fioravanti90 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Πάντως ακόμα και μετά την αντικατάσταση της μπαταρίας με μία ώρα χρήσης έχω πάνω από 20% κατανάλωση. Δεν μου φαίνεται φυσιολογικό... Οχι δεν ειναι καθολου φυσιολογικο. Στο 10.5 wifi μου "καιει" 5-7% την ωρα με συνδεδεμενα τα δικα του bluetooth πληκτρολογιο και ποντικι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Οχι δεν ειναι καθολου φυσιολογικο. Στο 10.5 wifi μου "καιει" 5-7% την ωρα με συνδεδεμενα τα δικα του bluetooth πληκτρολογιο και ποντικι. καλημερα, με ανοιχτο το wifi ή κλειστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 καλημερα, με ανοιχτο το wifi ή κλειστο? Καλημερα, παντα ανοικτο ειναι, δεν νοειται ταμπλετ χωρις ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Καλημερα, παντα ανοικτο ειναι, δεν νοειται ταμπλετ χωρις ιντερνετ. παντως μου φαινεται πολυ λιγο να καιει μονο 5-7% σε μια ωρα.εμενα το συγκεκριμενο μου τρωει περιπου 14% στην ωρα, αλλα και σε αλλα samsung tablet που ειχα καπου εκει κυμενοταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Πάντως ακόμα και μετά την αντικατάσταση της μπαταρίας με μία ώρα χρήσης έχω πάνω από 20% κατανάλωση. Δεν μου φαίνεται φυσιολογικό... Normal είναι. Εγω βγαζω 5 ωρες screen time μαζί με παιχνίδια και γυρω στις 7 με browsing +movies/series. Σχεδον πάντα εχω αυτα τα stats στη μπαταρία https://www.dropbox.com/sc/x972964euvbya2j/AAC9P4QXBnYrCH-U87zlnnZta Αν βλεπεις κατι "υπηρεσιες Google" και αλλα τετοια περιεργα , αυρα σου τρωνε την extra μπαταρία. Στο περίπου χανω γυρω στο 15% ανα ώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Εμένα τελικά η κατανάλωση ήταν 25% για μία ώρα, μόνο με χρήση dolphin μέσω wifi βέβαια. Με τον κίνδυνο να καταντήσω γραφικός το ξαναπήγα στο service να το δούνε και να μου απαντήσουν από Δευτέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Σήμερα έβαλα μια sd card στο ταπλετ. μου έβγαλε στην status bar εικονίδιο με την κάρτα. Μπορεί να φύγει; Στο note3 δεν είχα αυτό το θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Εμένα τελικά η κατανάλωση ήταν 25% για μία ώρα, μόνο με χρήση dolphin μέσω wifi βέβαια. Με τον κίνδυνο να καταντήσω γραφικός το ξαναπήγα στο service να το δούνε και να μου απαντήσουν από Δευτέρα. καθολου δεν γινεσε γραφικος.απλα αν θελεις, ενημερωσε το forum, γιατι ενδιαφερει πολλους η απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Normal είναι. Εγω βγαζω 5 ωρες screen time μαζί με παιχνίδια και γυρω στις 7 με browsing +movies/series. Σχεδον πάντα εχω αυτα τα stats στη μπαταρία https://www.dropbox.com/sc/x972964euvbya2j/AAC9P4QXBnYrCH-U87zlnnZta Αν βλεπεις κατι "υπηρεσιες Google" και αλλα τετοια περιεργα , αυρα σου τρωνε την extra μπαταρία. Στο περίπου χανω γυρω στο 15% ανα ώρα μιλας για το wifi? γιατι εγω με το LTE με 3G ανοιχτο και χωρις να το βαλω flight mode βγαζω 3-4 μερες λογω μικρης χρησης αλλα με οθονη 3 ωρες και ολες σχεδον απο browsing, δεν εχω παιχνιδια, μονο ιντερνετ που μπαινω και κανα viber..δεν ξερω αν ειναι λιγες ή πολλες με τα 7αρια και τα 8αρια που λετε εδω αλλα μου φαινονται λιγες. Απο την αλλη μιλαμε για κατι διαφορετικο αν καποιος ειναι μονο wifi.. Επισης εξοικονομηση ανοιχτη? Εγω δεν την ανοιγω καθως ειναι για κλαμματα, σκοτεινιαζει πολυ οθονη και δεν εχει καθολου καλο αισθητηρα, για να την φωτισει λιγο το βαζω κατω απο καμια λαμπα, καθολου καλο μοιρασμα φωτεινοτητας ομως και μου την εχει δωσει. Επισης μου την εχει δωσει που δε με αφηνει να παραμετροποποιησω την εξοικονομηση...απο το να μπαινει αυτοματα σε καποιο ποσοστο μεχρι το τι θα απενεργοποιει κτλ κτλ. Τελος, την Δευτερα μου εκανε νουμερα η μπαταρια του κλεινοντας το στο 0% και ανοιγοντας το να εχει 16% κτλ, ομως δε μου το εκανε χθες που το αδειαζα παλι..Γενικα θελω να πιστευω οτι εφταιγε το οτι το ειχα λιωσει τις προαλλες. Ομως θεωρω οτι δεν ειναι η μπαταρια το προβλημα, αν σκεφτουμε οτι και ο φιλος που αλλαξε μπαταρια παλι εχει θεματα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 παντως μου φαινεται πολυ λιγο να καιει μονο 5-7% σε μια ωρα.εμενα το συγκεκριμενο μου τρωει περιπου 14% στην ωρα, αλλα και σε αλλα samsung tablet που ειχα καπου εκει κυμενοταν. Κι εμενα παντως, το 8,4'' LTE, καταναλωνει ελαχιστη μπαταρια, μονομως συνδεδεμενο στο internet και τα δεδομενα ανοικτα, για οταν βγαινει εκτος σπιτιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 (edited) μιλας για το wifi? γιατι εγω με το LTE με 3G ανοιχτο και χωρις να το βαλω flight mode βγαζω 3-4 μερες λογω μικρης χρησης αλλα με οθονη 3 ωρες και ολες σχεδον απο browsing, δεν εχω παιχνιδια, μονο ιντερνετ που μπαινω και κανα viber..δεν ξερω αν ειναι λιγες ή πολλες με τα 7αρια και τα 8αρια που λετε εδω αλλα μου φαινονται λιγες. Απο την αλλη μιλαμε για κατι διαφορετικο αν καποιος ειναι μονο wifi.. Επισης εξοικονομηση ανοιχτη? Εγω δεν την ανοιγω καθως ειναι για κλαμματα, σκοτεινιαζει πολυ οθονη και δεν εχει καθολου καλο αισθητηρα, για να την φωτισει λιγο το βαζω κατω απο καμια λαμπα, καθολου καλο μοιρασμα φωτεινοτητας ομως και μου την εχει δωσει. Επισης μου την εχει δωσει που δε με αφηνει να παραμετροποποιησω την εξοικονομηση...απο το να μπαινει αυτοματα σε καποιο ποσοστο μεχρι το τι θα απενεργοποιει κτλ κτλ. Τελος, την Δευτερα μου εκανε νουμερα η μπαταρια του κλεινοντας το στο 0% και ανοιγοντας το να εχει 16% κτλ, ομως δε μου το εκανε χθες που το αδειαζα παλι..Γενικα θελω να πιστευω οτι εφταιγε το οτι το ειχα λιωσει τις προαλλες. Ομως θεωρω οτι δεν ειναι η μπαταρια το προβλημα, αν σκεφτουμε οτι και ο φιλος που αλλαξε μπαταρια παλι εχει θεματα. Ναι εχω το wifi 10.5 αλλα εγω φορτιζω καθε μέρα καθως το χρησιμοποιώ αρκετά. Λογικό ειναι να βγαζεις λιγοτερες ωρες αφου τρώει μπαταρια και στο stand by 4 μερες. Ποτε δεν χρησιμοποιω εξοικονόμηση ενω σιχαίνομαι την αυτόματη φωτεινότητα και το εχω λίγο πιο κατω απ το φουλ φωτεινότητα. Το εχω 5 μηνες και του χω αλλαξει τα φώτα, εχει μπει για φόρτιση 232 φορές και δεν εχω κανένα πρόβλημα απ αυτα που αναφερετε ή μειωση απόδοσης https://www.dropbox.com/sc/m1yierttqd0zgh6/AAApyHyNJ4KKarVPZYhyt4xqa Edited January 9, 2015 by hic_et_nunc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosnik Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Κάποιος να ξέρει καμιά ευρωπαϊκή σελίδα ρε παιδιά να το πάρουμε λίγο πιο φτηνό. ..??? Η κάνενα μεταχειρισμενο? ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Ναι εχω το wifi 10.5 αλλα εγω φορτιζω καθε μέρα καθως το χρησιμοποιώ αρκετά. Λογικό ειναι να βγαζεις λιγοτερες ωρες αφου τρώει μπαταρια και στο stand by 4 μερες. Ποτε δεν χρησιμοποιω εξοικονόμηση ενω σιχαίνομαι την αυτόματη φωτεινότητα και το εχω λίγο πιο κατω απ το φουλ φωτεινότητα. Το εχω 5 μηνες και του χω αλλαξει τα φώτα, εχει μπει για φόρτιση 232 φορές και δεν εχω κανένα πρόβλημα απ αυτα που αναφερετε ή μειωση απόδοσης https://www.dropbox.com/sc/m1yierttqd0zgh6/AAApyHyNJ4KKarVPZYhyt4xqa θα το φορτισω αποψε και θα το κρατησω το ΣΚ σε flight mode (γιατι εχω σιμ μεσα και δε θελω ναναι κλειστο καθημερινες) και θα προσπαθησω να το λιωσω να δω ποσο θα βγαλει.. Ειναι λογικο παντως να βγαζεις 8 ωρες σε μια μερα αφου εννοειται πως ολη η μπαταρια παει στην οθονη και οχι σε αναμονες κτλ.Πχ με το κινητο βγαζω 3 μερες και 4 ωρες οθονης και 2 ομιλιας! αν ηθελα να το αδειασω σε μια μερα θα επρεπε να περασω τις 10 ωρες οθονες και με σκληρη χρηση, οχι viber πχ. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Κάποιος να ξέρει καμιά ευρωπαϊκή σελίδα ρε παιδιά να το πάρουμε λίγο πιο φτηνό. ..??? Η κάνενα μεταχειρισμενο? ?? Δε νομίζω ότι αξίζει να το παρεις απ εξω γιατι αν περασεις τελωνείο θα το πληρωσεις χρυσαφι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosnik Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Για αυτό λέω ευρωπαϊκή σελίδα ... από Ευρώπη δεν περνάει τελωνείο 100% αγοράζω χρόνια από έξω ( ρούχα και διαφορα) αλλά συσκευή πρώτη φορά για αυτό δεν ξέρω καμιά σελίδα για τετοια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Για αυτό λέω ευρωπαϊκή σελίδα ... από Ευρώπη δεν περνάει τελωνείο 100% αγοράζω χρόνια από έξω ( ρούχα και διαφορα) αλλά συσκευή πρώτη φορά για αυτό δεν ξέρω καμιά σελίδα για τετοια... Οσο εχει στο σκρουτζ θα το βρεις και σε αλλα ευρωπαϊκά καταστήματα, δεν θα το βρεις πιο φτηνό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 θα το φορτισω αποψε και θα το κρατησω το ΣΚ σε flight mode (γιατι εχω σιμ μεσα και δε θελω ναναι κλειστο καθημερινες) και θα προσπαθησω να το λιωσω να δω ποσο θα βγαλει.. Ειναι λογικο παντως να βγαζεις 8 ωρες σε μια μερα αφου εννοειται πως ολη η μπαταρια παει στην οθονη και οχι σε αναμονες κτλ.Πχ με το κινητο βγαζω 3 μερες και 4 ωρες οθονης και 2 ομιλιας! αν ηθελα να το αδειασω σε μια μερα θα επρεπε να περασω τις 10 ωρες οθονες και με σκληρη χρηση, οχι viber πχ. Εγω τωρα εχω 70% battery και 2 ωρες screen time https://www.dropbox.com/sc/jj6jlzfeus6ojre/AAC37guhcWAU2SkIqrErvNc3a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 το ειχα γραψει και νωριτερα οτι αναφερονται προβληματα με την μπαταρια ΠΑΡΑ την αντικατασταση της....οπως ακριβως αναφερει ο Cadfael... εχω την υποψια οτι αυτο συμβαινει μονο στα ιταλικα ..ειτε σε αυτα που αγοραστηκαν απο το ιταλικο amazon , ειτε σε αυτα που αγοραστηκαν μεσω του ebw (που και παλι ιταλικα ηταν..) δεν το πηγα ακομα για service γιατι το χρειαζομαι αυτο το σκ....παντως τελευταια στατιστικα , 1 ωρα και 40 λεπτα οθονη , ειμαι στο 39% και η χρηση ειναι μιση-μιση wifi και 3g...αλλα μονο internet...ουτε βιντεο , ουτε τιποτα αλλο..και δεν συζηταμε για τιποτα σοβαρο....tapatalk,twitter,fb κτλ... κατι συμβαινει...δεν ξεκινησε ετσι το tablet.... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 το ειχα γραψει και νωριτερα οτι αναφερονται προβληματα με την μπαταρια ΠΑΡΑ την αντικατασταση της....οπως ακριβως αναφερει ο Cadfael... εχω την υποψια οτι αυτο συμβαινει μονο στα ιταλικα ..ειτε σε αυτα που αγοραστηκαν απο το ιταλικο amazon , ειτε σε αυτα που αγοραστηκαν μεσω του ebw (που και παλι ιταλικα ηταν..) δεν το πηγα ακομα για service γιατι το χρειαζομαι αυτο το σκ....παντως τελευταια στατιστικα , 1 ωρα και 40 λεπτα οθονη , ειμαι στο 39% και η χρηση ειναι μιση-μιση wifi και 3g...αλλα μονο internet...ουτε βιντεο , ουτε τιποτα αλλο..και δεν συζηταμε για τιποτα σοβαρο....tapatalk,twitter,fb κτλ... κατι συμβαινει...δεν ξεκινησε ετσι το tablet.... Φυσικά κατι συμβαινει ρε παιδιά, αυτα δεν ειναι stats για το tab s. Οι διαφορές ειναι τεράστιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Υπομονή μέχρι τη Δευτέρα να δω τι θα πούνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Υπομονή μέχρι τη Δευτέρα να δω τι θα πούνε. Αν εχεις χρονο και διαθεση δεν του τραβας και μια επαναφορα? Ποτε δεν ξερεις μ αυτα τα "μηχανηματα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Είχα κάνει, γι' αυτό τους το ξαναπήγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yansta Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Ναι εχω το wifi 10.5 αλλα εγω φορτιζω καθε μέρα καθως το χρησιμοποιώ αρκετά. Λογικό ειναι να βγαζεις λιγοτερες ωρες αφου τρώει μπαταρια και στο stand by 4 μερες. Ποτε δεν χρησιμοποιω εξοικονόμηση ενω σιχαίνομαι την αυτόματη φωτεινότητα και το εχω λίγο πιο κατω απ το φουλ φωτεινότητα. Το εχω 5 μηνες και του χω αλλαξει τα φώτα, εχει μπει για φόρτιση 232 φορές και δεν εχω κανένα πρόβλημα απ αυτα που αναφερετε ή μειωση απόδοσης https://www.dropbox.com/sc/m1yierttqd0zgh6/AAApyHyNJ4KKarVPZYhyt4xqa Μπορεις να μου πεις μεσα απο ποιο μενου παω για να βρω αυτες τις πληροφοριες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 (edited) Μπορεις να μου πεις μεσα απο ποιο μενου παω για να βρω αυτες τις πληροφοριες? Κατεβαζεις το phone info απ το play Edited January 12, 2015 by hic_et_nunc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Υπομονή μέχρι τη Δευτέρα να δω τι θα πούνε. Μετά από παρακολούθηση της συσκευής με ενημερώσανε ότι δεν διαπιστώθηκε κάποια βλάβη. Θα την παραλάβω αύριο και θα δω από δω και πέρα τι θα κάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts