jimmakosx Δημοσιεύτηκε July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 27, 2014 Καλημέρα και από εμένα! Ψάχνω και εγώ για κινητό και είμαι μεταξύ note 3 neo και s4 i9506. Για πείτε μου και εσείς τις γνώμες σας. Έχω προβληματιστεί πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Αν δεν σ ενοχλεί το μέγεθος του Note, η οθόνη του με το μέγεθος που έχει θα σε αποζημιώσει. Στα μεγάλα του ΣΥΝ βέβαια, είναι το πενάκι και η πολύ καλή μπαταρία του. Στα 290€ που έχει τώρα, νομίζω ότι είναι μεγάλη ευκαιρία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmakosx Δημ. July 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 (edited) Όσον αφορά το μέγεθος, όντως μου φαίνεται λίγο μεγάλο όταν το είδα στο Πλαίσιο το note 3. Ωστόσο διαβάζω εδώ στο φόρουμ ότι τα λίγα χιλιοστά διαφορα που έχουν το κάνει πιο λειτουργικό. Συν ότι είναι πιο φθηνό και απο το μεγάλο αδελφό του και απο το I 9506. Δεν ξέρω έχω προβληματιστεί. Εγώ το θέλω κυρίως για περιήγηση στο δίκτυο και για κάποιες εφαρμογές με ip cameras. Edited July 27, 2014 by jimmakosx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Μια χαρά θα κάνεις την δουλειά σου κι εγώ αυτό έχω πάρει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmakosx Δημ. July 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 (edited) Άντε τότε να πάω να το χτυπήσω!:) Θα γλυτώσω και μερικά ευρόπουλα! Από θήκες τί παίζει? Έχουμε τίποτα που να μην δίνει όγκο στο τηλέφωνο?! Edited July 27, 2014 by jimmakosx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dandal Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Ποιά η διαφορά ανάμεσα στο note3 σε σχέση με το νέο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASDF Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Ποιά η διαφορά ανάμεσα στο note3 σε σχέση με το νέο; Το Neo είναι σαν ένα βελτιωμένο Note 2 που απλά παίρνει κάποια χαρακτηριστικά από το 3. Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5961&idPhone2=5665 Σαν software και S-pen είναι σχεδόν ίδια (αν όχι εντελώς) Παράθεση Όχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dandal Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Το Neo είναι σαν ένα βελτιωμένο Note 2 που απλά παίρνει κάποια χαρακτηριστικά από το 3. Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5961&idPhone2=5665 Σαν software και S-pen είναι σχεδόν ίδια (αν όχι εντελώς) Πολύ κατατοπιστικό Ευαριστώ για την άμεση απάντηση:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 S4 i9506 με διαφορα...το note ειναι παρα πολυ μεγαλο σε επεξεργαστει ειναι καλυτερο το s4 i9506 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Αν δεν πάρεις τώρα το note αργά ή γρήγορα θα το δοκιμάσεις. ;) Οπότε για να μη χάνεις τον χρόνο σου αγόρασε το από τώρα. Η τιμή είναι πολύ καλή και το κινητό εξίσου καλό. Το note 2 πέρυσι το είχαμε για βασιλιά. Το note 3 neo είναι ακόμη καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmakosx Δημ. July 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Μάλλον Θα πάρω το note 3 neo. Ακόμα το σκέφτομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmakosx Δημ. July 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Από τα σκρουτζομάγαζα πιο να προτιμησω?! Έχετε κάποιο να προτείνετε χωρίς να θεωρηθεί διαφήμιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Εάν χρειάζεσαι το πενάκι είναι μονόδρομος . Εγώ θα έλεγα ότι μοιάζει πιο πολύ στο Note 3 από ότι στο Νοτε 2 . Απλά έχει άλλο επεξεργαστή (αξιοπρεπέστατο , χωρίς κολλήματα ), μικρότερης ανάλυσης οθόνη 720p και κάμερα 8MP. Αλλά χωρίς να υστερούν σε ποιότητα. Η οθόνη έχει εξαιρετικό μαύρο και μπορείς να φτιάξεις την απόχρωση . H camera είναι από τις καλύτερες 8αρες και σίγουρα καλύτερη από κινέζικές 13άρες και άλλες όπως η sensor imx σειράς 100 . Το ηχείο του είναι εξαιρετικό και δυνατό . Παίζει πολύ καλά μουσική . Συνεπώς για τα 290euro είναι εξαιρετικό . To S4 έχει λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά σε οθόνη , camera , επεξεργαστή περισσότερα καλούδια σε sensors , αλλά μικρότερη σε μέγεθος οθόνη . Είναι βέβαια σε 4,4,2 κάτι που για το ΝΕΟ δεν ξέρουμε αν θα πάρει επίσημα . Διάλεξε με βάση τις ανάγκες σου και τα λεφτά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Από τα σκρουτζομάγαζα πιο να προτιμησω?! Έχετε κάποιο να προτείνετε χωρίς να θεωρηθεί διαφήμιση! Εγώ το πήρα από το Kaizer της Πανεπιστημίου όμως και είναι Γαλλικό unbranded. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmakosx Δημ. July 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 (edited) Εάν χρειάζεσαι το πενάκι είναι μονόδρομος . Εγώ θα έλεγα ότι μοιάζει πιο πολύ στο Note 3 από ότι στο Νοτε 2 . Απλά έχει άλλο επεξεργαστή (αξιοπρεπέστατο , χωρίς κολλήματα ), μικρότερης ανάλυσης οθόνη 720p και κάμερα 8MP. Αλλά χωρίς να υστερούν σε ποιότητα. Η οθόνη έχει εξαιρετικό μαύρο και μπορείς να φτιάξεις την απόχρωση . H camera είναι από τις καλύτερες 8αρες και σίγουρα καλύτερη από κινέζικές 13άρες και άλλες όπως η sensor imx σειράς 100 . Το ηχείο του είναι εξαιρετικό και δυνατό . Παίζει πολύ καλά μουσική . Συνεπώς για τα 290euro είναι εξαιρετικό . To S4 έχει λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά σε οθόνη , camera , επεξεργαστή περισσότερα καλούδια σε sensors , αλλά μικρότερη σε μέγεθος οθόνη . Είναι βέβαια σε 4,4,2 κάτι που για το ΝΕΟ δεν ξέρουμε αν θα πάρει επίσημα . Διάλεξε με βάση τις ανάγκες σου και τα λεφτά σου. Όσον αφορα το πενακι άμα το έχεις το χρησιμοποιείς. Εγώ το θέλω πέρα από κινητό για πολύ browsing, κάποιες εφαρμογές για ip cameras, gps για πλοήγηση και κάποιες άλλες μικροεφαρκογές! Σίγουρα η μεγάλη οθόνη με εντυπωσιάζει αρκεί το neo να μην τρώει κολλήματα, πράγμα που πιστεύω πως δεν θα κάνει το i9506 που έχει καλύτερο επεξεργαστή! Αλλά να δώσω 373 κάπως μου πάει, ενώ τα 290 τα θεωρώ καλά για τέτοια συσκευή! Με προβληματίζει λίγο και το μέγεθος του neo, επειδή έχω δει το κανονικό note 3 στο πλαίσιο, αλλά διάβασα εδώ στο φόρουμ ότι τα λίγα χιλιοστά που έχουν διαφορά το κάνουν πιο χρηστικό! Edited July 28, 2014 by jimmakosx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Κολλήματα δεν τρώει με την καμία πάντως. Όσο για την μεγάλη οθόνη του , θα πω ότι είναι απολαυστική και το σερφάρισμα στο ίντερνετ είναι σε άλλο επίπεδο. Επίσης η μπαταρία του είναι τερατώδης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmakosx Δημ. July 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Εγώ το πήρα από το Kaizer της Πανεπιστημίου όμως και είναι Γαλλικό unbranded. Εγώ σκεφτόμουν να το πάρω από phonegallery.gr που είναι στο Πειραιά, έχει τη καλύτερη τιμή αυτή τη στιγμή! Έχεις εμπειρία καθόλου από αυτό το κατάστημα τί λέει?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts