tolisfar Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 root δεν παιζει για το κινητακι?το τσιμπησα για δευτερο και μια χαρα ειναι!αν βρω καιπως γινεται root ακομη καλυτερα.το καταφερε καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 root δεν παιζει για το κινητακι?το τσιμπησα για δευτερο και μια χαρα ειναι!αν βρω καιπως γινεται root ακομη καλυτερα.το καταφερε καποιος? http://www.doctorandroid.gr/2014/05/root-motorola-moto-e-adb.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 http://www.doctorandroid.gr/2014/05/root-motorola-moto-e-adb.html ευχαριστω.μου φανηκε βουνο παντως :lol: λιγο που το ειδα δεν εβγαλα ακρη!δεν το χω που λενε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkSim Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Παιδια σκεφτομαι σοβαρα να το παρω στην θεση του L90 που εχω,γιατι θελω μικροτερο μεγεθος συσκευης. Μπορει να μου πει κανεις που το εχει την εμπειρια του; Το μονο που με κανει μα το σκεφτομαι ειναι η απουσια flash στην καμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Παιδια σκεφτομαι σοβαρα να το παρω στην θεση του L90 που εχω,γιατι θελω μικροτερο μεγεθος συσκευης. Μπορει να μου πει κανεις που το εχει την εμπειρια του; Το μονο που με κανει μα το σκεφτομαι ειναι η απουσια flash στην καμερα. Καλύτερα πήγαινε για Moto G πρώτης γενιάς. Θεωρώ το E είναι για δεύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkSim Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Ειχα το Moto G πριν,αλλα δεν με βολευε η απουσια υποδοχης για καρτα sd. Πιο πολυ μ'ενδιαφερει αν κολλαει,αν η καμερα βγαζει τουλαχιστον αξιοπρεπεις φωτογραφιες και η μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Δεν θα έχεις θέμα με κολλήματα του λειτουργικού γιατί έχει 1GB ram και είναι "καθαρό" Android όπως ακριβώς έρχεται από την google. Για την κάμερα , μόνο σε φωτεινά μέρη θα μπορείς να έχεις αξιοπρεπείς φωτογραφίες αλλά να ξέρεις ότι δεν έχει autofocus. Γενικά για smartphone του κατοστάρικου , μια χαρά συσκευή είναι και θα πάρει αναβάθμιση στην επόμενη έκδοση του Android. Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Καλύτερα πήγαινε για Moto G πρώτης γενιάς. Θεωρώ το E είναι για δεύτερο. αμα εχεις τα χρηματα moto g συμφωνω.και εγω για δευτερο το εχω και ειναι μια χαρα!οχι οτι και για πρωτο ειναι τραγικο ισα ισα.μονο το flash αλλιως για τα λεφτα του σουπερ ειναι και πολυ γρηγορο και θα παρει και android L Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Ειχα το Moto G πριν,αλλα δεν με βολευε η απουσια υποδοχης για καρτα sd. Πιο πολυ μ'ενδιαφερει αν κολλαει,αν η καμερα βγαζει τουλαχιστον αξιοπρεπεις φωτογραφιες και η μπαταρια. Πάρε το Moto G LTE που δέχεται κάρτα μνήμης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. October 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Απλώς να αανφέρω, ακόμα ένα δείγμα των στενών δεσμών της εταιρείας με τη Google, πως στο Ε, σε αντίθεση με το G pad, μου ήρθε χθες το νέο play store..:) Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Απλώς να αανφέρω, ακόμα ένα δείγμα των στενών δεσμών της εταιρείας με τη Google, πως στο Ε, σε αντίθεση με το G pad, μου ήρθε χθες το νέο play store..:) δεν ξερω αν εχουμε την ιδια εκδοση εγω την ειχα περασει χειροκινητα.εχω την 5.0.31.αυτη ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silky21 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 υπαρχει καμια εφαρμογη/τροπος να μην αυξανεται σιγα σιγα η ενταση οταν δεχομαι κλησεις αλλα να ειναι απο την αρχη στην ενταση που θελω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_Th Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Χαιρετώ την μεγάλη παρέα σας. Μόλις αγόρασα ένα Moto E το οποίο προσπαθώ να φορτίσω μέσω ενός αντάπτορα 220V/USB και δεν φορτίζει . Δυστυχώς φορτίζει μόνο μέσω PC . Ο αντάπτορας δουλεύει σίγουρα διότι τον βάζω σε άλλη συσκευή (GPS) και την φορτίζει κανονικά . Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sprss Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Κατεληξα στην αγορα του moto e με τις δυο sim αλλα δεν το βρισκω σε καποιο απο τα καταστηματα στην ελλαδα. Ξερετε για ποιο λογο δεν υπαρχει; Απο που μπορω να το αγορασω ..amazon; επισης σχετικα με Sar level ποιο ειναι τελικα; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patates Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Καλησπέρα και από μένα στην παρέα του Μοto E. Μια ερώτηση: Είναι αλήθεια πως δεν έχει φορτιστή η συσκευασία και φορτίζει μόνο από υπολογιστή; Παράθεση Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Καλησπέρα και από μένα στην παρέα του Μοto E. Μια ερώτηση: Είναι αλήθεια πως δεν έχει φορτιστή η συσκευασία και φορτίζει μόνο από υπολογιστή; Ναι και όχι. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandou Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Σε παρακαλώ, μπορείς να μου απαντήσεις σε 2 ερωτήσεις, αν έχεις την καλοσύνη: 1) Μπορείς να φτιάχνεις ομάδες για να στέλνεις ομαδικά μηνύματα; 2) Το μήνυμα είναι 70 ή 160 χαρακτήρες; 3) Στα ομαδικά μηνύματα μπορείς να στέλνεις όσα θες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patates Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Ναι και όχι. Ευχαριστώ ! Παράθεση Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patates Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Κάτοχος εδώ και 2 μέρες, για ενα απλό κινητό που να κάνει τα βασικά, είναι πολύ τίμιο! Μπαταρία αξιοπρεπής, οθόνη επίσης. Υπάρχει τρόπος να αλλάξω το πληκτρολόγιο στο κλασσικό 3x4 ? το QWERTY δεν το αγάπησα ποτέ. Παράθεση Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Κάτοχος εδώ και 2 μέρες, για ενα απλό κινητό που να κάνει τα βασικά, είναι πολύ τίμιο! Μπαταρία αξιοπρεπής, οθόνη επίσης. Υπάρχει τρόπος να αλλάξω το πληκτρολόγιο στο κλασσικό 3x4 ? το QWERTY δεν το αγάπησα ποτέ. Βάλε το TouchPal που έχει επιλογή για τέτοιο πληκτρολόγιο που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Eχει ψαρεψει κανεις νεοτερα στο internet περι lollipop?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patates Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Βάλε το TouchPal που έχει επιλογή για τέτοιο πληκτρολόγιο που θέλεις. Ευχαριστωωωωωω Παράθεση Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Καλημέρα... Για να κάνω ροοτ την συσκευή τι πρέπει να γίνει;;; 4.4.4 φοράει την τελευταία ρομ... Θέλω μόνο να διωξω την σαβούρα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Καλησπέρα παιδια, μπορεί κάποιος να μου πει αν γίνεται να μεταφερθούν εφαρμογες από την εσωτερική μνήμη στην κάρτα μνήμης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Καλησπέρα παιδια, μπορεί κάποιος να μου πει αν γίνεται να μεταφερθούν εφαρμογες από την εσωτερική μνήμη στην κάρτα μνήμης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts