Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας συνφορουμίτες!!Ψάχνοντας στο internet βρήκα το παρακάτω site: http://www.everbuying.com που πουλάει παντού (worldwide) κινητά κινέζικα αλλά με μενού ό,τι γλώσσα θες και σε άριστες τιμές..Έχετε αγοράσει κανείς;;Είναι τόσο αξιόπιστο όπως δείχνει;;Θέλω να παραγγείλω το εξής κινητό

http://www.everbuying.com/product544392.html Είναι από την κατηγορία των ανθεκτικών συσυκευών..

Θα ήθελα τη γνώμη σας και ευχαριστώ προκαταβολικά!!

Edited by x+y=z
A

το gps του δουλευει σωστα....γιατι εμενα το g4s καθολου....

εχει ελληνικα να υποθεσω και κατι αλλο δουλευει οπως πρεπει....κολλαει καθολου...και ενα τελευταιο...αν το παρω με την μικρη μπαταρια μπορω να παρω και την μεγαλη με το καπακι το εχτρα και να το ανταλλασω,,,....γινετε??/

αυτα

ευχαριστω

Για το lg επειδή το έχω, τα κολλήματα δεν ξέρω που τα είδαν!

Το έχω φορτώσει με ένα σκασμό εφαρμογές, τα μόνα κολλήματα μου τα έχει κάνει στην gallery όταν αλλάζω γρήγορα εικόνες, γιατί έχω πολύ αργή sd card που του έχω φορέσει! Επίσης μου κάνει μερικά κολληματάκια γιατί το έχω γυρίσει σε art mode, σε davlik ούτε καν!

Το λογισμικό της lg είναι πολύ ελαφρύ και γρήγορο, έχει πολύ καλή κάμερα, φοβερή αυτονομία, στα συν το τηλεχειριστήριο!...

Τα μόνα μείον αυτού του κινητού, είναι: ανάλυση οθόνης (αν είσαι ψείρας, αλλά αυτό είναι και συν γιατί έχει μεγαλύτερη ταχύτητα και αυτονομία), έλλειψη αισθητήρα φωτεινότητας, έλλειψη led notification.

Εκεί σταματούν τα -, όλα τα άλλα είναι +!!!

Τα Sony γενικά έχουν ψιλοβαρύ software, αλλά για κορίστι δεν πιστεύω να το φορτώσει πολύ και να lagάρει!

Για εμένα, δείξε της sony και lg και όποιο απτα δυο της αρέσει, πάρτης το, μην το ψειρίζεις και πολύ...το lg σε λευκό και κόκκινο που βγαίνει για κορίτσι, είναι ό,τι πρέπει...

όπως είπε και ο φίλος από πάνω κάτοχος lg g2 mini δεν είδα κανένα κόλημμα μέχρι στιγμήςι αξιοπρεπέστατο για τα χρήματα που εχει

Παιδια δεν το εχω απλα εχω διαβασει αρκετα γιαυτο και υπαρχει μεγαλη διαφορα στις γνωμες γιαυτο το ειπα ετσι! Αλλα εχω δει το xperia m2 και ειναι μια χαρα! Αλλα εφοσον λετε για g2 mini οτι ειστε και χρηστες τοτε ο φιλος μπορει πιο ευκολα να διαλεξει :-)

LG g2 mini πιο ντελικάτο για γυναίκα. Θα αρέσει πιο πολύ.
Φιλικά Γιώργος

Καλησπέρα σας, τώρα που ο Γερμανός δίνει το idol 2 mini S στα 159€ πιστεύεται είναι καλή η αγορά του;
-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

μα αυτό δεν εχει καν μεγαλη αυτονομία

αν ξεπεράσω το θέμα camera τι προτείνετε?

παρε jiayu g2f,μετα θα με ευχαριστεις εχω την εντυπωση..

α και την επισημη πλαστικη θηκη,ανθεκτικο με αυτη,ολη μερα το τρασαρει η δικια μου

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Έχω ψωνίσει από εκεί και πολλοί φίλοι μου. Ότι έρχονται έρχονται απλά θα περιμένεις αρκετά! Οι φίλοι μου που έχουν αγοράσει πολλά πράγματα δεν είχαν ποτέ κάποιο πρόβλημα εκτός ότι Αργούν πολυ να τα στείλουν... Εγω περίμενα 37μερες νομίζω και ήμουν έτοιμος για dispute αλλά ήρθε!

Οπότε για κάτι ακριβό όπως ένα κινητό για μένα δεν αξίζει από αυτό το σαιτ

το xiaomi hongmi 1s δεν εχει καλη αυτονομια

για πολυ καλη αυτονομια που θες

δες το lenovo s660 με μπαταρια 3000mah

η οπισθια καμερα ειναι αξιοπρεπης 8mp

ομως η μπροστινη για selfies υστερει

γενικα δοκιμασμενη και αξιοπιστη συσκευη

to2c.com €114

vickmall.com

minideal.net

ευχαριστω για τιςαπαντησεις παιδια

η γνωμη σας γι αυτο;;

http://gsmarena-mobile.blogspot.gr/2014/04/lenovo-a850-android-phone-mtk6592-octa.html

μην το παρεις. εχει μονο 4gb rom. προτεινω τα εξης μινιμουμ:

8gb rom + card slot, 1gb ram, android 4.2, καμερα 5mp, μπαταρια 1950mah

εφοσον προσανατολιζεσαι σε lenovo δικαρτο, δες και το s660

το προτεινω συχνα διοτι ειναι αξιοπιστη-δοκιμασμενη συσκευη.

δεν κολλαει και τα καταφερνει αρκετα καλα σε ολα,

με πολυ καλη μπαταρια-αυτονομια (3000mah).

επισης η lenovo ανακοινωσε οτι θα του δωσει android 4.4 kitkat

ομως αν θες καλες selfies μην το παρεις,

η μπροστινη οθονη υστερει. ειναι το αδυνατο του σημειο.

η πισω καμερα ειναι αξιοπρεπης 8mp

to2c.com €114

vickmall.com

minideal.net

παντως αν δε βιαζεσαι, η lenovo θα βγαλει πολλα μοντελα οπως πχ το νεο golden warrior a8 (a806) που δυστυχως ειναι μονοκαρτο, αλλα ευελπιστω να βγαλει πολυ συντομα κατι παρεμφερες σε δικαρτο σε αυτη την τιμη (150 ευρω και να πεσει στα 120-130)

Edited by telefoneri

NO.1 S7 MTK6582 1.3GHz Quad Core 5.0 (θεωρείται ο καλύτερος κλώνος του Samsung S5) - €95.48 τελική

LENOVO A850 MTK6582 1.3GHz Quad Core 5.5 (Η Lenovo έρχεται επίσημα από τον άλλο μήνα στην Ελλάδα) - €96.97 τελική

INEW V5 / INEW I8000 MTK6582M Android 4.2 5.5 inch QHD - €99.21 τελική

JIAYU G3C MTK6582 1.3GHz Quad core 4.5 Inch - €99.21 τελική

CUBOT-GT99 MTK6589 1.2GHz quad core Android 4.2 4.5 Inch HD Capacitive Smartphone with Dual SIM - €99.21 τελική

ELEPHONE P7 BLADE MTK6582 1.3GHz Quad Core 5.5 Inch - €99.96 τελική

JIAKE X3W MTK6582 Quad Core 1.3GHz 5.0 Inch QHD - €99.96 τελική

XIAOMI HONGMI NOTE MTK6592 1.7GHz Octa Core 5.5 Inch HD IPS Screen - €158.14 τελική. Πάρα πολύ καλό κινητό, από πολύ καλή εταιρεία (Xiaomi), με λογισμικό MIUI που έχει πάνω από 20 εκ. μέλη!

Πήρα στην γυναίκα μου το Κ900 και όχι το Κ910, γιατί θεωρώ το Κ900 πολύ καλύτερο. Το καλό είναι ότι η Lenovo έρχεται επίσημα Ελλάδα από τον άλλο μήνα, το κακό είναι ότι δεν έχουν υποστήριξη. Αντιθέτως το Xiaomi Mi3, έχει φοβερά specs, φοβερή υποστήριξη, είναι καλύτερο από αυτά τα δύο, αν δεν σε ενδιαφέρει το δίκαρτο (το Κ900 είναι μονόκαρτο). Σαν τιμές το Κ900 είναι το ίδιο με το Μι3 16GB έκδοση ( 215€ τελική MI3 - 227€ τελική Κ900). Εσύ διαλέγεις

Στις επιλογες μου εχει προστεθει και το

doogee-dg800-valencia

ποιο απο τα 3 μου προτεινετε????

ευχαριστω

πραγματι καλη ιδεα,ενα τετοιο μαγαζι ειναι του gerstavros.

τα 2 τα εχει αν θυμαμαι,τσεκαρεις το σαιτ..

φυσικα 2 χρονια εγγυηση και αντικατασταση/επισκευη αμεση.

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Γεια σας

θα ηθελα να ρωτησω ποιοα ειναι η καλυτερη συσκευη. Τα χρηματα που διαθετω ειναι μεχρι 140 ευρω.

το λινκ για το πρωτο κινητο: http://www.skroutz.gr/s/3286887/LG-Optimus-L7-II-P710.html?keyphrase=lg+l7+p710

το λινκ για το δευτερο κινητο: http://www.skroutz.gr/s/4068680/Turbo-X-G420-4GB.html?from=most-popular&keyphrase=turbo+x+g420

Αν μιλάς για τα 8gb απλά δεν φτάνουν τα 16 και το 4g είναι στα 200 κάτι κατά τα αλλα έχουν ίδιο επεξεργαστή
-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

Φίλος θέλει να πάρει καινούριο κινητό και είναι ανάμεσα σε Z1 και S4 με τον 800αρι.Εγώ του πρότεινα το G2 μιας και έχει ότι και τα άλλα 2 συν την άπιαστη μπαταρία του.Ο αποθηκευτικός χώρος δεν είναι πρόβλημα. Έβαλα και το One στην εξίσωση για να έχουμε ένα ολοκληρωμένο vs με περσινές ναυαρχίδες.παρακαλώ τα φώτα σας...:D

Από περιέργεια, το BB OS έχει κολλήματα σαν το Android ή είναι ελαφρύ σαν το iOS και τα WP?

πανάλαφρο :) και πολυ γρήγορο

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...