splanis Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 γίνεται να βάλω αυτόν http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/orig-development/kernel-ak-t2832168 με blisspop που έχω? το φλασαρα αλλά το κινητό μόλις ανοίγει κολλάει και δεν κάνει τπτ, μετά από λίγο κάνει reboot από μόνο του εκτός και αν το έχω συνδεδεμένο στο pc :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Βασικά της bliss ηταν grey της validus είναι black η διαφορά φαίνεται στην κουρτίνα Για όποιον έχει δοκιμάσει και Bliss kai validus ποια είναι καλύτερη σε μπαταρία; κανένα σκριν με μπαταρία... Να δούμε. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Υπάρχει σκριν δικο μου απο validus λίγα ποστ πιο πίσω Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 με την validus παιζει η cyanogen camera; Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 (edited) Υπάρχει σκριν δικο μου απο validus λίγα ποστ πιο πίσω Με τιτανιουμ τι μπορώ να επαναφέρω από 4.4.4? Το σκριν δεν είναι όμως με μπαταρία. Επίσης xposed ακόμα δεν παίζει σε lollipop έτσι; Edited January 30, 2015 by maximos Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Τι εννοεις με μπαταρία φιλέ μου οθόνη ; το αναφέρω στο ποστ Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dracula Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Καλησπέρα σε όλους :) Το πήρα και εγώ (4 μέρες πριν αλλά τώρα άρχισα να το ψαχουλεύω!). Θέλω να βάλω μία Lolipop ROM και από ότι έχω διαβάσει εδώ Bliss και Validus είναι οι επικρατέστερες. Ποια λέτε από τις δύο; Να αλλάξω και kernel ή να αφήσω τον kernel της ROM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Καλησπέρα, βαλε οποια σου αρεσει περισσότερο στο ματι, είναι εξισου καλες.. Ασε το δικό τους κερνελ για λιγες μερες και μετα δοκιμασε καποιον αλλο για να δεις διαφορες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Να προσθεσω κι εγω μερικα στατιστικα της μπαταριας, την οποια αφησα να αδειασει για λογους calibration. Η ROM που χρησιμοποιω ειναι η stock CM11S με ΑΚ kernel v80. Την χρηση που εκανα, θα την χαρακτηριζα ελαφρια ως μετρια. Δηλαδη κυριως browsing με chrome και tapatalk, λιγο youtube, μηνυματα με whatsapp, καμια ωρα 2D gaming και λιγες κλησεις. Η φωτεινοτητα ηταν στο auto, αλλα παρεμεινε γενικα σε χαμηλα επιπεδα λογω χρησης σε εσωτερικους χωρους. Δεν ξερω ποσο συνεβαλαν στην καταναλωση διαφορες παραμετροποιησεις που εχω κανει με Synapse, Xposed, Tasker, Greenify κτλπ, αλλα αν ενδιαφερουν καποιον, μπορω να τις αναφερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Επανερχομαι με την μπαταρία νομίζω οτι ο Franco έχει βελτιώσει κατα πολύ την μπαταρία της validus εχθες έβγαλε πάνω απο 6 ώρες sot ενω σήμερα είμαι εδώ....παει αρκετά καλά Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 franco.Kernel-nightly-r37.zip αυτόν εβαλες? Εκανες κάποιες ρυθμίσεις. Τρομερή φαίνεται η μπαταρία Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Βρήκα τελικά μια ρομ που μου παρέχει σταθερότητα, γρηγοράδα, παραμετροποίηση των κουμπιών στην navbar, ημερομηνία στη μπάρα ειδοποιήσεων και ενσωματωμένο τον boeffla kernel. Andro+ το όνομα της. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Βρήκα τελικά μια ρομ που μου παρέχει σταθερότητα, γρηγοράδα, παραμετροποίηση των κουμπιών στην navbar, ημερομηνία στη μπάρα ειδοποιήσεων και ενσωματωμένο τον boeffla kernel. Andro+ το όνομα της. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Γιατι η Validus δεν επαιζε καλα με boeffla? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Ρε παιδιά πώς βλέπετε αυτά τα τρελά 7ωρα screen time. Εγώ το max που εδώ δει είναι 5 ώρες και 20 λεπτά μέχρι το 15% πάντα. Με την 44s είμαι και έχω δοκιμάσει Franco boeffla AK. Από wakelock Δεν έχω πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Στην KitKat είχα δει κι εγώ τέτοια νούμερα. Όχι συνέχεια, αλλά τα είχα δει. Στην Lollipop απλά δεν γίνεται. Είναι πολύ νωρίς ακόμη για τέτοια αυτονομία. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Γιατι η Validus δεν επαιζε καλα με boeffla? Πρώτα ήμουν με validus αλλά η τελευταία, σε εμένα τουλάχιστον,ήταν προβληματική και την άλλαξα με αυτήν του andro+, απλά τέλεια τι να σου πω, είναι μέχρι στιγμής η πρώτη lollipop που με ευχαριστεί πλήρως σε όλα.Εντωμεταξύ, έχω ένα κόλλημα, θέλω να έχω την ημερομηνία στην μπάρα ειδοποιήσεων, και στις άλλες, όταν την είχα, δεν είχαν παραμετροποιήσιμα κουμπιά στην μπάρα πλοήγησης,η υπήρχε τέλος πάντων κάποιο πρόβλημα. Τώρα παραπέρα, δεν την έχω δοκιμάσει σε όλα την ρομ, την έβαλα χθες βράδυ αλλά μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Τι προβλήματα σου έκανε η validus επειδή πραγματικά είσαι ο πρώτος που το ακούω Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Πρώτα ήμουν με validus αλλά η τελευταία, σε εμένα τουλάχιστον,ήταν προβληματική και την άλλαξα με αυτήν του andro+, απλά τέλεια τι να σου πω, είναι μέχρι στιγμής η πρώτη lollipop που με ευχαριστεί πλήρως σε όλα.Εντωμεταξύ, έχω ένα κόλλημα, θέλω να έχω την ημερομηνία στην μπάρα ειδοποιήσεων, και στις άλλες, όταν την είχα, δεν είχαν παραμετροποιήσιμα κουμπιά στην μπάρα πλοήγησης,η υπήρχε τέλος πάντων κάποιο πρόβλημα. Τώρα παραπέρα, δεν την έχω δοκιμάσει σε όλα την ρομ, την έβαλα χθες βράδυ αλλά μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ. Δώσε ενα link αν μπορείς γιατί δεν την βρίσκω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Δώσε ενα link αν μπορείς γιατί δεν την βρίσκω!! ελα φιλε μου http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/rom-cmplus-t2983487 Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Όποιος είναι με 4.4.4 και με 37 Φράνκο παρακαλώ να γράψει εντυπώσεις..... Είμαι μήνες με ΑΚ ο οποίος είναι μια χαρά αλλά πλέον σταμάτησε να ασχολείτε με την ρομ και λέω να δοκιμάσω και κατι άλλο Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Όποιος είναι με 4.4.4 και με 37 Φράνκο παρακαλώ να γράψει εντυπώσεις..... Είμαι μήνες με ΑΚ ο οποίος είναι μια χαρά αλλά πλέον σταμάτησε να ασχολείτε με την ρομ και λέω να δοκιμάσω και κατι άλλο Πάρε μπακαπ και περνα validus Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Πάρε μπακαπ και περνα validus χα,χα, ο Μήτσος πάντα υπέρ των δραστικών λύσεων :) Ελεγα να πάω σε 5 σε μερικές μέρες που θα βγάλουν το ΄΄οξυγόνο΄΄ ....... Λες να ? Βασίζετε σε aosp πιο πολύ ή σε cm ? και από gapps ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 χα,χα, ο Μήτσος πάντα υπέρ των δραστικών λύσεων :) Ελεγα να πάω σε 5 σε μερικές μέρες που θα βγάλουν το ΄΄οξυγόνο΄΄ ....... Λες να ? Βασίζετε σε aosp πιο πολύ ή σε cm ? και από gapps ? Χαχα ναι ρε προχωρα..και στις δυο βασίζεται. Για μενα αν το κάνεις φλασαρε την cm την τελευταια και μετά την validus. Για να μην εχεις θέματα με firmware. Gapps βρες απο slim pa κλασικά Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Χαχα ναι ρε προχωρα..και στις δυο βασίζεται. Για μενα αν το κάνεις φλασαρε την cm την τελευταια και μετά την validus. Για να μην εχεις θέματα με firmware. Gapps βρες απο slim pa κλασικά Kάτσε γιατί έχω χάσει επεισόδια.....ποια cm να φλασάρω ? Και τι πρόβλημα μπορεί να έχω αν δεν το κάνω αυτό? Οκ φλασάρω πρωτα την cm, στο καπάκι πάω στην validus, κατευθείαν όπως είμαι στο recovery ή πρέπει να φλασάρω και gapps, ανοίγω και μετά ξανά μανα για validus ? Για δώσε λεπτομέρεις...... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Καταρχήν ο Franco 37 δεν παιζει σε κιτ κατ ,φλασαρεις τελευταία cm 12 nightly μπουταρεις και μετα ρικαβερι full wipe και περνάς την Ρομ τα gapps και τον su αν η Ρομ δεν είναι ηδη Ρουτ αν δεν φλασαρεις cm προερχόμενος από κιτ κατ για να περαστεί καινούργιο firmware και modem θα πέσεις σε αργό και βασανιστικο bootloop lol Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts