panosfx Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Παιδιά δυστυχώς έτσι είναι το πληκτρολόγιο μάλλον στις γερμανικές συσκευές,Όποια γλώσσα και να βάλω δεν αλλάζει την γερμανική την έχω ξετσεκαρει αλλά δεν με αφήνει να την σβήσω την έχει προεγκατεστημενη. Ελα μικρο το κακο.Περνα μεσω odin την Ελληνικη ρομ π.χ. κι αν χρειαστεις την εγγυηση ξαναπερνας την δικη του.Δεν γραφει ο knox ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Μολις αγορασα αυτο υο πανεμορφο κινητο!μια απορια : Θελω να να κανω επαναφορα των δεδομενων του s memo (μεσω kies) απο το s4 στο νεο μου κινητο αλλα απο οτι βλεπω δεν γινεται...διοτι το alpha δεν εχει s memo?! Κανεις;:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Παιδιά δυστυχώς έτσι είναι το πληκτρολόγιο μάλλον στις γερμανικές συσκευές,Όποια γλώσσα και να βάλω δεν αλλάζει την γερμανική την έχω ξετσεκαρει αλλά δεν με αφήνει να την σβήσω την έχει προεγκατεστημενη. οχι φίλε μου,το δικό μου γερμανικό είναι και οι αριθμοί είναι ξεχωριστά στο πάνω μέρος όπως είδες στο screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Πως γίνεται φίλε τι συμβαίνει στο δικό μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Πως γίνεται φίλε τι συμβαίνει στο δικό μου; δεν ξέρω,δοκίμασα τις διάφορες ρυθμίσεις που έχει στο πληκτρολόγιο και δεν κατάφερα να εξαφανίσω τους αριθμούς απο το πάνω μέρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Πως γίνεται φίλε τι συμβαίνει στο δικό μου;Δεν κάνεις μια εκκαθάριση δεδομένων στο πληκτρολόγιο μαζί με ενα reboot? ;) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zedzeus Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Πως γίνεται φίλε τι συμβαίνει στο δικό μου; Μήπως είναι branded T - Mobile.? Παράθεση NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925. 8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte. SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4 Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Παιδιά ούτε branded είναι ούτε οι εκκαθάριση επανεκκίνηση έκανε κάτι,πιστεύω ότι φταίει η αυστριακή ρομ αν έχει κάποιος αυστριακό ας μου πει μην πάω τζάμπα για Hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zedzeus Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Παιδιά ούτε branded είναι ούτε οι εκκαθάριση επανεκκίνηση έκανε κάτι,πιστεύω ότι φταίει η αυστριακή ρομ αν έχει κάποιος αυστριακό ας μου πει μην πάω τζάμπα για Hard reset. Έχω 2 alpha και τα 2 γερμανικά το ένα branded t - Mobile. Όταν τα πήρα και στα 2 το πληκτρολόγιο ήταν σαν το δικό σου. Πριν λίγο καιρό το μη branded πήρε μια μικρή αναβάθμιση και το πληκτρολόγιο του απέκτησε την πάνω γραμμή με τους αριθμούς. Το branded ακόμα έχει το πληκτρολόγιο χωρίς τους αριθμούς αλλά νομίζω τελικά είναι πολύ μικρό το κακό. .. Παράθεση NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925. 8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte. SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4 Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Και εμένα δεν με καίει πολύ απλώς ήθελα να ξέρω μήπως έχω κάποιο θέμα,άρα σίγουρα φταίει η Αυστριακή ρομ.Ευχαριστω όλους για τις απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Τελικά ρε παιδιά έχει Ραδιόφωνο το alpha γιατί το gms γράφει όχι; Επίσης υπάρχει έκδοση με 64 gb μνήμη; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Τελικά ρε παιδιά έχει Ραδιόφωνο το alpha γιατί το gms γράφει όχι; Επίσης υπάρχει έκδοση με 64 gb μνήμη; Οχι και όχι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Μολις αγορασα αυτο υο πανεμορφο κινητο!μια απορια : Θελω να να κανω επαναφορα των δεδομενων του s memo (μεσω kies) απο το s4 στο νεο μου κινητο αλλα απο οτι βλεπω δεν γινεται...διοτι το alpha δεν εχει s memo?! Κανεις;:cry: Γιατί δεν την κατεβάζεις από το samsung store (galaxy store).;) Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Γιατί δεν την κατεβάζεις από το samsung store (galaxy store).;) Τι να κατεβασω και απο που;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Από θέμα gps το έχει δοκιμάσει εκτενώς κανείς το κινητό; Όταν λέω "εκτενώς" εννοώ να έχει χρησιμοποιήσει το gps αρκετές φορές και για αρκετή ώρα. Κλειδώνει γρήγορα δορυφόρους ; Μένει σταθερό το σήμα αφού κλειδωθεί για όλη τη διάρκεια της διαδρομής ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Από θέμα gps το έχει δοκιμάσει εκτενώς κανείς το κινητό; Όταν λέω "εκτενώς" εννοώ να έχει χρησιμοποιήσει το gps αρκετές φορές και για αρκετή ώρα. Κλειδώνει γρήγορα δορυφόρους ; Μένει σταθερό το σήμα αφού κλειδωθεί για όλη τη διάρκεια της διαδρομής ; απο ολα τα κινητα που ειχα...και ειναι πολλα το ομολογω....κλειδωνει παρα πολυ γρηγορα...και το χρησιμοποιω συνεχεια διοτι επαγγελματιας οδηγος...το gps το εφαγε το ντουλαπακι.... Δεν χανει ουτε παρεκτρεπει της πορειας,χρησιμοποιω το navigon Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 (edited) Τι να κατεβασω και απο που;:wacko: Ουπς, σορρυ. Μπερδεύτηκα με το s note που υπάρχει στο galaxy store. Εσυ θέλεις το s memo! Μονον αν μπορεις να βρεις κάπως το apk του. EDIT: Εδω τι λέει? http://m.downloadatoz.com/apps/com.sec.android.widgetapp.diotek.smemo,6622.html Αν δεν βγαζεις ακρη γκουγκλαρε "samsung s memo apk". Edited March 2, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Ουπς, σορρυ. Μπερδεύτηκα με το s note που υπάρχει στο galaxy store. Εσυ θέλεις το s memo! Μονον αν μπορεις να βρεις κάπως το apk του. EDIT: Εδω τι λέει? http://m.downloadatoz.com/apps/com.sec.android.widgetapp.diotek.smemo,6622.html Ποια η διαφορα του s note απο του s memo? Κατεβασα το s note και με βολευει μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 (edited) Ποια η διαφορα του s note απο του s memo? Κατεβασα το s note και με βολευει μια χαρα! Δεν εχω ιδεα. Το s memo δεν το ειχα ποτέ και γι' αυτο μπερδευτικα κιόλας! Το s note ήξερα! Αψογα τότε! !!! Edited March 2, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 απο ολα τα κινητα που ειχα...και ειναι πολλα το ομολογω....κλειδωνει παρα πολυ γρηγορα...και το χρησιμοποιω συνεχεια διοτι επαγγελματιας οδηγος...το gps το εφαγε το ντουλαπακι.... Δεν χανει ουτε παρεκτρεπει της πορειας,χρησιμοποιω το navigon Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου :) Έχω δεινοπαθήσει αρκετές φορές με το θέμα gps ( lg κινητά και τώρα huawei ). Είμαι ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στο Alpha. :) To μόνο που μένει είναι να το δω άλλη μια φορά από κοντά για ελέγξω αν η diamond pentile matrix τεχνολογία της οθόνης είναι πρόβλημα ή όχι. Εννοώ το αν χάνει αρκετά σε ευκρίνεια ένα κείμενο σε σχέση με την ips οθόνη πχ του Z3 compact. Σε κάποια reviews λένε ότι αυτό είναι ένα αρνητικό του Alpha ενώ σε άλλο review διάβασα ότι υπάρχει σαφής βελτίωση μεταξύ της παλιάς pentile matrix και της diamond pentile matrix. ( είμαι ψείρας με τις οθόνες ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 :DΔεν εχω ιδεα. Το s memo δεν το ειχα ποτέ και γι' αυτο μπερδευτικα κιόλας! Το s note ήξερα! Αψογα τότε! !!! Merci!:):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cronut Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Έχετε καμία πληροφορία για τη διαθεσιμότητα του χρυσού Alpha όσοι το παρακολουθείτε; Δεν το βλέπω διαθέσιμο εδώ και αρκετό καιρό σε μαγαζιά του skroutz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsd87 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 καλημερα σας, εχω το αλφα σχεδον 3 βδομαδες. δεν εχω κανενα παραπονο, λιιιγο με την μπαταρια αλλα εχω παντα μαζι μου ενα power bank οποτε δεν με απασχολει... εχω ενα θεματακι με τα μηνυματα... οταν μου στειλουν ανοιγει ενα αναδυώμενο παραθυρο για γρηγορη απαντηση. αν γραψω με αγγλικους χαρακτηρες ειναι μια χαρα. αν γραψω με ελληνικα στο παραλειπτη το μηνυμα παει καπως ετσι: ????,????α??? καμια ιδεα? επεισης θα αναβαθμηστει στην 5 εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 καλημερα σας, εχω το αλφα σχεδον 3 βδομαδες. δεν εχω κανενα παραπονο, λιιιγο με την μπαταρια αλλα εχω παντα μαζι μου ενα power bank οποτε δεν με απασχολει... εχω ενα θεματακι με τα μηνυματα... οταν μου στειλουν ανοιγει ενα αναδυώμενο παραθυρο για γρηγορη απαντηση. αν γραψω με αγγλικους χαρακτηρες ειναι μια χαρα. αν γραψω με ελληνικα στο παραλειπτη το μηνυμα παει καπως ετσι: ????,????α??? καμια ιδεα? επεισης θα αναβαθμηστει στην 5 εκδοση? Άνοιξε την εφαρμογή των μηνυμάτων και χωρίς να μπεις σε κάποιο μήνυμα, μπες στις ρυθμίσεις και επέλεξε sms-> Εισαγωγή λειτουργίας-> Αλφάβητο GSM Για την lollipop που ρωτάς, πιστεύω πως σίγουρα θα σας δωθεί. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Εχω φαει τον τοπο να βρω το kit της μπαταριας με τα 2500mah σε ασημι και δεν υπαρχει πουθενα. Μονο σε λευκο και μαυρο το βγαζουν το καπακι; Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts