. Θέλεις και custom recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Έτσι είναι όταν έχεις stock recovery. Όταν φτάσεις στο σημείο με το ρομποτάκι που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, κρατάς πατημένο το power για 3-4" και έπειτα όπως το έχεις πατημένο πιέζεις στιγμιαία το vol. up και τα αφήνεις και τα 2 για να μπει recovery. Αυτό σε συσκευές με lollipop, σε kit kat ίσως ήταν διαφορετικός ο συνδυασμός των πλήκτρων. Το ερώτημα είναι αν έχεις αλλάξει recovery. Γιατί από όσο γνωρίζω με την εργοστασιακή δεν περνάει custom rom. Θέλεις και custom recovery. Ευχαριστω για την συμβουλη. Ο συνδυασμος δουλευει,αλλα δεν μπορω να περασω custom recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskalos Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Παιδια μου ηρθε η 5.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Παιδια μου ηρθε η 5.1 Εντυπώσεις; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 (edited) Σε τι προέλευσης κινητό? Ελληνικό ή skroutz? 5.1 ή 5.1.1? Edited July 28, 2015 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskalos Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Ελληνικο 5.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskalos Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Πήγαινε ρυθμίσεις=>σχετικά με το τηλέφωνο και βγάλε ένα screenshot από αυτά που γράφει εκεί στα χαμηλά. Έκδοση συστήματος, αριθμός build κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Πήγαινε ρυθμίσεις=>σχετικά με το τηλέφωνο και βγάλε ένα screenshot από αυτά που γράφει εκεί στα χαμηλά. Έκδοση συστήματος, αριθμός build κλπ. Λογικά Γαλλικό: https://forums.motorola.com/posts/83d91b2d28 Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Ακόμα κι αν σκεφτεί κανείς ότι πάμε απευθείας από kit kat σε lollipop, δεν την λες και τόσο τραγικά πιο γρήγορη την moto στις αναβαθμίσεις από τον ανταγωνισμό... Μήνες πάνε πια από τις πρώτες ανακοινώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskalos Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Ευχαριστώ. Αγγλική είναι η συσκευή τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskalos Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Πραγματικα δεν ξερω σε εσενα δεν ηρθε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Αν μεταφράζω καλα ένα vfgb στο τελος, μαλλον αγγλικο Vodafone είναι το κινητο...αντε να ερθει και η σειρα μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskalos Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Παντος σε σχεση με την κιτ κατ ειναι καλυτερη η 5.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Πραγματικα δεν ξερω σε εσενα δεν ηρθε; Το δικό μου είναι 2ης γενιάς και δεν έχει έρθει η σειρά του ακόμη. Από περιέργεια ρώτησα απλά. Αν είναι αγγλικό Vodafone, εκτός ότι δεν είναι στη λίστα αυτών που μπορούν να πάρουν το update, είναι εντυπωσιακό πως τα τηλέφωνα από παρόχους έχουν μάλλον κάποια προτεραιότητα κατά τη Motorola. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patates Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Εγώ Ελληνικό και ακόμα δεν έχει έρθει κάτι. Στους υπόλοιπους με τα Ελληνικά έχει έρθει; Παράθεση Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts