Jump to content

[OnePlus One] Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:lol::lol::lol: καλοριζικα!!!πηρες και καλωδιο να φανταστω?

Τι καλωδιο ?

Ακουστικα πηρα , του Oneplus , Της Xiaomi τα Pistons και Tempered glass και θηκη!

Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω πηρα απο εδω πριν μια μερα με 19,77

http://vifocal.com/silver-bullet-earphones-headphones-for-oneplus-one-smartphone.html

εχει και τα πιο ακριβα ακουστικα της jbl

Τα ακουστικά που παραθέτω είναι τα ίδια με αυτά του δικού σου λίνκ.Η τιμή όμως είναι διαφορετική και αν προσέξεις στα ακουστικά του δικού μου λίνκ υπάρχει η λέξη official.... τα συμπεράσματα δικά σας χωρίς να υπονοώ κάτι μια που προβληματίζομαι και ο ίδιος.Εκτός αν μου διαφεύγει κάτι.....http://www.oppomart.com/oneplus-one-phone/official-oneplus-silver-bullet-earphones.html

Τα ακουστικά που παραθέτω είναι τα ίδια με αυτά του δικού σου λίνκ.Η τιμή όμως είναι διαφορετική και αν προσέξεις στα ακουστικά του δικού μου λίνκ υπάρχει η λέξη official.... τα συμπεράσματα δικά σας χωρίς να υπονοώ κάτι μια που προβληματίζομαι και ο ίδιος.Εκτός αν μου διαφεύγει κάτι.....http://www.oppomart.com/oneplus-one-phone/official-oneplus-silver-bullet-earphones.html

Γραφει Original αν μπεις μεσα στη σελιδα και δεις .. :)

Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

Γραφει Original αν μπεις μεσα στη σελιδα και δεις .. :)

Όπως είπα και παραπάνω δεν υπονοώ κάτι για όνομα του Θεού απλά προς στιγμή σκέφτηκα μήπως παίζει κάτι !!:)

Τι καλωδιο ?

Ακουστικα πηρα , του Oneplus , Της Xiaomi τα Pistons και Tempered glass και θηκη!

σκεφτομουν να παρω ενα εξτρα usb cable αλλα μαλλον την αλλη φορα

http://vifocal.com/usb-cable-for-oneplus-one-smartphone-4g-lte-3g-wcdma-16gb-64gb.html

NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One!

σκεφτομουν να παρω ενα εξτρα usb cable αλλα μαλλον την αλλη φορα

http://vifocal.com/usb-cable-for-oneplus-one-smartphone-4g-lte-3g-wcdma-16gb-64gb.html

Σου εστειλαν tracking ?

Όπως είπα και παραπάνω δεν υπονοώ κάτι για όνομα του Θεού απλά προς στιγμή σκέφτηκα μήπως παίζει κάτι !!:)

το oppomart ειχε στα 10-15 ευρω καποιες θηκες που ειχε στο ebay 4-5.το ειχανε γραψει και καποιο ποστ τα παιδια που τα ειχανε παρει.

Η νεκροψια θα δειξει μαγκες:)

NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One!

το oppomart ειχε στα 10-15 ευρω καποιες θηκες που ειχε στο ebay 4-5.το ειχανε γραψει και καποιο ποστ τα παιδια που τα ειχανε παρει.

Η νεκροψια θα δειξει μαγκες:)

χχαχαχ ετσι ακριβως!

Με paypal ειναι οποτε αν δεν , τα χρηματα μας πισω , σιγα!

Κύριοι μόλις πήρα invite το δίνω στο πρώτο μήνυμα που θα λάβω . Υ.Γ το έδωσα στο oneplus one forum. Edited by Sotarts

Μήπως έχει κανείς που παρέλαβε τελευταία, μια απάντηση για το παραπάνω;

Παρεμπιπτόντως, το δικό μου βρίσκεται Μιλάνο και κατεβαίνει σιγά σιγά :)

το δικό μου κατασκευής 23/9 είχε nano sim tray μέσα

Σου εστειλαν tracking ?

η παραγγελια ειναι processing ακομα.

Edited by panosmaria2011

το δικό μου κατασκευής 23/9 είχε nano sim tray μέσα

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. :) Μαζί με το κανονικό Micro-SIM tray να φανταστώ.

https://forums.oneplus.net/threads/nano-sim-support-is-now-a-feature-of-the-one.138950/

Γιατί το να πάω να ξαναδίνω 5 ευρώ στην Cosmote για αλλαγή κάρτας sim το θεωρώ πεταμένα λεφτά.

>> m4b <<

Μολις μου εστειλαν Invite,θα παει μια φιλη γερμανια αυριο και φευγει την αλλη παρασκευή,προλαβαινει για αποστολη σε γερμανια τι λετε??Ποσο βγαινει απο γερμανια?

Μολις μου εστειλαν Invite,θα παει μια φιλη γερμανια αυριο και φευγει την αλλη παρασκευή,προλαβαινει για αποστολη σε γερμανια τι λετε??Ποσο βγαινει απο γερμανια?

Προλαβαίνει, αρκεί να το παραγγείλεις ΣΗΜΕΡΑ - 299 + 11 χονδρικά

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Έχω άλλο ένα invitation, όποιος ενδιαφέρεται πμ. Προς αποφυγή περιττών ερωτήσεων, είναι για το μαύρο 64GB μοντέλο και λήγει σε λιγότερο από 24 ώρες.

Έχω και εγώ ενα imvite αρκεί να μου υποσχεθεί οτι θα μου δώσει ενα πίσω οταν του στείλουν απο την oneplus
Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

Παιδιά είμαι καινούριος στο Φόρουμ αν και το παρακολουθώ και το συμβουλευομαι πολύ καιρό για την αγορα τηλεφωνου! Εχω καταληξει στο OPO κι εγω και θα ήθελα αν περισεύει σε κάποιον ένα Invite! Προφανώς όταν μου έρθει το δικό μου, αφότου κάνω την αγορά θα το επιστρέψω με τη σειρά μου στην κοινότητα! Ευχαριστώω εκ των προτερων!:D
_____________________________________________________________________________________________________

Έχω ενα invite ο πρώτος που θα κανει πμ το παιρνει.... Δεν έχει πολλές ώρες οποτε βιστειτε και να έχετε λεφυα στην κάρτα. Σήμερα αργά το βράδυ ληγει....

• The title was changed to [OnePlus One] Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ