ckone Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Σήμερα παρέλαβα το δικό μου. Ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι να παίξω λίγο μαζί του. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μέλος "Moundoul" για το invitation που μου έστειλε. Μόλις έρθει και σε μένα θα την μοιραστώ εδώ στο forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Για πείτε τώρα, ποιες θηκες (1 κανονικη και μια flip) και ποιο tempered αγοράζουμε απο το amazon.co.uk ? Eπίσης ποσα χρήματα περιπου να φορτωσω στο mailbox.de ? ΥΓ.Παρασκευη παραγγειλα, ακομα pending shipment λέει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaria2011 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 http://preorder.oneplus.net/#get_ready ορματε:) Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 http://preorder.oneplus.net/#get_ready ορματε:) You'll be able to pre-order a OnePlus One on October 27th, no invite needed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Απλά για να καταλάβουν τι θα πει pre order διαβάστε λίγο εδώ http://www.androidpolice.com/2014/10/20/oneplus-one-pre-orders-will-be-available-starting-october-27th-discounted-accessories-thrown-in-for-good-measure/ Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Παραγγελια στην OnePlus 14/10 Εφτασε στην MailBoxDe 17/10 Kαι σημερα ειναι Bologna 20/10 Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Αντε και κάτι τελευταίο Αυτη τη στιγμη για να φαινεται η παραγγελια οπως την θελει η mailbox.de δηλαδή ετσι Mailboxde.com e.K. Ονομα ,Επ'ωνυμο , ID χχχχχ Αussere Weberstr. 57 Zittau, 02763 Germany Τ: +49 3583 8355148 Εχω βαλει name :mailbox.de , surname : e.K. και το ονοματεπώνυμο με το id σαν street 1 , και την κανονικη γερμανικη διευθυνση σαν street 2 . Eτσι τα προτείνει η mailbox.de στο email της. Βλέπω ομως αρκετους που εχουν παραγγειλει σαν Mailboxde.com e.K. Ονομα ,Επ'ωνυμο , ID χχχχχ Αussere Weberstr. 57 Zittau, 02763 Germany Τ: +49 3583 8355148 Επειδη βαζουν το mailbox.de e.K. σαν ονομα και το ονοματεπωνυμο ID σαν επιθετο. Να υποθέσω και τα δύο ειναι σωστά ? Το εχω αφήσει στο πρώτο "προφιλ".Να το αφησω η να το αλλαξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaria2011 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Αντε και κάτι τελευταίο Αυτη τη στιγμη για να φαινεται η παραγγελια οπως την θελει η mailbox.de δηλαδή ετσι Mailboxde.com e.K. Ονομα ,Επ'ωνυμο , ID χχχχχ Αussere Weberstr. 57 Zittau, 02763 Germany Τ: +49 3583 8355148 Εχω βαλει name :mailbox.de , surname : e.K. και το ονοματεπώνυμο με το id σαν street 1 , και την κανονικη γερμανικη διευθυνση σαν street 2 . Eτσι τα προτείνει η mailbox.de στο email της. Βλέπω ομως αρκετους που εχουν παραγγειλει σαν Mailboxde.com e.K. Ονομα ,Επ'ωνυμο , ID χχχχχ Αussere Weberstr. 57 Zittau, 02763 Germany Τ: +49 3583 8355148 Επειδη βαζουν το mailbox.de e.K. σαν ονομα και το ονοματεπωνυμο ID σαν επιθετο. Να υποθέσω και τα δύο ειναι σωστά ? Το εχω αφήσει στο πρώτο "προφιλ".Να το αφησω η να το αλλαξω? το ιδιο και το αυτο.απλα πρεπει το mailbox να αναφερεται στις δυο πρωτες γραμμες Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Μόλις ήρθε ιμειλ που λέει ότι δε χρειάζεται invite πια! Ξεκινάνε οι προπαραγγελιες από σήμερα,λέει! Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 μόλις μου έστειλε μαιλ δείτε εδώ http://preorder.oneplus.net/ Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Sorry, από τις 27 του μηνός. Μικρό το κακό. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Σήμερα παρέλαβα το δικό μου. Ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι να παίξω λίγο μαζί του. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μέλος "Moundoul" για το invitation που μου έστειλε. Μόλις έρθει και σε μένα θα την μοιραστώ εδώ στο forum. Καλορίζικο :) Για πες μας πότε το παρήγγειλες, πότε έφυγε, πότε πήγε mailbox και πόσο καιρό πήρε το ταξίδι για Ελλάδα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Δοκιμάστε να κάνετε "get ready for your pre-order" http://preorder.oneplus.net/preorder.html Πολύ καλές εκπτώσεις, ειδικά τα JBL από 37€ στα 22€! Και data cable! http://s15.postimg.org/4m4jjyb7f/oneplus.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckone Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 (edited) Καλησπέρα σε όλους, Το παράγγειλα 10/10 και σήμερα μου το έφερε η UPS. 14/10 έφτασε mailbox και την ίδια μέρα το έστειλαν Ελλάδα. Αν δεν το έφερναν οδικώς από την Ιταλία μάλλον θα το είχα πριν το ΣΚ. Έχω μείνει έκπληκτος. Φοβερή αίσθηση στο χέρι, παρά το μεγάλο μέγεθος. Το κρύβει πολύ καλά η σχεδιασή του. Το sandstone είναι εξαιρετικό στην αφή, άριστο. Το κουτί του υπέροχο και είχε μέσα και την nanosim holder. Ημερομηνία παραγωγής το δικό μου 23-09-2014. Θα ποστάρω φώτος αλλά και εντυπώσεις απο την CYANOGENMOD. Όποιος είναι απο Αθήνα και ενδιαφέρεται να κάνουμε ομαδική αγορά για τα JBL ώστε να μας βγεί ελάχιστο το κόστος αποστολής το κανονίζουμε. Edited October 20, 2014 by ckone διόρθωση ημερομηνίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Καλησπέρα σε όλους, Το παράγγειλα 10/10 και σήμερα μου το έφερε η UPS. 14/10 έφτασε mailbox και την ίδια μέρα το έστειλαν Ελλάδα. Αν δεν το έφερναν οδικώς από την Ιταλία μάλλον θα το είχα πριν το ΣΚ. Έχω μείνει έκπληκτος. Φοβερή αίσθηση στο χέρι, παρά το μεγάλο μέγεθος. Το κρύβει πολύ καλά η σχεδιασή του. Το sandstone είναι εξαιρετικό στην αφή, άριστο. Το κουτί του υπέροχο και είχε μέσα και την nanosim holder. Ημερομηνία παραγωγής το δικό μου 23-10-2014. Θα ποστάρω φώτος αλλά και εντυπώσεις απο την CYANOGENMOD. Όποιος είναι απο Αθήνα και ενδιαφέρεται να κάνουμε ομαδική αγορά για τα JBL ώστε να μας βγεί ελάχιστο το κόστος αποστολής το κανονίζουμε. Μηπως εννουσες 23/09??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_D_ Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Tα ακουστικα της JBL εχουν και μικροφωνο , για να δουλευουν σαν handsfree η οχι? :confused: Edit: Τωρα το διαβασα οτι εχουν ,ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckone Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 To διόρθωσα. Μάλλον ήμουν πιο πολύ αφοσιωμένος να το επεξεργάζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kounx Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Αρα τελος το συστημα με τις προσκλησεις... η αγορα θα γινετε μονο μεσο της επισημης σελιδας της one plus η και απο τις αλλες κανονικα ? και αν ναι παιδια επειδη ειμαι αρκετα ασχετως και πολυ νεος στο χωρο πως μπορω να το παραγγειλω χωρις να επιβαρυνθω με extra κοστος ? Ευχαριστω εκ τον προτερων !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Μονο για μια ωρα θα ισχυσουν οι ελευθερες παραγγελίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kounx Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Μονο για μια ωρα θα ισχυσουν οι ελευθερες παραγγελίες. Σιγουρα φιλε μονο για μια ωρα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Σιγουρα φιλε μονο για μια ωρα ? Δυστυχώς http://preorder.oneplus.net/ http://www.gsmarena.com/oneplus_one_preorders_go_live_for_one_hour_on_october_27-news-9987.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckone Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Σε αυτή την 1 ώρα όποιος προλάβει. Το mail που στείλανε. When pre-orders kick off on October 27 at 15:00 GMT (08:00 PST, 11:00 EST) for one hour only, your One will just be a click away. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kounx Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Εκτος απο αυτην την ωρα μετα ο μονος τροπος να παρουμε τη συσκευη χωρις προσκληση ειναι μεσω κινας ε ? και αν ναι μεσω διαφορων ιστοσελιδων απο κινα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Καλησπέρα σε όλους, ... Όποιος είναι απο Αθήνα και ενδιαφέρεται να κάνουμε ομαδική αγορά για τα JBL ώστε να μας βγεί ελάχιστο το κόστος αποστολής το κανονίζουμε. Πλάκα πλάκα, για να μαζευτούμε κι από Θεσσαλονίκη μερικοί. Θέλω να τα πάρω όταν είναι διαθέσιμα, οπότε αν υπάρχετε άλλοι ενδιαφερόμενοι από την πόλη, πείτε! Θα ξαναρωτήσω στο φόρουμ όοοοταν με το καλό τα κυκλοφορήσουν. Δοκιμάστε να κάνετε "get ready for your pre-order" http://preorder.oneplus.net/preorder.html Πολύ καλές εκπτώσεις, ειδικά τα JBL από 37€ στα 22€! Και data cable! http://s15.postimg.org/4m4jjyb7f/oneplus.jpg Γίνεται άραγε να παραγγείλει κάποιος παραπάνω τεμάχια από τα αξεσουάρ; Αν είναι, παίρνει ακουστικά για όποιους θέλουμε, στα 22 €, ψηθείτε, άντε :) Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Πλάκα πλάκα, για να μαζευτούμε κι από Θεσσαλονίκη μερικοί. Θέλω να τα πάρω όταν είναι διαθέσιμα, οπότε αν υπάρχετε άλλοι ενδιαφερόμενοι από την πόλη, πείτε! Θα ξαναρωτήσω στο φόρουμ όοοοταν με το καλό τα κυκλοφορήσουν. Γίνεται άραγε να παραγγείλει κάποιος παραπάνω τεμάχια από τα αξεσουάρ; Αν είναι, παίρνει ακουστικά για όποιους θέλουμε, στα 22 €, ψηθείτε, άντε :) Και εγώ το ίδιο σκεφτόμουν, ενδιαφέρομαι για τα jbl και ένα usb καλώδιο να έχω εφεδρικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts