eliasj Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 παιδια σορρυ που γραφω σε αυτο το topic,αλλα δεν ηθελα να ανοιξω καινουριο ηια ενα ασημαντο ζητημα. εχω ενα κινητο νοκια,παλιο μοντελο,δε θυμαμαι πως το λενε και θελω να αγορασω ενα hands free,για να προστατευομαι απο την ακτινοβολια. τι να ζητησω απο το καταστημα?εχετε να μου προτεινετε καποιο συγκεκριμενο? ευχαριστω:) What else? Nokia Hands Free.:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electra87 Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 σε ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris1 Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 HI ! Thelo na agoraso mnimi gia to kinhto moy NOKIA 6260 kai den xero an einai symbates ! DV RS-MMC h RS-MMC h mmc? Aloi moy lene oti h DV RS-MMC exei symbatotoita kai aloi oxi :wacko: ! poia einai h simbati karta poy mporo na xrhsimopoihso ! Na protimhso 1GB h 512MB ? Ean paro toso megalh karta mipos tha kanei to kinito moy na leitoyrgei poio arga ! THANKS :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris1 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 mipos xerei na me bohthisei kaneis gia thn mnhmh ?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 παιρνει και απλες rs mmc αλλα και DV. ομως επειδη οι τιμες τους εχουν πεσει αρκετα, παρε καλυτερα DV rs mmc. με 1GB δε θα εχεις προβλημα φιλε μου, μην ανησυχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris1 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 s'eyxaristo ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaslanidis Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 exo nokia 6260 kai usb bluetooth bluesoleil.me to programma to opoio sunodeuei to bluetooth den anoigoun oute ta sms oute o til katalogos,tipota.dokimasa to MyPhoneExplorer kai edo to idio. mipos uparxei kapoio kleidoma sto kinito? i uparxei kapoio programma me o opoio mporo na sundetho?dokima to k700 kai douleuei kanonika me to sugkekrimeno bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannis Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Ναι, μπορείς και το έχω δοκιμάσει. Σίγουρα δουλεύει με Nokia DKU-2 ή με συμβατό καλώδιο όπως το MA-8630 της Mobile Action, οπότε και εμφανίζεται στα modems το Nokia 6260 modem. Από όσο γνωρίζω δεν σου δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσω υπέρυθρων ακόμα, κάτι που συμβαίνει με το 6600. Όσο για Bluetooth δήλώνω άγνοια. Ελπίζω να βοήθησα. Μήπως υπάρχει κανένα νεότερο όσον αφορά τη σύνδεση γενικά κινητών nokia με λειτουργικό Symbian στο internet μέσω Bluetooth? Είναι λίγο περίπλοκο φαντάζομαι, αλλά δεν πιστεύω πως είναι και ακατόρθωτο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=13948 :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miz Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Βασικά κι εγώ από τι θυμάμαι δεν είχα εγκαταστήσει κάτι πρόσφατα όταν το είχε πάθει και το παράλογο είναι ότι και χωρίς τη κάρτα πάλι το ίδιο παθαίνει. Φορμάτ και μόνος σου πατώντας με κλειστό το κινητό " *, πράσινο, 3 " και ταυτόχρονα το κουμπί που ανοίγει μέχρι να γράφει formating, θέλει κόπο για να πετύχει πάντως, δε πιάνει αμέσως Αν και εχει περασει σχεδον 1 χρονος,επειδη τσιμπησα κι εγω απο το προβλημα "σφαλμα συστηματος (-1)" το format γινεται κρατωντας πατημενα με την παρακατω σειρα τα πληκτρα: πρασινο (κληση) *(αστερισκο) 3 και αφου γραψει στην οθονη formating εμεις συνεχιζουμε να παταμε το κουμπι 3 ωσπου να ολοκληρωθει το format.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mits Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Έχω το nokia 6260 (παλιό κ καλό). Όταν ανοίγω τα μηνύματα που αναβοσβήνει ενα εικονίδιο που λεεί σφάλμα συστήματος -1. Αν ξέρει κανείς τι είναι και πως φτιάχνεται πραγματικά θα είμαι υπόχρεος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Έχω το nokia 6260 (παλιό κ καλό). Όταν ανοίγω τα μηνύματα που αναβοσβήνει ενα εικονίδιο που λεεί σφάλμα συστήματος -1. Αν ξέρει κανείς τι είναι και πως φτιάχνεται πραγματικά θα είμαι υπόχρεος!Μήπως έχεις περάσει το msvdriveE; Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mits Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 oχι δεν έχω περάσει τίποτα απόλύτως.. να ρωτήσω γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω το mumsms να βάλω τουλάχιστον αυτό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 στα γνωστα μαγαζακια εψαξες; οσο για το προβλημα σου: δοκιμασε να κανεις hard format. και εγω οταν λειτουργουσα το 6260 μου εκανε κατι τετοια περιεργα.αν δεν κανω λαθος με hard format ηταν οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Πριν κάνεις hard format δοκίμασε να σβήσεις το αρχείο index που βρίσκεται κάπου μέσα στο c/system/mail. Υπάρχει πιθανότητα να χάσεις τα μηνύματα σου (δεν είμαι σίγουρος :O). Για να το κάνεις αυτό θα χρειαστεί να περάσεις κάποιον file manager ;) Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mits Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 έβαλα το mumsms! πολύ γέλιο! ίσως κάνω και Hard format κάποια στιγμή, προς το παρόν είμαι οκ! mol επειδή κάτι τέτοια μαγαζάκια έψαχνα αλλά δεν τα θυμάμαι, κάνεις μία υπενθύμιση λίγο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Μήνυμα #5 από S60 Platform FAQ.:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 το κινητο "φοραει" την: v 5.0536.0 01-09-05 RM-25 υπαρχει καποια νεοτερη εκδοση λογισμικου? αναβαθμιση λογισμικου μπορω να κανω απο το σπιτι? επισης μεχρι ποσα mb memory card "τρεχει" απροβληματιστα? το εχω με την 32αρα. και κατι τελευταιο. θελω να παρω προσοψη για το κινητο. εχω δει στο ebay καποιες. τιμες λογικες μου φαινονται. αλλα δεν ξερω τι ποιοτητας ειναι. εχει παρει κανεις απο το ebay προσοψη για το 6260? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 ποιο ειναι το καλωδια συνδεσης του κινητου με το pc? εψαξα στο νετ και ειδα οτι ειναι ιδιο με του nokia 3250. το εχω αυτο το καλωδιο, λειτουργει μια χαρα αλλα επαφη με το 6260 δεν δειχνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 ξανα εδω... ερωτηση: μπορω να χρησιμοποιησω το κινητο για να εκμεταλευτω τα 30mb του cu? με opera mini θελω να σερφαρω. κανει το κινητο? ειναι συμβατο? με το νοκια 3250 μια χαρα ειχα βολευτει, αλλα χαλασε... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Από την στιγμή που θα του περάσεις έκδοση του opera mini, η οποία θα είναι συμβατή με Symbian S60, τότε θα μπορείς να εκμεταλλευτείς τα 30ΜΒ το CU. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Ας ζωντανέψω το θέμα :p Έχω ένα θέμα με το 6260 μου, συγκεκριμένα αν μείνει καιρό κλειστό και θέλω να το ανοίξω τότε πατώντας το κουμπί μου εμφανίζει για λίγο μια άσπρη οθόνη και κλείνει. Μετά από αυτό ο μόνος τρόπος να το ανοίξω είναι πατώντας το κουμπί on/off χωρίς μπαταρία και ταυτόχρονα τοποθετώντας την στη συσκευή. Θέμα μπαταρίας δεν είναι, έχω δοκιμάσει με 2-3, factory reset του έκανα... Να φοβάμαι για πλακέτα; :( Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Μηπως οι επαφες της μπαταρίας να φταίνε? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Χμμ δεν το έχω τσεκάρει αυτό.. Θα τις καθαρίσω με οινόπνευμα στην πρώτη ευκαιρία και βλέπουμε... ;) Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Αμαν ρε Θανάση. Αμαν... Απο σενα δε το περίμενα. Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts