Jump to content

Kingsing S2

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Πως ακριβώς το κάνεις αυτό;

Στο developers options που θα βρεις στις ρυθμίσεις της συσκευής σου. Για να εμφανίσεις αυτό το μενού κάνεις αυτό.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 294
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πως ακριβώς το κάνεις αυτό;

Ρυθμισεις Συστηματος -> Επιλογες για προγραμματιστες - > Οριο διεργ.παρασκηνιου (προτελευταια επιλογη)

Αν ΔΕΝ εχεις την επιλογη αυτη στο μενου των ρυθμισεων σου, κανεις αυτο που σου υπεδειξε ο φιλος athanaso77

Open up the Settings

Locate About Phone

Scroll down until you see Build Number

Tap on Build Number seven times (after the third tap, Android will start counting down how many taps remain before the developer options are enabled)

Once you hit the seventh tap, you'll get a message that says “You are now a developer!”

Αμεσως μετα εμφανιζεται το "Επιλογες για προγραμματιστες" στο μενου των ρυθμισεων σου κατω-κατω σχεδον...

Edited by kan1

Εννοεις KINGO ROOT.

Στο δικο μου Kingsing S2 δεν επιασε παντως. Ηταν η 2η αποτυχημενη αποπειρα ροοτιγκ.

Η 1η αποτυχια ηταν με το FRAMAROOT...

Άκυρο, η κάρτα έφταιγε , τα δεδομένα δουλεύουν μια χαρά, όλη τη βδομάδα είχα εξαιρετική πλοήγηση με 3G.

Έκανες κάτι ιδιαίτερο για να δουλέψει?

Προφανως αλλαξε καρτα.Τα smartphones εχουν θεματα με καρτες SIM παλιοτερες των 3-4 ετων.
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Χαιρετώ τους τυχερούς κατόχους αυτής της συσκευής.

Ενδιαφέρομαι κι εγώ να το πάρω, αλλά έχω μερικές απορίες.

Δουλεύει σίγουρα το OTG;

Το πλαίσιο είναι μεταλλικό ή νίκελ πλαστικό;

Το WiFi έχει τρία δωμάτια εμβέλεια;

Το led ειδοποιήσεων υπάρχει;

Ο μετρητής παλμών της καρδιάς δουλεύει ή δείχνει ότι του κατέβει; (Όχι σημαντικό, πιο πολύ για να πουλήσω μούρη στη δουλειά χεχεχε!)

Και τέλος, η γενική "αίσθηση" που σας αφήνει. Τίμια συσκευή ή να κοιτάξω αλλού;

Ευχαριστώ.

Άκυρο, η κάρτα έφταιγε , τα δεδομένα δουλεύουν μια χαρά, όλη τη βδομάδα είχα εξαιρετική πλοήγηση με 3G.

Έκανες κάτι ιδιαίτερο για να δουλέψει?

Η κάρτα ήταν παλιά και κομμένη στραβά απο τη Wind. Με νέα micro όλα καλά.

Χαιρετώ τους τυχερούς κατόχους αυτής της συσκευής.

Ενδιαφέρομαι κι εγώ να το πάρω, αλλά έχω μερικές απορίες.

Δουλεύει σίγουρα το OTG;

Το πλαίσιο είναι μεταλλικό ή νίκελ πλαστικό;

Το WiFi έχει τρία δωμάτια εμβέλεια;

Το led ειδοποιήσεων υπάρχει;

Ο μετρητής παλμών της καρδιάς δουλεύει ή δείχνει ότι του κατέβει; (Όχι σημαντικό, πιο πολύ για να πουλήσω μούρη στη δουλειά χεχεχε!)

Και τέλος, η γενική "αίσθηση" που σας αφήνει. Τίμια συσκευή ή να κοιτάξω αλλού;

Ευχαριστώ.

OTG δέν είμαι σίγουρος ακόμα

Πλαστικό πλαίσιο

Στο τρίτο δωμάτιο δεν θα έχεις φουλ αλλά θα είσαι οκ

έχει τρίχρωμο led

Ο μετρητής παλμών είναι μάλλον μούφα, μούρη πουλάς και χωρίς αυτόν

Άπαιχτο στο χέρι σαν μέγεθος και σαν αίσθηση. Οθόνη φοβερή.

OTG δέν είμαι σίγουρος ακόμα

Πλαστικό πλαίσιο

Στο τρίτο δωμάτιο δεν θα έχεις φουλ αλλά θα είσαι οκ

έχει τρίχρωμο led

Ο μετρητής παλμών είναι μάλλον μούφα, μούρη πουλάς και χωρίς αυτόν

Άπαιχτο στο χέρι σαν μέγεθος και σαν αίσθηση. Οθόνη φοβερή.

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Πράγματι, είναι πολύ ωραίο κινητό... Πρώτη μούρη :lol: :lol: :lol:

Και μια ακόμη ερώτηση, συγνώμη για το πρήξιμο, τα κουμπιά του κάτω χαμηλά, φωτίζονται;

Edited by stregas

ο φίλος mplevris ειχε δικιο για tinydeal.com

μετά από 12 μέρες ακόμη processing.

όσοι το έχουν στα χέρια τους μπορουν αν μας πουν απο που παρελαβαν και σε πόσες μερες?

ο φίλος mplevris ειχε δικιο για tinydeal.com

μετά από 12 μέρες ακόμη processing.

όσοι το έχουν στα χέρια τους μπορουν αν μας πουν απο που παρελαβαν και σε πόσες μερες?

Εγώ το παράγγειλα τελικά απο 1949deal το Σάββατο που πέρασε, Τρίτη πήρα τράκινκ το οποίο στο 17track.net το έδειξε σήμερα το πρωί

Μανώλης

update.

στο chat που εκανα για cancel με πληροφορησαν οτι η παραγγελία εφυγε σήμερα και μου δωσαν και tracking number (το οποιο θα μπορω να το δω σε μια βδομαδα λενε)....

για να δουμε σε ποσες μερες θα το λαβω ...

update.

στο chat που εκανα για cancel με πληροφορησαν οτι η παραγγελία εφυγε σήμερα και μου δωσαν και tracking number (το οποιο θα μπορω να το δω σε μια βδομαδα λενε)....

για να δουμε σε ποσες μερες θα το λαβω ...

Τώρα θα κάνουμε "κόντρα" να δούμε ποιο ταχυδρομείο θα στείλει πρώτο China post or Singapore one

Μανώλης

Τώρα θα κάνουμε "κόντρα" να δούμε ποιο ταχυδρομείο θα στείλει πρώτο China post or Singapore one

το tracking number που μου έδωσαν ειναι Netherlands post!

οπότε China vs Netherlands!!! :)

Δεν ξέρω ianton 75 αλλά οι τρεις τελευταίες παραγγελίες που μου ήρθαν με China post είχαν το πολύ 16 μέρες χρόνο αποστολής πράγμα που δεν συνέβαινε μέχρι πριν τρεις μήνες οπότε και έκανε σχεδόν ένα μήνα και σε μερικές περιπτώσεις και παραπάνω μέχρι να παραλάβω

Να μου βγει καλό το τηλέφωνο και δεν με νοιάζει η καθυστέρηση

Μανώλης

Δεν ξέρω ianton 75 αλλά οι τρεις τελευταίες παραγγελίες που μου ήρθαν με China post είχαν το πολύ 16 μέρες χρόνο αποστολής πράγμα που δεν συνέβαινε μέχρι πριν τρεις μήνες οπότε και έκανε σχεδόν ένα μήνα και σε μερικές περιπτώσεις και παραπάνω μέχρι να παραλάβω

Να μου βγει καλό το τηλέφωνο και δεν με νοιάζει η καθυστέρηση

Συμφωνω και επαυξανω mplevris ...

μακαρι να βγει σε καλο η καθυστερηση.

Το θεμα του SAR για το συγκεκριμενο κινητο το εχω ψαξει και εγω και μαλιστα επισταμενως.

Μαλιστα προσπαθησα ακομα και κανοντας googlαρισματα και με κινεζικη γραφη απο την μεταφραση αλλα δεν μου εδινε τιποτα για SAR. Mονο στα γενικα specs του ολα παρεπεμπαν.

Τωρα αν καποιος που το εχει ξερει κατι περισσοτερο η εχει βρει ας μας ενημερωσει.

Φανταζομαι οτι το manual που εχει μεσα στο κουτι 'κανει τον κινεζο' στο θεμα του SAR values !!

Το θεμα του SAR για το συγκεκριμενο κινητο το εχω ψαξει και εγω και μαλιστα επισταμενως.

Μαλιστα προσπαθησα ακομα και κανοντας googlαρισματα και με κινεζικη γραφη απο την μεταφραση αλλα δεν μου εδινε τιποτα για SAR. Mονο στα γενικα specs του ολα παρεπεμπαν.

Τωρα αν καποιος που το εχει ξερει κατι περισσοτερο η εχει βρει ας μας ενημερωσει.

Φανταζομαι οτι το manual που εχει μεσα στο κουτι 'κανει τον κινεζο' στο θεμα του SAR values !!

Εγώ που δεν το έψαξα ''επισταμένως'' βρήκα 2 περιπτώσεις με αναφορά στο sar, οι οποίες δεν συμφωνούν μεταξύ τους.

Στη μία (σε σελίδα κινέζικου καταστήματος) το sar αναφέρεται μαζί με τα υπόλοιπα specs του s2 και λέει πως είναι 0,5

και στην άλλη (πάλι σε κινέζικο κατάστημα) κάποιος ρωτάει για το sar στα comments του κινητού και παίρνει την απάντηση απο το κατάστημα πως είναι 2,0