Jump to content

IUNI U3

Κοινοποίηση

Recommended Posts

μετά από επικοινωνία με το efox-shop: I got a good news yesterday that Efox has became the official partner of IUNI and it means they will support us multilingual installation package AND it has Greek!

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

• Απαντήσεις 562
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τέλεια. αμήν να βγει (λογικά δεν θα μείνει μόνο σε εκείνους).
Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα!

Άντε μετά τα Χριστούγεννα να το παραγγείλω και εγώ να γίνουμε 4 οι κάτοχοι! Πάντως Ιταλία Ρωσία και Γαλλία το τηλέφωνο κάνει τρελές πωλήσεις

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Παντως εγώ πια είμαι φουλ ικανοποιημενος.ειναι πολύ καλή περίπτωση. Πια. Χαχαχα

άντε έρχεται και το U4 https://www.facebook.com/efoxshopfans/posts/774549292617179

Ακόμα και έτσι το U3 είναι ανώτερο αλλά το καλό νέο είναι ότι μαζί του θα κυκλοφορήσει ρομ χωρίς κινεζιές μέσα και μάλλον και με άλλες γλώσσες οπότε και το U3 σίγουρα θα πάρει τέτοια ρομ στο μέλλον

Στη μπαταρία είδες καμία βελτίωση;

Edited by aggelos74

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Είναι χαζοί; βγάζουν ως u4 συσκευή κατώτερη της προηγούμενης; τι να πω... Παντως εμφανισιακά είναι ίδιες.

Μολις μου ηρθε το κινητο σε πρασινακι. Το κινητό πραγματικα απίστευτο σε οθονη σε ταχύτητα σε ολα! Αρχιζω τα πειράματα σε λιγο.. Το πρωτο που μπορειτε να κάνετε ειναι να βαλευε το morelocale απο το κινεζικο app store που εχει. Το ρουταρετε το τηλεφωνο και διαλεγετε την Ελληνικη γλωσσα απο το πρόγραμμα. Ετσι τα προγράμματα που κατεβαζετε θα είναι στην Ελληνικη γλωσσα
Petrotech

το πρασινο το κοιταζουν ολοι παραξενα το κινητο χαχαχα. Πολύ τρελλιάρικο πραγματικά!

το root έγινε με την εφαρμογή VRoot_1.7.9.10344

την κατεβασα απο εδώ: http://www.rootzhijia.com/plus/download.php?open=2&id=20&uhash=c2de8986fd3161d47683b329

οταν ξεκινησει η διαδικασια θα ρωτήσει κατι στα κινεζικα για εγκατάσταση στο κινητο. πατηστε το δεξί κουμπί με τα Κινέζικα. Επίσης πρόσεξα ότι τραβούσε αρκετά δεδομένα απο το ιντερνετ εκέινη την στιγμή μάλλον γιατί κατέβασε κάτι εφαρμογές Κινέζικες. Μετά κανονικά από το Κινέζικο μάρκετ κάνουμε εγκατάσταση το morelocale και super user. Με το root checker δείχνει ότι είναι οκ το root :D

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μετά έβαλα και το root unistaller το οποίο βρήκα σε ένα άλλο market το οποίο εγκατέστησα και έβγαλα τα άχρηστα προγράμματα τρίτων που ήταν στα Κινέζικα

Petrotech

η rom των Κινεζων αφου δεν εχει Αγγλικά μέσα. Λες να βάλουμε την Γαλλική; Αυτοί ποια έκδοση έχουν;

----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στο shuame αν προσεξεις βγαζει και άλλες ρομ για το iuni u3!!

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και όσον αφορά το gps. Στο δικό μου χωρίς google services μανίσιο όπως το δοκίμασα βρήκε στίγμα σε 10 δευτερόλεπτα μέσα στην καφετέρια κιόλας. Δοκίμασα και το ndrive και δουλευει άψογα σαν στίγμα αρχικά. Αύριο θα κάνω και δοκιμές στην πορεία. όλα χωρίς google services μέσα

Petrotech

Ο sotsirx λέει οτι η κινέζικη έχει αγγλικά αλλά πρέπει να θυμάσαι τη διαδρομή στο μενού για να αλλάξεις τη γλώσσα και έχει το πλεονέκτημα οτι αυξάνει το system partition για να εγκαταστήσεις gapps.. οι Γάλλοι έχουν αγγλικά είναι η έκδοση v2 ήδη ρουταρισμένη και με play όπως μου είπαν το οποίο λειτουργεί κανονικά. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις

Άρα το gps δουλεύει κανονικά. Μήπως φταίει οτι έχει glonass όπως λένε; Άντε ρε γμτ να το παραγγείλω και εγώ την άλλη βδομάδα

Με ποια ρομ σου ήρθε;

Edited by aggelos74

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

δεν μπορω να κατεβασω τη Γαλλική ρομ. Εσάς κατέβηκε κανονικά;

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ο sotsirx λέει οτι η κινέζικη έχει αγγλικά αλλά πρέπει να θυμάσαι τη διαδρομή στο μενού για να αλλάξεις τη γλώσσα και έχει το πλεονέκτημα οτι αυξάνει το system partition για να εγκαταστήσεις gapps.. οι Γάλλοι έχουν αγγλικά είναι η έκδοση v2 ήδη ρουταρισμένη και με play όπως μου είπαν το οποίο λειτουργεί κανονικά. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις

Άρα το gps δουλεύει κανονικά. Μήπως φταίει οτι έχει glonass όπως λένε; Άντε ρε γμτ να το παραγγείλω και εγώ την άλλη βδομάδα

Με ποια ρομ σου ήρθε;

Δεν ξέρω ποια ρομ. όταν πάτησα για αναβάθμιση δεν βρήκε κάτι καινούριο πάντως.. Μπορεί να το κάναν την αναβάθμιση στο μαγαζί πριν το στείλουν γιατί είχα μια Live επικοινωνία μαζί τους και τους είχα πει αν μπορέσουν να το κάνουν και ρουτ. Δεν το είχαν κανει κατι παντως

Petrotech

δεν μπορω να κατεβασω τη Γαλλική ρομ. Εσάς κατέβηκε κανονικά;

απο εδώ δοκίμασες; Κατεβαίνει κανονικά. https://mega.co.nz/#!gs1zEB7K!qIX6UkAdOL5MeZeC05uNsjVMKh3zHmgpuOSZfoPE62k

Φτάνει 100% και μετά κατεβαίνει σε σένα

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

οκ μόλις εγκαταστάθηκε με επιτυχία η Γαλλική ρομ. εντυπώσεις σε λίγο :p

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://s10.postimg.org/iu9uj3345/Screenshot_2014_12_20_00_02_58.jpg

αυτά είναι τα στοιχεία της ρομ. Ο kernel του 2.1 είναι άλλη έκδοση; Τα πάντα φαίνεται να δουλεύουν άψογα. Και οι γραμματοσειρές στον κατάλογο διορθώθηκαν και έκανε συγχρονισμό το gmail με τις επαφές κανονικότατα! :D:D:D

Petrotech

το μόνο που δεν δουλευει ειναι απο το κεντρικο μενου στο δεξί πλήκτρο κατω το wallpaper που πετάει σφάλμα. Αν πας από το gallery όμως κάνει κανονικά το set wallpaper
Petrotech

Καλως τα δεχτηκες. Εγώ εβαλα απο το shuame την Ρομ που μου εβγαλε ως τελευταια. Την beta. Απο gapps δεν μου δουλεύει η αναζήτηση στο google search. Όλα τα αλλά οκ.

----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάντως κατέβασα και κάτι από τους ρώσους, δεν θυμαμαι τι.

Τελικα και στη γαλλικη ρομ δεν τρέχει το Google search. Θα βαλω και εγω την τελευταία επίσημη... Προς το παρόν το go lock screen δουλευει αψογα και ακυρώνει το lock screen του iuni os Edited by GODOS
Petrotech

Πάντως όποιος το δοκιμάζει το κινητό χαζεύει τελείως και με την κάμερα. Ρε πώς βγάζει έτσι φωτογραφίες;;;;; Μιλάμε για απίστευτη ταχύτητα. Πατάς και ξαναπατάς διακοπτόμεντα και αυτό βγάζει συνέχεια! Μία φώτο ανα μισό δευτερόλεπτο ταχύτητα περίπου:D:D
Petrotech