fraris Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 :lol::lol::lol: καλοριζικα!!!πηρες και καλωδιο να φανταστω? Τι καλωδιο ? Ακουστικα πηρα , του Oneplus , Της Xiaomi τα Pistons και Tempered glass και θηκη! Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 εγω πηρα απο εδω πριν μια μερα με 19,77 http://vifocal.com/silver-bullet-earphones-headphones-for-oneplus-one-smartphone.html εχει και τα πιο ακριβα ακουστικα της jbl Τα ακουστικά που παραθέτω είναι τα ίδια με αυτά του δικού σου λίνκ.Η τιμή όμως είναι διαφορετική και αν προσέξεις στα ακουστικά του δικού μου λίνκ υπάρχει η λέξη official.... τα συμπεράσματα δικά σας χωρίς να υπονοώ κάτι μια που προβληματίζομαι και ο ίδιος.Εκτός αν μου διαφεύγει κάτι.....http://www.oppomart.com/oneplus-one-phone/official-oneplus-silver-bullet-earphones.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Τα ακουστικά που παραθέτω είναι τα ίδια με αυτά του δικού σου λίνκ.Η τιμή όμως είναι διαφορετική και αν προσέξεις στα ακουστικά του δικού μου λίνκ υπάρχει η λέξη official.... τα συμπεράσματα δικά σας χωρίς να υπονοώ κάτι μια που προβληματίζομαι και ο ίδιος.Εκτός αν μου διαφεύγει κάτι.....http://www.oppomart.com/oneplus-one-phone/official-oneplus-silver-bullet-earphones.html Γραφει Original αν μπεις μεσα στη σελιδα και δεις .. :) Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Γραφει Original αν μπεις μεσα στη σελιδα και δεις .. :) Όπως είπα και παραπάνω δεν υπονοώ κάτι για όνομα του Θεού απλά προς στιγμή σκέφτηκα μήπως παίζει κάτι !!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaria2011 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Τι καλωδιο ? Ακουστικα πηρα , του Oneplus , Της Xiaomi τα Pistons και Tempered glass και θηκη! σκεφτομουν να παρω ενα εξτρα usb cable αλλα μαλλον την αλλη φορα http://vifocal.com/usb-cable-for-oneplus-one-smartphone-4g-lte-3g-wcdma-16gb-64gb.html Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 σκεφτομουν να παρω ενα εξτρα usb cable αλλα μαλλον την αλλη φορα http://vifocal.com/usb-cable-for-oneplus-one-smartphone-4g-lte-3g-wcdma-16gb-64gb.html Σου εστειλαν tracking ? Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaria2011 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Όπως είπα και παραπάνω δεν υπονοώ κάτι για όνομα του Θεού απλά προς στιγμή σκέφτηκα μήπως παίζει κάτι !!:) το oppomart ειχε στα 10-15 ευρω καποιες θηκες που ειχε στο ebay 4-5.το ειχανε γραψει και καποιο ποστ τα παιδια που τα ειχανε παρει. Η νεκροψια θα δειξει μαγκες:) Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 το oppomart ειχε στα 10-15 ευρω καποιες θηκες που ειχε στο ebay 4-5.το ειχανε γραψει και καποιο ποστ τα παιδια που τα ειχανε παρει. Η νεκροψια θα δειξει μαγκες:) χχαχαχ ετσι ακριβως! Με paypal ειναι οποτε αν δεν , τα χρηματα μας πισω , σιγα! Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 (edited) Κύριοι μόλις πήρα invite το δίνω στο πρώτο μήνυμα που θα λάβω . Υ.Γ το έδωσα στο oneplus one forum. Edited October 16, 2014 by Sotarts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikroulis86 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Μήπως έχει κανείς που παρέλαβε τελευταία, μια απάντηση για το παραπάνω; Παρεμπιπτόντως, το δικό μου βρίσκεται Μιλάνο και κατεβαίνει σιγά σιγά :) το δικό μου κατασκευής 23/9 είχε nano sim tray μέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaria2011 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 (edited) Σου εστειλαν tracking ? η παραγγελια ειναι processing ακομα. Edited October 16, 2014 by panosmaria2011 Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master4best Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 το δικό μου κατασκευής 23/9 είχε nano sim tray μέσα Σε ευχαριστώ για την απάντηση. :) Μαζί με το κανονικό Micro-SIM tray να φανταστώ. https://forums.oneplus.net/threads/nano-sim-support-is-now-a-feature-of-the-one.138950/ Γιατί το να πάω να ξαναδίνω 5 ευρώ στην Cosmote για αλλαγή κάρτας sim το θεωρώ πεταμένα λεφτά. Παράθεση >> m4b << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikroulis86 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 ναι είχε και τα δύο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Μολις μου εστειλαν Invite,θα παει μια φιλη γερμανια αυριο και φευγει την αλλη παρασκευή,προλαβαινει για αποστολη σε γερμανια τι λετε??Ποσο βγαινει απο γερμανια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Μολις μου εστειλαν Invite,θα παει μια φιλη γερμανια αυριο και φευγει την αλλη παρασκευή,προλαβαινει για αποστολη σε γερμανια τι λετε??Ποσο βγαινει απο γερμανια? Προλαβαίνει, αρκεί να το παραγγείλεις ΣΗΜΕΡΑ - 299 + 11 χονδρικά Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_bill Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Μου έστειλαν 1 invite, αν το θέλει κάποιος ας μου στείλει pm να του το δώσω (μέχρι αύριο το μεσημέρι);). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Τελικα δεν θα την χρησιμοποιησω,οποιος την θελει μου στελνει πμ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Έχω άλλο ένα invitation, όποιος ενδιαφέρεται πμ. Προς αποφυγή περιττών ερωτήσεων, είναι για το μαύρο 64GB μοντέλο και λήγει σε λιγότερο από 24 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 https://account.oneplus.net/invite/claim/64H9-KJPJ-JBWW-G0SN sandstone 64gb invitation. Enjoy :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Έχω και εγώ ενα imvite αρκεί να μου υποσχεθεί οτι θα μου δώσει ενα πίσω οταν του στείλουν απο την oneplus Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kovathe Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Eπιστρεφω και γω με ενα invite: https://account.oneplus.net/invite/claim/FDVP-XJ3I-YYVI-80UT To περιμενω αυριο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kovathe Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Α και κατι αλλο. Θηκουλα, tempered glass κλπ τι πηρατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis_o_vaflas Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Παιδιά είμαι καινούριος στο Φόρουμ αν και το παρακολουθώ και το συμβουλευομαι πολύ καιρό για την αγορα τηλεφωνου! Εχω καταληξει στο OPO κι εγω και θα ήθελα αν περισεύει σε κάποιον ένα Invite! Προφανώς όταν μου έρθει το δικό μου, αφότου κάνω την αγορά θα το επιστρέψω με τη σειρά μου στην κοινότητα! Ευχαριστώω εκ των προτερων!:D Παράθεση _____________________________________________________________________________________________________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShevaGR Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Έχω ενα invite ο πρώτος που θα κανει πμ το παιρνει.... Δεν έχει πολλές ώρες οποτε βιστειτε και να έχετε λεφυα στην κάρτα. Σήμερα αργά το βράδυ ληγει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonios1080 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Το δικό μου εχει ημερομηνια παραγωγης 15/9/2014 κ δεν ειχε nano sim tray. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts