Jump to content

Samsung Galaxy Tab S (Super Amoled Display) 8,4"-10,5"

aeroporos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχτές παρέλαβα το δικό μου τον 10.5 lte, και είχα παραγγείλει τετραπύρηνο snapdragon και σήμερα βλέπω ότι τελικά ότι ειναι με τον exynos. Και δεν ξέρω τι να κάνω να το πάω πίσω να πάρω snapdragon Η να κρατήσω exynos;. please help! :)

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχτές παρέλαβα το δικό μου τον 10.5 lte, και είχα παραγγείλει τετραπύρηνο snapdragon και σήμερα βλέπω ότι τελικά ότι ειναι με τον exynos. Και δεν ξέρω τι να κάνω να το πάω πίσω να πάρω snapdragon Η να κρατήσω exynos;. please help! :)

στην ευρωπη κυκλοφοραει με τον exynos, εσυ απο ποιο καταστημα το παραγγειλες? μηπως εχει κανει το καταστημα λαθος στα τεχνικα χαρακτηριστικα?

στην ευρωπη κυκλοφοραει με τον exynos, εσυ απο ποιο καταστημα το παραγγειλες? μηπως εχει κανει το καταστημα λαθος στα τεχνικα χαρακτηριστικα?

απο εδω Ελληνικό!, απο Κωτσόβολο το πήρα!

απο εδω Ελληνικό!, απο Κωτσόβολο το πήρα!

φοβαμε , οτι εχουν κανει λαθος στα χαραχτηριστικα που γραφουν στην σελιδα τους ( ειχε νομιζω ξαναειπωθει εδω μεσα), παρε τηλεφωνο για επιβεβαιωση.

Καλησπέρα στην παρέα. Έχω να κάνω μια χαζή ερώτηση…

Έχω το Tab S 8.4 (φοβερό) με την official λευκή θήκη. Όπως καταλαβαίνετε λόγο του χρώματος της λερώνετε πολύ εύκολα. Με τι μπορώ να την καθαρίσω με ασφάλεια ; χωρίς να την καταστρέψω…

Και κάτι ακόμα, έχει βρει κανείς εδώ στην Ελλάδα σκέτο το πληκτρολόγιο και σε ποια τιμή ;

Edited by LION_XX

Samsung Note 4

Samsung Galaxy S3

Samsung Tab S 8.4"

Samsung Gear 2

οπως εχουμε πει εδω πολλες φορες, δεν ερχεται με snaπdragon στην ελλαδα, για μενα ειτε το κανουν επιτηδες (Αν πχ εχουν γνωση οτι ο 800αρης λαγγαρει, που δεν το νομιζω) ή το πιο πιθανο, γραφουν ο,τι ναναι..Οποτε θα σου ελεγα να το πας πισω κτλ αν και να ξερεις οτι δυκολα θα στο αλλαξουν..

Για μενα δεν εχεις αλλη επιλογη σε tab s εκτος απο exynos οποτε στη θεση σου θα το παλευα να το δωσω πισω και να παρω τα λεφτα μου μεχρι να δω αν το Update με ανδροιδ 5 το βελτιωσει (θα γραψουμε εντυπωσεις μολις βγει) ή οχι..οποτε θα πηγαινα σε Z3compact tablet Που ειναι θεωρω το αμεσως καλυτερο ή και καλυτερο αναλογως τις απαιτησεις του καθενος.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλησπέρα στην παρέα. Έχω να κάνω μια χαζή ερώτηση…

Έχω το Tab S 8.4 (φοβερό) με την official λευκή θήκη. Όπως καταλαβαίνετε λόγο του χρώματος της λερώνετε πολύ εύκολα. Με τι μπορώ να την καθαρίσω με ασφάλεια ; χωρίς να την καταστρέψω…

Και κάτι ακόμα, έχει βρει κανείς εδώ στην Ελλάδα σκέτο το πληκτρολόγιο και σε ποια τιμή ;

Για τη θήκη θα δοκίμαζα κανένα υγρό μαντηλάκι. Δεν την έχω ακόμη για να το έχω δοκιμάσει, αλλά και σε άλλη που είχα στο ipad παλιότερα και σε μια άλλη άσπρη που έχω τώρα στο tab s έτσι το έκανα

459€ το 10.5 LTE σήμερα στο bestprice

Αν δεις στο ιστορικό, έχει φτάσει και στα 424 ευρώ! Οπότε έχει ακόμα δρόμο .. :p;)

Το 8.4 είναι στα 345 ευρώ που πάνω κάτω είναι μια χαρά τιμή γι'΄αυτό που παίρνεις!

Ήρθε και το δικό μου 8.4LTE ok lag έχει αλλά άμα έχεις μάθει σε Android Samsung το περίμενεις!!!?Το UI της Samsung φταίει μάλλον όταν χώρις να είναι φορτωμένο με apps ξοδεύει τα 2Gb ram από τα 3!!!!Κατά τα άλλα στα συν οτι παίρνεις και τηλέφωνο...και η φοβερή οθόνη του!
Never Underestimate The Dark Side...

Στο Saturn σε mall στο κέντρο της Φρανκφούρτης πάντως κυκλοφορεί με τον exynos.Οπότε λογικά σε όλη την Ευρώπη με τον exynos κυκλοφορεί.
http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif

Πάντως χθες ενώ είχα βάλει ενα 3d παιχνίδι στο pause δε μπορούσε να παίξει ταινίες και αναγκάστηκα να κλείσω το παιχνίδι.

Υπάρχει κάποιο utility που να ελευθερώνει resources αυτόματα και να δίνει βάρος στην εφαρμογή που τρέχεις εκείνη τη στιγμή;

Πάντως χθες ενώ είχα βάλει ενα 3d παιχνίδι στο pause δε μπορούσε να παίξει ταινίες και αναγκάστηκα να κλείσω το παιχνίδι.

Υπάρχει κάποιο utility που να ελευθερώνει resources αυτόματα και να δίνει βάρος στην εφαρμογή που τρέχεις εκείνη τη στιγμή;

Δεν εχω αντιμετωπισει ποτε τετοιο προβλημα και ασχολουμαι παντα με 1080p ταινίες. Αν εχεις sd και δη οχι την καλυτερη της αγορας, φταει η καρτα

Οχι δε του εχω βάλει κάρτα sd.

Το εκανα μολις και ολα Εντάξει. Ανοιξα 2 παιχνίδια, βγήκα εβαλα 1080π ταινια και μετα ανοιξα ξανα τα παιχνιδια τα οποία ηταν εκει που τα άφησα. Δεν ειχαν κλείσει.

Μιας και είμαι προγραμματιστής να αναφέρω ότι application από application μπορεί να έχει χαώδη διαφορά στη διαχείριση μνήμης και των system resources.Αυτό που έπαιζα εγώ για παράδειγμα είχε πολύ βαριά γραφικά.

Κυκλοφορησε στην Κορεα το SM-T805K ,με τον 5433,και τιμη 658€.

http://store.samsung.com/sec/mobile/tablet/galaxy-tab-s/c/MO0208

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

χαχαχαχ...φτουυυυυυυυ...θα το ρίξω κορώνα γράμματα...:) :) δεν θα βγει κανά mod να μηδενίζει ο Knox?Τ
Never Underestimate The Dark Side...

χαχαχαχ...φτουυυυυυυυ...θα το ρίξω κορώνα γράμματα...:) :) δεν θα βγει κανά mod να μηδενίζει ο Knox?Τ

μονόδρομος.. Το KNOX ΔΕΝ ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ !! (δεν έχει βρεθεί τρόπος εδώ και 1+ χρόνο )

Παιδιά το tablet θεωρητικά και σύμφωνα με τη συσκευασία,αναπαράγει και βίντεο 1440p.Εσείς βλέπετε στο youtube στις ρυθμίσεις τέτοια επιλογή;Εμένα πάει μέχρι 1080p ακόμα και στα βίντεο που είναι 1440p.Στο note 2 που έχω,η αντίστοιχη επιλογή περιορίζεται στα 720p, μάλλον λόγω οθόνης.Εσείς έχετε επιλογή για 1440p στο youtube;

Παιδιά το tablet θεωρητικά και σύμφωνα με τη συσκευασία,αναπαράγει και βίντεο 1440p.Εσείς βλέπετε στο youtube στις ρυθμίσεις τέτοια επιλογή;Εμένα πάει μέχρι 1080p ακόμα και στα βίντεο που είναι 1440p.Στο note 2 που έχω,η αντίστοιχη επιλογή περιορίζεται στα 720p, μάλλον λόγω οθόνης.Εσείς έχετε επιλογή για 1440p στο youtube;

Το είδα και εγώ στο Πλαίσιο και όντως δεν είχε καθόλου επιλογή 1440p σε βίντεο που θα επρεπε να έχει....

Το είδα και εγώ στο Πλαίσιο και όντως δεν είχε καθόλου επιλογή 1440p σε βίντεο που θα επρεπε να έχει....

Κάτι παίζει νομίζω με τις τελευταίες αναβαθμίσεις του youtube.Σαν να κατάργησαν τις επιλογές για UHD video.

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab S (Super Amoled Display) 8,4"-10,5"