Pstelios Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Είναι απενεργοποιημένες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 daydream59 Δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα μαλών έχουν γεμίσει σβήσε μερικά ώστε να μπορείς να δέχεσαι καινούρια μηνύματα. Είναι απενεργοποιημένες . Έτσι όπως μου τα λες δεν μπορώ να βγάλω άκρη τι φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Είναι απενεργοποιημένες . pin σου ζητάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 pin σου ζητάει; SIM κάρτες έχεις μέσα....;;; :X:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 SIM κάρτες έχεις μέσα....;;; :X:X Το τηλέφωνο σου είναι σίγουρα το ZTE NUBIA Z7 MAX....η Γενικός έχεις τηλέφωνο?:X:X:X Φιλικά πάντα... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 3.61 custom από androidiani https://mega.nz/#!ct5xVZIA!zA7Sw2FiUISwNvYdkWrzMF63d9R9mp2XrtFypsyrk30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Θαυμάσια νέα από τον paolo τον Ιταλό developer ετοιμάζει Android 6 για το κινητάκι μας,σε μια σύντομη συνομιλία που είχαμε μου είπε ότι πήρε την CM13 που είναι σε Αndroid 6 και κόψε ράψε την έκανε να μπουτάρει κανονικά στο Ζ7 και επίσης οτι το: Wifi δουλεύει κανονικά. Στης SIM βλέπει κανονικά το baseband και IMEI αλλά όχι την ίδια την κάρτα ακόμα. Τηλεκοντρόλ δουλεύει κανονικά. Bluetooth δουλεύει κανονικά. GPS δουλεύει κανονικά. Αισθητήρας περιστροφής δουλεύει κανονικά. Αισθητήρας φωτός δουλεύει κανονικά. Αισθητήρας εγγύτητας δουλεύει κανονικά. Antutu: 44000 σκορ. Δεν ξέρει ακόμα πότε θα είναι έτοιμη η πρώτη beta rom με Android 6 αλλά το δουλεύει εντατικά το θέμα. :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pstelios Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Ο τύπος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και στην 12, και θα βοηθήσει το τηλεφωνάκι μας να μείνει "ζωντανό" για καιρό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Εντάξει δεν μπορείς να πεις ότι έχεις και παράπονο από την nubia μια χαρά update δίνει και πολύ συχνά μάλιστα. Τώρα διαβάζω ανακοινώσανε ότι σύντομα θα πάνε στο nubia UI3.5 μέσα στον μήνα αυτόν,οπότε και η ίδια η εταιρία δεν το έχει αφήσει ακόμα το κινητό μας το υποστηρίζει και θα το κάνει για πολύ καιρό ακόμα από ότι βλέπω. :rolleyes: Πηγή: https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=el&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.gr&sl=auto&tl=en&u=http://bbs.nubia.cn/thread-550087-1-1.html&usg=ALkJrhhABfKycB2ozVQEQMkMIASJeEHdBw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 ...μια χαρα το παει η zte...:) εγω παντως απο τον ιουνιο που το πηρα,δεν εχω γυρισει να κοιταξω αλλο κινητο...:p(αντε λιγο το g4) και να φανταστειτε ειμαι ακομα με την 1.64..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Το G4 τα σπάει... Οπωσδήποτε να βάλεις την stock 5.1.1 θα είναι σαν να αγόρασες καινούριο κινητό,θα με θυμηθείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Το G4 τα σπάει... Οπωσδήποτε να βάλεις την stock 5.1.1 θα είναι σαν να αγόρασες καινούριο κινητό,θα με θυμηθείς... το ξερω tigreos,μου το εχεις ξαναπει,αλλα να σου πω την αληθεια φοβαμαι λιγο τη διαδικασια με το nubia tool. απο την αλλη θελω να το κανω για να εχω ενοποιημενο χωρο.μια αποφαση ειναι...θα την παρω την ατιμη ...που θα μου παει...:):):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artirules Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Χαιρετώ και ευχαριστώ για τη βοήθεια. Το thread είναι πραγματικά πολύ χρήσιμο. Έκανα update μέσω TWRP σε 3.55 stock με επιτυχία και είμαι χαρούμενος με τον εαυτό μου και το αποτέλεσμα μιας και δεν είμαι ο πιο σχετικός με αυτά. :confused: Έχουν πάει όλα καλά αλλά έχω μια μικρή απώλεια καθώς βλέπω internal storage 2.45GB. Τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Αυτό συμβαίνει γιατί δεν φλασαρες την Rom με το Nubian tool η λύση είναι μια Φλασαρεις την v3.22 με το nubia flash tool και μετα απο TWRP την ν3.60.Κανε backup γιατί το nubia flash tool θα τα κάνει format όλα στο κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Update Stock v3.62 Update: [New] Status bar Banner reminder [New] Notepad embedded pictures, recording function [optimized] camera viewfinder brightness Experience [optimization] system performance, including memory leaks, memory footprint, Caton, power consumption and fever. [Repair] telecommunications card does not recognize the problem contacts accidentally deleted file in question [repair] Niu garbage clean up firmware optimization including but not limited to the items listed above. Download: Stock v3.62 Password: NF19 OR Stock v3.62 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 LightX 3.62 https://yadi.sk/d/Fq1amY76k8jNA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Φλασάροντας την v3.62 με TWRP μου έβγαλε error, επανεφερα το backup της 3.60 και ανακάλυψα οτι δεν έχω IMEI!!! προσπαθώ να το επαναφέρω με τον κάτωθι οδηγό αλλά ενω την βλέπει την συσκευή στο πρώτο παράθυρο και με δεξί κλικ τρίτη επιλογή ανοίγει το δεύτερο (restore) εκει παραμένει με το κόκκινο θαυμαστικό.... :worry: Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; :ninja: τώρα για τα ΙΜΕΙ, με nubia updater θα τα επαναφέρεις: http://i766.photobucket.com/albums/xx304/Ravendark/1_zpsxt4pn3xz.jpg 3η επιλογή και σου βγαίνει αυτό το παραθυράκι... http://i766.photobucket.com/albums/xx304/Ravendark/2_zpsuu3zdtgm.jpg πατάς το κουμπάκι και περιμένεις να πάει 100% Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Το backup που έχεις την ν3.60 είναι με TWRP σωστά; Εκεί έχει μια επιλογή nv αυτό είναι το imei σου μπες στην TWRP και κάνε restore επαναφορά μόνο αυτο nv. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas007 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 καλησπερα το ZTE Nubia Z7 παιρνει lollipop? αυτο http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_228250.html δεν βρηκα θεμα για το σκετο, παρα μονο για το μαξ και για το μινι.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 καλησπερα το ZTE Nubia Z7 παιρνει lollipop? αυτο http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_228250.html δεν βρηκα θεμα για το σκετο, παρα μονο για το μαξ και για το μινι.:confused: Μιλάς γι αυτό το μοντέλο με κωδική ονομασία nubia Z7 (NX506J). Ναι έχουν βγάλει Stock Lollipop v2.05 και μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ: nubia Z7 (NX506J) Lollipop v2.05. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Το backup που έχεις την ν3.60 είναι με TWRP σωστά; Εκεί έχει μια επιλογή nv αυτό είναι το imei σου μπες στην TWRP και κάνε restore επαναφορά μόνο αυτο nv. Το βρήκα στο backup το NV, μόνο που δεν ήξερα τι ήταν και δεν το τικάριζα στα backup που έπαιρνα!!! :rolleyes: Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Τότε την πάτησες φίλε μου θα πρέπει να κάνεις ότι λέει ο οδηγός για να δημιουργήσεις εσύ ένα backup ώστε να το φλασάρεις. :X http://bbs.nubia.cn/thread-426319-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Τότε την πάτησες φίλε μου θα πρέπει να κάνεις ότι λέει ο οδηγός για να δημιουργήσεις εσύ ένα backup ώστε να το φλασάρεις. :X http://bbs.nubia.cn/thread-426319-1-1.html Οτι την πάτησα είναι σίγουρο!!! :p Το να χάσεις τα IMEI το βλέπω να συμβαίνει σε καποιους, σε μένα τώρα έτυχε, είναι κάτι συγκεκριμένο που πάει στραβά; η τυχαίο :ninja: Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Τιποτα δεν είναι τυχαίο σίγουρα κάτι πήγε στραβά στην εγκατάσταση που έκανες μέσο της TWRP,το θέμα είναι να βγάλεις άκρη πως να το επαναφέρεις τώρα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Έβγαλα εύκολα άκρη ευτυχώς.... :D Πέρασα μεσώ Nubia tool την stock v3.22 και έτσι δούλεψε το restore οπότε μου το επανέφερε με τα IMEI του κανονικά :up: Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts