Jump to content

Ρ800: Ερωτήσεις και προβλήματα μόνο

MorFeAs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον Pasxos_C

kalispera filoi mou..........ekana sto p800 Format kai meta anakalipsa oti epilogh gia Ellhnika den yphrxe!!!!!!!pws mporw na valw pali thn ellhnikh shmeivteon oti exw thn r2f ekdosh?????????

to language pack pou katevasa apo thn SE einai to P800_LanguageFiles_cxc162001R1F to opoio den einai symvatw me thn dikh mou ekdosh!!!!!!!!!!!!!Boh8eia...........!!!!!!!!!!!!!!

εχω την γλωσσα που ζητας,δες τα προσωπικα σου μηνυματα για να σου την στειλω.
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον demon2411

Oso gia to support tis se...Pira na rwtisw gia firmware upgrade kai mono pou den me evrisan.I apantisi??? "Den ypostirizoume pia to se p800 kyrie,mono episkeves".

Δεν νομίζω ότι όταν είσαι εντός εγγύησης και τους πας το P800 για ugrade λειτουργικού θα σου πουν ότι δεν το υποστηρίζουν. Εγώ το έχω πάει τρεις φορές (Μαρούσι), η τελευταία πολύ πρόσφατα, και ούτε που με ρώτησαν αν είχα κάποιο πρόβλημα για να κάνω upgrade...

Αρχικό Μήνυμα από τον Baggy

εχει κανει καποιος απο εσας install το Pc Suite P900/P800 2.0.1 uk version απο το site ?

δουλευει σωστα?

Δουλευει μια χαρα ! :D

Παιδια τελικα σημερα με πηρανε να μου πουνε οτι ηρθε η προσοψη.......παω εκει και μου λενε οτι μονο το μπροστα κομματι αλλαζει....για το πισω πρεπει να σταλει στην αντιπροσωπεια (βουλιαγμενης) γιατι εχει τα στοιχεια του κινητου λενε....και θα το κρατησουν 3 εργασιμες.....το μονο που δεν ξερω ειναι ποσο θα στοιχισει.....??Μπορει μηπως να με διαφωτισει ο katsj πανω στο θεμα?Στα γραφεια της SE που πηρα δεν ξερουν τιμες (μου λεγανε να παω να το δουνε μηπως εχει χαλασει τιποτα αλλο :lol:)

Στο βοντασοπ (Καλογεροπουλος) που αλλαζουν μονο το μπροστα μου λενε 44€ με φπα (για το μπροστα μονο)....;)

EDIT

Δεν μπορω να καταλαβω πως στην αντιπροσωπεια θα ξεκολλησουν το αυτοκολλητο με τα στοιχεια του κινητου ;) :wacko:

Αρχικό Μήνυμα από τον demon2411

Oso gia to support tis se...Pira na rwtisw gia firmware upgrade kai mono pou den me evrisan.I apantisi??? "Den ypostirizoume pia to se p800 kyrie,mono episkeves".

Exw parei orko oti sony ericsson den tha xana agorasw meta apo tin aparadekti symperifora mias ypotithetai megalis etairias kinitwn se anthrwpous pou edwsan mexri kai 900 euro gia na agorasoun to p800. :mad:

Ayta eixa na sas pw sorry gia tin zalada apla eniwsa tin anagki na sas ta pw.

Na'ste kala kalo vrady :)

Που πηρες τηλεφωνο......?Στην αντιπροσωπεια?Οταν εννοεις firmware upgrade εννοεις το πολυποθητο upgrade σε UIQ 2.1? ;)

Αρχικό Μήνυμα από τον geovass

Εχεις δικιο !!!

Αυτο ειναι το pass http://cell-network.com.cn/web/product_detail.php?id=7 χαχαχαχα !!!

hehehe geovass einai megalos ! :P

skeftika kai ego to url alla sinithos vazoun mono to domain otan vazoun passwords sta zip tous gia na apofeugoun tous leechers , etsi aplos

dokimasa to "cell-network.com.cn"

It feels like something is heating up , Can I live with you ? :P

Αρχικό Μήνυμα από τον adamos

to kinito mou to sundew me to PC meso tis basis pou exei sti suskeuasia.

to outlook express kai ta windows mou einai ta agglika.ti mporei na ftaiei?

euxaristw.

:D Mpelades me tis onomasies tis MS

alo Outlook Express ke alo Microsoft Outlook

apoti ixa diabasi sto enxiridio den kani sinfronizmo me to Outlook Express ala mono Microsoft Outlook ke Lotus (ean den kano lathos)

Sou protino na kanis pliris egatastasi to MS Office (2000,XP) ke dokimase na mas pis :)

Αρχικό Μήνυμα από τον LuckyzZ

hehehe geovass einai megalos ! :P

skeftika kai ego to url alla sinithos vazoun mono to domain otan vazoun passwords sta zip tous gia na apofeugoun tous leechers , etsi aplos

dokimasa to "cell-network.com.cn"

to arxio pou ixa katebasi ego ine BTW_1.4.1.6_45_Final.zip 17,1 Mega ke to pass distixos den kani :worry:

Den mpirazi tha psakso sto altabista na bro to spastiri gia ta pass tou winZip pou 3erete mpori na 3anaxriasti :D

Αρχικό Μήνυμα από τον fabo114

Που πηρες τηλεφωνο......?Στην αντιπροσωπεια?Οταν εννοεις firmware upgrade εννοεις το πολυποθητο upgrade σε UIQ 2.1? ;)

Fodo to exo prose3si ke ego ton teleuteo kero exoun ala3i stasi

Paliotera ixa tin kaliteri antimetopisi pou exo di se eteria << LETE NA THELOUN NA MNIASOUN STIN ALF....OPY >> :D

Kalhspera pedia,

an kai kapws arga, gia na mhn pw poly arga apofasisa na perasei apo to xeri mou ena second hand P800. Kaka ta psemata mporei na mhn plhrwsw ta idia lefta pou plhrwse kapoios allos gia na agorasei to P800 molis eixe vgei alla kai ta misa lefta... den pavoune na einai lefta. Skefthka oti pio katallhlo meros apo edw (logika oi pio polloi xrhstes P800 se auto to thread enow) den yparxei gia na rwthsw kapoies logikes apories pou exw.

a) Telika yposthrizei egrafh video to P800 me kapoio programmataki?

b) Auth h egataleipsh ths SE oson afora to firmware einai toso shmantikh pou prepei na me apotrepsei apo thn agora enos second hand P800?

c) Se sxesh me ta kinhta pou kykloforoune kai tha kykloforhsoune (6600, sx1 kai sendo X) pou kinounte se platforma series 60 to SE p800 einai poly pisw h aplos h symbianades theloune na to parousiazoune etsi?

d) Mp3 pezei? Epishs arxeia video?

c) Kai na ginw katanohtos giati eimai kai ligo argostrofos... aksizei tetoia epoxh na to parw sta xeria mou? (vlepete den exw toooosa lefta na parw ena P900 h estw 540 euro gia ena 6600) H mhpws telika prepei na aporipsw thn idea? O filos mou synexeia mou deixnei to 6600 tou... koita ti kanei auto... koita ti kanei to allo... re mpas kai exei dikaio? Mpas kai den einai epoxh gia P800? egw kanw lathos h autos?

d) Se oles tis leitourgies tou kinhtou mporw na exw prosvash me to plhktrologio h xreiazete to penaki?

e)H SE yposthrizei upgrade tou firmware sto spitaki sou? Na to kaneis monos sou? Epeidh to agorazw second hand,,, prepei na proseksw kati gia na mporw na kanw to upgrade? Vlepe IMEI ktl ktl?

Sygnwmh an sas kourasa me tis polles mou erwthseis

Sas zhtw sygnwmh kathos kai gia ta greeklish mou

euxaristw prokatavolika :)

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουνε.

α) Υπαρχει προγραμμα εγγραφης video με περιορισμο 10 δευτερολεπτων και μετρια ποιοτητα,παντως υπαρχει!

β) Δεν ειμαι σιγουρος αν εχει εντελως εγκαταλειφθει η υποστηριξη του τηλ,παντως με την τελευταια εκδοση δεν προκειται ν'αντιμετωπισεις σοβαρα bugs και σιγουρα δεν υπαρχει λογος να μην το αγορασεις μονο και μονο γι'αυτο.

c) Καθολου πισω δεν ειναι,υποστηριζει εκατονταδες εφαρμογες και στο μονο που υπολειπεται ειναι στην απεικονιση φωτογραφιων, σε αποζημειωνει ομως το μεγεθος της που ειναι το μεγαλυτερο και ιδανικο για browsing στο internet οπως και για τις αλλες λειτουργειες. Ειναι φυσικα και touchscreen που οταν την συνηθισεις ολα γινονται αρκετα πιο γρηγορα.

Αμεση συγκριση μπορω να κανω μονο με το πολυ καλο 6600 που ομως εμενα μου φανηκε πιο αργο στην προσβαση στα μενου και στο ανοιγμα των εφαρμογων.

d) Παιζει mp3 και σε συνδυασμο με τα ακουστικα και με μια πιο μεγαλη καρτα μνημης εχεις ενα πολυ καλο walkman. Η ποιοτητα ειναι παρα πολη καλη. Μπορεις να συμπιεσεις την μουσικη και σε format ogg που επιτυγχανει εφαμιλλη ποιοτητα σε πιο μεγαλο βαθμο συμπιεσης.

Δεν παιζει τα mp3 σαν ringtones παρα μονο τα wav.

e) Εγω προσωπικα το πουλησα πριν απο 10 μερες για νάγορασω το Ρ900 και ηδη μου εχει λειψει!! Στα 300-350 που πωλειται ειναι μεγαλη ευκαιρια!!!!

Το 6600 ειναι μικροτερο με καλυτερη αλλα πιο μικρη οθονη και πιο αργο επεξεργαστη. Η επιλογη ειναι δικια σου αλλα καλυτερα να βρεις καποιον με Ρ800 και να το κοιταξεις λιγο και μετα ν΄αποφασισεις.

f) Για τις βασικες λειτουργεις μπορεις να χρησιμοποιεις το πληκτρολογιο αλλα σιγουρα για τις εφαρμογες το πενακι ειναι απαραιτητο.

g) Εχει ακουστει οτι θα υποστηριχθει η αναβαθμιση απο το σπιτι αλλα δεν ξερω κατι παραπανω. Καλο θα ειναι ν΄αγορασεις το κινητο με το κουτι και τα χαρτια του.

Gilles smiles!

Ναι, το δοκιμασα να παιξω με το encoding και στην πολυ αρχη της χρησης του π800 το καταφερνα και το ξαναφτιαχνα.Αργοτερα ποιος ξερει τι αρκουδια εκανα και τα εχασα τα ελληνικα για παντα.Και τωρα στο π900 τα εχασα απ την αρχη και δεν επανερχονται με οποιαδηποτε ρυθμιση στο encoding.Νομιζω οτι ειναι αυτο το edoom οπως ειπε και ο peris αλλα κι αυτο παλι οταν παω να το απεγκαταστησω μου βγαζει ενα "access denied" και με καθαριζει.

Αρχικό Μήνυμα από τον pjf

Ναι, το δοκιμασα να παιξω με το encoding και στην πολυ αρχη της χρησης του π800 το καταφερνα και το ξαναφτιαχνα.Αργοτερα ποιος ξερει τι αρκουδια εκανα και τα εχασα τα ελληνικα για παντα.Και τωρα στο π900 τα εχασα απ την αρχη και δεν επανερχονται με οποιαδηποτε ρυθμιση στο encoding.Νομιζω οτι ειναι αυτο το edoom οπως ειπε και ο peris αλλα κι αυτο παλι οταν παω να το απεγκαταστησω μου βγαζει ενα "access denied" και με καθαριζει.

Σβήσε και τους φακέλους που έχει στα documents το παιχνίδι και μετά ξαναπροσπάθησε να κάνεις απεγκατάσταση.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Paidia molis twra mou dimiourgithike ena megalo problima. Ksafnika kai xwris na kserw to giati mou sbistikan oles oi epafes apo to kinito mou . To problima bebaia einai to oti eixa ksexasei na tis kanw ena backup apo tin teleutaia fora pou eixa balei tin teleutaia ekdosi tou firmware.

Any ideas giati mporei na sinebei auto edw to pragma i ean mporw na to lisw ?

Please help

KILL THE BEST AND F_U_C_K THE REST

http://www.bmwworld.com/images/cars/3er/compact/6677_200.jpg

BMW COMPACT M/// PACK

AC SCHNITZER

D&W

Αρχικό Μήνυμα από τον paularas

Paidia molis twra mou dimiourgithike ena megalo problima. Ksafnika kai xwris na kserw to giati mou sbistikan oles oi epafes apo to kinito mou . To problima bebaia einai to oti eixa ksexasei na tis kanw ena backup apo tin teleutaia fora pou eixa balei tin teleutaia ekdosi tou firmware.

Any ideas giati mporei na sinebei auto edw to pragma i ean mporw na to lisw ?

Please help

Αν έχεις μία από τις 2-3 τελευταίες εκδόσεις firmware, το πρόβλημα δεν υπάρχει (λένε) και ούτε προβλήματα με την εσωτερική μνήμη δεν δημιουργούνται. Από αυτό είναι συνήθως το πρόβλημα με το σβήσιμο των επαφών.

Αν το Contacts.cdb (system\data) στο κινητό σου, είναι μικρό σε μέγεθος (και είχες 100+ επαφές π.χ.), τότε δεν γίνεται τίποτα :(

Πρέπει να τις ξαναπεράσεις πάλι.

καλησπέρα σε όλα τα παιδιά που βρίσκονται στο δύκτιο έχω το P 800 με

την έκδοση τηλέφωνο R2F Bluetooth R5A Program R2BO3 CDA R2AO4

και έχω ένα πρόβλημα με τα αρχεία EXCEL τα βλέπω κανονικά αλλά όταν

κάνω εύρεση με όνομα δεν το βρίσκει ενώ εαν κάνω εύρεση με αριθμό το βρίσκει κανονικά μήπως πρέπει να κάνω την τελευταία αναβάθμιση?

Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Παιδιά βοηθήστε όταν στέλνω μύνημα sms πάνω απο 160 χαρακτήρες σε

πολλούς αποδέκτες και αφού έχω ενεργοποιήσει την αναφορά παραδόσεως μου στέλνει μύνημα αποτυχίας αποστολής sms

Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Aκόμα μία ερώτηση για να κατεβάσω κάποια προγράμματα από το γνωστό μαγαζί πρέπει να γίνω μέλος να συμπληρώσω κάποια φόρμα με προσωπικά στοιχεία?

Παιδιά γιατί είμαι καινούργιο μέλος θέλω εαν γίνεται να με ενημερώσετε τι κάνουν τα παρακάτω προγράμματα:

stacker-sman-handyday

Το πρόγραμμα slovoed μεταφράζει απο αγγλικά σε ελληνικά και το αντίθετο?

Παιδιά καταλάβατε οτι έχς πολλές απορίες :) και πρέπει να τις λύσω :D θέλω να με ενημερώσετε εαν έχω κάποιο πρόβλημα εαν κατεβάσω το πρόγραμμα για να ελέγχω τις συσκεύες του σπιτιού μου γιατί είδα οτι κάποια άτομα είχαν προβλήματα

Το camcoder τι κάνει έχει σχέση με το videorecorder?Θα μάθω κάποια στιγμή ρε παιδιά :worry: και θα παύσω να σας ζαλίζω :D λέω να σας καληνυκτίσω γιατί φωνάζει ο υιος μου :wacko:

Αρχικό Μήνυμα από τον warrant1985

καλησπέρα σε όλα τα παιδιά που βρίσκονται στο δύκτιο έχω το P 800 με

την έκδοση τηλέφωνο R2F Bluetooth R5A Program R2BO3 CDA R2AO4

και έχω ένα πρόβλημα με τα αρχεία EXCEL τα βλέπω κανονικά αλλά όταν

κάνω εύρεση με όνομα δεν το βρίσκει ενώ εαν κάνω εύρεση με αριθμό το βρίσκει κανονικά μήπως πρέπει να κάνω την τελευταία αναβάθμιση?

Καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Ποιά έκδοση έχεις και όταν λες κάνεις αναζήτηση με όνομα και αριθμό, με ποιό πρόγραμμα το κάνεις; Τα ψάχνεις σαν αρχεία στο κινητό ή μέσα από άλλο πρόγραμμα κάνεις το search για κάποιο συγκεκριμένο file του excel;

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...