t54g05 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 1.26 σύμφωνα με αυτό http://sarshield.com/radiation-chart/ να υποθέσω ότι είναι πολλά; είναι πάνω από τα επιτρεπτά όρια της Ευρώπης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 να υποθέσω ότι είναι πολλά; είναι πάνω από τα επιτρεπτά όρια της Ευρώπης; Στην Ευρωπαϊκή Ένωση από το 1991 ισχύει η οδηγία που προέκυψε από την Διεθνή Επιτροπή Προστασίας από τη Μη-Ιονίζουσα Ακτινοβολία (International Commission on Non-Ionizing Radiation Protection - ICNIRP) σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Σύμφωνα με αυτή την οδηγία το όριο που τίθεται στις συσκευές που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι 2 W/kg που περιλαμβάνεται για 10 γραμμάρια ιστού. http://i.imgur.com/0rurTUm.png Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t54g05 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Το χτυπάω ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Το χτυπάω ή όχι; Ναι , αλλά εσύ αποφασίζεις Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Το χτυπάω ή όχι; Το μονο κριτηριο αγορας που εχεις ειναι το Sar ? Εαν ολα σε καλυπτουν τι ρωτας εμας ? Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t54g05 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Το μονο κριτηριο αγορας που εχεις ειναι το Sar ? Εαν ολα σε καλυπτουν τι ρωτας εμας ? Φυσικά και δεν είναι μόνο το Sar. Αλλά επειδή δεν ξέρω την σοβαρότητά του ρωτάω για να μάθω. Αν π.χ. μου πεις ότι το κινητό είναι "άγγελος" μπροστά σε φούρνο μικροκροκυματων, τηλεόραση, ασύρματο τηλέφωνο, θερμοπομπους και άλλα πολλά τότε με ησυχάζεις και το παίρνω, αν όμως μου πεις "κινητό με σαρ πάνω από 1= θάνατος" τότε θα κάνω πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Συμφωνα με αυτο ( αλλα δεν ειναι επισημη ανακοινωση της εταιριας στα Specs του τηλεφωνου ) http://i.imgur.com/uylo7Ii.png http://i.imgur.com/EpUHklQ.png Και αυτο http://i.imgur.com/66b6Os1.png που αναφέρθηκαν προηγουμένως εισαι μια χαρα . Επισης να ξερεις οτι δεν εχει καμμια σημασια τι θα σου πω εγω , αλλα οι μετρησεις - ανακοινωσεις εταιριων κλπ . Αλλα για να εισαι 100% σιγουρος με οποιο τηλεφωνο και να εχεις τα πραγματα ειναι απλα HANDS FREE Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidjava Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Ξερει κανεις πόσο παίρνουν στο τελωνείο γιαυτο το τηλέφωνο; Μου ήρθε ενα απο κινα και το σταματησαν τελωνειο. Το ειχα αγορασει 160ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t54g05 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Ξερει κανεις πόσο παίρνουν στο τελωνείο γιαυτο το τηλέφωνο; Μου ήρθε ενα απο κινα και το σταματησαν τελωνειο. Το ειχα αγορασει 160ε Πρεπει να μας πεις μερικα ακομα . Με τι εταιρια σου ηρθε ? ( κουριερ dhl Κλπ ή απλο ταχυδρομειο ?) γιατι υπαρχει τεραστια διαφορα στην χρεωση . Επισης πληροφοριακα που στο σταματησαν ? Ελ.Βενιζελος ή αλλου ? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εαν σου ηρθε με DHL διαβασε αμεσα αυτο ---> Διαδικασία εκτελωνισμού από "Ελευθέριος Βενιζέλος" για να γλυτωσεις κανα 80αρι . Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidjava Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 DHL είναι και μου ειπαν οτι ακομη δεν εχει φτασει Ελλαδα. Το θεμα ειναι οτι μενω στη Ξανθη και το πιο κοντινο τελωνειο ειναι στη Θεσσαλονικη.. Οποτε εχω ενα 50ρι βενζινες σιγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Γιατί βρε παιδιά επιλέγετε κουριερ και όχι απλό ταχυδρομείο;; Άμα είναι να μου στοιχίσει το κινητό χρυσάφι το αγοράζω και από Ελλάδα. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidjava Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 γιατι αν ο κινεζος που το εστειλε δεν ηταν τοσο ρομποτ και βλακας, δεν θα περνουσε τελωνειο και θα ηταν εδω σε λιγες μερες μονο. Χωρίς κουριερ, εχω πραγματα απο 1μιση μηνα πριν που τα περιμενω και ειναι ακομη στο ταχυδρομιο της Κινας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 γιατι αν ο κινεζος που το εστειλε δεν ηταν τοσο ρομποτ και βλακας, δεν θα περνουσε τελωνειο και θα ηταν εδω σε λιγες μερες μονο. Χωρίς κουριερ, εχω πραγματα απο 1μιση μηνα πριν που τα περιμενω και ειναι ακομη στο ταχυδρομιο της Κινας. Βλακας είναι ο Κινέζος επειδή εσύ δεν έκανες τον κόπο να κάνεις μια έρευνα και να δεις ότι, ότι έρχεται με κουριερ από εξωτερικό περνάει 99,9% από τελωνείο? Και πάντα τα πράγματα από Κίνα κάνουν από 30 με 45 μέρες να έρθουν και ειδικά σε περιόδους γιορτών όπως τώρα αργούν ακόμα πιο πολύ.. Αν το βιαζοσουν τόσο κακώς που παραγγειλες από Κίνα.. Τεσπα καλά ξεμπερδεματα τώρα.. Ετοιμάσου να βάλεις βαθιά το χέρι στη τσέπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidjava Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Είναι η πρώτη φορά που κάποιο δέμα μου περνάει τελωνείο. Δεν ειναι η πρώτη φορά ουτε η 2η που μου έρχεται δέμα απο Κινα με κουριερ. Από Δευτέρα θα μάθω και θα σας πω και εσας για να μάθουν οι επόμενοι, από που το πήρα και πόσο θα πληρώσω τελωνείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Το pandawill με 5% επιβάρυνση έχει ασφάλεια τελωνείου για όσους ενδιαφέρονται. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Όταν κάνω αγορές από Κίνα ξέρω ότι θα αργήσουν και επιλέγω ταχυδρομείο ΠΑΝΤΑ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχω το δέμα εδώ 2 βδομάδες νωρίτερα και να πληρώσω εκτελωνισμό. Το αργότερο που έχει κάνει δέμα να μου έρθει με china post είναι 30 ημέρες, το δε Note μου ήρθε με SG post στις 21 ημέρες, χωρίς το άγχος του τελωνείου. Δυστυχώς θα αναγκαστείς ενδεχομένως να εκτελωνίσεις μόνος, κάτι κοστοβορο χρηματικά αλλά και ψυχικά. ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βγήκε και η καινούργια έκδοση της ελληνικής developer rom, v. 4.12.12. Περάστηκε χτες, όλα λειτουργούν ρολόι. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isskon Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Έκανα κι εγώ την αναβάθμιση σε 4.12.12 χωρίς κανένα πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guardian_Pat Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Καλησπέρα, Μετά από αναζήτηση μηνών και αφου παραγγελίες ακυρώθηκαν στο παρά ένα :blink: , είμαι πολύ κοντά στο να παραγγείλω το συγκεκριμένο κινητό από το vickmall. Οι μόνες ερωτήσεις που θα ήθελα να σας κάνω σχετικά με τα τεχνικά χαρακτριστικά του κινητού είναι αν έχει ενισχυμένη οθόνη ( αυτά που εισάγονταν στην Ινδία είχαν Gorilla Glass) και αν η μπροστινή camera δουλεύει με το Skype. Αν σας ήταν εύκολο, θα ήθελα να με κατευθύνετε σχετικά με την αγορά. Είμαι αρκετά έμπειρος στις διαδικτυακές αγορές και ψωνίζω χρόνια από ebay, amazon και aliexpress. Θα ήθελα τη βοήθεια σας στο τι ακριβώς να ζητήσω για μικροδωράκι και πως να ενημερώσω το κατάστημα για τις προτιμήσεις μου (original rom, όχι root, google services από mi market). Από "περιφερειακά" λέω να παραγγείλω από aliexpress μια θήκη nillkin και ένα tempered glass γιατί από ότι βλέπω είναι φθηνότερα από το vickmall. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragza Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 παιδια καλησπερα θελω να αγορασω αυτο το κινιτο με πια ρομ να το παρω?και αν ειναι ευκολο να κανω ρουτ γιατι δεν ξερω ευυχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 με την official , το κουτί να είναι σφραγισμένο , να μην το ανοίξουν , να μην το πειράξουν όταν θα το πάρεις θα έχεις την rom που θέλεις μέσα σε λίγα λεπτά , έχω την Ελληνική , (εσύ θα βάλεις όποια νομίζεις ότι σου ταιριάζει ) Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t54g05 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Παιδιά το κινητό πως ανταποκρίνεται με την χρήση πολλών εφαρμογών ταυτόχρονα;(fb, instagram, games) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Εγώ ρε παιδιά το πήρα με την Multilanguage. Πόσο δύσκολα μπαίνει η ελληνική ρομ τώρα;;;; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 (edited) Εγώ ρε παιδιά το πήρα με την Multilanguage. Πόσο δύσκολα μπαίνει η ελληνική ρομ τώρα;;;; 1) επιλέγεις settings(ρυθμίσεις)/security(ασφάλεια & απόρρητο)/και ενεργοποιείς το unknown source (άγνωστες πηγές) μετά πηγαίνεις πίσω , με το δεξί πλήκτρο αφής της συσκευής κάτω χαμηλά βλέπεις το { } Developer options(Επιλ.για προγραμματιστές),το επιλέγεις, και ενεργοποιείς το usb debugging (εντοπισμός σφαλμάτων usb) (εάν δεν βλέπεις το Developer options : μενού, ρυθμίσεις=>About phone =>πατάς 7 φορές το build number ) 2) βάζεις την rom όπως την κατέβασες στο κινητό και την φλασάρεις απο το Updater (είναι στον φάκελο tools στην επιφάνεια εργασίας) τέλος αν πάνε όλα καλά , και θέλεις , καθάρισε το κινητό σου , (wipe data/factory reset και βάζεις πάλι την Ελληνική) , δηλαδή κάνεις μπαίνεις στο recovery , κλείνεις το κινητό σου πατάς Volume (+) & Power ταυτόχρονα , για να μπεις στο recovery , επιλέγεις το wipe data/factory reset (θα χαθούν οι εφαρμογές σου και οι ρυθμίσεις ) Yes πας πίσω μετά wipe cache partition (δεν χάνεις τίποτα) μετά advanced/wipe dalvik cache (δεν χάνεις τίποτα) πας πίσω επιλέγεις το install zip choose zip from sdcard επιλέγεις το 0 την βρίσκεις φλασάρεις επανεκκίνηση Edited December 15, 2014 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Είσαι ο καλύτερος!!! Την ίδια διαδικασία δεν ακολουθείς Εάν έχεις την Original Rom; Γιατί κάπου εδώ μέσα αναφέρθηκε ότι είναι πιο εύκολο με original. Ποια η διαφορά όσον αφορά τον τρόπο περάσματος της Ελληνικής Ρομ;;; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts