aggelos74 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 θα σου απαντήσουν και τα παιδιά που το έχουν και δηλώνουν πολύ ευχαριστημένοι. Μπορεί να είναι άγνωστη μάρκα για εμάς, μπορεί να μην έχει την υποστήριξη που έχει η xiaomi ας πούμε αλλά γνώμη μου τα αξίζει γιατί διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά που δεν έχουν συσκευές των 300+ ευρώ. Έξυπνη υλοποίηση με τον snap 801 για να κρατάει η μπαταρία, φοβερή 2κ οθόνη και άλλα καλούδια όπως οτι είναι δίκαρτο, glonass και μεγάλη ραμ και ρομ. Επίσης κάπου πήρε το μάτι μου οτι η οθόνη είναι καλυμμένη και με Oleophobic coating που μειώνει δαχτυλιές και απομακρύνει το νερό. Απ ότι λένε στο efox που πλασάρονται ως επίσημοι πωλητές της iuni θα κυκλοφορήσει πιθανόν και multilanguage ρομ προσεχώς. Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Ναι αξίζει, τώρα που έχει λυθεί το θέμα με το framework είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη συσκευή και ως κατασκευή και ως λειτουργία. Επίσης σε κάθε αναβάθμιση όλο και κάτι προσθέτουν στο λειτουργικό (κάτι που δείχνει αναπτυξη). Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Και επίσης εκτός από glonass και gps ποιάνει και ένα τριτο δίκτυο κινέζικο της beidu κάπως έτσι. Και έχει και ένα τέταρτο αλλά δεν βρίσκει κάποιο δορυφόρο εδώ. Μιλάμε για τέλειο σήμα. Όσον αφορά στις αναβααθμίσεις ακόμα είμαι στην δεύτερη Γαλλική ρομ. Αξίζει να το κάνω τώρα αναβάθμιση ή να περιμένω; Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Περίμενε γιατί διαβάζω οτι οι Γάλλοι ετοιμάζουν ρομ μαζί με developer της IUNI. Άλλωστε βλέπω οτι με την v2 της 6/1 υπάρχουν θέματα με τα gapps Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 14, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Και επίσης εκτός από glonass και gps ποιάνει και ένα τριτο δίκτυο κινέζικο της beidu κάπως έτσι. Ναι... εκτός των αμερικάνικων και των ρώσικων δορυφόρων, υποστηρίζει και τους κινέζικους. Μεγάλο πλεονέκτημα για τους λάτρεις του GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Με το Google maps παιδιά, navigation κάνει; φωνητικές οδηγίες δίνει; όχι με τρίτα προγράμματα. Γιατί εκτός του ότι δεν κατάφερα να το εξακριβωσω αυτό που λέτε με τους 4 δορυφόρους, στους χάρτες με βρίσκει αλλά αν βάλω να με πάει κάπου δεν με καθοδηγεί και δεν ακολουθεί την πορεία μου το βελάκι. Αν δεν τα κάνει αυτά και σε εσάς, να τους βράσουμε τους πολλούς δορυφόρους. Αν το κάνει, να δούμε που έχω θέμα στο κινητό, όσον αφορά ρυθμίσεις ή και τη ρομ ακόμα. Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Με το Google maps παιδιά, navigation κάνει; φωνητικές οδηγίες δίνει; όχι με τρίτα προγράμματα. Γιατί εκτός του ότι δεν κατάφερα να το εξακριβωσω αυτό που λέτε με τους 4 δορυφόρους, στους χάρτες με βρίσκει αλλά αν βάλω να με πάει κάπου δεν με καθοδηγεί και δεν ακολουθεί την πορεία μου το βελάκι. Αν δεν τα κάνει αυτά και σε εσάς, να τους βράσουμε τους πολλούς δορυφόρους. Αν το κάνει, να δούμε που έχω θέμα στο κινητό, όσον αφορά ρυθμίσεις ή και τη ρομ ακόμα. Με τη Γαλλικη ρομ δουλευουν όλα κανονικα στο δικο μου. Δοκιμασε στα δικαιωματα της εφαρμογης με την επανεγκατασταση του να τα τσεκαρεις ολα οσα γραφει. Μηπως έχει απενεργοποιημενο το allow use location κατι τετοιο. Το ειχα κανει αλλα δεν θυμάμαι πως. Για να τσεκαρεις ποια δικτυα δουλευουν μπορείς να βάλεις το προγραμμα androidts pro. Σε αυτο τα δοκιμασα εγω Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Δώστε λινκ για τη γαλλική ρομ, σήμερα θα τα ξηλωσω όλα. Χεχε Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Δώστε λινκ για τη γαλλική ρομ, σήμερα θα τα ξηλωσω όλα. Χεχε Κατέβασε την απο εδώ κατευθείαν https://mega.co.nz/#!k5sViT7I!V3NLHJevjXrODbe-99JqHWfswY8ljs8lKMLZp-aUO5Y και ένας τρόπος για να την περάσεις http://iuni-os.fr/viewtopic.php?f=9&t=4 Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 τέλεια! σ ευχαριστώ Άγγελε! Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Τίποτα ρε συ, να σαι καλά. Εγώ για καμιά θήκη ψάχνω να παραγγείλω. Αν έχετε κάτι να προτείνετε ελεύθερα :) Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Αυτή είναι η πιο προσφατη εκδοση, έτσι; δεν εχουν βγάλει κάτι πιο μετα οι γάλλοι. Οκ, ολά καλα, το Google search και παλι κρασαρει. Τους χάρτες δεν τους δοκιμασα, η γραμματοσειρά στα ελληνικά είναι άψογη. Μου έβγαλε αναβάθμιση με το που την περασα αλλα θα μου αφαιρέσει τα παντα,σωστα; εννοώ, μιας και τα gapps είναι ενσωματωμένα στη Ρομ. Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Αυτή είναι η πιο προσφατη εκδοση, έτσι; δεν εχουν βγάλει κάτι πιο μετα οι γάλλοι. Οκ, ολά καλα, το Google search και παλι κρασαρει. Τους χάρτες δεν τους δοκιμασα, η γραμματοσειρά στα ελληνικά είναι άψογη. Μου έβγαλε αναβάθμιση με το που την περασα αλλα θα μου αφαιρέσει τα παντα,σωστα; εννοώ, μιας και τα gapps είναι ενσωματωμένα στη Ρομ.την αναβαθμιση στο δικο μου δεν την περνουσε απευθείας. Εβγαζε καποιο σφάλμα στην εγκατάσταση... Καλύτερα να περιμένουμε σε καινούρια ολοκληρωμένη αναβάθμιση Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Εμένα παραδόξως μου την πέρασε σωστα άλλα αφαιρεσε τα gapps και το ρουταρισμα. Βεβαία αύτη η Ρομ δεν δίνει ακόμα access στα notifications για εφαρμογες οπώς κανουν επόμενες έκδοσεις αλλά ελπίζω σε μελλοντική γαλλική εκδοση (σε επισημη το είχαν λύσει αυτό). Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 H Γαλλική στηρίζεται στη πρώτη ρομ και γι αυτό δεν έχει τα χαρακτηριστικά που διορθώθηκαν με τις αναβαθμίσεις. Αυτό είναι το μείον της. Απ ότι λένε δουλεύουν πάνω στη καινούρια σε συνεργασία με την IUNI. Η σελίδα τους είναι η http://iuni-os.fr/index.php και απ'ότι φαίνεται ασχολούνται ενεργά. Τελικά sotsirx τους δοκίμασες τους χάρτες με την γαλλική; Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Όχι ακόμη, δεν έτυχε, άλλα δεν αισοδοξω, γιατι οπώς και στην αλλη που είχα, το google now κρασαρει μόλις προσπαθησεις να κανεις αναζητηση. Ηταν τα δυο "προβληματα" που ειχε η ρομ. Την κραταω λόγω της ελληνικής γραμματοσειράς και των ενσωματωμένων gapps. Αν και το θεμε με τα ελληνικά το ειχα λυσει με την εφαρμογή messenger της Google. Μονο στα notifications φαινόταν περιεργη η γραμματοσειρά. Ελπίζω να βγάλουν οι γάλλοι κάτι προσεχώς. Thanks για το λινκ. Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Μάλλον τα google search και now δεν θα δουλέψουν απ ότι φαίνεται. Τουλάχιστον όλα τα υπόλοιπα να είναι οκ για να είναι λειτουργικό το τηλ. Να δούμε και τι θα βελτιώσουν με την beta που θα βγάλουν οι Κινέζοι. Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Οταν παταω το dialpad και γραψω νουμερο που αρχίζει απο 1 πεταει σφαλμα και κλείνει ο caller. Το κανει σε εσας με τη γαλλικη ρομ; Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) Όχι, το δεχεται. Εγω θα ξαναπερασω την τελευταια επισημη, δεν μου αρέσει που ειναι τόσο ελλιπής αυτή των γάλλων. Ιδίως η ελλειψη προσβασης στα notifications ειναι πολύ ενοχλητικη. Επομενη αναβάθμιση, στο 5. Edited January 26, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Ποια θα περάσεις; γιατί είδα ότι έβγαλαν beta στις 19/1 Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Γεια σας παιδια., Θα ηθελα να ξερω εαν το κινητο εχει προβλημα στην ληψη σηματος wifi (γιατι το ρουτερ ειναι μακρια απο το δωματιο μου) . Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Αυτήν, που βγήκε 19/1 θα βάλω απόψε. Βασίλη, όχι γενικά θέμα με το σήμα δεν έχω δει εγώ. Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Πολυ βασικη ερωτηση , ειστε ευτυχισμενοι με την επιλογη του κινητου ; Εχετε προβληματα; Μπορειτε να μου δωσετε κατι για να αποφασισω; Ευχαριστω παρα πολυ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος. πλέον αν το πάρεις δεν έχεις κανένα θέμα να "φοβάσαι". ειναι ανώτερο τεχνολογικά απο πολλές συσκευές που πλασάρονται ευρέως (λόγω μάρκετινγκ) και σαν επιδόσεις η συσκευή δεν κολλάει πουθενά. Αν είσαι και λιγάκι εξοικειωμένος με το hacking scene τότε δεν θα έχεις κανένα θέμα. κατ' εμέ. Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι να πάρω το u2 λογω μεγεθους και οικονομικων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts