kaliakman Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Καλησπέρα στην παρέα.. Θέλει να πάρει η αδερφή μου κινητό και είμαστε ανάμεσα στο meizu mx3 το οποίο υπάρχει προσφορά στα 32gb στα 180 και το nubia z5s... Τι θα μου προτεινατε??? Και για να μην ανοίγω και άλλο θέμα θέλω να αγοράσω και εγώ αλλά προς Ιανουάριο μεριά.. Είμαι ανάμεσα στο nubia z7 mini και το xiaomi mi 3 με τα 64 gb η ερώτηση μου είναι αν αξίζει τα παραπάνω χρήματά Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 δεν ειδα οτι ζηταει με 140...αλλα το εθαψες!μαλλον ειμαι ο ενας στους δεκα χάρηκα κύριε του σπάνιου είδους :D:p:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografosb Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδιά ψάχνω για κινητό κάπου στα 200-230Ε. Έχω κοιτάξει κάποια και από ΜΗ κινέζικο έχω δει το LG G2 και το SAMSUNG S3 i9305, ενώ από κινέζικα το Zte nubia z7 mini, το THL 5000 και το Xiaomi Mi3. Γενικά θέλω να είναι 4πήρυνο (και 8πήρυνο να είναι κανένα θέμα), 2G RAM, μέχρι 5ιντσο (όχι 5.5 δηλαδή) και θα ΒΟΛΕΥΕ να δέχεται SD. Από αυτά που ανέφερα βλέπω περισσότερο το z7 mini και το THL 5000! Δε ξέρω κατά πόσο είναι καλά και αν την παλεύουν όμως.. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ή ακόμη και να προτείνει κάτι μέσα στα λεφτά μου και αυτά που ζητάω θα ήμουν ευγνώμων. Edited December 7, 2014 by zografosb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antwnhsD Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 galaxy s3 neo ή Lg g3 s; ψάχνω και γω για κινητό μέχρι 200€ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakhskal Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 γεία σας αυτές της μέρες θα πάρω ένα κινέζικο είμαι ανάμεσα στο doogee dagger dg550 και το thl t6 pro πιο μου προτείνετε;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corelakias Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Γεια σας,με ενδιαφερει η αγορα συσκευης με 2gb ram,απο καποιο Ελληνικο καταστημα,δεν εχω θεμα με τα σκροτζομαγαζα φυσικα,η απο καποιο Kινεζικο αρκει να εχει αποθηκη Ευρωπη ωστε να παραλαβω αμεσα.Απο καταστηματα απο Κινα εχω βρει παρα πολλα εννοειται. Ευχαριστω για τυχον προτασεις που εχεται.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Για πείτε την γνώμη σας ρε παιδιά! Αξίζει η διαφορά τιμής να πάρω το ASUS?που στα συν για μένα είναι ότι υποστηρίζει GLONNAS το gps γιατί το χρησιμοποιώ πολύ συχνά... Η να πάρω το ZTE??? http://www.to2c.com/zte-v5-red-bull-basic-3g-smartphone-snapdragon-msm8226-quad-core-2gb-8gb-13-0mp-android-4-2-wcdma-version.html http://www.to2c.com/asus-zenfone-5-2gb-ram-16gb-rom-intel-z2560-dual-core-1-6ghz-android-4-3-smartphone-5-0-inch-hd-screen.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 (edited) Καλησπέρα, ψάχνω για φίλο ένα φθηνό - και όχι απαραίτητα Smartphone (χωρίς να το αποκλείω κιόλας!!) - κινητό, που να είναι Dual SIM & Dual Active ταυτόχρονα! Η αγορά θα γίνει από Ελλάδα ή ακόμα και από την Κίνα (δεν ξέρω πως να το ψάξω στα γνωστά μαγαζιά).....καμιά ιδέα - πρόταση?? ΥΓ: Δεν τον πειράζει να είναι και με κουμπιά, σαν τα παλιά κλασικά ΝΟΚΙΑ ......εκτός και έαν μπορούμε να βρούμε και Smartphone με χαμηλή τιμή (από Κίνα).:cool: Edited December 7, 2014 by topmar Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 λεφτα δεν ειπες............. ετσι δεν θα σου απαντισει κανεις :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 cubot s200 & thl 4000 αλλα ειναι νεα. αναμενε reviews. ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Golden92 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Καλησπέρα...Ψάχνω εδώ και καιρό κινέζικο κινητό μέχρι 100 ευρώ με τα εξής χαρακτηριτικά: α)όσο το δυνατόν μεγάλη μπαταρία, β) δύο κάρτες SIM και γ) καλή φωτογραφική μηχανή.Ευχαριστώ προκαταβολικά! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 (edited) απο καμερες μην περιμενεις πολλα σε αυτα τα χρηματα. δες cubot s200 & thl 4000. ειναι νεες συσκευες, περιμενε εστω λιγες μερες για reviews. τις εχουν παραγγειλει αρκετοι χρηστες του φορουμ (κυριως το s200). πληρωμη με paypal, αποστολη με singpost, παραλαβη σε 15-25 μερες. Edited December 7, 2014 by telefoneri ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 μεχρι ποσα χρηματα ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mankon7 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 καλησπερα παιδια Ηρθε η ωρα για καινουριο κινητο. Λιγο απο αυτα που διαβασα ειμαι αναμεσα στα honor 6 & ascend p7. Εχετε να προτεινετε κατι αλλο? το budget ειναι γυρω στα 250 euro ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Καλησπέρα, ψάχνω για φίλο ένα φθηνό - και όχι απαραίτητα Smartphone (χωρίς να το αποκλείω κιόλας!!) - κινητό, που να είναι Dual SIM & Dual Active ταυτόχρονα! Η αγορά θα γίνει από Ελλάδα ή ακόμα και από την Κίνα (δεν ξέρω πως να το ψάξω στα γνωστά μαγαζιά).....καμιά ιδέα - πρόταση?? ΥΓ: Δεν τον πειράζει να είναι και με κουμπιά, σαν τα παλιά κλασικά ΝΟΚΙΑ ......εκτός και έαν μπορούμε να βρούμε και Smartphone με χαμηλή τιμή (από Κίνα).:cool: Το μόνο γνωστό smartphone που προσωπικά γνωρίζω και είναι Dual Active, είναι το Honor 6. // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 καλησπερα παιδια Ηρθε η ωρα για καινουριο κινητο. Λιγο απο αυτα που διαβασα ειμαι αναμεσα στα honor 6 & ascend p7. Εχετε να προτεινετε κατι αλλο? το budget ειναι γυρω στα 250 euro ευχαριστω +1 για το Honor 6. // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Όταν λέμε φθηνό, εννοούμε φθηνό. ....κάτω από 100€ .......και δεν χρειάζεται να είναι Smartphone κιόλας.. ... Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 όπως είπε και ο φίλος μας tilefoberi τα άλλα δύο άνετα θα βρεις άλλη για camera το ξεχνάς, θα χρειαστείς τριπλασια χρήματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 z7 mini Huawei ascend p7 εε τέλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 cubot s200 & thl 4000 αλλα ειναι νεα. αναμενε reviews. ουτε εγω να απαντουσα!:lol: και εγω σε αυτα τα 2 επικεντρωθηκα αλλα ακομη δεν εχουν ερθει εδω ασε που το s200 δεν εχουν φυγει ακομη απο κινα απο οτι λενε τα παιδια που το περιμενουν!!ειδικα αυτο(s200) φαινεται εξαιρετικο!και τριτη περιπτωση το δοκιμασμενο cubot s168. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 για τα συγκεκριμενα κινεζικα δεν εχω αποψη αλλα το LG G2 επειδη το ειχα ειναι εκπληκτικο αλλα δεν παιρνει καρτα μνημης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelius1 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Χαιρετώ όλους! Δώρο για την γυναίκα μου. Με μια γρήγορη ματιά και σε αυτό το εύρος τιμών(160€) είμαι μεταξύ LG G Pad kai Samsung Tab 3. Μόνο wifi, σ' αυτά τα λεφτά και ίντσες, υπάρχει κάτι άλλο που αξίζει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis73 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Παιδια ειμαι μεταξυ ZTE V5 MAX,COOLPAD F2 και UMI ZERO,τι προτεινετε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LaryHimura Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Το σολακι μου δεν τη παλευει πλεον με 512 ραμ και πρεπει να παω επειγόντως για αναβαθμιση. Να αναφέρω οτι σκεφτομαι να μείνω στις ελληνικές αγορές γιατί έχω μια κλίση προς τα ελαττωματικά. Συνήθως επιστρέφω 2-3 φορες ότι αγοράσω πίσω. Θελω να παω τωρα σε κινητο dual sim γιατι βαριεμαι να κουβαλαω και τη παλια συσκευη και ψηνομαι πολυ για το motorola moto g2. Δεν με ενδιαφερουν τα handsfree η ο φορτιστης που το λειπει γιατι εχω ηδη αρκετα. Απλα ακουω κατι τρελες τιμες για SAR και ειμαι λιγο διστακτικός αλλα αυτες απο οτι ειδα αφορουν μονο την ινδια. Αξιζει να αγοράσω αυτο άμεσα η να περιμένω κανα htc 620 η huawei 4x μπας και βγουν ελλαδα? Μηπως έχετε κατι καλυτερο να μου προτείνετε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 galaxy note 3 neo lg g2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts