Jump to content

deepWeb

teotsi
 Κοινοποίηση

Ποια η γνωμη σας για το darknet?  

8 members have voted

1. 1. Ποια η γνωμη σας για το darknet?

• Θετικη
      3
    • αδιαφορη
      1
    • αρνητικη
      1
    • ΔΞ/ΔΑ
      3

Recommended Posts

Μπορεί να μπει κανείς στο Deep Web από κινητό/tablet?

χρειάζεσαι συγκεκριμένο πρόγραμμα για να μπεις στο deepweb...δεν ξέρω αν υπάρχει για smart/tablet,δεν νομίζω πάντως...όπως και να έχει,ακόμη και με τον ειδικό browser και πάλι σίγουρος ότι όλα θα είναι οκ,δεν μπορείς να είσαι!

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

χρειάζεσαι συγκεκριμένο πρόγραμμα για να μπεις στο deepweb...δεν ξέρω αν υπάρχει για smart/tablet,δεν νομίζω πάντως...όπως και να έχει,ακόμη και με τον ειδικό browser και πάλι σίγουρος ότι όλα θα είναι οκ,δεν μπορείς να είσαι!

Νομίζω δεν είναι ακριβώς browser αλλά επέκταση στο Firefox. Ακόμη και να υπάρχει για κινητά/tablet, στον υπολογιστή θα είναι καλύτερη η ασφάλεια (όση υπάρχει).

Νομίζω δεν είναι ακριβώς browser αλλά επέκταση στο Firefox. Ακόμη και να υπάρχει για κινητά/tablet, στον υπολογιστή θα είναι καλύτερη η ασφάλεια (όση υπάρχει).

nope...είναι ξεχωριστός browser ειδικά φτιαγμένος για το deep web,υποτίθεται σου παρέχει έξτρα προστασία,αν και αναφέρει ότι η "αορατότητα" που παρέχει μπορεί να σπάσει ανα πάσα ώρα και στιγμή!

όπως και να'χει καλύτερα από το pc...

Είναι μονταρισμενη έκδοση του Firefox. Για αυτό είχαν βγει μια ευαισθησία κάποιοι πράκτορες του fbi στην JavaScript του Tor

Να μην μπω καλύτερα μέσω 3g ε; :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Είναι μονταρισμενη έκδοση του Firefox. Για αυτό είχαν βγει μια ευαισθησία κάποιοι πράκτορες του fbi στην JavaScript του Tor

Να μην μπω καλύτερα μέσω 3g ε; :p

χαχαχαχαχ μπααααα....μόνο με 4g ή wifi,για να "τρέχεις" καλύτερα :p :lol:

Οι λόγοι που με αποτρέπουν να το κάνω είναι οι εξής:

1.Είναι πολύ κουλό το όλο θέμα και αρκετά επικίνδυνο για κάποιον που δεν ξέρει

2.Η γκρίνια της αδερφής μου αν μάθει πως μπήκα στο Deep Web, ο πανικός της και η αντίδρασή της.

3. Δεν μου χρειάζεται, μου φτάνει ο Chrome και η Google :lol:

Το δεύτερο ειδικά, είναι καταλυτικός παράγοντας :lol:

Edited by Alex_tz

χαχαχαχαχ μπααααα....μόνο με 4g ή wifi,για να "τρέχεις" καλύτερα :p :lol:

Εδώ που είμαι, edge και άγιος ο θεός!

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Οι λόγοι που με αποτρέπουν να το κάνω είναι οι εξής:

1.Είναι πολύ κουλό το όλο θέμα και αρκετά επικίνδυνο για κάποιον που δεν ξέρει

2.Η γκρίνια της αδερφής μου αν μάθει πως μπήκα στο Deep Web, ο πανικός της και η αντίδρασή της.

3. Δεν μου χρειάζεται, μου φτάνει ο Chrome και η Google :lol:

Το δεύτερο ειδικά, είναι καταλυτικός παράγοντας :lol:

Μην μου θυμίζεις αυτή τη μάστιγα που λέγεται δίδυμη αδερφή...

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Μην μου θυμίζεις αυτή τη μάστιγα που λέγεται δίδυμη αδερφή...

Αν δεν την έχω πνίξει μέχρι το τέλος του έτους, σημαίνει ότι έχω τιτανοτεράστιες αντοχές. Όλη μέρα γκρινιάζει και ΔΕΝ βάζει ακουστικά όταν ακούει μουσική και είμαι αναγκασμένος να ακούω Demy και Έλενα Παπαρίζου. Επίσης θεωρεί υποχρέωση μου να της δίνω το κινητό μου όποτε θέλει, αν δε το κάνω δεν ξεκουμπίζεται από το δωμάτιό μου.

Αναρωτιέμαι ποιος άλλος αδερφός τον κόαμο τα τραβάει αυτά.

Edited by Alex_tz

Αν δεν την έχω πνίξει μέχρι το τέλος του έτους, σημαίνει ότι έχω τιτανοτεράστιες αντοχές. Όλη μέρα γκρινιάζει και ΔΕΝ βάζει ακουστικά όταν ακούει μουσική και είμαι αναγκασμένος να ακούω Demy και Έλενα Παπαρίζου. Επίσης θεωρεί υποχρέωση μου να της δίνω το κινητό μου όποτε θέλει, αν δε το κάνω δεν ξεκουμπίζεται από το δωμάτιό μου.

Μερικά πράγματα που βρίσκεις στο deep Web θα με βοηθούσαν πολύ με την αγαπημένη μου αδερφουλα.

Μην αναφέρεις τα ακουστικά... Περνει τα δικά μου που τα χω σαν θησαυρό(από νοκια συσκευή και τα αγαπώ) και παραπονιέται ότι δεν στέκεται η ψείρα σωστά...

could you do it again?

Μερικά πράγματα που βρίσκεις στο deep Web θα με βοηθούσαν πολύ με την αγαπημένη μου αδερφουλα.

Μην αναφέρεις τα ακουστικά... Περνει τα δικά μου που τα χω σαν θησαυρό(από νοκια συσκευή και τα αγαπώ) και παραπονιέται ότι δεν στέκεται η ψείρα σωστά...

Η δικιά μου θέλει όταν αλλάξω την οθόνη του Nokia 5300 να της το δώσω γιατί το θέλει λέει :ninja: Βέβαια δεν πρόκειται, θα της πω ότι το χάλασα :lol:

Και ότι και να πω, αυτή το αντίθετο.

Edited by Alex_tz

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

DeepWeb εε; Έχω διαβάσει κάποια πράγματα γι' αυτό, αλλά προτιμώ να μείνω μακριά. Όχι γιατί φοβάμαι ή τρομάζω, απλά γιατί δεν είμαι πλήρως ενημερωμένος..

DeepWeb εε; Έχω διαβάσει κάποια πράγματα γι' αυτό, αλλά προτιμώ να μείνω μακριά. Όχι γιατί φοβάμαι ή τρομάζω, απλά γιατί δεν είμαι πλήρως ενημερωμένος..

Και γω το ίδιο. Απλά η αίσθηση του ότι υπάρχει μια τόσο μεγάλη ανεξερεύνητη περιοχή είναι ιδιαίτερα δυνατή.

Πώς λέμε Κολόμβος...

could you do it again?

Και γω το ίδιο. Απλά η αίσθηση του ότι υπάρχει μια τόσο μεγάλη ανεξερεύνητη περιοχή είναι ιδιαίτερα δυνατή.

Πώς λέμε Κολόμβος...

Α, μπα εγώ δε το έχω αυτό. Θα το παίξω Κολόμβος όταν ξέρω που πηγαίνω ;)

Α, μπα εγώ δε το έχω αυτό. Θα το παίξω Κολόμβος όταν ξέρω που πηγαίνω ;)

Εμένα με βλέπω να κατεβάζω τον Tor, να ανοίγω το hidden wiki, και αμέσως μετά να το κλείνω, απεγκατασταση και τέλος. Δεν θέλω να πέσω πάνω σε πράγματα σαν αυτά που αναφέρει η Wikipedia.

could you do it again?

Εμένα με βλέπω να κατεβάζω τον Tor, να ανοίγω το hidden wiki, και αμέσως μετά να το κλείνω, απεγκατασταση και τέλος. Δεν θέλω να πέσω πάνω σε πράγματα σαν αυτά που αναφέρει η Wikipedia.

και τι νόημα θα έχει να το κάνεις αυτό?η θα μπεις κανονικά και προσέχοντας για να έχεις ή δεν μπαίνεις καθόλου και τελειώνει η ιστορία!:p

Γιατί να μπεις στον κόπο,φτάνοντας στο πηγάδι και μετά απλά δεν παίρνεις νερό?

Εκεί μέσα υπάρχουν τα πάντα και τίποτα,εξαρτάται που ψάχνεις,τι ψάχνεις και τι θες να βρεις....το πιο απλό είναι ταινίες και βιβλία αλλά και ποιός σου εγγυάται ότι αυτό το λινκ που θα πατήσεις θα είναι και αυτό που φαίνεται ε?

και τι νόημα θα έχει να το κάνεις αυτό?η θα μπεις κανονικά και προσέχοντας για να έχεις ή δεν μπαίνεις καθόλου και τελειώνει η ιστορία!:p

Γιατί να μπεις στον κόπο,φτάνοντας στο πηγάδι και μετά απλά δεν παίρνεις νερό?

Εκεί μέσα υπάρχουν τα πάντα και τίποτα,εξαρτάται που ψάχνεις,τι ψάχνεις και τι θες να βρεις....το πιο απλό είναι ταινίες και βιβλία αλλά και ποιός σου εγγυάται ότι αυτό το λινκ που θα πατήσεις θα είναι και αυτό που φαίνεται ε?

Βασικά φοβάμαι ακριβώς αυτό που αναφέρει η τελευταία σου πρόταση;)

could you do it again?