chios Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Κατέβασε την ρομ και φλασαρε την από την αρχή μέσο του updater και μπες μετα recovery και κάνε wipe cache και dalvin cache. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulouras Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) Κατέβασε την ρομ και φλασαρε την από την αρχή μέσο του updater και μπες μετα recovery και κάνε wipe cache και dalvin cache. Το πρόβλημα πιστεύω εχει να κάνει με τα δικαιώματα. Γιατί όλα τα δικαιώματα σ όλες τις εφαρμογές είναι κλειδωμενά. Κ σε άλλες εφαρμογές μου εμφανίζει μόνο ερωτηματικά κ σε άλλες (πάλι κλειδωμένες) τις αρχικές μου επιλογές.[ATTACH]55146[/ATTACH] Edited January 6, 2015 by koulouras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xath Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) Καλησπέρα και χρόνια καλά σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να μεταφέρω ήδη εγκατέστημενες εφαρμογές από το τηλέφωνο στην sd. Edited January 7, 2015 by xath Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raindog Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Έχει κανείς προσπαθήσει να κάνει restore την Usb Mass Storage option? Την θέλω για να μπορώ να συνδέω το τηλέφωνο μέσω usb σε υπολογιστή με linux (ubuntu 12.04 LTS) Για το απλό Redmi (με αγγλο-κινέζικη) που είχα, είχα εγκαταστήσει το QCustomShortcut σύμφωνα με το http://en.miui.com/thread-15786-1-1.html και όλα δούλευαν Ok Προσπάθησα να κάνω το ίδιο στο Note 4G (έχω miui 6 - 4.12.19 developer) αλλά χωρίς αποτέλεσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Υπάρχει τρόπος να αυξήσουμε με κάποιο εργοστασιακό μενού την ένταση του ακουστικού; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulouras Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Εντέλει ούτε η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έλυσε το πρόβλημα κ δεν ξέρω που οφείλεται όλο αυτό..! Ούτε σμσ μπορώ να στείλω σε υπηρεσίες του Whats up . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raindog Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Έχει κανείς προσπαθήσει να κάνει restore την Usb Mass Storage option? Την θέλω για να μπορώ να συνδέω το τηλέφωνο μέσω usb σε υπολογιστή με linux (ubuntu 12.04 LTS) Για το απλό Redmi (με αγγλο-κινέζικη) που είχα, είχα εγκαταστήσει το QCustomShortcut σύμφωνα με το http://en.miui.com/thread-15786-1-1.html και όλα δούλευαν Ok Προσπάθησα να κάνω το ίδιο στο Note 4G (έχω miui 6 - 4.12.19 developer) αλλά χωρίς αποτέλεσμα Απαντάω μόνος μου ;) Για όποιον έχει Ubuntu 12.04 μπορεί να προσθέσει MPT support ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα. http://www.webupd8.org/2013/01/upgrade-to-gvfs-with-mtp-support-in.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidjava Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Πως μπορω να το κανω να γραφει μεγαλο sms ; τωρα γραφω 3 σειρες κ χρεωνομαι 2 sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Πως μπορω να το κανω να γραφει μεγαλο sms ; τωρα γραφω 3 σειρες κ χρεωνομαι 2 sms κατέβασε το textra sms και από τις ρυθμίσεις επέλεξε compact sms messages Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Εντέλει ούτε η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έλυσε το πρόβλημα κ δεν ξέρω που οφείλεται όλο αυτό..! Ούτε σμσ μπορώ να στείλω σε υπηρεσίες του Whats up . Δοκίμασε μια "καθαρή" εγκατάσταση. Ξέρω ότι είναι βαρετό, αλλά δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις. Είναι πρώτη φορά που βλέπω κάτι τέτοιο. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidjava Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 κατέβασε το textra sms και από τις ρυθμίσεις επέλεξε compact sms messages Στο μανησιο το προγραμμα δεν υπαρχει ρυθμιση για μεγαλυτερο μηνυμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Στο μανησιο το προγραμμα δεν υπαρχει ρυθμιση για μεγαλυτερο μηνυμα; όχι....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulouras Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Δοκίμασε μια "καθαρή" εγκατάσταση. Ξέρω ότι είναι βαρετό, αλλά δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις. Είναι πρώτη φορά που βλέπω κάτι τέτοιο. Νικόλα τι εννοείς καθαρή εγκατάσταση(για να καταλάβω)? Ας δώσω μια εικόνα τι έχω κάνει για να καταλάβεις. Καταρχάς πιστεύω δεν πάτησε σωστά η ρομ στο κινητό κ από κει άρχισαν όλα. Όπως προείπα κάνω επαναφορά εργοστασιακές ρυθμίσεων. Ούτε αυτό έλυσε το πρόβλημα. Μετά μπαίνω στη σελίδα της ΜΙUI κ κατεβάζω από κει ρομ, την περνάω, δεν μου λειτουργεί καμιά εφαρμογή, μπαίνω στο ιντερνετ κ κατεβάζω την ελληνική ρομ την τελευταία, λειτουργούν κάποιες εφαρμογές αλλά το κυριότερο δεν μπορώ να αντιγράψω τον κατάλογο από την σιμ στο τηλέφωνο. Κατεβάζω λοιπόν την προτελευταία ρομ την περνάω. Κ πάλι τα ίδια προβλήματα π.χ κατάλογο δεν μπορώ να αντιγράψω, στο Viber μου γράφει "Δυστυχώς η εφαρμογή Viber έχει σταματήσει". Ανατρέχω στα σχόλια του Φορουμ κ διαβάζω όλα τα σχόλια φτανω εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5826299#post5826299, από την αναβάθμιση λοιπόν, μπαίνω σε recovery κ ακολουθώ τις οδηγίες του tora. Πίστευα όλα λύθηκαν,σμσ μπορώ να στείλω παντού αρχίζω κατεβάζω εφαρμογές, όσες κατέβασα λειτούργησαν πχ Fb,Vib,W'up Κλπ. Το μόνο που δεν μπορούσα είναι αυτό που έχω αναφέρει με τον κατάλογο (κ λέω δεν με νοιάζει θα το λειτουργώ έτσι). Ε σκαλίζοντας το κινητό πατάω το εικονίδιο Αρχεία κ μου ξανά κάνει τα ίδια "Δυστυχώς η εφαρμογή Αρχεία έχει σταματήσει" που σημαίνει ούτε updates θα μπορώ να κάνω πλέον.:mad::mad: ! Το μηνυμα μεγάλο κ κουραστικό(ζητώ συγνώμη) άλλα πλέον δεν ξέρω τι να κάνω, είμαι έτοιμος να το σπάσω...:!::!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Furious666 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Ψήνομαι - ξεροψήνομαι. Διάβασα όλο το θρεντ και το μηχάνημα φαίνεται να τσακίζει κόκκαλα. Σήμερα-αύριο-μεθαυριο θα πατήσω το κόμβιο της αγοράς μπας και καταφέρω έπειτα και διαβάσω για την εξεταστική. Να ευχαριστήσω εκ των προτέρων τους γκουρου του θέματος οι οποίοι απαντάνε υπομονετικά και επαναλαμβανόμενα στις άθλιες ερωτήσεις μας, δεν το κάνουμε επίτηδες ειμαστες νεούδια στα άθλημα. Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. ΑΠο άποψη τιμής-αξιοπιστίας-δωρων απο ποιο σαητ να κάμω την παραγγελία; to2c? minideal? vickmall? Kαι απο τα συμφραζόμενα κατανοώ πως καλύτερα θαταν να το παραγγείλω με την original εκδοση λογισμικου κι επειτα να την ρουτάρω σε ελληνική. Σωστο; Καλή χρονιά. Παράθεση Τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα. Μετά εντάξει. :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. ΑΠο άποψη τιμής-αξιοπιστίας-δωρων απο ποιο σαητ να κάμω την παραγγελία; to2c? minideal? vickmall? Kαι απο τα συμφραζόμενα κατανοώ πως καλύτερα θαταν να το παραγγείλω με την original εκδοση λογισμικου κι επειτα να την ρουτάρω σε ελληνική. Σωστο; Καλή χρονιά. όλα αξιόπιστα είναι.. όποιος σου προσφέρει πιο πολλά(μίλα στο τσατ μαζί τους και ζήτα δώρα κουπόνια ότι έχουν) και σε καλή τιμή πάρτο εγώ θα τα προτιμούσα έτσι: 1.vickmall 2.minideals 3.to2c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Ναι original rom και βάζεις οποία θες μετά αρκετά εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skanel Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Καλησπέρα σε όλους, Σε λίγες ημέρες θα παραλάβω το Note 4g σε αντικατάσταση του S4 mini. :D Το θέμα που έχω είναι ότι επιθυμώ να μεταφέρω τα δεδομένα κάποιων εφαρμογών στο νέο μου τηλέφωνο. Ακόμα καλύτερα θα είναι αν καταφέρω να μεταφέρω ρυθμίσεις συνδεσιμότητας και λογαριασμούς. Υπάρχει κάποιος τρόπος / εφαρμογή προκειμένου να το καταφέρω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eva1443 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Καλησπερα παιδια και καλη χρονια! μόλις σημερα έφτασε το κινητό στα χέρια μου και έχω το εξεις πρόβλημα έχω τρελαθει! Πάω να κάνω κληση και δεν ακούω τίποτα απο το ακουστικό ουτε στην ανοιχτη ακρόαση! Όταν πάω να ηχογράφησω στο μεσεντζερ να στείλω δεν ηχογραφεί κ κολλάει εκεί η εφαρμογή! Το κινητό ηρθε ροοταρισμενο και εκδοση miui 15.. Οποίος ξερει ας δώσει τα φώτα του παρακαλω....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Καλησπερα παιδια και καλη χρονια! μόλις σημερα έφτασε το κινητό στα χέρια μου και έχω το εξεις πρόβλημα έχω τρελαθει! Πάω να κάνω κληση και δεν ακούω τίποτα απο το ακουστικό ουτε στην ανοιχτη ακρόαση! Όταν πάω να ηχογράφησω στο μεσεντζερ να στείλω δεν ηχογραφεί κ κολλάει εκεί η εφαρμογή! Το κινητό ηρθε ροοταρισμενο και εκδοση miui 15.. Οποίος ξερει ας δώσει τα φώτα του παρακαλω....! Καλησπέρα και καλώς ήλθες. Έχεις δοκιμάσει με bluetooth ή hands free να δεις αν παίζει κανονικά; Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eva1443 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Καλησπέρα και καλώς ήλθες. Έχεις δοκιμάσει με bluetooth ή hands free να δεις αν παίζει κανονικά; Καλησπερα καλώς σας βρήκα! Δοκιμασία και ακουστικα και με ανοιχτή ακρόαση αλλά τίποτα.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Καλησπερα καλώς σας βρήκα! Δοκιμασία και ακουστικα και με ανοιχτή ακρόαση αλλά τίποτα.. :( Έχεις δοκιμάσει αν παίζει μουσική, βίντεο κλπ; Για να αποκλείσουμε το hardware πρόβλημα. Μετά το επόμενο βήμα είναι να "φλασάρεις" μια άλλη rom. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eva1443 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Και μόλις ανακαλυψα πως τα ακουστικά τα εντοπίζει όποτε θέλει αυτο και με μεγάλη δυσκολια:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Και μόλις ανακαλυψα πως τα ακουστικά τα εντοπίζει όποτε θέλει αυτο και με μεγάλη δυσκολια:( Τί ακουστικά χρησιμοποιείς; Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή δες το πρώτο ποστ απευθείας, έχει link με οδηγό για φλασάρισμα rom, να ξεμπερδεύεις. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο μανησιο το προγραμμα δεν υπαρχει ρυθμιση για μεγαλυτερο μηνυμα; Μπορείς να φλασάρεις αυτό, είναι η μανίσια εφαρμογή πειραγμένη για να γράφει 160 χαρακτήρες. https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5938-MOD-stock-Mms-apk-%CE%BC%CE%B5-160-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/#files Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eva1443 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Τί ακουστικά χρησιμοποιείς; Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή δες το πρώτο ποστ απευθείας, έχει link με οδηγό για φλασάρισμα rom, να ξεμπερδεύεις. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορείς να φλασάρεις αυτό, είναι η μανίσια εφαρμογή πειραγμένη για να γράφει 160 χαρακτήρες. https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5938-MOD-stock-Mms-apk-%CE%BC%CE%B5-160-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/#files Κάτι Νοκία χρησιμοποιώ.. Στην επαναφορά πρεπει να σβησω και εφαρμογες και εργοστασιακό χώρο? Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Δοκίμασε ένα ζευγάρι απλά ακουστικά και όχι handsfree, να δούμε. Στην επαναφορά σβήνονται όλα. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts