dbal Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Σαν να προχωρανε τα πραγματα σιγα-σιγα με την lollipop - το αποσπασμα της 11/2 από το επίσημο Motorola UK blog http://motorola-blog.blogspot.co.uk/2015/02/the-download-unwrapping-lollipop-for.html?m=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Ρε σεις παίδες.. ο σναπ200 στην ιστοσελιδα της qcom είναι 4πύρηνος όμως το moto E στο gsmarena πλασάρεται ως 2πύρηνο. Τι παίζει; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 (edited) Αν εννοείς αυτό : Up to 1.2 GHz quad-core ARM® Cortex™ A7 CPUs or up to 1.4 GHz quad-core Cortex-A5 CPUs Τότε η μαγική λέξη είναι το Up. Κάτι αντίστοιχο για παράδειγμα με το έως 24mbps που λένε για τις adsl συνδέσεις. Εdit : Κάνε scroll χαμηλά και σε αυτή τη σελίδα να δεις => https://www.qualcomm.com/products/snapdragon/smartphones/motorola-moto-e Edited February 26, 2015 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Αν εννοείς αυτό : Τότε η μαγική λέξη είναι το Up. Κάτι αντίστοιχο για παράδειγμα με το έως 24mbps που λένε για τις adsl συνδέσεις. Εdit : Κάνε scroll χαμηλά και σε αυτή τη σελίδα να δεις => https://www.qualcomm.com/products/snapdragon/smartphones/motorola-moto-e Σε ευχαριστώ φίλε μου...τι σου είναι το μυαλό ώρες ώρες..! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Να, το 2ης γενιάς που έρχεται θα έχει τον ίδιο αλλά με 4 πυρήνες. http://www.greeceandroid.gr/device/1516-motorola-moto-e-2nd-gen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Να, το 2ης γενιάς που έρχεται θα έχει τον ίδιο αλλά με 4 πυρήνες. http://www.greeceandroid.gr/device/1516-motorola-moto-e-2nd-gen Σημαντικές αναβαθμίσεις, ειδικά το 4G μοντέλο! Επίσης η μπαταρία, μπροστινή κάμερα, ίντσες και αφαίρεση κάτω μπάρας. Τώρα και αν υα είναι vfm..! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Αν παίξει μέχρι 120-130€ σε τιμή καταλόγου, λογικά θα πρέπει να σταματήσει και το moto g πρώτης γενιάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDj Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Για εμένα η πιο ωραία αναβάθμιση που κάνανε στο Moto E 2ης γενιάς είναι το active display! Άμα το βάλει η Motorola σε κάνα Moto G 3ης γενιάς θα πουλήσει τρελά! Παράθεση Nokia 6101 - Sony Ericsson W100i - Nokia C2-05 - Nokia C2-02 - Motorola Moto G 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Το βάζω εδώ μιας και είναι ενδιαφέρον! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Εχει παρει κανεις Lollipop σε ελληνικο MotoE 1ης γενιας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. March 30, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Εχει παρει κανεις Lollipop σε ελληνικο MotoE 1ης γενιας? Στο δικό μου nope.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Επίσημα πια http://www.androidcentral.com/first-generation-moto-x-e-and-g-lte-will-be-updated-kitkat-android-51 προσπερναμε την 5.0 και αναμένουμε 5.1 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Όταν και αν πάρει την 5.1 θα μπορούμε να μεταφέρουμε εφαρμογές στην sd; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Το πήρα χθες από τα public στα 79 ευρώ. Φαίνεται πολύ τίμιο κινητό. Γιατί όμως δε βάζουν φορτιστή? Άλλη Nintendo μας βρήκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Το πήρα χθες από τα public στα 79 ευρώ. Φαίνεται πολύ τίμιο κινητό. Γιατί όμως δε βάζουν φορτιστή? Άλλη Nintendo μας βρήκε. Γιατί όλοι λίγο πολύ έχουμε φορτιστή και αν είχε και φορτιστή θα ήταν ποιό ακριβώ... Οπότε άν δεν είχες αγοράζεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patates Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Το πήρα χθες από τα public στα 79 ευρώ. Φαίνεται πολύ τίμιο κινητό. Γιατί όμως δε βάζουν φορτιστή? Άλλη Nintendo μας βρήκε. Κοίτα τι εργαλείο πήρες με 79 € και θα καταλαβείς γιατί δεν έβαλαν φορτιστή :D Αυτό με τις καθυστερήσεις στις αναβαθμίσεις δεν μου άρεσε και τόσο... Παράθεση Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kavadias Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 παιδιά μια ερώτηση έχω ένα moto e πρώτης γενιάς και ψάχνω για στέρεο handsfree με in ear ακουστικά. Θέλω να δουλεύει το πλήκτρο απάντησης του handsfree. Έχετε να προτείνετε τίποτα; σχετικά φτηνό & αξιόπιστο. το άτομο για το οποίο είναι δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις στην ποιότητα του ήχου. ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Παιδιά πήρα και εγώ το κινητό για τη σύζυγο, να μπορέσει να εξοικειωθεί με το android. Για τα χρήματά του είναι μία τίμια επιλογή και με καλή αυτονομία μπαταρίας. Θέλω να σας ρωτήσω: Από τις εφαρμογές που έχει εγκατεστημένες, ποιες μπορώ να μεταφέρω σε μία κάρτα cd;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. April 8, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Παιδιά πήρα και εγώ το κινητό για τη σύζυγο, να μπορέσει να εξοικειωθεί με το android. Για τα χρήματά του είναι μία τίμια επιλογή και με καλή αυτονομία μπαταρίας. Θέλω να σας ρωτήσω: Από τις εφαρμογές που έχει εγκατεστημένες, ποιες μπορώ να μεταφέρω σε μία κάρτα cd;;; Χωρίς root όσες δεν χρησιμοποιούν google services. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Χωρίς root όσες δεν χρησιμοποιούν google services. Σε ευχαριστώ για την απάντηση Shuffle Αν το κάνω root, τι γίνεται;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Κοίτα τι εργαλείο πήρες με 79 € και θα καταλαβείς γιατί δεν έβαλαν φορτιστή :D Αυτό με τις καθυστερήσεις στις αναβαθμίσεις δεν μου άρεσε και τόσο... Όντως μετά από μια εβδομάδα μαζί του μπορώ να πω πως το δίνουν τζάμπα στα 79 ευρώ. Πριν τρία χρόνια τέτοια κινητά είχαν 300 με 400 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 3 χρόνια πριν,ήταν 3 χρόνια πριν,τώρα ήμαστε 3 χρόνια μετά και σίγουρα οι συσκευές του τότε τουλάχιστον ήταν ποιοτικότερες σαν κατασκευή. Ομως οντως,στην τιμή πού παίζει τώρα είναι οτι πρέπει για δεύτερη συσκευή η δώρο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Όταν και αν πάρει την 5.1 θα μπορούμε να μεταφέρουμε εφαρμογές στην sd; Έχει κανείς ιδέα, γιατί αν καταργηθεί η δυνατότητα, με τα 4gb internal storage θα είμαστε για κλάματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Καλημερα σας παιδια ειναι σιγουρο οτι αυτο το κινητο θα παρει Lollopop αν δεν το πειρε ηδη δηλαδη ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Έχει η γυναίκα μου το κινητό εδώ και 2 μήνες περίπου. Την τελευταία εβδομάδα τις έχει κάνει 3 φορές το εξής κουλό : Ενώ μιλά κανονικά, κόβετε η γραμμή αλλά στο κινητό συνεχίζει να δείχνει πως η κλήση συνεχίζεται. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts