TourbilaS Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Παιδιά αξίζει να το χτυπήσω αυτή τη στιγμή ή θα ήταν καλύτερα να περιμένω για το Mate 8; Έχει κάποια χτυπητή αδυναμία που πρέπει να γνωρίζω; Κοιτα στην τιμη που ειναι τωρα εγω δεν θα το επερνα 340 το ειχα παρει εγω,καμια αδυναμια το κινεζακι ειναι πολυ αξιοπρεπες ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και να δεις το nexus είναι από τα ψυχροτερα κινητά με sd, Που να δεις κινητά με sd 810... Το εχω δει και εκλαψα.... ο κιριν πολυ καλυτερος απο τις προσδοκιες μου αν εξερεσεις τα λιγα λαγκαρισματα ισα που ζεστενεται και με βαρια χρηση.εχω την εντυπωση τα λαγκαρισματα γινονται οταν γυρναει απο τους 8 στους 4 πυρινες η λειτουργια του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Κοιτα στην τιμη που ειναι τωρα εγω δεν θα το επερνα 340 το ειχα παρει εγω,καμια αδυναμια το κινεζακι ειναι πολυ αξιοπρεπες ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το εχω δει και εκλαψα.... ο κιριν πολυ καλυτερος απο τις προσδοκιες μου αν εξερεσεις τα λιγα λαγκαρισματα ισα που ζεστενεται και με βαρια χρηση.εχω την εντυπωση τα λαγκαρισματα γινονται οταν γυρναει απο τους 8 στους 4 πυρινες η λειτουργια του Ο ναι στης αλλαγή κάνει το lag, κάτι Που γίνεται με έξυπνο scheduler Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Παιδιά το θέμα της μπαταρίας με την Lollipop προβλέπεται να λυθει αμεσα; Το είδα από κοντά το Mate και ψήνομαι αλλά όσα διάβασα με έχουν ανησυχησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Θα δείξει στην τελική έκδοση. Μέχρι τώρα betas είναι μόνο. Στο LG G Pad είχα θέμα με την αρχική Λόλι αλλά μετά από update έχει στωσει... Απλά είναι στο 90% της κικατ δλδ 10% μικρότερη αυτονομία περίπου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Ευχαριστώ πολύ. Γιατί ένα παιδι είπε πως έπεσε στο μισό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Παιδιά το θέμα της μπαταρίας με την Lollipop προβλέπεται να λυθει αμεσα; Το είδα από κοντά το Mate και ψήνομαι αλλά όσα διάβασα με έχουν ανησυχησει. όχι..... καθώς η κύρια πυγή κατανάλωσης της μπαταρίας ειναι το gogole reporting services (κάτι από το οποίο βγάζει η google λεφτά και ουσιαστικά αποτελεί ενα κομμάτι του λειτουργικού που συλλέγει όλες της πληροφορίες για τον χρήστη και της αποστελνει σε τακτική βάση στα server της google) το ίδιο θέμα ακριβός υπάρχει σε όλα τα κινιτα με lollipop (ουσιαστικά δεν ειναι θέμα των κατασκευαστών, ουτε αποτελεί bug. απλός ειναι σχεδιασμένο ετσι ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TourbilaS Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Οποιος βαλει windows 10 το HiSuite δεν λειτουργει να ξερετε και γενικα μακρια απο τα 10 αθλια γυρισα στα 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Οποιος βαλει windows 10 το HiSuite δεν λειτουργει να ξερετε και γενικα μακρια απο τα 10 αθλια γυρισα στα 7 μπραβο ρε μαν που ενημερωσες... σωραιος ναουμ... Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Οποιος βαλει windows 10 το HiSuite δεν λειτουργει να ξερετε και γενικα μακρια απο τα 10 αθλια γυρισα στα 7 Εγώ να δεις τα έβαλα σε vm... Τα δουλεωα δύο μερουλες... Ειναι Frankenstein... Ένας συνδυασμός win 7 + win 8 + win 98 + android... Και όλα αυτά ανακατεμένα οσο Δεν πάει, τα μισά είναι touch friendly εντελώς και desktop infrienly.. Και τα μισά το αντίθετο.... Είχα φρικάρει, καιρό έχω να δω τέτοιο υβρίδιο... Πραγματικά Frankenstein Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TourbilaS Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Εγώ να δεις τα έβαλα σε vm... Τα δουλεωα δύο μερουλες... Ειναι Frankenstein... Ένας συνδυασμός win 7 + win 8 + win 98 + android... Και όλα αυτά ανακατεμένα οσο Δεν πάει, τα μισά είναι touch friendly εντελώς και desktop infrienly.. Και τα μισά το αντίθετο.... Είχα φρικάρει, καιρό έχω να δω τέτοιο υβρίδιο... Πραγματικά Frankenstein Δεν με χαλασε τοσο αυτο αλλα οτι εχει ασυμβατοτητα με πολλα προγραμματα και πολλα κολληματα τουλαχιστον στο δικο μου pc που ειναι 5ετιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Δεν με χαλασε τοσο αυτο αλλα οτι εχει ασυμβατοτητα με πολλα προγραμματα και πολλα κολληματα τουλαχιστον στο δικο μου pc που ειναι 5ετιας Ασυμβατότητα θα λυθεί, η εμφάνιση Και λειτουργικότητα με χάλασαν άπειρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Μετά από αρκετο ψάξιμο νομίζω πως έχω καταλήξει στο 7 αλλά για να είναι ειλικρινής με χαλάει η άνοδος της τιμής του λόγω των capital controls. Όχι ότι δεν πιστεύω πως είναι πολύ καλή επιλογη ακόμα και στα 450€ απλά δεν θέλω να πληρώσω παραπάνω για ενα τεχνολογικο προϊόν που κανονικά θα έπρεπε να συνεχίσει να πέφτει η τιμη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 (edited) Οποιος βαλει windows 10 το HiSuite δεν λειτουργει να ξερετε και γενικα μακρια απο τα 10 αθλια γυρισα στα 7 What are you talking about????Άψογα δούλευε με τα Win 8.1,άψογα συνεχίζει να δουλεύει και τώρα με Win10 στο pc μου. Το πρόβλημα το έχεις εσύ μόνο. η εμφάνιση Και λειτουργικότητα με χάλασαν άπειρα Τα ίδια έλεγαν όλοι και με τα win 8 αλλά στο τέλος όλοι τα βάλανε :P Μετά από αρκετο ψάξιμο νομίζω πως έχω καταλήξει στο 7 αλλά για να είναι ειλικρινής με χαλάει η άνοδος της τιμής του λόγω των capital controls. Όχι ότι δεν πιστεύω πως είναι πολύ καλή επιλογη ακόμα και στα 450€ απλά δεν θέλω να πληρώσω παραπάνω για ενα τεχνολογικο προϊόν που κανονικά θα έπρεπε να συνεχίσει να πέφτει η τιμη του. Έτσι όπως πάει το πράμα,θα αργήσουν να κάνουν εισαγωγές και θα συνεχίζει να ανεβαίνει η τιμή και άλλο. Η μοναδική λύση για τώρα είναι να το τσιμπήσεις μτχ από κανέναν που το προσέχει σαν τα μάτια του για ναι είναι σαν καινούργιο. Edited August 9, 2015 by drake19 Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TourbilaS Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 drake19 τι να σου πω και φιλοι μου πολλα προβληματα ειχαν και γυρισαν σε 8.1 και 7 σε εμενα εκανε πολλα freezαρισματα και ασυμβατοτητα σε αρκετα προγραμματα δεν εχω και υπολογιστη πολυτελειας :lol: θα δει3ει στο μελλον πως θα τα πανε εμφανιση ομως δεν με χαλασε ομορφα τα βρηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Μια χαρά δουλεύει το HiSuite και για εμένα. Όσο για τα 10 ευχάριστη αλλαγή μετά από 6 χρόνια με τα 7αρια. Τα 8 δεν θέλω να τα βλέπω. Είναι στο laptop της γυναίκας μου και το αποφεύγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Τα ίδια έλεγαν όλοι και με τα win 8 αλλά στο τέλος όλοι τα βάλανε :P ελάχιστοι έχουν βαλει w8 αν δεις τα ποσοστά........ ελάχιστα ανέβηκαν.......... για την ώρα w7 έχει τεράστια ποσοστά και δύσκολα θα αλλάξει αυτό..... γιατί πολλοί πιστεύουν ότι ήταν (και ειναι) το τελευταίο λογισμικό της προκοπής για desktop use + στα 8 με start is back + metro disabler (+ metro app remove)...... τα εκανες ανθρώπινα καθώς εξαφάνιζε ολο το metro......... τώρα δεν γινετε καθώς το μισό σύστημα ειναι hybrid (frankenstein) αν δεν ήταν τόσο πολύ ανακατεμένα τα δυο interface και δεν ειχαν τόσο άθλια ενσωμάτωση το marketplace και ms account θτα ήταν πολύ καλύτερα αλλα δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση όλα τα λεφτά ειναι στο market και στην πώληση υπηρεσιών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Μια χαρά δουλεύει το HiSuite και για εμένα. Όσο για τα 10 ευχάριστη αλλαγή μετά από 6 χρόνια με τα 7αρια. Τα 8 δεν θέλω να τα βλέπω. Είναι στο laptop της γυναίκας μου και το αποφεύγω... Καντο αναβαθμισει στα 10 για μην το αποφεύγεις :lol: :lol: Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Έτσι όπως πάει το πράμα,θα αργήσουν να κάνουν εισαγωγές και θα συνεχίζει να ανεβαίνει η τιμή και άλλο. Η μοναδική λύση για τώρα είναι να το τσιμπήσεις μτχ από κανέναν που το προσέχει σαν τα μάτια του για ναι είναι σαν καινούργιο. Θα το δω ξανά σήμερα και ίσως το χτυπήσω τελικά. Αυτό που με τραβάει είναι ο σχεδιασμός και η μπαταρία ενώ για την κάμερα εγώ ακούσει μάλλον μέτρια πράγματα. Επίσης θα προτιμούσα να μην είχε τα πλήκτρα στην οθόνη ώστε να μην κλέβουν χώρο αλλά από οσο ειδα μπορούν να κρυφτούν. Αν η τιμή ήταν 350 θα το χτυπούσα χωρίς δεύτερη σκέψη αλλά στα 450 δυσκολεύομαι να δικαιολογήσω τα επιπλέον 100 ευρώ. Θα το δω από κοντά και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Καντο αναβαθμισει στα 10 για μην το αποφεύγεις :lol: :lol: Το πρότεινα αλλά δεν θέλει αλλαγές λέει...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Θα το δω ξανά σήμερα και ίσως το χτυπήσω τελικά. Αυτό που με τραβάει είναι ο σχεδιασμός και η μπαταρία ενώ για την κάμερα εγώ ακούσει μάλλον μέτρια πράγματα. Επίσης θα προτιμούσα να μην είχε τα πλήκτρα στην οθόνη ώστε να μην κλέβουν χώρο αλλά από οσο ειδα μπορούν να κρυφτούν. Αν η τιμή ήταν 350 θα το χτυπούσα χωρίς δεύτερη σκέψη αλλά στα 450 δυσκολεύομαι να δικαιολογήσω τα επιπλέον 100 ευρώ. Θα το δω από κοντά και βλέπουμε. Για τη μπαταρια του, μονο θετικα μπορω να πω. Προσπαθουσα εχθες να τη τελειωσω και ειλικρινα δε κατεστη δυνατο. Μου εβγαλε 12 ωρες με 3+ ωρες OST , 1ωρα και 40 λεπτα web, 1 ωρα και 20 λεπτα asphalt 8, downloading απο playstore και υπολοιπο 48%. Προσωπικα τη θεωρω πολυ καλη! Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike2500 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 ρε παιδια εδω και δυο ημερες δεν συνδεομαι καθολου στο wifi σε οποιαδιποτε δικτυο.Εκανα restart αλλα τιποτα. Ξερει κανεις τι μπορει να φτεει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TourbilaS Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 ρε παιδια εδω και δυο ημερες δεν συνδεομαι καθολου στο wifi σε οποιαδιποτε δικτυο.Εκανα restart αλλα τιποτα. Ξερει κανεις τι μπορει να φτεει? Κανε ενα factory reset αν δεν στρωσει πας για σερβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Λοιπόν τελικά το πήρα κι εγώ αλλά ακόμα δεν το έχω ανοίξει καν. Ελπίζω να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μου ειδικά στο θέμα της μπαταρίας που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike2500 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Κανε ενα factory reset αν δεν στρωσει πας για σερβις ευχαριστω φιλε μου το εκανα και ολα καλα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Προφανώς έχει ηδη αναφερθεί αλλά ποτε αναμένεται η Lollipop; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts