tsiglas Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 (edited) Καλησπέρα myphoners, κοιταω αρκετο καιρο το συγκεκριμενο κινητο, λογω οθονης και λοιπων χαρακτηριστικων κ τιμης πλεον. Είμαι ζωγραφος κ το κυριο χαρακτηριστικο που με ενδιαφερει ειναι η ποιοτητα της φωτογραφιας κ θελω οτι καλυτερο. Δεν ειμαι γκατζετακιας αλλα αποφασισα να αντικαταστησω το θεικο S2 και κοιταω διαφορα κινητα με καλη καμερα. Προαφατα ομως με ενημερωσε φιλος, που ασχολειται χρονια με τα κινεζικα τηλεφωνα οτι το lenovo υστερει στο θέμα της καμερας σχετικα πχ με τη σειρα της nubia (7 και 9). Κατα τ'αλλα, στην ελληνικη αγορα, το συγκρινω με το lg g3 και το S5. Τι προτεινετε ως καλυτερη καμερα;(κ γενικοτερα περα των παραπανω) Υπαρχει καποιος που να εχει καποιο παράπονο απτην φωτογραφια του lenovo; Δεν είμαι κάτοχος του Lenovo αλλα μιας και παρακολουθώ το θεμα στενα και είμαι κάτοχος το Nubia Z7max θα πρέπει να σου πω οτι το Nubia z7max εχει αρκετά καλή καμερα σε σχεση με τον ανταγωνισμό αλλα σε καμια περίπτωση δεν φτανει την καμερα του gallaxy NOTE 4 που βρίσκεται σε επαγγελματικα κορυφαια επιπεδα (ειναι το 2ο τηλεφωνο μου) το οποίο εχω την εντύπωση οτι φοράει την ιδια με το lenovo Edited July 13, 2015 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Αν θέλεις ο,τι καλύτερο, μη δώσεις 470 ευρώ για κινητό, πάρε καλύτερα μια DSLR. Από προσωπική άποψη, μόνο στην βίντεο υστερεί το τηλέφωνο. Στη φωτογραφία είναι καταπληκτικό, αφού έχει την κάμερα του Note 4. Επίσης έχει και ειδικό επαγγελματικό μενού ρυθμίσεων που μπορείς να χειριστείς πολλές επιλογές, αν δεν σου κάνουν οι default ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rle0ne Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Παιδιά καλησπέρα...έχω πάθει soft brick(μπαίνει σε lenovo recovery κλπ) στο Κ920 μου και δεν βγάζω άκρη...μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να το επαναφέρω??? ( με otg δεν μου βλέπει το φλασακι) HELP ME!!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Ακολούθησε τον οδηγό που έβαλα για να περάσεις την s126 με QFIL. Για να το κανεις αυτο πρεπει να μπεις ρε recovery και να το συνδεσεις με υπολογιστή. Πέρνα και ολους τους drivers που αναφερω στην διαδικασία. Παράθεση www.servicethessaloniki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Ακολούθησε τον οδηγό που έβαλα για να περάσεις την s126 με QFIL. Για να το κανεις αυτο πρεπει να μπεις ρε recovery και να το συνδεσεις με υπολογιστή. Πέρνα και ολους τους drivers που αναφερω στην διαδικασία. Ok thanks Όλα καλά... το βράδυ θα πάμε μέχρι την S143.... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theiconart Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 αγαπητέ φίλε κατ αρχήν ευχαριστώ για την απάντηση έχω dslr nikon D 90 αλλά λόγο δουλειάς ( ζωγράφος ) θέλω ένα κινητό καλό σε κάμερα γιατί την DSLR δεν την έχεις πάντα μαζί σου. επομένως για το αναπάντεχο θέλω ποιότητα , οκ το note για μένα είναι απαγορευτικό λόγο τιμής και μάλιστα σε τέτοιες μέρες. Απλά είμαι μπερδεμένος από κινέζικα είμαι μεταξύ Lenovo pro kai nubia Z7 ( λόγο σταθεροποίησης το Z7 max δεν έχει ) αλλά το Ζ7 δεν μπορώ να το βρώ πουθενά στο νετ. και από ελληνικά μαγαζιά LG G3 η galagy S5....αλλά τελικά το μπέρδεμα παραμένει........το ποσό που διαθέτω είναι 350 euro πάνω κάτω....βοηθήστε με....... σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 αγαπητέ φίλε κατ αρχήν ευχαριστώ για την απάντηση έχω dslr nikon D 90 αλλά λόγο δουλειάς ( ζωγράφος ) θέλω ένα κινητό καλό σε κάμερα γιατί την DSLR δεν την έχεις πάντα μαζί σου. επομένως για το αναπάντεχο θέλω ποιότητα , οκ το note για μένα είναι απαγορευτικό λόγο τιμής και μάλιστα σε τέτοιες μέρες. Απλά είμαι μπερδεμένος από κινέζικα είμαι μεταξύ Lenovo pro kai nubia Z7 ( λόγο σταθεροποίησης το Z7 max δεν έχει ) αλλά το Ζ7 δεν μπορώ να το βρώ πουθενά στο νετ. και από ελληνικά μαγαζιά LG G3 η galagy S5....αλλά τελικά το μπέρδεμα παραμένει........το ποσό που διαθέτω είναι 350 euro πάνω κάτω....βοηθήστε με....... σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..... εμένα πάντως η φωτογραφική του ζ2 μου φαίνεται καταπληκτική.. απλα ειναι λιγο αργή στην εστίαση καμια φορά(λογω οις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Παιδια τελικα στα κινεζικα z2 pro οσοι περασατε ευρωπαικη ρομ και lolipop δουλευουν ολα κομπλε? Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Παιδια τελικα στα κινεζικα z2 pro οσοι περασατε ευρωπαικη ρομ και lolipop δουλευουν ολα κομπλε? Εδώ Ναι. Πετάει καμιά φορά κάτι σφάλματα Google,στο άσχετο Αλλά χωρίς κάποια επίπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Εδώ Ναι. Πετάει καμιά φορά κάτι σφάλματα Google,στο άσχετο Αλλά χωρίς κάποια επίπτωση Δεν σου εχει εμφανίσει καποιο προβλημα ε? Σφαλματα Google βγαζουν κατα καιρους σχεδον ολα τα android. Το θεμα ειναι να σου δουλεύει σωστά η lolipop και να μην κολλάει. Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Δεν σου εχει εμφανίσει καποιο προβλημα ε? Σφαλματα Google βγαζουν κατα καιρους σχεδον ολα τα android. Το θεμα ειναι να σου δουλεύει σωστά η lolipop και να μην κολλάει. Όχι Δεν εχω απολύτως κανένα πρόβλημα,πέραν του κλασσικού με τον firefox που σε κάποιες σελίδες απλά τρελαίνεται και κρασαρει,πραγμα που εκάνε πάντα δλδ με το κ920. Επίσης οι οοδηγοί των μόντεμ για λολι,είναι ΠΟΛΎ ανώτεροι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Όχι Δεν εχω απολύτως κανένα πρόβλημα,πέραν του κλασσικού με τον firefox που σε κάποιες σελίδες απλά τρελαίνεται και κρασαρει,πραγμα που εκάνε πάντα δλδ με το κ920. Επίσης οι οοδηγοί των μόντεμ για λολι,είναι ΠΟΛΎ ανώτεροι. Τι εννοεις πολυ ανωτεροι? Μονο στον Firefox στο κανει αυτο? Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Τι εννοεις πολυ ανωτεροι? Μονο στον Firefox στο κανει αυτο? Από κιτκατ,υπήρχε αστάθεια σήματος,οχι πλέον. Από τότε που πήρα το κινητό ,για κάποιο λόγο ο φξ τρελαίνεται σε κάποιες σελίδες και κρασαρει.οπότε όπου κρασαρει αυτός,τρέχω ucbrowser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Μηπως να δοκιμασεις opera ή dolphin? Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
begossip Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Απορία παιδιά: Με ένα τέτοιο καλώδιο 'Καλώδιο OTG Micro USB σε USB M/F' θα μπορούσε να διαβάσει οποιοδήποτε usb stick? Ή μπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Απορία παιδιά: Με ένα τέτοιο καλώδιο 'Καλώδιο OTG Micro USB σε USB M/F' θα μπορούσε να διαβάσει οποιοδήποτε usb stick? Ή μπα; εμενα ναι δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
begossip Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 εμενα ναι δουλεύει κανονικά. Ευχαριστώ πολύ!! Σε ένα κατάστημα που το είδα δεν περιέχονται ακουστικά στη συσκευασία. Τι ισχύει; Κάτι ακόμη, ελπίζω να μην με βρίσετε, σε πόσες ώρες είπαμε φορτίζει; 4άωρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Ευχαριστώ πολύ!! Σε ένα κατάστημα που το είδα δεν περιέχονται ακουστικά στη συσκευασία. Τι ισχύει; Κάτι ακόμη, ελπίζω να μην με βρίσετε, σε πόσες ώρες είπαμε φορτίζει; 4άωρο; εμενααπο εξωτερικο ειχε ακουστικα. εχει ταχεία και μετα αρτγη,η οποία δε ξέρω ποσο κρατάει,συνήθως κοιμάμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
begossip Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 εμενααπο εξωτερικο ειχε ακουστικα. εχει ταχεία και μετα αρτγη,η οποία δε ξέρω ποσο κρατάει,συνήθως κοιμάμαι Αν γράφει ότι δεν έχει ακουστικά, τι σημαίνει; Κινέζικο; Μεταχειρισμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Ασχετα αν φοράει τον ίδιο φακό με το note 4 όπως λέτε καποιοι (δεν το γνώριζα αυτό) μετράει και το λογισμικό κάθε κατασκευαστή και ποσο καλα εκμεταλλευεται τον φακό. Εγώ δεν ήμουν πολυ ευχαριστημενος με το ζ2 και δεν έφτανε το Νότε 4 με τίποτα. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Το θέμα με την αυτόματη ηχογράφηση κλήσεων που εξαφανίστηκε με τη lollipop επιδιορθώθηκε ή όχι? Ήταν και ο μόνος λόγος που το πούλησα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Καλησπέρα... έχει κάποιος να προτείνει καμία θήκη που να προστατεύει πραγματικά το κινητό??? Εχω την αίσθηση πως με τις απλές σιλικόνης, σε πτώσεις θα κλαιμε τις μυτερες γωνίες του... ειναι και το βάρος.... Απο την άλλη, όσες κοίταξα απο σκληρό πλαστικό, δεν το προστατεύουν απο μπροστά.... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Το θέμα με την αυτόματη ηχογράφηση κλήσεων που εξαφανίστηκε με τη lollipop επιδιορθώθηκε ή όχι? Ήταν και ο μόνος λόγος που το πούλησα... Κακώς το πούλησες για αυτόν τον λόγο. Η συγκεκριμένη δυνατότητα ήταν εντελώς χάλια. Δεν υπήρχε καν εφαρμογή για να κάνει την καταγραφή. Έμπαινες και έψαχνες μέσα σε φακέλους στο κινητό, και οι ηχογραφήσεις ήταν χωρίς όνομα συνομιλίας. Καλύτερο θα ήταν να αγοράσεις μία εφαρμογή από το Playstore με 3-4 ευρώ και να λύσεις το πρόβλημα σου. Εγώ έχω την Automatic Call Recorder. Καλησπέρα... έχει κάποιος να προτείνει καμία θήκη που να προστατεύει πραγματικά το κινητό??? Εχω την αίσθηση πως με τις απλές σιλικόνης, σε πτώσεις θα κλαιμε τις μυτερες γωνίες του... ειναι και το βάρος.... Απο την άλλη, όσες κοίταξα απο σκληρό πλαστικό, δεν το προστατεύουν απο μπροστά.... Όταν λες από μπροστά? Δεν έχεις βάλει tempered glass? Αν όχι να βάλεις. Για το υπόλοιπο σώμα είναι μια χαρά οι απλές TPU σιλικόνης. Μάλιστα σε μια παραγγελία μου, αγόρασα μια τέτοια, η οποία έχει το εξής καταπληκτικό : Καλύπτει και τα πλαϊνά κουμπιά της συσκευής. Ενώ όλες οι υπόλοιπες που πωλούν οι Κινέζοι, έχουν ακάλυπτα τα κουμπιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 (edited) Όταν λες από μπροστά? Δεν έχεις βάλει tempered glass? Αν όχι να βάλεις. Για το υπόλοιπο σώμα είναι μια χαρά οι απλές TPU σιλικόνης. Μάλιστα σε μια παραγγελία μου, αγόρασα μια τέτοια, η οποία έχει το εξής καταπληκτικό : Καλύπτει και τα πλαϊνά κουμπιά της συσκευής. Ενώ όλες οι υπόλοιπες που πωλούν οι Κινέζοι, έχουν ακάλυπτα τα κουμπιά. Δεν εννοώ την οθόνη... εννοώ την πάνω και κάτω μπροστινή άκρη που μένει ακάλυπτη, με όλες τις θήκες απο σκληρό πλαστικό.... δες εδω http://www.aliexpress.com/item/IMUCA-Original-Lenovo-K920-VIBE-Z2-Pro-Case-PC-hard-back-Case-cover-For-Lenovo-k920/32305078918.html Και εμένα μου ήρθε με TPU σιλικόνης που καλύπτει τα κουμπιά...αλλά δεν την εμπιστεύομαι σε πτώση... είμαι βέβαια συνηθισμένος από την Spigen Armor που έχω στο G3.... Edited July 19, 2015 by Eldir Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
begossip Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 'Εχει αγοράσει κανείς το κινητό από τα Public; Αν ναι τι περιέχεται στη συσκευασία; Γιατί γράφει ότι δεν έχει μέσα ακουστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Μη σε ενδιαφέρουν τα ακουστικά. Είναι του πεταματού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts