karx Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 δηλαφη το s5 οχι ; Μια χαρά είναι το S5, αλλά για μένα είναι ανώτερο το M8, σαν software και εμπειρία χρήσης. Το S5 κερδίζει στην κάμερα την ημέρα, ότι είναι αδιάβροχο, ότι έχει αφαιρούμενη μπαταρία, είναι πιο ελαφρύ, έχει μεγαλύτερη οθόνη και αν προτιμάς τις amoled. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 πάρε της το g2 mini σε κόκκινο, θα της αρέσει πολύ. αν μπορείς να δώσεις κατι παραπάνω, θα πρότεινα g3s σαν πιο φρέσκο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 M8 και από εμένα διότι έχει ανώτερη ποιότητα κατασκευής,καλυτερο ντιζάιν,αυτονομια,υλοποιηση λειτουργικού και καλύτερες βραδινές φωτογραφίες από το s5. η amoled δεν θα τα εβαζα σαν κριτήριο επιλογής και πλεονέκτημα σε καμια περίπτωση εναντι της ips του m8 που είναι εξαιρετική. Εναλλακτική το z2 που το βρίσκεις και πιο φθηνά(100 ευρώ στην τσέπη)και θα σε καλύψει άνετα. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 ανεβα στα 134€ για a806 απο to2c.com ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skakinen Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Οι 5 ίντσες ξεφεύγουν σε μέγεθος. Μέχρι 4,5 είναι το όριο, άντε μέχρι τις 4,7 (όπως το G2 mini που είναι μαζεμένο σε μέγεθος). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitsi58 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 LG έχει δύο πρόβληματα 1. αρκετά χαμηλός φωτισμός οθόνης και μουντα χρώματα (καμία σχέση με το G2 όπου ήταν άψογη) 2. αυτονομία είναι μέτρια και κάποιες φορές κάτο από μέτριο (λόγο qhd οθόνης σε συνδυασμό με το cpu που βάλαμε) αν δεν σε πειράζουν αυτά τα δύο προχώραξεχασα να πω οτι το προηγουμενο κινητο μου ηταν ενα lg otimus g e975 το οποιο ομως μου επεσε εσπασε η οθονη και το ανταλακτικο μαζι με την εργασια κοστιζε 170 ευρω,αυτο το ανεφερα γιατι διαβασα οτι τα sony xperia ολη η οθονη ειναι γυαλι.μηπως ο κινδυνος για σπασιμο της οθονης ειναι μεγαλυτερος σε σχεση με το g3 που εχει και πλαστικα γυρω γυρω?οσο για την αυτονομια διαβασα επισης οτι μετα την αναβαθμιση σε lolipop η μπαταρια συμπεριφερεται πολυ καλυτερα αραγε ισχυει κατι τετοιο?τα ρωταω ολα αυτα γιατι εχω την εντυπωση οτι το xperia z3 compact σε σχεση με το g3 ειναι λιγο υπερτιμημενο σε σχεση με τα χαρακτηριστικα του ειναι ετσι η λαθος το συμπερασμα μου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sarriman Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Στα GPU όμως των δυο αυτών δεν υπάρχει μεγάλο χάσμα? (Adreno 305 vs Mali 450) Panasonic GD87 -- Nokia7600 -- Motorola RAZR V3 -- Motorola V360 -- SE W610i -- LG KC550 -- SE Aino - SE NeoV -- LG G Flex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Στα GPU όμως των δυο αυτών δεν υπάρχει μεγάλο χάσμα? (Adreno 305 vs Mali 450) οχι κατι ιδιαιτερο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 ξεχασα να πω οτι το προηγουμενο κινητο μου ηταν ενα lg otimus g e975 το οποιο ομως μου επεσε εσπασε η οθονη και το ανταλακτικο μαζι με την εργασια κοστιζε 170 ευρω,αυτο το ανεφερα γιατι διαβασα οτι τα sony xperia ολη η οθονη ειναι γυαλι.μηπως ο κινδυνος για σπασιμο της οθονης ειναι μεγαλυτερος σε σχεση με το g3 που εχει και πλαστικα γυρω γυρω?οσο για την αυτονομια διαβασα επισης οτι μετα την αναβαθμιση σε lolipop η μπαταρια συμπεριφερεται πολυ καλυτερα αραγε ισχυει κατι τετοιο?τα ρωταω ολα αυτα γιατι εχω την εντυπωση οτι το xperia z3 compact σε σχεση με το g3 ειναι λιγο υπερτιμημενο σε σχεση με τα χαρακτηριστικα του ειναι ετσι η λαθος το συμπερασμα μου? αν πεσει δεν σε σώζει ούτε ατσάλι (δουλεύω στο service εχω δει απολα) αν είναι να σπάσει σπάει........... και πάρα πολλές φορές δεν σπάει το γυαλί και σπάει η lcd μέσα λόγο πολλών g (ούτε θυκι δλδ δεν σώζει) αν είσαι γκαντεμης .... τοτε την έκατσες κανονικά............ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Οι 5 ίντσες ξεφεύγουν σε μέγεθος. Μέχρι 4,5 είναι το όριο, άντε μέχρι τις 4,7 (όπως το G2 mini που είναι μαζεμένο σε μέγεθος). πλεον τοσο μικρά κινιτα ειναι ελάχιστα.......... και σε ενα χρόνο δεν θα υπαρχουν καν (μονο κανα iphone δλδ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 εχω διαβασει οτι δεν ειναι καλυτερο απο το s3 το κλασικο http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpapad Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 (edited) Καλησπερα σε ολους ! Θα ηθελα την βοηθεια σας για την επιλογη ενός απο των δύο tablet του τίτλου (galaxy s tab 10.5 lte=560 euro , ipad air 2 64 Gb=580 euro) ... Γνωρίζω ότι και τα δύο είναι πάρα πολύ καλά !! Τα μόνα σημεία που κολλάω είναι ότι το ipad air 2 έχει λίγο καλύτερη αφή και κολλάει ίσως λιγότερο από το samsung και ότι το samsung έχει περίσσοτερες δωρεάν εφαρμογές + ότι στην τιμή του air παίρνει το samsung με δυνατότητα sim !! Tέλος όπως και να χει το ipad είναι λίγο καλύτερο σε ποιότητα κατασκευής !! Απο specs ξέρω τι παίζει απλώς θα ήθελα και την δική σας γνώμη ! Ευχαριστώ πολύ:) Κατα την αποψή σας είναι καλό μήπως να περιμένω για nexus 9? Ξερετε ποτε βγαίνει στα σκρουτζομαγαζα ? Edited December 21, 2014 by alexpapad Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 (edited) Air 2 με κλειστά μάτια απλα:) Σε mobile os tablet η πληρέστερη και πιο ισορροπημένη συσκευή. Ειδικότερα σε σχέση με άλλα iPad. Έχει 3 βασικότατο πλεονεκτήματα έναντι όλων των υπολοίπων iPad. 1.A8X CPU + Πολύ βελτιωμένη GPU 2. 2 gb ram 3. Η οθόνη αρκετά βελτιωμένη με αντανακλαστική ιδιότητα. Τα 2 πρώτα συμβάλουν σε βελτιωμένες επιδόσεις,απόκριση,multitasking. Τα πάντα τρέχουν πιο γρήγορα και ομαλά. Το τρίτο περιττό να αναφέρω ότι είναι πολύ σημαντικό διότι παρέχει πιο ξεκούραστη και άνετη θέαση σε οτιδήποτε κανείς είτε διάβασμα είτε να βλέπεις ταινία η YouTube Και σε σύγκριση με Samsung Έχουν πάντα εξαιρετική αυτονομία,εξαιρετικο store με πολύ ποιοτικές εφαρμογές που είναι κομμένες και γραμμένες για tablet form factor με μια ομοιογένεια, φιλικότητα και εξαιρετική εμπειρία χρήσης. Στα παιχνίδια εκεί να δεις πλουραλισμό και ποικιλία. Θα χαρακτηριζα τα iPad άνετα μια φορητή παιχνδοκονολα με εξαιρετικά γραφικά,χωρις να αναπτύσσει πάρα χαμηλές προς μέτριες θερμοκρασίες και ο κυριότερο δεν ρουφανε την μπαταρία. Έχουν εξαιρετική ενεργειακή απόδοση δηλαδή. Στο διάβασμα και Σερφαρισμα το form factor των iPad είναι το ιδανικό θα έλεγα και σε οριζόντια και κάθετη προβολή. Σε ταινίες επίσης έχεις κανονικά full screen mode με εφαρμογές media player όπως πχ avplayer hd χωρίς να ανησυχείς από το 4:3 aspect που έχουν τα iPad. Γενικότερα για εμένα πληρέστερη πρόταση είναι το iPad air 2 χωρίς αμφιβολία. nexus 9 το απορρίπτω κατηγορηματικά λόγω κατασκευαστικών θεμάτων,ελλειψη micro sd,δεν υποστηρίζει MHL,η οθόνη του πάσχει σε φωτεινότητα και είναι πανάκριβο η 32αρα εκδοση που μόνο αξίζει. Σε android η μονη συσκευή που αξίζει πραγματικά είναι το z3 tablet αλλά είναι 8 ιντσών και σε σχέση με nexus 9 υποστηρίζει micro sd και MHL,εχει ανώτερη οθόνη σε φωτεινότητα και χρώματα, δεν έχει θέματα παιδικές ασθένειες και είναι πολύ βολικό,ελαφρυ, στιβαρό,εχει καλύτερη τιμη χωρίς τα lag των Samsung με ένα σβελτο σε υλοποιηση android. Edited December 21, 2014 by alextrela OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 (edited) μινιμουμ προδιαγραφες γνωστη κινεζικη εταιρεια που υποστηριζει τα προιοντα της (δινει νεες εκδοσεις android πχ) κ εχει φημη ποιοτικης κ αξιοπιστης 5 εως 5,5 ιντσες αναλυση μινιμουμ 1280χ720 Corning Gorilla Glass cpu 64bit, antutu μεγαλυτερο 30.000 περιπου μινιμουμ 2gb ram 16gb αποθηκευτικο χωρο 4g δικαρτο καρτα sd καλη φωτογραφικη μηχανη (καποια υλοποιηση sony πχ) nfc led notification μπαταρια κοντα στα 3000 mAh αποσπωμενη μπατζετ περι τα 200+- κ μπορω επισης να περιμενω αν αναμενουμε καινουργια μοντελα Edited December 22, 2014 by Redshift Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpapad Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 (edited) Ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια !! Οντως το ipad air 2 είναι καταπληκτικο και οσον αφορα το nexus ακριβο γι'αυτα που προσφερει αλλα έχει το θετικό ότι παίρνει sim για δεδομενα και εχει 60 ευρω πιο κατω(nexus 9 32 GB) απο το ipad air 2 64GB που θελω (αν δεν κανω λαθος αυτο που εχει το eshop sta 520 υποστηριζει καρτα sim ,ετσι δεν ειναι ?) και το nexus εχει και το θετικο του καθαρου android με περισσοτερες δωρεαν εφαρμογες !! Αυτα με κανουν να προβληματιζομαι !! Το MHL τι ειναι ? Edited December 21, 2014 by alexpapad Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 (edited) Ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια !! Οντως το ipad air 2 είναι καταπληκτικο και οσον αφορα το nexus ακριβο γι'αυτα που προσφερει αλλα έχει το θετικό ότι παίρνει sim για δεδομενα και εχει 60 ευρω πιο κατω(nexus 9 32 GB) απο το ipad air 2 64GB που θελω (αν δεν κανω λαθος αυτο που εχει το eshop sta 520 υποστηριζει καρτα sim ,ετσι δεν ειναι ?) και το nexus εχει και το θετικο του καθαρου android με περισσοτερες δωρεαν εφαρμογες !! Αυτα με κανουν να προβληματιζομαι !! Το MHL τι ειναι ? Δεν εχει κανενα πλεονεκτημα το καθαρο android(παντελως αδειο στην ουσια) απο μια σωστη υλοποιηση οπως στα Sony πχ. MHL ειναι η υποστηριξη της usb θυρας για συνδεση με οθονη/tv μεσω mhl to hdmi adaptor. http://www.sonymobile.com/global-en/products/accessories/mhl-to-hdmi-adapter-im750/#tabs Ουτε οι δωρεαν εφαρμογες ειναι παντα πλεονεκτημα διοτι θα τρως διαφημισεις στην μαπα. Εγω πχ τις μισες android εφαρμογες μου αγορασμενες τις εχω. Edited December 21, 2014 by alextrela OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boumboum Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Για τους επαγγελματίες υπάρχει και το fnacpro.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpapad Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Οκ ευχαριστω και παλι !! Οποτε κατα 90 % παω καρφι για air 2!! Κατι τελευταιο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν το eshop πλεον πουλαει nexus απο την νεα παρτιδα (που διορθωσαν τα θεματα) σε περιπτωση που κατεληγα εκει !!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Οκ ευχαριστω και παλι !! Οποτε κατα 90 % παω καρφι για air 2!! Κατι τελευταιο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν το eshop πλεον πουλαει nexus απο την νεα παρτιδα (που διορθωσαν τα θεματα) σε περιπτωση που κατεληγα εκει !!:) το δευτερο δεν το ξερω. αν επαιρνα nexus μονο πχ amazon που εχει 30 ημερες doa. Το air 2 το 64αρι ειναι η πληρεστερη προταση μακραν. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis678 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Γεία σας, Θα ήθελα την βοήθεια σας για να διαλεξω τάμπλετ. Να πάρω το LG που έχει καλύτερα χαρακτηριστικά η να πάρω το αpple επειδή μου λεει ο αδερφος μου οτι το Αpple θα κρατήσει πιο πολύ? lg g pad 10.1 16 gb Οθονη 10,1 1280επι800pixels Επεξεργαστη 1200MHz 4 πυρήνες android RAM 1GB Ενσωματωμένο GPS Media USB Audio Ακουστικά ΚΑΡΤΑ microSD Apple iPad mini Wifi (16GB) Oθονη 7,9 1024επι 768pixels 2 Πυρήνες Λειτ ios RAM 512MB Ενσωματωμένο GPS Media USB Audio Ακουστικά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpapad Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Για το ipad υπαρχει δυνατοτητα επεξεργασιας κειμενου word ? Υπαρχουν δηλαδη τα office και αν ναι ειναι δωρεαν ? To pages είναι προεγκατεστηενο ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Για το ipad υπαρχει δυνατοτητα επεξεργασιας κειμενου word ? Υπαρχουν δηλαδη τα office και αν ναι ειναι δωρεαν ? To pages είναι προεγκατεστηενο ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5840135#post5840135 OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Για τους επαγγελματίες υπάρχει και το fnacpro.com Εδω δηλαδη. http://www.fnacpro.com/Tablette-Microsoft-Surface-Pro-3-12-128-Go/a7402261 OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Apple αν θες το minimum με 1gb ram και το mini 2 αυστηρα,αρα να ανεβεις budget. http://www.skroutz.gr/s/4010747/Apple-iPad-mini-Retina-Display-Wifi-16GB.html http://www.skroutz.gr/s/4048257/Apple-iPad-mini-Retina-Display-Wifi-32GB.html Και αν σου ερθει με ios με 7.1.2 να παραμενεις εκει πολυ καλυτερα και να μην αναβαθμισεις σε 8 καν για μεγιστη εμπειρια χρησης. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis678 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Tα ειδα και τα αλλα μοντέλα που μου εδωσες LINKS αλλα εγω απο αυτα τα δυο που εδιξα στην αρχη θελω να παρω και ρωταω πιο μου προτεινετε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts