bad_freddy Δημ. May 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 Να ρωτήσω κάτι: Όταν πρωτοπήρα πρίν περίπου 2 μήνες το Ρ800 έκανα backup κανόνικα όμως τώρα τελευταία όταν παω να κάνω ενα backup πάντα μα πάντα ξεκινάει και κάνει, η μπάρα γεμίζει αρκετά γρήγορα και μετά μου πετάει ενα "backup failed because differences were found between p800 and the pc, check the connection......" κάτι τέτοιο. Εαν πατήσω ξανά να κάνει backup χωρίς να το αποσυνδέσω απο την βάση κάνει κανονικά! :blink: Any ideas? Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί αυτό γίνεται σε κάθε backup που κάνω κάθε εβδομάδα... Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. May 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2004 Εντελώς πληροφοριακά (όπως έγραψα και εδώ γιατί δεν μπορούσα να αποφασίσω σε ποιο thread θα είμαι εντός θέματος!...): χθες έβγαλα το NetFront 3 από το Ρ800 μου και από τότε άλλαξε η κατάταξη των εφαρμογών στο κινητό. Ήταν πρώτα οι εφαρμογές του τηλεφώνου και μετά (αλφαβητικά) όλες οι πρόσθετες, ενώ τώρα είναι όλες αλφαβητικά άσχετα με το αν είναι του τηλεφώνου ή πρόσθετες. Επίσης χάθηκε η κατηγοριοποίηση που είχα κάνει (ρύθμιση φακέλων). Ξέρω ότι δεν διορθώνεται ανώδυνα, δεν με ενοχλεί καθόλου (κάθε άλλο, θα έλεγα ότι με βολεύει) απλά το αναφέρω για όσους ίσως ενοχληθούν εάν τους συμβεί να προσέχουν. Έγινε μετά από απεγκατάσταση του NetFront. :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. May 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bad_freddy (10 Μάι. 2004 , 00:26) Να ρωτήσω κάτι: Όταν πρωτοπήρα πρίν περίπου 2 μήνες το Ρ800 έκανα backup κανόνικα όμως τώρα τελευταία όταν παω να κάνω ενα backup πάντα μα πάντα ξεκινάει και κάνει, η μπάρα γεμίζει αρκετά γρήγορα και μετά μου πετάει ενα "backup failed because differences were found between p800 and the pc, check the connection......" κάτι τέτοιο. Εαν πατήσω ξανά να κάνει backup χωρίς να το αποσυνδέσω απο την βάση κάνει κανονικά! :blink: Any ideas? Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί αυτό γίνεται σε κάθε backup που κάνω κάθε εβδομάδα... Πρώτη φορά το ακούω αυτό :confused: Έχεις δοκιμάσει την απεγκατάσταση του pc suite και μετά να το εγκαταστήσεις πάλι; 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cepheus Δημ. May 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zoo (10 Μάι. 2004 , 12:39) χθες έβγαλα το NetFront 3 από το Ρ800 μου και από τότε άλλαξε η κατάταξη των εφαρμογών στο κινητό. Ήταν πρώτα οι εφαρμογές του τηλεφώνου και μετά (αλφαβητικά) όλες οι πρόσθετες, ενώ τώρα είναι όλες αλφαβητικά άσχετα με το αν είναι του τηλεφώνου ή πρόσθετες. Επίσης χάθηκε η κατηγοριοποίηση που είχα κάνει (ρύθμιση φακέλων). Ξέρω ότι δεν διορθώνεται ανώδυνα, δεν με ενοχλεί καθόλου (κάθε άλλο, θα έλεγα ότι με βολεύει) απλά το αναφέρω για όσους ίσως ενοχληθούν εάν τους συμβεί να προσέχουν. Έγινε μετά από απεγκατάσταση του NetFront. :cool: Ki emena moy synevh akrivws to idio (asxeta me to NetFront3) afou evgala kai ksanaevala thn 128ara karta, meta apo ena mikrokollhmataki poy eixa. Entoutois, dior8w8hke aploystata, me to na apegatasthsw kai na epanegatasthsw thn ellhnikh glwssa, meta apo protroph toy Perh :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. May 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis (10 Μάι. 2004 , 16:18) Πρώτη φορά το ακούω αυτό :confused: Έχεις δοκιμάσει την απεγκατάσταση του pc suite και μετά να το εγκαταστήσεις πάλι; Βασικά οχι γιατί τον πρώτο καιρό δούλευε κανονικά αλλά έτσι κι αλλιώς γενικότερα δεν εχω κανένα άλλο πρόβλημα με το pc suite εως τώρα... Λές να το απεγκαταστήσω και να το ξαναβάλω? :worry: Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bad_freddy (10 Μάι. 2004 , 19:17) Βασικά οχι γιατί τον πρώτο καιρό δούλευε κανονικά αλλά έτσι κι αλλιώς γενικότερα δεν εχω κανένα άλλο πρόβλημα με το pc suite εως τώρα... Λές να το απεγκαταστήσω και να το ξαναβάλω? :worry: Καλό θα ήταν να κάνεις απεγκατάσταση και μετά να το ξαναβάλεις! Επίσης θυμήσου πριν σου βγάλει αυτό το μήνυμα ποια προγράμμα είχες εγκαταστήσει γιατί μπορεί να γίνεται κάποιο conflict! Αν τώρα έχεις χρόνο και διάθεση μπορείς να κατεβάσεις και την τελευταία έκδοση του Pc Suite (2.3.1) ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. May 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper (10 Μάι. 2004 , 21:47) Καλό θα ήταν να κάνεις απεγκατάσταση και μετά να το ξαναβάλεις! Επίσης θυμήσου πριν σου βγάλει αυτό το μήνυμα ποια προγράμμα είχες εγκαταστήσει γιατί μπορεί να γίνεται κάποιο conflict! Αν τώρα έχεις χρόνο και διάθεση μπορείς να κατεβάσεις και την τελευταία έκδοση του Pc Suite (2.3.1) ! Λες απο προγράμματα που εχω βάλει στο pc? Δεν πιστεύω γιατί είμαι τύπος που εγκαθιστώ σπάνια προγράμματα... Πάντως θα το ξαναεγκαταστήσω να δούμε! Ευχαριστώ και για την καινούρια έκδοση του pc suite αλλά 36 mb με απλή dial-up σύνδεση χρειάζεται πολύ χρόνο και πάρα πολύ υπομονή! :o Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoskliv Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Πως γίνεται να σβήσω όλες τις επαφές από το Ρ800, όχι βέβαια μία-μία, αφού ούτε το contacts.cdb δεν σβήνει; Αν η κοινωνία ήταν όπως αυτό το FORUM, τότε χαρά σε όλους μας (6150, 6210, 6230i, P800, A701, Ε65, Ε71, Α702, E90, iphone4s, iphone 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjBac Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manoskliv (11 Μάι. 2004 , 16:59) Πως γίνεται να σβήσω όλες τις επαφές από το Ρ800, όχι βέβαια μία-μία, αφού ούτε το contacts.cdb δεν σβήνει; Πήγαινε contacts>contacts manager>select all>delete..... :D :D http://www.extra-eisodima.gr http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/7/bmwz4.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoskliv Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DjBac (11 Μάι. 2004 , 17:34) Πήγαινε contacts>contacts manager>select all>delete..... :D :D καιαιαιαιαιαι.... που τα βρίσκουμε αυτά; Αν η κοινωνία ήταν όπως αυτό το FORUM, τότε χαρά σε όλους μας (6150, 6210, 6230i, P800, A701, Ε65, Ε71, Α702, E90, iphone4s, iphone 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DjBac (11 Μάι. 2004 , 17:34) Πήγαινε contacts>contacts manager>select all>delete..... :D :D Αυτό ισχύει για το Ρ900! Αν θυμάμαι καλά το Ρ800 δεν πρέπει να έχει "Διαχειριστή επαφών"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manoskliv (11 Μάι. 2004 , 20:53) καιαιαιαιαιαι.... που τα βρίσκουμε αυτά; Μια λύση είναι να κάνεις συγχρονισμό με το Outlook έτσι: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=390642#post390642 (Ο φίλος μας κατά λάθος το έκανε και έχασε τις επαφές, όμως στην περίπτωσή σου θα σου κάνει δουλειά λογικά). 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoskliv Δημ. May 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2004 Ωραία ιδέα ευχαριστώ Αν η κοινωνία ήταν όπως αυτό το FORUM, τότε χαρά σε όλους μας (6150, 6210, 6230i, P800, A701, Ε65, Ε71, Α702, E90, iphone4s, iphone 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisxama Δημ. May 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2004 Kalispera se olous tous filous tou forum . Mipos exei idea kanis pos na kano update to logismiko tou p800 mou meso internet? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. May 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arisxama (12 Μάι. 2004 , 18:42) Kalispera se olous tous filous tou forum . Mipos exei idea kanis pos na kano update to logismiko tou p800 mou meso internet? Καλησπέρα και σε εσένα! Δυστυχώς στο Ρ800 δεν γίνεται αναβάθμιση λογισμικού μέσω internet (γίνεται μόνο στο Ρ900). Πρέπει να πας σε ένα Service Centre της SE. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. May 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2004 KALISPERA SE OLOUS. TO PROVLIMA MOU EINAI TO EKSIS: SIMERA APOFASISA NA KATHARISO TO P900 MOU APO AXRISTES EFARMOGES. PIGAINONTAS STIN APEGKATASTASI EFARMOGWN MOU EMFANIZEI MONO TIS EFARMOGES POU EINAI EGKATESTIMENES STI MNIMI TOY TILEFONOU KAI OXI AUTES STIN MS DUO. GIATI? ME TO FILEMAN ESVISA TA ARXEIA TWN EFARMOGWN POU DEN ITHELA. GINETAI ETSI APEGKATASTASI? PARATIRISA EPISIS OTI AN KAI EINAI EGKATESTIMENES STIN MS DUO EMFANIZONTAI KAI STIN ESOTERIKI MNIMI TOY TILEFONOY (STO FAKELO APP). PREPEI NA TA SVISO KAI APO TA DIO? IPARXEI KALITEROS TROPOS KAI GRIGOROTEROS??? :) EUXARISTW EK TWN PROTERWN.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. May 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2004 sorry wrong thread :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis_17 Δημ. May 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2004 kserei kaneis poso exei to portaki gia to p800? mou espase to ena autaki pou exei gia na min akoumpaei panw stin othoni kai opote pataw kapoio apo ta deksia koumpia patiountai ola mazi! an kserei kapoios as pei! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. May 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος themis_17 (14 Μάι. 2004 , 14:20) kserei kaneis poso exei to portaki gia to p800? mou espase to ena autaki pou exei gia na min akoumpaei panw stin othoni kai opote pataw kapoio apo ta deksia koumpia patiountai ola mazi! an kserei kapoios as pei! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=75188#post75188 Περίπου εκεί πρέπει να είναι η τιμή του. 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_in Δημ. May 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2004 ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ P800, ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ (ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ) ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ (Τηλ. εργ. ή Κινητό, FAX κλπ κλπ). ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ; (ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ π.χ. ΣΤΟ NOKIA 3650 ΠΟΥ ΕΙΧΑ). ΜΕ ΤΟ P900 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas_in (16 Μάι. 2004 , 18:29) ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ P800, ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ (ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ) ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ (Τηλ. εργ. ή Κινητό, FAX κλπ κλπ). ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ; (ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ π.χ. ΣΤΟ NOKIA 3650 ΠΟΥ ΕΙΧΑ). ΜΕ ΤΟ P900 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; Ούτε στο Ρ900 υπάρχει αυτή η δυνατότητα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manargpol Δημ. May 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2004 Παιδιά γειά, 1.Μπαίνω σε ορισμένα sites του Internet μέσω GPRS και μου βγάζει μήνυμα "Ανεπαρκής μνήμη" και κολλάει. Κάτι γίνεται με την ερωτερική του μνήμη και RAM του. Υπάρχει τρόπος γιατρειάς - διαχείρισης; 2. Πώς γίνεται τα φωνητικά μηνύματα να τα μεταφέρω στην εξωτερική μνήμη και να ακούσω από υπολογιστή; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis_17 Δημ. May 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2004 An kanw synchonize apo to p800 sto address book twn windows mporw meta na kanw synchronize apo ta windows se allo kinito px 6600???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cactusp800 Δημ. May 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2004 εχω προβλημα με τη καμερα οταν ανοιγω το photofusion και το camcoder μου λεει οτι δεν βρεθηκε τα εχω απεγκαταστησει και εγκαταστησει πολλες φορες αλλα τιποτα μηπως γνωριζει κανεις τιποτα?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cactusp800 (17 Μάι. 2004 , 19:55) εχω προβλημα με τη καμερα οταν ανοιγω το photofusion και το camcoder μου λεει οτι δεν βρεθηκε τα εχω απεγκαταστησει και εγκαταστησει πολλες φορες αλλα τιποτα μηπως γνωριζει κανεις τιποτα?? Xμ...έχουμε κάποιο conflict εδώ! Αυτό στο έκανε από όταν πρωτοέβαλες κάποιο από τα δύο προγράμματα? Αν λειτουργούσαν όλα σωστά από πριν και στο έκανε ξαφνικά θυμήσου ποιες εφαρμογές έβαλες τελευταίες και κάντες απεγκατάσταση! Αν δεν δουλέψει ούτε αυτό ή αν δεν θυμάσαι βγάλε και το PhotoFusion και το Camcorder [καθώς και να σβήσεις τους φακέλους από το c:/d: > system > apps (αν υπάρχουν) και το .sis από το c:/d: > system > install (αν έχει μείνει)]!Και μετά κάντα εγκατάσταση ένα-ένα και τσέκαρε αν δουλεύουν μόνα τους! Στην εσχάτη θα χρειαστείς φορμάτ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts