Teo010 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Αν βαζει δικο του ηχο (καποιο τραγουδι που εστειλε στο κινητο ) να το εχει αποθηκευμενο στο κινητο και οχι στην καρτα μνημης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idioteque Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Καλησπερα σε ολους. Εχω το κινητο περιπου εναμιση χρονο, και μεχρι τωρα ολα πηγαιναν τελεια. Την παρασκευη ξαφνικα το τηλεφωνο εκλεισε απο μονο του και αρχισε να κανει συνεχομενα reboot. Αφου το εκλεισα, μπηκα recovery, εκανα factory reset και ενω στην αρχη εδειχνε να εχει λυθει το προβλημα, αυτο επανηλθε. Εχω αλλαξει rom, αλλα το προβλημα παραμενει. Παρατηρησα οτι αν βγαλω την καρτα sim το προβλημα παυει να υφισταται. Δοκιμασα λοιπον να βαλω τη sim του πατερα μου αλλα το bootloop ξεκινησε και παλι. Εχει κανεις καποια ιδεα? Του εχει συμβει καποιου κατι αντιστοιχο? Υ.Γ. Συγγνωμη αν εχει υπαρξει παρομοια συζητηση στο νημα, αλλα δυστυχως δεν καταφερα να τη βρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jordi_7 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Υπάρχει κάνα αξιόπιστο app για download απο YouTube;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idioteque Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Υπάρχει κάνα αξιόπιστο app για download απο YouTube;; Ναι το snaptube. Δεν ξερω αν θα το βρεις στο playstore, αλλα σιγουρα θα βρεις το apk αν το γκουγκλαρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim1990 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 καλησπερα παιδια κατοχος της εν λογω κινηταρας εδω και σχεδον ενα χρονο. Πριν λιγες μερες επεσε στο κινητο κρασι με αποτελεσμα να μην δουλευει η αφη. Ολα τα αλλα δουλευουν κομπλε (οθονη, ηχειο, ακουστικο, τα παντα). Οποτε πως το φτιαχνουμε; με αλλαγη digitizer ( http://www.ebay.com/itm/Original-Digitizer-Touch-Screen-Replacement-For-Lenovo-A806-A808t-Black-/281847800947?hash=item419f702473:g:fT8AAOSw14xWOdaO ) θα ειναι κομπλε; πως το τσεκαρουμε για περαιτερω ζημιες; υ.γ ανοιξα το κινητο και για καποιο λογω δουλεψε για καμια μερα και μετα παλι τα ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Βάλτο αρχικα 1-2 μέρες σε βάζο με ρύζι Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Καλησπερα σε ολους. Εχω το κινητο περιπου εναμιση χρονο, και μεχρι τωρα ολα πηγαιναν τελεια. Την παρασκευη ξαφνικα το τηλεφωνο εκλεισε απο μονο του και αρχισε να κανει συνεχομενα reboot. Αφου το εκλεισα, μπηκα recovery, εκανα factory reset και ενω στην αρχη εδειχνε να εχει λυθει το προβλημα, αυτο επανηλθε. Εχω αλλαξει rom, αλλα το προβλημα παραμενει. Παρατηρησα οτι αν βγαλω την καρτα sim το προβλημα παυει να υφισταται. Δοκιμασα λοιπον να βαλω τη sim του πατερα μου αλλα το bootloop ξεκινησε και παλι. Εχει κανεις καποια ιδεα? Του εχει συμβει καποιου κατι αντιστοιχο? Υ.Γ. Συγγνωμη αν εχει υπαρξει παρομοια συζητηση στο νημα, αλλα δυστυχως δεν καταφερα να τη βρω. Μοιάζει πρόβλημα μπαταρίας. Δοκίμασε με κάποια άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idioteque Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Μοιάζει πρόβλημα μπαταρίας. Δοκίμασε με κάποια άλλη. Οκ θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω αυριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimi85 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Καλημέρα, με το που πέρασα την 1536 , δεν λειτουργεί ο εντοπισμός θέσης. Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί ή αν έχει προκύψει και σε κάποιον ακόμη. Πρέπει να κάνω κάτι ακόμη ?:blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Καλημέρα, με το που πέρασα την 1536 , δεν λειτουργεί ο εντοπισμός θέσης. Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί ή αν έχει προκύψει και σε κάποιον ακόμη. Πρέπει να κάνω κάτι ακόμη ?:blink::blink: Αν πέρασες την δική μου 1536 δεν θα έπρεπε (εφόσον έχεις ενεργοποιημένη την λειτουργία αυτή). Αν πέρασες την 1536 μέσω system update τότε είναι λογικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimi85 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Την δικιά σου έχω πέρασει kandilak. Δεν κανω update, ξέρω τα προβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Πήγαινε Ρυθμίσεις--Τοποθεσία-- και στο Λειτουργία επέλεξε "Υψηλή ακρίβεια". Αν συνεχίζει το ίδιο και δεν το είχες κάνει εξ αρχής , ξανακάνε εγκατάσταση την rom με την 3η μέθοδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Υπάρχει κάνα αξιόπιστο app για download απο YouTube;; Ogyoutube apk. Ψαξτο στο ίντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idioteque Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Μοιάζει πρόβλημα μπαταρίας. Δοκίμασε με κάποια άλλη. Αλλαξα μπαταρια και το τηλεφωνο λειτουργει αψογα. Ειχα την εντυπωση οτι φταιει η sim αλλα τελικα ειχες δικιο. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Ναι το snaptube. Δεν ξερω αν θα το βρεις στο playstore, αλλα σιγουρα θα βρεις το apk αν το γκουγκλαρεις. Πολυ δυνατή εφαρμογή! Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t123321 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 έχει δοκιμάσει κανεις το viber4android; τρέχει άψογα και έχει διάφορα στον ηχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 έχει δοκιμάσει κανεις το viber4android; τρέχει άψογα και έχει διάφορα στον ηχο Μήπως εννοείς το viper4android ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paterbill Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Καλησπέρα, μου ζητάει να κάνω update το Superuser. Να το κάνω η όχι. Και αν το κανω , να επιλεξω normal ή TWRP ? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Ναι και normal. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paterbill Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Καλησπέρα, μου ζητάει να κάνω update το Superuser. Να το κάνω η όχι. Και αν το κανω , να επιλεξω normal ή TWRP ? Έχω τη 1447 Επίσης μπαταρία απο που να πάρω; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idioteque Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Καλησπέρα, μου ζητάει να κάνω update το Superuser. Να το κάνω η όχι. Και αν το κανω , να επιλεξω normal ή TWRP ? Έχω τη 1447 Επίσης μπαταρία απο που να πάρω; Ευχαριστω. Να επιλεξεις το normal. Αν μενεις αθηνα, εχει στον Δησιο πισω απο τη κλαυθμωνος, αλλα να ξερεις δεν ειναι αυθεντικη και ειναι 2100 mah, αλλα δουλευει κανονικα προφανως. Μετα αν θες original μαλλον μονο εξωτερικο. Btw ο δησιος εχει και site οποτε και επαρχια να μενεις μπορεις να παραγγειλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eakritas_1968 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να κανω μονο root στο κινητο επειδη εχει πολλες σελιδες βρηκα μονο το περασμα καινουριας rom το κινητο ειναι Α806.V34,2014/09/04 11:10 VIBEUI_V2.0_3447_7.39.1_DEV_A806 ισως να εχει ξαναφερθει το θεμα αλλα με τοσες σελιδες χαθηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoros1369 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Καλημερα, Για καποιο λογο δεν μπορω να δημιουργησω νεες επαφες ... Απλα δεν μου βγαζει μενου αποθηκευσης. Ουτε πατωντας το + αριστερα του αριθμου ουτε με παρατεταμενο πατημα πανω στον αριθμο,με το που παταω νεα επαφη με πεταει εξω .. Παράθεση Lenovo A806 Lenovo P2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Καλημερες! Αυτο με το notification center οταν η μπαταρία πεφτει στο 15% δε σταμάτησε παρολο που ξανα έβαλα την ρομ με την 3η μεθοδο. Συνέχεια μου πεταει το μνμ οτι το notification center εχει σταμάτησε να λειτουργεί με αποτέλεσμα να μη μπορω να δουλέψω το κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anddem Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Καλησπερα παιδια! Το α806 της γυναικας μου αρχισε στα ξαφνικα να κολλαει και κανει μονο του επανακκινησεις. Κολλαει σ το λογοτυπο της lenovo και κανει επανακκινηση. Προσπαθησα να το ανοιξω κρατωντας τα κουμπια της εντασης και της ενεργοποιησης για να μπει στο μενου αλλα τιποτα. Αλλαξα και μπαταρια αλλα τα ιδια. Καμια προταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts