Alex_tz Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Huawei Ascend G750 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Huawei g750 και εγώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stud511012 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Καλησπέρα!!! Ψάχνω για κινητό και είμαι ανάμεσα σε G2 mini και L90. Τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά είναι τα ίδια. Θα ήθελα τη βοήθεια σας μήπως έχω παραβλέψει κάποιο χαρακτηριστικό τους (θετικό/αρνητικό). Επίσης με απασχολεί το γεγονός που το L90 είναι σχεδόν άφαντο σε forum και κυρίως δεν υπάρχει κάποιο αναλυτικό video. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Παιδες lg g2 ή galaxy s4; Το θελω για την γυναικα μου. Θελει καλη κάμερα και μπαταρια. Ποιο λετε; TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Παιδες lg g2 ή galaxy s4; Το θελω για την γυναικα μου. Θελει καλη κάμερα και μπαταρια. Ποιο λετε; Lenovo S820 στα 110€ τελική. Το κινητό είν αι στο κόκκινο, οπότε ότι πρέπει για γυναίκα, χωρίς να χρειάζεται θήκη για αυτό το χρώμα, από αξιόπιστη εταιρεία που τον άλλο μήνα θα έρθει Ελλάδα επίσημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Διόλου άσχημο. Κάποια πρόταση σε 10άρα οθόνη; Και επίσης, 8 GB Rom είναι αρκετά ή θα χρειαστώ κάρτα sd; Λίστα tablet 10.1 ίντσες -> https://www.coolicool.com/10-1-inch-tablets-c127.html/view_type/w_pro_gitte?order=1 και με 9.7 ίντσες -> https://www.coolicool.com/9-7-inch-tablets-c128.html/view_type/w_pro_gitte?order=1 διάλεξε και πάρε...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Έχει βγει xiaomi m4? Έχει βγει η 16GB μόνο όχι LTE (4G). Καλύτερα θα σου πρότεινα το Xiaomi Mi3 64GB, που είναι το καλύτερο vfm κινητό, χωρίς αυτό να το μειώνει σαν δύναμη/χαρακτηριστικά/δυνατότητες! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 XIAOMI HONGMI NOTE MTK6592 1.7GHz Octa Core 5.5 Inch - 158€ τελική ή Lenovo κινητά. Δεν σου γράφω μοντέλα, γιατί το 60-70% είναι δίκαρτα, οπότε διαλέγεις πιο σου αρέσει σαν μοντέλο και σαν τιμή. Υπόψιν η Xiaomi είναι μία εταιρεία πρώτη σε πωλήσεις πια στην Κίνα και η Lenovo είναι μία σοβαρή εταιρεία, πρώτη κατά κάποιους άλλους που έρχεται επίσημα Ελλάδα τον άλλο μήνα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Οποτε ειναι ακριβως αυτο που εβαλα στο λινκ απο το to2c το κινητο για να μην τυχει και παρο κανα αλλο και τρεχω μετα... Απο θέμα φωτογραφιες είναι οκ?είδα μερικές δείχνει καλη η πίσω καμερα ,τώρα για μπροστινή και βραδυνή απο πίσω δεν ξέρω....γνωρίζει καποιος Η μπαταρία κρατάει? Έχουμε κανένα σοβαρό μειονέκτημα? Με έχει ψησει πολύ το κινητό και γενικά απο το να δώσει 230-250 για ενα s4 που δεν ξέρεις και πως θα εείναι πιστεύω πως αξίζει η αγορά του xiaomi..ειδικα όταν βλέπεις εκατο σελίδες εδώ στο φόρουμ και πραγματα αρκετά στο εξωτερικο. Αν είναι να δώσεις τόσα λεφτά, χτυπάς άνετα (+30€ ακόμα ) και το Xiaomi Mi3 64GB που είναι ακόμα καλύτερο από το Note. Βέβαια δεν είναι δίκαρτο, ούτε 5.5 ίντσες, αλλά εσύ αποφασίζεις τι θέλεις. Υπόψιν το Mi3 θεωρείται από τα καλύτερα κινητά που κυκλοφορούν και σίγουρα το καλύτερο vfm Κινητό αυτή την στιγμή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arion63 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 κοίτα αυτό https://www.skroutz.gr/s/4398845/F-U-ETB1064-10-1-8GB.html?keyphrase=etb1064 λίγο παραπάνω από 100E είναι περίπου σαν aυτo που εχής βάλει στην αρχή έχει κάσα αλουμινίου ότι καλύτερο για παιδιά και αντιπρόσωπος στην ελλάδα μοσχάτο το έχω και φυσάει το καλο είναι ότι δεν κολλάει και η μπαταρία του κρατάει αρκετά το μονο που χρειάζεται θέλει αναβάθμιση για το google play στο περνάνε στο service Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Προσωπικά θα σου πρότεινα όπως τα υπόλοιπα παιδιά ή το Mi4 ή το One+ One. Κινητάρες και τα δύο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Πάντως μεταξύ των δύο που λες, σου προτείνω το G2. Κερδίζει στη μπαταρία, χάνει ελάχιστα στη κάμερα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 G2 με διαφορά... Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Πιστευω οτι οποιο και αν διαλεξεις δεν θα απογοητευτεις. Σε στοκ κατασταση ισως να αρεσει το Galaxy s4 πιο πολυ στην γυναικα σου, στην δικια μου π.χ. της αρεσει που το Galaxy της εχει κουμπια εκτος οθονης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Αυτο που λετε οτι το g2 χανει λιγο στην καμερα τι ακριβως εννοειτε; θελω να τραβαει γρηγορα καλες φωτο και οχι λιγο θολωμενες κουνημενες. Να εστιαζει οσο το δυνατον πιο γρηγορα. Και το βραδυ να εχει καλη αποδοση. Γιατι αν κρινω απο το lg g που το εχει φιλος το βραδυ εχει αθλια αποδοση η καμερα του. TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Αυτο που λετε οτι το g2 χανει λιγο στην καμερα τι ακριβως εννοειτε; θελω να τραβαει γρηγορα καλες φωτο και οχι λιγο θολωμενες κουνημενες. Να εστιαζει οσο το δυνατον πιο γρηγορα. Και το βραδυ να εχει καλη αποδοση. Γιατι αν κρινω απο το lg g που το εχει φιλος το βραδυ εχει αθλια αποδοση η καμερα του. τότε πας σε S4..ειναι ανώτερο σε κάμερα, ειδικά τη νύχτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonPitbull Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 (edited) Κάνοντας μια αναζήτηση στο google σχετικά με συγκρίσεις ανάμεσα στο Xiaomi Mi3, Mi4, OPO, Oppo find 7 και Vivo Xshot, βρήκα μέσα από το gizchina αυτή τη σελίδα που λέει ότι έχει διαθέσιμα OPO και πως είναι η επίσημη αντιπροσωπεία της OPO στην Ευρωπαϊκή αγορά. Έχει το κινητό από 289€ με εγγύηση και cynogen mod 11s που το εγκαθιστούν πριν την αποστολή. Επίσης το καλό είναι πως έχει και τη μαύρη έκδοση στα 16GB. Απλά δλδ αλλάζει το πίσω καπάκι. Δε ξέρω κατά πόσο ισχύει όμως και κατά πόσο είναι αξιόπιστο σαν online shop διότι δεν έχω ακούσει ξανά για Ευρωπαϊκή σελίδα του OPO. Στο review του gizchina θεωρεί κορυφαίο κινητό μέχρι τώρα στο 2014 το Vivo Xshot αν και η τιμή του σε σύγκριση με τα άλλα είναι στα ύψη, με την επιφύλαξη όμως να αλλάξει η απόφαση του μετά το full review του Xiaomi Mi4. Το OPO λέει πως είναι από τα καλύτερα αν και έχει κάποια bugs στο cyanogen mod και πως ίσως με κάποια updates να λυθούν τα προβλήματα. Σχετικά με τη κάμερα το Vivo έχει μακράν κατά τη γνώμη του αρθρογράφου τη καλύτερη ποιότητα. Το OPO χάνει στις νυχτερινές λήψεις. Επίσης αναφέρει πρόβλημα στο NFC του OPO. Προσωπικά έχω αλλάξει γνώμη σχετικά με ποιο κινητό να αγοράσω πολλές φορές. Εμφανισιακά μ'αρέσει το Iocean X8 αλλά δεν είναι στα χαρακτηριστικά των άλλων δύο που αναφέρω παρακάτω. Μέχρι πριν κυκλοφορήσει το OPO και επειδή δεν μπορούσα να το βρω εύκολα λόγο των προσκλήσεων και λόγο Ελλάδας έλεγα θα πάρω το Xiaomi Mi3.Έπειτα βρέθηκε τρόπος με το πέρασμα των ημερών για την αγορά του OPO. Τώρα που βγήκε το Xiaomi Mi4 φαίνεται πως κατευθύνομαι προς αυτό αν και με φρενάρει η υψηλότερη σε σύγκριση με το OPO τιμή του. Το Xiaomi Mi3 τώρα δε το σκέφτομαι λόγο Mi4 και επειδή κρατάω τα κινητά μου για πολλά χρόνια, συνήθως πέντε, οπότε θέλω όταν πάρω κινητό να είναι μια από τις πιο καινούργιες συσκευές της αγοράς. Τα 16 GB θεωρώ πως για μένα είναι αρκετά αν και δεν είμαι και απόλυτα βέβαιος. Αυτό που θα με έκανε να καταλήξω σίγουρα είναι ποιο έχει την καλύτερη επίδοση ως MP3 Player, ποιο έχει τα καλύτερα ακουστικά και ποιο συνεργάζεται και με ποια ακουστικά καλύτερα, με ποιο δηλαδή θα ακούω καλύτερα και πιο δυνατά μουσική. Το ράδιο που διαθέτει το Xiaomi Mi4 σε αντίθεση με το OPO είναι ένα + επιπλέον αν και έχω το Sansa clip με τα MH1 για μουσική. Απλά δε θέλω να κουβαλάω 2 ξεχωριστές συσκευές και 2 ζευγάρια ακουστικών. Η αγορά συσκευής για μένα είναι πραγματικό σαφάρι πληροφοριών και γνωμών πριν τελικά καταλήξω. Θέλω να είμαι απόλυτα βέβαιος για την αγορά μου για να μην το μετανιώσω αργότερα. Όπως προείπα συνηθίζω να κρατώ τα κινητά για τουλάχιστον 5 χρόνια. Για να καταλάβετε τώρα έχω το Sony Ericsson W995 και της γυναίκας μου έχω δώσει το Samsung Galaxy S3 mini. Απλά και τα 2 έχουν φάει τα ψωμιά τους και είναι για ανακύκλωση. Με το ζόρι μπορούμε να κάνουμε ένα τηλεφώνημα. edit: Είδα τώρα και το νήμα για το Huawei Honor 6 4G LTE και έχει πολλά από τα στοιχεία που μοιράζονται όλα τα άλλα. Ράδιο, κάρτα SD, εμφάνιση, δίκαρτη sim. Μοναδικό - τα on screen capasitive πλήκτρα. Τι να πω. Η αναζήτηση συνεχίζετε. Οι προβληματισμοί πολλοί όσες και οι επιλογές. Edited August 19, 2014 by DonPitbull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oldy123 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Έχω βρει στο microsoft store το Nokia Lumia 520 σε πολύ καλή τιμή και σκέφτομαι να το αγοράσω. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι γράφει No Contract Nokia Lumia 520 for AT&T. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω εδώ στην Ελλάδα στο δίκτυο της Cosmote ή όχι; Το link για το store είναι: http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/No-Contract-Nokia-Lumia-520-for-AT-T/productID.283842800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonPitbull Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Nexus στο πολύ χαλαρό. 32GB μνήμης, 2 GB RAM και FHD οθόνη. Αν προσθέσεις και τις άμεσες αναβαθμίσεις που παίρνει και το σχεδόν 0 lag τότε έχεις μια εκπληκτική για τα λεφτά της συσκευή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Έχω βρει στο microsoft store το Nokia Lumia 520 σε πολύ καλή τιμή και σκέφτομαι να το αγοράσω. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι γράφει No Contract Nokia Lumia 520 for AT&T. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω εδώ στην Ελλάδα στο δίκτυο της Cosmote ή όχι; Το link για το store είναι: http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/No-Contract-Nokia-Lumia-520-for-AT-T/productID.283842800 Στα σπεκ υποστηριζει τα ελληνικά δίκτυα 2g/3g αλλά απο οτι γράφει εδώ http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/DisplayHelpOrdersShippingPage/ στέλνει μονο ΗΠΑ και πόρτο Ρίκο. Στείλε ενα mail καλου κακού... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Καλησπερα. Ειμαι ενας πολυ ικανοποιημενος κατοχος G2 16gb. Δεν ειχα καμια προθεση το αποχωριστω,αλλα το δινω στην μικρη μου αδερφη,που το ηθελε απο την στιγμη που ηρθε με το κουριερ. Ο νεος προυπολογισμος μου,δεν ξεπερνα τα 500ε,οποτε μετα απο σβελτη ερευνα τα σκρουτζομαγαζα,καταληξα στα 2 μοντελα που αναφερω στον τιτλο. Εδω πρεπει να πω,οτι απο την 1η μερα,ειχα παντα android κινητο. Οποτε δεν εχω καμια επαφη με οποιοδηποτε Wp..σαν κατοχος G2,μπορω να εχω μια αποψη για το ποσο καλο μπορει να ειναι το G3. Οποτε βασικα χρειαζομαι επιχειρηματα απο χρηστες WP...οποτε: -το lumia 930 ποσο καλο ειναι; -ειναι η ποιοτητα κατασκευης του ανωτερη; -υπαρχει αναλογο καταστημα με το google play;εχει εφαρμογες αρκετες; -μπαταρια;αυτη του G2 ηταν ενα απο τα πολυ δυνατα του σημεια. -το 8.1 τρεχει καλα; -Το μονο που δεν μεαπασχολει,ειναι η ελλειψη sd στο 930.Τα 32gb ομως ποσο ειναι πραγματικα; Αυτα...☺ Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LION_XX Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Παιδιά τελικά νομίζω θα καταλήξω στο Samsung Galaxy Tab S 8.4" 4G... Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 (edited) Ήταν που δε θα έβαζες παραπάνω λεφτά :lol: Κορυφαίο το tablet που λες. Για μένα τα galaxy tab s είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Σε αυτή την τιμή υπάρχει βέβαια και το ipad mini με ρετινα οθονη, με το κορυφαιο app store οπου και ειναι ακόμα η αχιλλειος πτερνα των android tablets. Edited August 19, 2014 by terrah Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 G2 για μένα είναι ανώτερο . [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Αυτο που λετε οτι το g2 χανει λιγο στην καμερα τι ακριβως εννοειτε; θελω να τραβαει γρηγορα καλες φωτο και οχι λιγο θολωμενες κουνημενες. Να εστιαζει οσο το δυνατον πιο γρηγορα. Και το βραδυ να εχει καλη αποδοση. Γιατι αν κρινω απο το lg g που το εχει φιλος το βραδυ εχει αθλια αποδοση η καμερα του. Ξεχνά το g. Το s4 έχει καλύτερη κάμερα αλλά και το g2 έχει πολύ καλή και με ois. Πήγαινε σε g2, overall είναι καλύτερο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts