Holymage Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 (edited) Αξίζει δηλαδη τα 100 ευρώ παραπάνω ε; :-) γιατι θελω να το παρω και γω :) Edited July 22, 2014 by Holymage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prtrololo Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για το παρακάτω κινητό τηλέφωνο το οποίο μοιάζει και με αντίστοιχο κινητό της Samsung! Δεν έχω βρει κάποια σχετική συζήτηση στο forum για την συγκεκριμένη συσκευή και θα ήθελα να μας πει κάποιος που το έχει αγοράσει αν είναι ευχαριστημένος! Γενικά από άποψη δυνατοτήτων φαίνεται πολύ δυνατό αν και οι 5,7 ίντσες είναι αρκετά πολλές...:p Star N3+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για το παρακάτω κινητό τηλέφωνο το οποίο μοιάζει και με αντίστοιχο κινητό της Samsung! Δεν έχω βρει κάποια σχετική συζήτηση στο forum για την συγκεκριμένη συσκευή και θα ήθελα να μας πει κάποιος που το έχει αγοράσει αν είναι ευχαριστημένος! Γενικά από άποψη δυνατοτήτων φαίνεται πολύ δυνατό αν και οι 5,7 ίντσες είναι αρκετά πολλές...:p Star N3+ Ούτε με σφαίρες. Αυτή η εταιρεία βάζει malware στα κινητά της... Υπάρχουν πολύ καλύτερες προτάσεις. could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Καλησπέρα, φίλος ενδιαφέρετε για tablet αλλά δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι παίζει με τα tablets, κοίταξα αρκετά στο forum. Είδα το Ramos i9, και 2 ή 3 ONDA αλλά όλα έχουν τα προβλήματα τους. Μάλιστα ένα ONDA δεν έχει θερμική πάστα σε μία εκδοσή του ενώ για να το κάνεις smooth πρέπει να περάσεις 32 scripts, την γαλάζια φάλαινα μέσα από βελόνα και άλλα παρόμοια! WTF! Αυτό που ζητάμε είναι -Οθόνη δεν μας πολυενδιαφέρει θα προτιμούσαμε κάτω από 10 και πάνω από 7 -Κάμερες δεν μας ενδιαφέρουν και πολύ αρκεί να έχει μπροστινή -Ανάλυση οθόνης τουλάχιστον 1280x800 για 7 ίντσες και παραπάνω -Επεξεργαστής τουλάχιστον τετραπύρηνος ή διπύρηνος τούμπανο -Εσωτερική μνήμη από 4GB έως 16GB να έχει επέκταση microSD άμα είναι 32GB θα μπορούσαμε να την παραβλέψουμε -Μνήμη RAM 1 GB και πάνω -Bluetooth και GPS προεραιτικά -Ελπίζω να μην ξέχασα κάτι... Περιμένω τις προτάσεις σας. // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Εγω θα κοιτουσα αυτο http://www.minideal.net/original-xiaomi-mipad-7-9-inch-2gb-ram-16gb-rom-6-700mah-nvdia-tegra-k1-quad-core-2-2ghz.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Εγω θα κοιτουσα αυτο http://www.minideal.net/original-xiaomi-mipad-7-9-inch-2gb-ram-16gb-rom-6-700mah-nvdia-tegra-k1-quad-core-2-2ghz.html Αυτό και το Mediapad X1 τα ξέρω αλλά γράφω στο τίτλο έως 200 USD :happy: Ευχαριστώ πάντως :) // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag2 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Εισαγωγικά, έχω μαύρα μεσάνυχτα από συσκευές με adroid, θα διαθέσω από 100 έως 130 ευρώ το περισσότερο. Ο πιτσιρικάς έθεσε ως ελάχιστο όριο μνήμης ram το 1gb και rom τα 8gb, μέγεθος οθόνης τα 4.7¨ έως 5.0¨ και τετραπύρηνο επεξεργαστή. Οι συσκευές που έχω κοιτάξει είναι οι παρακάτω Lenovo S660, ZTE Geek, Asus Zenphone 5, Xiaomi Hongmi 1s, θα παρακαλούσα να παραθέσετε τις προτάσεις σας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 OnePlus One αλλιώς αν δεν καταφέρεις να το πάρεις τσίμπα το Nexus 5 Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 (edited) coolpad f1 (€123, 2GB ram). , συζητηση Edited July 23, 2014 by telefoneri ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 doogee turbo. could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 από μένα η xiaomi hongmi 1s η Huawei honor 3c θα έλεγα και το coolpad αλλά έχει αρκετά μικρό θέματα από συσκευή σε συσκευή 3 είχαμε πάρει για κάτι γνωστούς εδώ όλο και κάτι είχαν έτσι καταλήξαμε μόνο σωστές εταιρείες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Λοιπον, εχω παραγγειλει το oneplus one 64ari και το περιμενω λογικα σημερα. Με ψηνει να το κανω ανταλλαγη με μεταχειρισμενο htc m8 γιατι μου αρεσει εμφανισιακα και ειναι και φοβερη ποιοτητα κατασκευης. Προερχομαι απο note2, οποτε ειμαι συνηθισμενος με μεγαλες συσκευες και 5.5 οθονη που εχει το oneplus. Φανταζομαι γρηγορα θα συνηθισω και στην 5αρα του m8 βεβαια. Ο oneplus υπερτερει σε hardware, καμερα, μεγεθος οθονης, μπαταρια, ελευθερια root. Το Μ8 σε design, ποιοτητα, εμπιστευομαι το sense περισσοτερο απο CM. Τι να κανω;;; Βοηθεια! Εχω βρει ενα m8 unlocked to all networks, gunmetal grey που μου αρεσει και χωρις σημαδια. Βεβαια δεν εχει αποδειξη, αλλα λογικα καλυπτεται μεσω ΙΜΕΙ. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSource Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι μετά από καιρό να πάρω νέα συσκευή μιας και το neo v τα έχει φάει πλέον τα ψωμιά του..Το θέμα είναι ότι σκοπεύω να διαθέσω το πολύ μέχρι 250 μιας και η παλιά μ τρέλα να δίνω πολλά λεφτά για κινητά έχει πλέον εκλείψει. Προσανατολιζομαι αρχικά μεταξύ του samsung S3 ή του samsung S3 neo,το θέμα είναι ότι το δεύτερο από ότι έχω δει σε κάποια site με τεχνικά χαρακτηριστικα έχει σαφώς υποδεέστερο χρόνο αναμονής (330 ώρες έναντι 590 του παλιού S3),φυσικά δεν γνωρίζω πόσο αληθή είναι αυτά τα δεδομένα, άλλα εάν είναι μου φαίνεται τεράστια διάφορα.Για να μην τα πολυλογώ θα ήθελα την γνώμη σας ανάμεσα σε αυτά τα 2 άλλα φυσικά αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι καλύτερο σε αυτό το εύρος τιμής (το πολύ μέχρι 250) είναι αποδεκτό και αυτό. Ευχαριστώ προκαταβολικα !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 moto g lte απο αμαζον [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 (edited) επειδη φιλε οπως καταλαβαινω δε σου περισσευουν τα χρηματα, θα φανει αλλοκοτο αν σου προτεινω να παρεις απο κινα το coolpad 7320 (100€) ή το coolpad f1 (123€)? , συζητηση 7320, , συζητηση f1. αν επιμενεις να παρεις απο ελλαδα: LG G2 mini (€182) & LG L9 ii (€146) Edited July 23, 2014 by telefoneri ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSource Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 (edited) δεν είναι θέμα μη ύπαρξης χρημάτων άλλα αποστροφής από το να αγοράζω ακριβά κινητά όπως έκανα παλιότερα όπως ανέφερα...θα προτιμουσα μια προταση που να ειναι κοντα στα 250 ομολογουμενως.... τα κινητα που αναφερεις ειναι αρκετα καλα σε τεχνικα χαρακτηριστηκα και εχουν τεραστιο value for money το θεμα ειναι κατα ποσο εμπιστευεσαι εσυ coolpad ? εγω να σου πω την αληθεια μου οχι τοσο παντως :P Edited July 23, 2014 by TheSource Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 δεν είναι θέμα μη ύπαρξης χρημάτων άλλα αποστροφής από το να αγοράζω ακριβά κινητά όπως έκανα παλιότερα όπως ανέφερα...θα προτιμουσα μια προταση που να ειναι κοντα στα 250 ομολογουμενως.... τα κινητα που αναφερεις ειναι αρκετα καλα σε τεχνικα χαρακτηριστηκα και εχουν τεραστιο value for money το θεμα ειναι κατα ποσο εμπιστευεσαι εσυ coolpad ? εγω να σου πω την αληθεια μου οχι τοσο παντως :P τυγχαινει να εχω χρησιμοποιησει το neo v. τοτε κοστιζε 200€. νομιζω για αυτο σκεφτεσαι να δωσεις 250. ναι, coolpad, lenovo, xiaomi, huawei τις εμπιστευομαι. η ποιοτητα των coolpad που ανεφερα, ειναι πολυ ανωτερη απο αυτην του neo v που οπως σου εχω γραψει το εχω χρησιμοποιησει αρκετα. δεν ξερω αν προλαβες να το δεις, στο προηγουμενο ποστ ειχα κανει edit και προσθεσα και κινητα απο ελλαδα. ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 δυο διαφορετικα κινιτα τελειος και διαφορετικές τημες............ εγω θα επερνα το m8 καθαρά και μονο πχ γιατι εχω τρελα με ηχο...... οχι οτι με χαλασε το 1+1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSource Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 ναι τα ειδα !!! το Lg g2 mini το εχει ενας φιλος μ και αν και εχει value for money δεν μου γεμισε ποτε το ματι !!!! αναμεσα σε αυτα τα 2 που ειπα τι εχεις να πεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Οπως ειπα θα γινει ανταλλαγη, οποτε τιμη ειναι η ιδια :p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Οπως ειπα θα γινει ανταλλαγη, οποτε τιμη ειναι η ιδια :p τοτε παρε το 1+1 να δοκιμάσεις και κατι διαφορετικό όσο για της rom νομίζω καπου ειδα οτι ετιμαζουν και την επισιμη MIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag2 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Παίδες σας ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 ναι τα ειδα !!! το Lg g2 mini το εχει ενας φιλος μ και αν και εχει value for money δεν μου γεμισε ποτε το ματι !!!! αναμεσα σε αυτα τα 2 που ειπα τι εχεις να πεις? εφοσον απο κινα δεν εμπιστευεσαι και απο την αλλη τα LG δε σου γεμιζουν το ματι, τοτε moto g 16gb (€198) ή moto g 4g (€227). για τα 2 samsung, αυτο που εχω να πω ειναι οτι απο ελλαδα θα επαιρνα τα LG ή το moto G :p ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim1971 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούργιος θέλω την βοήθειά σας είμαι ανάμεσα σε lg g pad 8.3 vs samsung galaxy tab pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Κι εγώ παρόμοιο tablet ψάχνω και στους ίδιους υποψήφιους έχω καταλήξει. Μόνο το FNF iFive mini 3gs θα είχα να προσθέσω (http://www.geekbuying.com/item/FNF-iFive-Mini-3GS-MTK6592-Octa-Core-1-7GHz-Android-4-4-7-9-inch-3G-Tablet-PC-Retina-Touch-Screen-2048-1536-2GB-16GB-326859.html) Μεταξύ των Onda, μάλλον το 975m θα προτιμούσα, λόγω μεγαλύτερης υποστήριξης. Για εμένα τα πράγματα περιπλέκονται κι άλλο, γιατί σκέφτομαι και τη λύση ενός μεταχειρισμένου Nexus 7, που βγαίνει στα ίδια περίπου χρήματα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts