npapadolias Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 (edited) Τώρα μόλις το κατάφερα.Να 'σαι καλά ρε φίλε.Αλλη μια ερώτηση θα ήθελα να σου κάνω.Επειδή την flip cover θήκη ,δεν την είχαν σήμερα στο σάιτ ,έχεις να μου προτείνεις κάποια καλή flip cover για το τηλέφωνο που να του είναι καλή? Κάποια καλή flip cover για το oneplus ρε παιδιά? Edited February 18, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Κάποια καλή flip cover για το oneplus ρε παιδιά? Γενικά είμαι κατά των θηκών... Δεν μου αρέσει και μεγαλώνει κι άλλο το κινητό... Ένα screen protector ή ένα tempered glass και αυτό πολύ του είναι! Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Κάποια καλή flip cover για το oneplus ρε παιδιά? Μόνο η original αξίζει Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Το πίσω μέρος έτσι και αλλιώς δεν μπορεί να πάθει κάτι εύκολα, ένα tempered glass είναι υπεραρκετό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor444 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 έχει μείνει κανένα invite για το 64άρι,επειδή δεν πρόλαβα την χθεσινή ημέρα που ήταν invite-free...?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Μόνο η original αξίζει +1 Συμφωνώ απολύτως... Καμία πρόταση για tempered glass ή/και ζελατίνα (μέσω ebay) που να έχετε δοκιμάσει και να έχετε μείνει ευχαριστημένοι, παίζει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 19, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Καμία πρόταση για tempered glass ή/και ζελατίνα (μέσω ebay) που να έχετε δοκιμάσει και να έχετε μείνει ευχαριστημένοι, παίζει; http://www.ebay.com/itm/Nillkin-9H-Hardness-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-One-Plus-A0001-Newest-/331284135039?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item4d2212bc7f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 http://www.ebay.com/itm/Nillkin-9H-Hardness-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-One-Plus-A0001-Newest-/331284135039?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item4d2212bc7f Ευχαριστώ. Μόλις το παρήγγειλα. :) Άραγε θα κλείνει καλά το πορτάκι του original flip cover όταν το τοποθετήσω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Ναι μια χαρά.... Τα έχω και τα δύο;) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikouts Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Καλημέρα παιδιά έχω ένα mail πρόσκλησης για 24 ώρες. Επειδή παρήγγειλα το κινητό την προηγούμενη εβδομάδα δεν την χρειάζομαι και νομίζω ότι μπορώ να το προωθήσω σε κάποιον πού ενδιαφέρεται. Θα την στείλω στην πρώτη απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Επιπλέον μέρες αναμονής για παραγγελίες από Κίνα, λόγω Πρωτοχρονιάς. Μπαίνουμε στη χρονιά του τράγου. :D Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor444 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 να ευχαριστήσω το μέλος της κοινότητας μας @nikouts που μου χάρισε ένα invite για την αγορά του oneplus one Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapadolias Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Παιδιά χαίρεται.Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω.Απο το mailboxde ποια υπηρεσία να διαλέξω ,την Deutsche Post ή την UPS?Ποιά προτίμηση έχετε οι παλιότεροι από εμένα στην παραγγελία του one?Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Παιδιά χαίρεται.Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω.Απο το mailboxde ποια υπηρεσία να διαλέξω ,την Deutsche Post ή την UPS?Ποιά προτίμηση έχετε οι παλιότεροι από εμένα στην παραγγελία του one?Ευχαριστώ. Aν θυμαμαι καλα , UPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Παιδιά χαίρεται.Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω.Απο το mailboxde ποια υπηρεσία να διαλέξω ,την Deutsche Post ή την UPS?Ποιά προτίμηση έχετε οι παλιότεροι από εμένα στην παραγγελία του one?Ευχαριστώ. Με την UPS δεν είχα κανένα πρόβλημα. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andre74 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Θέλω μία πρόσκληση παιδιά, είμαι στο εξωτερικό και μου ζητάει φίλος που είδε το δικό μου να του παραγγείλω. Ας μου σταλεί σε μύνημα όποιος μπορεί! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 (edited) Έχει απομείνει μια πρόσκληση (Sandstone, 64GB). Pm me. Edited February 20, 2015 by johnnie_ Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Εχει δοκιμάσει κανείς αυτά τα καλώδια; Περνάνε ρεύμα ή ψόφια; Ρωτάω επειδή μου κάνει εντύπωση που λέει για 1+ Too good to be true για 1.60 ..... http://www.ebay.com/itm/Unique-1PC-1M-Light-Up-LED-Micro-USB-Data-Sync-Charger-Cable-For-OnePlus-One-/361042005128?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item540fc7cc88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Επειδή την flip cover θήκη ,δεν την είχαν σήμερα στο σάιτ ,έχεις να μου προτείνεις κάποια καλή flip cover για το τηλέφωνο που να του είναι καλή? Κάποια καλή flip cover για το oneplus ρε παιδιά? Μόνο η original αξίζει Φυσικά και ΔΕΝ αξίζει ΜΟΝΟ η original. Η καλύτερη by far που κυκλοφορεί, http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=Oneplus+One+Greatshield+Flip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk65gr Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Εχει δοκιμάσει κανείς αυτά τα καλώδια; Περνάνε ρεύμα ή ψόφια; Ρωτάω επειδή μου κάνει εντύπωση που λέει για 1+ Too good to be true για 1.60 ..... http://www.ebay.com/itm/Unique-1PC-1M-Light-Up-LED-Micro-USB-Data-Sync-Charger-Cable-For-OnePlus-One-/361042005128?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item540fc7cc88 οχι δεν αξίζει, εγω πήρα κ λιγο ακριβότερο -δεν θυμάμαι ποιο .το είχα ποστάρει τότε - σε καμιά περίπτωση δεν περνάv τα 2Α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Καλησπερα.. Έχετε να προτείνετε καμιά καλή βάση για το αυτοκίνητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Καλησπερα.. Έχετε να προτείνετε καμιά καλή βάση για το αυτοκίνητο? εγώ αγόρασα αυτή που έχω ακούσει καλά λόγια http://www.ebay.com/itm/201270981467?_trksid=p2060778.m2749.l2649&var=500469242307&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT είναι μικρή και βολεύει.. την ίδια την πουλάει το public για 30 ευρώ! :lol: εντάξει το ebay απομίμηση πουλάει αλλά με τα 30 παίρνω 6 να έχω να αλλάζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 εγώ αγόρασα αυτή που έχω ακούσει καλά λόγια http://www.ebay.com/itm/201270981467?_trksid=p2060778.m2749.l2649&var=500469242307&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT είναι μικρή και βολεύει.. την ίδια την πουλάει το public για 30 ευρώ! :lol: εντάξει το ebay απομίμηση πουλάει αλλά με τα 30 παίρνω 6 να έχω να αλλάζω χαχα 30 δεν δινω για κανεναν λογο! Μαλλον θα την τσιμπισω απο ebay! Ευχαριστω φιλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dracula Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Δύο προσκλήσεις για το 64άρι, λήγουν σε δύο ημέρες. Όσοι πιστοί πμ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manpil Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Και από μένα 2 προσκλήσεις για το 64αρι. Όποιος θέλει πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts