Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 730

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άσχετο αλλά είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με καινούρια σχετικά φωτογραφική ψηφιακή μηχανή σε ταξίδι με αεροπλάνο . Μετά την πτήση κόλλησε .

Άρα παίζει να ισχύει! Θα περιμένω να επιστραφεί η συσκευή και θα δω αν έχουν πάνω καμιά πιθανή διάγνωση.:)

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

• Απαντήσεις 647
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χθες το πηρα σημερα το χαλασα!!:yahoo::yahoo::yahoo:

οχι ολοκληρωτικα αλλα...κατι του εκαμα..

πως τα καταφερα??

βαζοντας με ανταπτορακι καρτα nano sim σε micro sim στην θεση 2..καπου κολλησε,πηγα να το τραβηξω και μαλλον θα του λυγισα τις επαφες..

κοντευω να σκασω, τωρα το κινητακι ειναι μονοκαρτο, αραγε να φτιαχνεται??

προσοχη παιδες, για 5 ευρο κοστος αλλαγης δεν θα το χαρω οπως θα θελα!!!

πως τα καταφερα??

βαζοντας με ανταπτορακι καρτα nano sim σε micro sim στην θεση 2..καπου κολλησε,πηγα να το τραβηξω και μαλλον θα του λυγισα τις επαφες..

Σε ανάλογο περιστατικό σε Lumia 1020 ήθελε αλλαγή ολόκληρη η πλακέτα. Κόστος γύρω στα 200 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Ελπίζω για το 730 να σου πουνε αρκετά μικρότερο ποσό.

Θέλει πολύ προσοχή με τα ανταπτοράκια των SIM. Δεν αξίζει για γλιτώσει κάποιος 5 ευρώ να τα σκάσει στο σέρβις σε περίπτωση που τύχει να γίνει η στραβή.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Σε ανάλογο περιστατικό σε Lumia 1020 ήθελε αλλαγή ολόκληρη η πλακέτα. Κόστος γύρω στα 200 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Ελπίζω για το 730 να σου πουνε αρκετά μικρότερο ποσό.

Θέλει πολύ προσοχή με τα ανταπτοράκια των SIM. Δεν αξίζει για γλιτώσει κάποιος 5 ευρώ να τα σκάσει στο σέρβις σε περίπτωση που τύχει να γίνει η στραβή.

Σωστος!!

περισσοτερο απο ανυπομονησια το εκανα μιας και το επιασα στα χερια μου αργα χθες βραδυ..

τελος παντων, δεν θα πεθανουμε κιολας. το κοστος που ρωτησα σε nokia care ειναι περιπου 90 ευρο.. δεν αιζει, 130 το αγορασα.

κατα τ αλλα το τηλεφωνακι μου αρεσει πολυ, και απο φωτο δεν τα παει και ασχημα!!

πως τα καταφερα??

την ίδια πατατιά έκανα κι εγώ, δεν ήμουν τυχερός να διαβάσω πρώτα το ποστ αυτό και την πάτησα έτι ακριβώς, 90 είπες κοστίζει?

Σε επισκευαστικό κέντρο στο Χαλάνδρι μου είπαν ότι λόγω θερμικής παρέμβασης η οποία απαιτείται για να βγει η υποδοχή, μπορεί α προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά στο εσωτερικό κύκλωμα, ενώ και στην Νόκια Κηφισιάς μου είπαν ότι πρέπει να αποσταλεί στο εξωτερικό για να μάθουμε το κόστος επισκευής ή αντικατάστασης( με μία ελάχιστη χρέωση 8 ευρώ για την όλη διαδικασία),...αυτά!!

Edited by niotheros
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

Ρε παιδιά εγω πήγα να ακούσω μουσική και δεν τα άνοιγε, μετά κατάλαβα οτκ δεν μπορεί να διαβάσει την κάρτα μνήμης την διαβάζει αλλά δεν εμφανίζει τιποτα, λέτε να τα παίξε η κάρτα ;.Εντωμεταξυ την εγώ βγάλει και ξαναβάλει 100 φορές τίποτα ,δεν έχω και το ανταπτορακι να την βάλω πάνω στο λαπτοπ γιατί όταν την κοτσαρω με το καλώδιο του κινητού δεν φαίνεται....και είχα μεσα τόσες φωτογραφίες κριμα

την ίδια πατατιά έκανα κι εγώ, δεν ήμουν τυχερός να διαβάσω πρώτα το ποστ αυτό και την πάτησα έτι ακριβώς, 90 είπες κοστίζει?

Σε επισκευαστικό κέντρο στο Χαλάνδρι μου είπαν ότι λόγω θερμικής παρέμβασης η οποία απαιτείται για να βγει η υποδοχή, μπορεί α προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά στο εσωτερικό κύκλωμα, ενώ και στην Νόκια Κηφισιάς μου είπαν ότι πρέπει να αποσταλεί στο εξωτερικό για να μάθουμε το κόστος επισκευής ή αντικατάστασης( με μία ελάχιστη χρέωση 8 ευρώ για την όλη διαδικασία),...αυτά!!

την πατησαμε,:mad::mad::mad:. δεν πειραζει φιλαρακο μονοκαρτο!!! μια χαρα ειναι!!

την πατησαμε,:mad::mad::mad:. δεν πειραζει φιλαρακο μονοκαρτο!!! μια χαρα ειναι!!
Κάτσε ντε περίμενε, το πήγα σε ένα άλλο νοκια κερ στην κατεχάκη και θα μου απαντήσουν μου είπαν σε κανά δυο εβδομάδες, αν δεν ξεφεύγει το ποσό πάνω από 60-70 ευρώ που μου είπαν κατ' εκτίμηση, τότε βλέπουμε.

Αν δεν την είχα τραβήξει όταν σφήνωσε με τον αντάπτορα και τους το πήγαινα ετσι, θα το έφτιαχναν μου είπαν, αλλά ήθελα να κάνω τον μαστροχαλαστή, καλά να πάθω.

Εγώ πάντως είτε 730 είτε 735 3g, θα το κρατήσω γιατί δεν ξέρω αν συμφωνείς αλλά είναι πολύ καλό κινητό και δεν του το 'χα.

Edited by kast1727
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

Κάτσε ντε περίμενε, το πήγα σε ένα άλλο νοκια κερ στην κατεχάκη και θα μου απαντήσουν μου είπαν σε κανά δυο εβδομάδες, αν δεν ξεφεύγει το ποσό πάνω από 60-70 ευρώ που μου είπαν κατ' εκτίμηση, τότε βλέπουμε.

Αν δεν την είχα τραβήξει όταν σφήνωσε με τον αντάπτορα και τους το πήγαινα ετσι, θα το έφτιαχναν μου είπαν, αλλά ήθελα να κάνω τον μαστροχαλαστή, καλά να πάθω.

Εγώ πάντως είτε 730 είτε 735 3g, θα το κρατήσω γιατί δεν ξέρω αν συμφωνείς αλλά είναι πολύ καλό κινητό και δεν του το 'χα.

συμφωνω το κινητο ειναι super!

τα ιδια μου ειπαν και εμενα.:):)

Καλησπερα το αγορασα και εγω σημερα με συμβολαιο στην cytanet για την ωρα ολα πανε ρολοι δεν εχω το παραμικρο θεμα και ευχομαι να μην το εχω ποτε μου. Το πρωτιμαω αυτο το κινητο παρα το Nokia Lumia 530 που ειχα (βασικα το αγορασα πριν απο δυο εβδομαδες στις 14/2/2015 συγκεκριμενα και λογο του οτι δεν ειχε μπροστινη καμερα ειπα να παρω αυτο το 730 που εχει και ειναι και με μεγαλη οθοναρα 4.7.)

Παιδια την καλησπερα μου αντιμετοπιζω δυο προβληματα το πρωτο μου προβλημα ειναι οτι δεν συγχωνιζεται αμεσα το φβ Messenger για να μου ερχονται τα μηνυματα το ιδιο λεπτο που στελονται και οταν πηγαινω να ανεβασω μια φωτογραφια στο φβ αργει περνει περιπου στα 10-15 λεπτα απαραδεχτω προβλημα για Windows Phone οταν ειχα Android , iOS οι φωτογραφιες ανεβενονταν αμεσος στο φβ τι να κανω για την επιλυση τον δυο ζητηματων μου ;

To δευτερο προβλημα το ειχα και στο Nokia Lumia 530 (14/2/2015 ημερομηνια αγορας του) , και στο Nokia Lumia 520 (7/1/2014 ημερομηνια αγορας του)

Σας ευχαριστω πολυ. Κατα τα αλλα να χτυπησω ξυλο ΟΛΑ ΟΚ :D

Kαι εδω θα βρειτε τις φωτογραφιες του που ξεχασα να τις ανεβασω τοτε που το αγορασα (24/2/15)

http://postimg.org/gallery/2zcb1v7rq/5a66a8d8/

http://s26.postimg.org/tp12oicmh/image.jpg

http://s26.postimg.org/q6p2s4bqh/image.jpg

http://s26.postimg.org/5wrrczall/image.jpg

http://s26.postimg.org/q7z0ljdk9/image.jpg

http://s26.postimg.org/n8s3yf42x/image.jpg

http://s26.postimg.org/cfp73nc6h/image.jpg

http://s26.postimg.org/hfmnblht5/image.jpg

Edited by niotheros
αφαίρεση IMG tag

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Καλησπέρα.. Θα ηθέλα τη γνώμη σας για την απόδοση της κύριας κάμερας του κινητού σε νυχτερινές λήψεις (φωτογραφίες, όχι βίντεο). Έχω το κινητο για περίπου 3 μήνες και η απόδοση στις λήψεις με χαμηλό φωτισμό, δεν μου φαίνονται και οι καλύτερες. Την ημέρα οι φωτογραφίες ειναι πολύ καλές.

Επισης, ποια εφαρμογή πέρα απο το Lumia camera χρησιμοποιείτε ( μπας και υπάρχει κάποια καλύτερη για νυχτερινές λήψεις..) ?

Φίλε μου Mid range συσκευή αγορσες, σίγουρα δεν συγκρίνεται αντικειμενικά με συσκευές που έχουν διπλό led ή dual tone φλας. Με σωστή όμως ρύθμιση για κλείστρου και iso μπορείς να βγάλεις αξιοπρεπέστατές φωτο το βράδυ. Εξαρτάται όμως πιο είναι το μετρο σύγκρισης σου. Σαν συσκευή αποδίδει πολύ καλύτερα από τη κατηγορία του :)

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

Παιδιά καλημέρα,

Όταν γράφω ελληνικά, δεν μου προτείνει λέξεις όπως γίνεται όταν γράφω στα αγγλικά με αποτέλεσμα να πρέπει να τις πληκτρολογώ ολόκληρες στα ελληνικά. Πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι;

ευχαριστώ

Παιδιά καλημέρα,

Όταν γράφω ελληνικά, δεν μου προτείνει λέξεις όπως γίνεται όταν γράφω στα αγγλικά με αποτέλεσμα να πρέπει να τις πληκτρολογώ ολόκληρες στα ελληνικά. Πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι;

ευχαριστώ

Ρυθμίσεις--> πληκτρολόγιο --> Ελληνικά.

Πάτα πάνω στο -Ελληνικά- και τσεκάρισε ότι θες.

http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg

• 2 weeks later...

καλημερα σας.

αντιμετωπιζω εδω και καμια δεκαρια μερες ενα θεμα με το κινητο...

Χωρις να το επιλεξω εγω,μου κανει συνδεση δεδομενων με αποτελεσμα να μου χρεωνουν το ενα ευρο για ημερισια χρεωση!!!

πως γινεται αυτο??

πρεπει ν αλλαξω κατι στης ρυθμισεις??

ευχαριστω.

καλημερα σας.

αντιμετωπιζω εδω και καμια δεκαρια μερες ενα θεμα με το κινητο...

Χωρις να το επιλεξω εγω,μου κανει συνδεση δεδομενων με αποτελεσμα να μου χρεωνουν το ενα ευρο για ημερισια χρεωση!!!

πως γινεται αυτο??

πρεπει ν αλλαξω κατι στης ρυθμισεις??

ευχαριστω.

κοσμοκάρτα να υποθέσω? αλλά ότι και να είναι, μου το έκανε κι εμένα κανα δυο φορές και τα πήρα στο κρανίο, ότι και καλά κάποια εφαρμογή ζήτησε πρόσβαση στο ίντερνετ κλπ, μείον δυο τρια ευρώ απο τα αρχικά πεντε, χωρις λόγο δηλαδή, τέσπα ζήτα από την πάροχό σου όποιος και ανα ειναι να σου μπλοκάρει την πρόσβαση στο mobile internet μέσω αυτής της σύνδεσης και εκτός αυτού πήγαινε στις ρυθμίσεις καρτας σιμ στο μενού της συσκευής και επέλεξε από ποια κάρτα θέλεις να συνδέεται η συσκευή στο ιντερνετ

κοσμοκάρτα να υποθέσω? αλλά ότι και να είναι, μου το έκανε κι εμένα κανα δυο φορές και τα πήρα στο κρανίο, ότι και καλά κάποια εφαρμογή ζήτησε πρόσβαση στο ίντερνετ κλπ, μείον δυο τρια ευρώ απο τα αρχικά πεντε, χωρις λόγο δηλαδή, τέσπα ζήτα από την πάροχό σου όποιος και ανα ειναι να σου μπλοκάρει την πρόσβαση στο mobile internet μέσω αυτής της σύνδεσης και εκτός αυτού πήγαινε στις ρυθμίσεις καρτας σιμ στο μενού της συσκευής και επέλεξε από ποια κάρτα θέλεις να συνδέεται η συσκευή στο ιντερνετ

whats up... την προηγουμενη εβδομαδα μου εφαγε τρια ευρο και σημερα αλλο ενα.

αυτο με την ρυθμιση που μου λες δεν το βρηκα..

ευχαριστω.

whats up... την προηγουμενη εβδομαδα μου εφαγε τρια ευρο και σημερα αλλο ενα.

αυτο με την ρυθμιση που μου λες δεν το βρηκα..

ευχαριστω.

Αρχικά πήγαινε ρυθμίσεις>κινητή τηλεφωνία+SIM και απενεργοποίησε τη σύνδεση δεδομένων σε περίπτωση που είναι ενεργή για να μην μπορεί κάποια εφαρμογή αυθαίρετα να συνδεθεί στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τα δεδομένα σου. Έπειτα κλείσε από την οικονομία μπαταρίας εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο και δεν χρειάζεσαι για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα προσπαθήσουν να συνδεθούν στο ίντερνετ για οποιοδήποτε λόγο χωρίς να το επιλέξεις εσύ.

Τέλος στείλε με SMS τις λέξεις END DAY στο 1333 για να απενεργοποιήσεις αυτή την υπηρεσία.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

• 2 weeks later...
Διάβασα σε ξένα sites ότι έχει αρχίσει το update σε 8.1 GRD2 για το 735 στην Πολωνία. Λογικά θα το πάρει και το 730. Εδώ στην Ελλάδα να δούμε πότε θα έρθει. Το πιο πιθανό είναι να μη προλάβει και να έχουν βγει τα Windows for Phone 10.:lol:

Εγώ την είχα περάσει με το κόλπο για την αναβάθμιση σε technical preview και πλέον στο update μου εμφανίζει μόνο να αναβαθμίσω σε WP10. Δεν νομίζω να έχει κάτι περισσότερο να προσφέρει η επίσημη, σωστά;
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Διάβασα σε ξένα sites ότι έχει αρχίσει το update σε 8.1 GRD2 για το 735 στην Πολωνία. Λογικά θα το πάρει και το 730. Εδώ στην Ελλάδα να δούμε πότε θα έρθει. Το πιο πιθανό είναι να μη προλάβει και να έχουν βγει τα Windows for Phone 10.:lol:

Ήδη έχουν αρχίσει να αναβαθμίζονται επίσημα όπως αναφέρουν κάποια μέλη στο θέμα [Επίσημο] Windows Phone 8 Series.

• 3 weeks later...

Φοβερό τηλέφωνο, καταπληκτική ποιότητα ήχου και κάμερας! Το πήρα το Σάββατο και το έχω σκίσει στην κυριολεξία! Καμία σχέση με τα Android που είχα τα τελευταία χρόνια.

2 γρήγορες απορίες που δε βρήκα στις πρώτες 10 σελίδες και θα επανέλθω:

1) Υπάρχει τρόπος να βλέπω τις επαφές SIM ξεχωριστά, χωρίς να τις κάνω import;

2) Στην πληκτρολόγηση των SMS δε μου βγάζει προτεινόμενες λέξεις, υπάρχει αυτή η δυνατότητα;

Ευχαριστώ

• 4 weeks later...
Καλημέρα στου φίλους.. έχω αυτές τις 2 μέρες που παρατηρώ μια απότομη πτώση της μπαταρίας από το 30% στο 20 % μετά από πλήρη φόρτιση και διάρκεια(μέχρι το 30%) 2 μέρες με απλή χρήση. Στο παρασκήνιο όλες οι εφαρμογές είναι απενεργοποιημένες, τοποθεσία, δεδομένα και wifi κλειστά. Παίζει να είναι θέμα λογισμικού η να φταίει η μπαταρία?
Nokia 3310, Siemens CX65, LG , Sony K610i , Nokia 5310 Xpress Music, Nokia lumia 525 , Microsoft Lumia 535 , Lumia 730, Lumia 630 (1 week), Lumia 650, Xiaomi Mi A2 Black

Δε του κάνεις κανένα soft reset μήπως και αλλάξει κάτι? Μήπως έχεις αλλάξει τίποτε στις ρυθμίσεις αυτές τις μέρες ή καμία νέα εφαρμογή?