Jump to content

Αχ και ν'άνοιγε η γη....

soniasimitzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φλωρεντία 2003

Ψάχναμε αναμνηστικά για τους δικούς μας. Κοίταζε λοιπόν η μοναδική κοπέλα της εκδρομής κάτι τραπεζομάντηλα και της λέει ένας αδελφός:

"'Άστα αυτά, είναι Κινέζικα!". Και πετάγεται η πωλήτρια και λέει με μία απίστευτη γκριμάτσα: "Σιγά μην είναι Κινέζικα". Απίστευτο γέλιο.

Βερολίνο 2005

Επιστρέφουμε από το Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου, και είμααστε στο Ubahn και ψάχνουμε για κανένα λουκάνικο. Η τύπισσα, ξανθιά, σγουρό μαλλί, αλλά δεν έδειγνε με τίποτα για Γερμανίδα. Πάει λοιπόν ένας από την παρέα να αγοράσει και του κάνει ο άλλος: "Καλά ρε μλκ, από την Αλβανίδα;". Απάντηση από την "Αλβανίδα"; "Ρε παιδιά Έλληνες είστε;". Παρεπιπτόντως, τα τι φαγητά μας κέρασε μετά, δεν περιγράφεται...:lol:

Βερολίνο ήταν η Άλμπα. Φλωρεντία γιατί πήγες Πολυζώη; Με ποιον παίζαμε; :p

• Απαντήσεις 283
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με την Perugia (την 2η φορά, όχι το 0-3).

Α ναι. :O Καλά λέμε, κάθε ταξίδι και καημός ρε Πολυζώη. :D

Στη Μολδαβία έγινε κανά ευτράπελο με καμιά Μολδαβέζα; :confused: :shifty:

Α ναι. :O Καλά λέμε, κάθε ταξίδι και καημός ρε Πολυζώη. :D

Στη Μολδαβία έγινε κανά ευτράπελο με καμιά Μολδαβέζα; :confused: :shifty:

Κισινάουι 2003

Και ναι και όχι...Είχαμε συνενοηθεί στο λεωφορείο να μην δώσουμε πολλά και μας πιάσουν κότσο. Στο σαλόνι του διαδρόμου είχε πιάτσα με ιερόδουλες, διαλέγεις και πέρνεις. :lol: Πάει λοιπόν ένς τύπος, ονόματα δεν λέμε, υπολέιψεις δεν θίγουμε και δίνει ο μλκ 100€ για δύο!! Από 6$ ανέβασε την ταρίφα στα 50€!!

e den 8imame akrivos tin xronologia alla gia na gelousa kai na 8imame......

giro sta 5 8a imoun

hehe

PROUD ARSENAL FAN

http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif

• 4 weeks later...

Αυτό που εμφανίζονται Έλληνες εκεί που δεν το περιμένεις, είναι κοινό (οι περισσότεροι σίγουρα το έχουμε πάθει τουλάχιστον μια φορά).

Το να τρακάρεις όμως το αυτοκίνητο του καλύτερού σου φίλου; Το έχετε πάθει ποτέ; Γιατί εγώ μόλις το έπαθα, και ως τίμιος άνθρωπος θα πληρώσω και τη ζημιά του (ο Θεός να βάλει το χέρι του). Συγκεκριμένα το έγδαρα καθώς έμπαινα στο γκαράζ του. Φανταστείτε όμως τι έπαθα για να του το φέρω μαλακά...

Το χειρότερό μου όμως ήταν στο σχολείο, όταν έκανα κατά λάθος μια ζημιά. Ήταν τελευταία ώρα Παρασκευής, και ακολουθούσε Σαββατοκύριακο. Καταλαβαίνετε τι έγινε μόλις έφτασα Δευτέρα πρωί πρωί και άκουσα ότι με φώναξε η δασκάλα στο γραφείο της... έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ευτυχώς η ζημιά διορθώθηκε χωρίς παρατράγουδα, και ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

Εμένα πάντως το χειρότερο έγινε καθαρή Δευτέρα πριν από πολλά χρόνια. Μαζί με τον ξαδερφό μου και μετά από "χοντρό" μεθύσι, το πρωί και κόντά στο μαγαζί που είμασταν, ψάχναμε το αυτοκίνητο για να φύγουμε. Πουθενά όμως αυτοκίνητο!! Δεν θυμόμαστε που είχαμε παρκάρει!!

Την φαεινή ιδέα την είχε ο ξαδερφός μου, και αφού πλέον είχαμε εξαντλήσει τα οριά μας στο ψάξιμο. "Δεν πάμε στην αστυνομία? να δηλώσουμε κλοπή!". Δεν σας λέω τι ακολούθησε εκεί!! Σκηνές απείρου κάλους!!! Να προσπαθούμε να εξηγήσουμε στους αστυνομικούς για το αυτοκίνητο και εκείνοι να μας ρωτούν αν έχουμε πιει και πόσο? Πρέπει να μυρίζαμε από χιλιόμετρα μακριά. Το αποτέλεσμα ήταν ότι πήρανε τον πατέρα μου τηλέφωνο για να έρθει να μας πάρει γιατί δεν μας άφηναν να φύγουμε έτσι. Και τελικά ήρθε ο πατέρας μου και μας πήρε με το αυτοκίνητο!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς.

πρωτη γυμνασιου με φωναζουν για προσευχη μπροστα σε ολο το σχολειο..

5 μερα στο γυμνασιο,δεν ηξερα και πολλα ατομα,ειχα ψαρωσει..

τελειωνω την προσευχη και οπως παω να κατεβω τα σκαλακια που ειχε εκει μπροστα παραπαταω και τρωω μια τρελη τουμπα μπροστα σε ολους...

το τι γελιο επεσε εκεινη τη μερα..να βλεπεις 300 ατομα να γελανε μαζι σου..:cry:

ηθελα ν'ανοιξει η γη να με καταπιει:ninja:

τουλαχιστον μετα απο αυτο γνωρισα και τους σημερινους μου φιλους:)

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είχα πάει πριν 3 χρόνια με την πρώην κοπέλα μου για καφέ στο "Ολύμπικο" στο Φάληρο. Σε μια φάση ήθελα να παω τουαλέτα. Έτσι όπως πήγαινα για κακή μου τύχη δεν κοίταξα απ' έξω τα σηματάκια. Και ακόμα χειρότερα δεν υπήρχε κανείς μέσα στη τουαλέτα για να καταλάβω το λάθος μου!! Αφού τελείωσα ακούω από μέσα γυναικείες φωνές! :confused:

Λέω "Δεν είναι δυνατόν... Κάποιο λάθος θα κάνανε! :blink: " πιστεύοντας πως είχα μπει στις ανδρικές τουαλέτες! Λέω "Πώπω ρε μ@λ@κα μου τι κάνω τώρα;;; Περίμενε και μόλις σταματήσουν την κάνεις αλα Βέγγος!". Περάσανε 5 λεπτά και οι γυναικείες φωνές εξακολουθούσαν να υπάρχουν... :worry: Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που είχανε πιάσει κουβέντα για άντρες! :lol: :w00t:

Τελικά δεν άντεξα να περιμένω άλλο και λεω "Ότι είναι να γίνει ας γίνει τώρα". Με το που βγαίνω και με βλέπουν έκπληκτες σκύβω το κεφάλι και προχωρούσα όσο πιο γρήγορα μπορούσα ακούγοντας τα ειρωνικά τους σχόλια και ζητώντας συγνώμη. :lol: Με το που βγαίνω βλέπω απ' έξω μια αντροπαρέα να με κοιτάει προφανώς καταλάβανε το λάθος μου και γελάγανε. Κουνώντας το κεφάλι τους λέω "Έγινε μ@μ@κία μάγκες!" κοιτώντας τα σηματάκια και έφυγα με την ουρά στα σκέλια.

Εκεί ήθελα πραγματικά να ανοίξει η γη... :lol:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Βραδυ Σαββατου το προηγουμενο καλοκαιρι,δουλευω στα goodys για να βγαλω ενα χαρτζιλικι που λενε.,Υποψιν εχω μολις 2 μερες που ξεκινω να δουλευω.Συνηθως ο βραδινος υπαλληλος, με το που κλεινει το μαγαζι, πεταει τα σκουπιδια του μαγαζιου,που μαζεύονται ολη την μερα (περιπου 5-6 μαυρες σακουλες γεματες με χαρτια-συσκευασιες,αποφαγια) σε ενα καδο απορριματων.Επειδη ομως ο καδος απορριματων ειναι μακρια(500μετρα) απο το μαγαζι ....υπαρχει ενα ημιφορτηγακι ,το φορτωναμε και πηγαιναμε στον καδο και αδειαζαμε το φορτηγακι.

Λοιπον,φορτωνω το φορτηγακι με τα σκουπιδια και ξεκιναω να φτασω στον καδο..(υποψιν , ειχα 5 μερες με το διπλωμα οδηγησης στα χερια..)Επειδη ειμαι και λιγο σουμαχερ στο τιμονι,παταω λιγο παραπανω το γκαζι και αρχιζω τις λαλακιες στο δρομο..(τρομαρα μου...) Ε, το κακο δεν αργησε να γινει.....Σε μια στροφη που ειχα πατησει παραπανω το γκαζι μου φευγει το φορτηγακι,βγαινω εκτος πορειας ,κανω τετακε ,και σκαει το λαστιχο....!!!! Ω, ρε π0υστh μου λεω,,την γ@μησα...κατεβαινω και τι βλεπω εκτος απο το σκασμενο λαστιχο,,,,,,,ολα τα σκουπιδια ειχαν αραδιασθει στο δρομο... μισοφαγωμενα τσιζμπεργερ ,σαλατες χαρτια ,και αλλα πολλα φαρδια πλατια ειχαν βγει να παρουν αερα...(1 ωρα μαζευα τα σκουπιδια απο το δρομο,,και αλλη 1 ωρα εσπρωχνα το φορτηγακι χεσμενος απο την μαλ@κια που ειχα κανει μεχρι το μαγαζι)

αυτο ηταν....ΜΕ ΑΠΕΛΥΣΑΝ..

IPHONE 4 The Ultimate

Χαχαχαχαχχαχαχα :lol: :lol: :lol: Θα ήθελα να ήμουν απο μια λευρά και να σας έβλεπα και τους δύο....Τον ένα με το φορτηγάκι και τον άλλον με την τουαλέτα...

Πάντως αυτό με την τουαλέτα έχει συμβεί και σε άλλα αγόρια..Πολλές φορές έχω δεί κάποιο αγόρι να μπαίνει καταλάθος στις δικές μας...:lol:

Σε ραντεβου που είχα με φίλη λίγο πιο πέρα από το σπίτι της την περίμενα στο αυτοκίνητο και της κάνω αναπαντ. να κατέβει. Πράγματι ύστερα απο λίγο την βλέπω απο τον καθρέφτη του οδηγού να έρχεται και με χαρακτηριστική άνεση και να μπαινει μέσα σε ένα ξένο αυτοκίνητο που ήταν σταματημένο λίγο πιο πριν από έμενα!!! και φυσικά να πετάγεται κατευθείαν εξω!!! Οταν έφτασε μας έπιασαν τα γέλια άρχισα να της φωνάζω ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ IBIZA!!!
I don't mind coming to work, but that eight hour wait to go home is a bitch...

Σε επιθεώρηση του στρατού από ταξίαρχο σε φυλάκιο του Έβρου.

Του παρουσιάζομαι, από που είσαι, τι σπούδασες, τι έκανες τι έρανες, ανοίγει την φυσιγγιοθήκη. Και αρχίζει και βγάζει, μια σοκοφρέτα, ένα πακέτο χαρτομάντηλα, ένα σχοινάκι που καθάριζα το όπλο, 2 χαρτάκια με τηλέφωνα, στυλό και ένα ξυραφάκι ΒΙC. Ψιλικατζίδικο είσαι, μου λέει, και φεύγει ευτυχώς χωρίς καμπάνα, αλλά η ντροπή ντροπή!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

Εφευγα απο τη σχολη μου μαζι με ενα συμφοιτητη μου με τα ποδια.Καποια στιγμη,βλεπω να κατευθυνεται προς εμας ενας τυπος με στεκα στα μαλλια και εξαλλο περπατημα..Λεω εγω τοτε στο φιλο μου ''κοιτα μια που**ρα,κοιτα πως παει η αδερφη!'' και γελαγα...Μου λεει ο φιλος μου ''ΤΙ????'' και απαντω ''τι τι ρε;κοιτα πως περπαταει η ^*$#*^$αδερφη ρε!''!

Τελικα,ηταν ο αδερφος του...

Πάντως αυτό με την τουαλέτα έχει συμβεί και σε άλλα αγόρια..Πολλές φορές έχω δεί κάποιο αγόρι να μπαίνει καταλάθος στις δικές μας...:lol:
Ιδίως άμα είναι δυσδιάκριτα τα σηματάκια... :D Καθόλου σπάνιο πια με τα trendy, και καλά, μαγαζιά με ασορτί σηματάκια για τις τουαλέτες... :rolleyes:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Εφευγα απο τη σχολη μου μαζι με ενα συμφοιτητη μου με τα ποδια.Καποια στιγμη,βλεπω να κατευθυνεται προς εμας ενας τυπος με στεκα στα μαλλια και εξαλλο περπατημα..Λεω εγω τοτε στο φιλο μου ''κοιτα μια που**ρα,κοιτα πως παει η αδερφη!'' και γελαγα...Μου λεει ο φιλος μου ''ΤΙ????'' και απαντω ''τι τι ρε;κοιτα πως περπαταει η ^*$#*^$αδερφη ρε!''!

Τελικα,ηταν ο αδερφος του...

Χαχαχαχαχαχαχχαχα :lol: :lol: !!!Αυτό έχει συμβεί και σε μένα...

Είχα μια φίλη που είχε 5 αδέλφια και ο ένας της αδελφός ζούσε στο εξωτερικό...Φατσικά δεν τον ήξερα..Ενα απόγευμα που βλέπαμε μια κασσε΄τα ενος γάμου και τον είδα μαζί της της είπα¨Ρε συ ποιος ειναι αυτο ο χοντρος????:blink: "Και άλλα που δεν θυμάμαι...Ευτχώς η κοπέλα το πήρε καλοπροαίρετα και δεν με σκυλόβρισε αλλά έπεσε κάτω απο τα γέλια ειδικά οταν μου είπε οτι ειναι ο μεγάλος της αδελφος και εγω προσπαθουσα να τα μπαλωσω...:lol: :lol:

Ιδίως άμα είναι δυσδιάκριτα τα σηματάκια... :D Καθόλου σπάνιο πια με τα trendy, και καλά, μαγαζιά με ασορτί σηματάκια για τις τουαλέτες... :rolleyes:

Εγω .. μονιμος κατοικος γυναικιων τουαλετων (τουλαχ 3 φορες) και ιδιαιτερα οταν εχουν αυτα τα κ*λ*σηματακια. Αλλα δεν κομπλαρω .

Τις περισοοτερες φορες μαλιστα τους λεω με υφος σιγουριας οτι ειναι σε λαθος τουαλετες μεχρι να αποκαλυφθει οτι εγω ειμαι λαθος.

Μια κοπελια μαλιστα την ειχα στειλει στις αντρικες. :O :D

Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις…

1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις

2)

thimithika ena kai egw,prin 6 xronia peripou,ta eixa me mia kopela,sta 17-18 egw,kai exoume paei sta goodys na fame,den lew perioxi ase min vrethei kanenas gnwstos!,telospanton mikra emeis,me polles orekseis,pou lefta gia ksenodoxeia,mou leei pame stis toualetes,pame tis lew,pame stis gynaikeies,stis gynaikeies eixe mono 2 omws kleistes,opote eixe arketi oura giati sti mia eimastan emeis kai varagane oli tin wra,pera apo ayta pou akousan t aytakia mou,apo tis alles kopeles mesa sti toualeta,pou na kserane oti tis akouge ena agori,kai dagkwnomouna na min pethanw sta gelia,den mporousame na vgoume eksw,giati eixe synexeia kosmo,telospanton mas akouei i katharistria,vgainei i tote kopela mou na dei an einai kaneis,tis leei i katharistria,pes kai tou allou na vgei kai fygete ap edw,tis leei den einai kaneis,leei kala ayti paw na fwnaksw ton security,gia pote tsakistikame me katevasmena ta kefalia kai eixe kai kana 2 atoma ap eksw,itan kai ligo megalis ilikias ayti,mas evlepe meta pou trwgame kai eixe ena vlema mono pou den mas eftyne.
Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

Για να θυμηθώ..

Εξετάσεις τώρα και δίναμε μάθημα αγγλικών.

Είχαμε μια καθηγήτρια που την λέγανε Αγά στα επίθετο (δεν μας έκανε μάθημα).Και εκεί που περιμέναμε να μας δώσει τα θέματα (δεν θυμόμουν το επίθετό της)μου΄ρχεται ξαφνικά να πω το τραγούδι:Τhat's the way ah ah (αγα αγα) i like it...:whistle: και το είπα λίγο δυνατά το άκουσε και η ίδια..πιθανότατα νόμιζε οτι την κοροϊδευα,αλλά όταν είδα το βλέμμα της θυμήθηκα και το επίθετο της..:lol: (το πως ένιωσα εκείνη τη στιγμή δεν λέγεται..)

Το μόνο που έκανε ήταν να μου αλλάξει θέση..

Πάλι στο σχολείο σε μάθημα αγγλικών να βαριόμαστε και να θέλουμε να βγούμε έξω.Με την κολλητή μου κάναμε φασαρία και ενοχλούσαμε την μπροστινή (στην οποία είχαμε πει να κάνει παράπονα στην καθηγήτρια) ώστε να μας βγάλει έξω,στη τελική η καθηγήτρια μας κατάλαβε και να μας λέει,κάντε όσοι φασαρία θέλετε,έξω πάντως δεν βγαίνετε.Τι ξενέρωμα..

Επίσης στο σχολείο είχαμε μια καθηγήτρια η οποία ήταν πολύ γελοία,πολύ όμως,είχε και μια περίεργη προφορά.Μας είχε βάλει μια ερώτηση κρίσεως στην τάξη να την απαντήσουμε.Σήκωνε μερικά παιδια,ήρθε και η ώρα μου και επειδή ως συνήθως γελάγαμε με την ίδια (γι'αυτα που έλεγε κυρίως) με είχε πιάσει σπαστικό γέλιο.Να προσπαθώ να πω σε όλη τη τάξη την απάντηση μου και να μην μπορώ απο τα γέλια.Στη τελική επειδή νευρίασε και η καθηγήτρια (ο θεός να την πεί) να μου λέει μένα υστερικό ύφος:μα γιατί γελάς,βλέπεις τπτ γελοίο (με προφορά λι και νι) πάνω μου;;;

Καταλαβαίνετε τι είχε συμβεί στη τάξη.Είχαμε σκάσει στα γέλια:rotfl:

Θα επανέλθω γιατί έχω κι'άλλα..;) :rolleyes:

http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

Θυμήθηκα και άλλη γκάφα..

Ήμουν γύρω στα 14-15.

Καθόμασταν με κάτι φίλες στην πλατεία της περιοχής μας στα παγκάκια και συγκεκριμένα εκεί που υποτίθεται οτι ακουμπούν οι πλάτες μας,εμείς καθόμασταν..

Έρχεται ένας γνωστός μας να μας χαιρετίσει και εκεί μου μιλάγαμε η φίλη που καθόταν δίπλα μου τραβάει τα χέρια της με τέτοιο τρόπο που μ'έριξε πίσω.

Τα πόδια μου να κρέμονται και εγώ να'χω πέσει απο την άλλη μεριά.

Να κοιτάει με απορία το άλλο παιδί και να περνάει και απο την απέναντι μεριά ένα παιδί που τοτε μου άρεσε..:lol:

Τι ρεζιλίκια..

http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

Να θυμηθώ κι ένα δικό μου περιστατικό. Στην εταιρεία που δούλευα, είχαμε επιστρέψει από τη μικρή διακοπή για το πάσχα. Ε, λέγαμε χρόνια πολλά κτλ, χτυπάει το τηλέφωνο, το σηκώνω, κι αντί να πω χρόνια πολλά, αφηρημένη λέω "καλή χρονιά" το ζώον :wacko: !!! Καλά, όλοι οι συνάδελφοι έχουνε πέσει κάτω από τα γέλια, κι εγώ κατακόκκινη να ακούω την καζούρα τους!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ

kalokairi se nisi pame me ena filo mou me tin barka tou gia psarema!molis ftanoume stin barka blepoume enan tipo na pezei me ta skinia tis barkas mas kai na tin kounaei apo edo kai apo ekei tin barkoula!

opote tou leo ego tou tupou "re file m@l@kas eisai kai pezeis me tin barka mas den pas na paikseis me tipote allo!"

o typos apantaei "eimai apo to limenarxio,exo erthei na kano enan elegxo stin diplani barka apo tin diki sas alla exete bleksei ta skinia me tin alli barka"

kokalo ego...

http://images.allposters.com/images/151/Reload2_a.jpg

Τις πρώτες μέρες στο στροτόπεδο φωνάζουν για αναφορά. Εγώ ντυμένος με την παραλλαγή και έπρεπε πριν 5 λεπτά να είμαι έξω με το σορτσάκι. Από τη βιασύνη μου φόρεσα το δεξί παπούτσι στο αριστερό και αντίστροφα. Το γέλιο που έπεσε δεν φαντάζεστε...