registry Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 αν αλλαξω το region se usa θα παρει αναβαθμηση σε cortana? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. February 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 αν αλλαξω το region se usa θα παρει αναβαθμηση σε cortana? Αν αλλάξεις γλώσσα και περιοχή σε Αγγλικά ΗΠΑ ή ΗΒ θα αποκτήσεις πρόσβαση στη Cortana. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
registry Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 δηλαδή μετα αν το βαλω ελληνικα δεν θα δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 δηλαδή μετα αν το βαλω ελληνικα δεν θα δουλευει? Δεν θα δουλεύει καθώς η Cortana δεν υποστηρίζει (ακόμα) ελληνικά. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
registry Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 να σε καλα ρε φιλε ακομα μια ερωτηση.εχω την εκδοση 8.10.12397.895.αυτο είναι cyane h denim?μπορω να παρω την εκδοση denim εστω που είναι η πιο καινουρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 να σε καλα ρε φιλε ακομα μια ερωτηση.εχω την εκδοση 8.10.12397.895.αυτο είναι cyane h denim?μπορω να παρω την εκδοση denim εστω που είναι η πιο καινουρια? Η έκδοση που αναφέρεις είναι η Cyan. Θα πας ρυθμίσεις>ενημέρωση τηλεφώνου και θα τσεκάρεις αν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση για την συσκευή σου. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brp Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 (edited) Παιδιά καλησπέρα. Μόλις αγόρασα το 530 DS. Είμαι καινούργιος (και αδαής) στον κόσμο των smαrtphones και θα ήθελα τα φώτα σας. Θέλω να κάνω ηχογράφηση φωνής (της δικής μου) για να κρατώ προφορικές σημειώσεις. Αν γνωρίζει κάποιος και έχει την καλοσύνη να μου εξηγήσει θα το εκτιμούσα δεόντως! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Edited February 28, 2015 by brp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. February 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Μόλις αγόρασα το 530 DS. Είμαι καινούργιος (και αδαής) στον κόσμο των smαrtphones και θα ήθελα τα φώτα σας. Θέλω να κάνω ηχογράφηση φωνής (της δικής μου) για να κρατώ προφορικές σημειώσεις. Αν γνωρίζει κάποιος και έχει την καλοσύνη να μου εξηγήσει θα το εκτιμούσα δεόντως! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Καλησπέρα και καλωσήρθες στο forum. Για να ηχογραφήσεις στα windows phone μπορείς να κατεβάσεις μια εφαρμογή σαν αυτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camelakos2 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Μόλις αγόρασα το 530 DS. Είμαι καινούργιος (και αδαής) στον κόσμο των smαrtphones και θα ήθελα τα φώτα σας. Θέλω να κάνω ηχογράφηση φωνής (της δικής μου) για να κρατώ προφορικές σημειώσεις. Αν γνωρίζει κάποιος και έχει την καλοσύνη να μου εξηγήσει θα το εκτιμούσα δεόντως! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Καλως ηρθες λοιπον σε εναν νεο κοσμο! Κατεβασε αυτη την εφαρμογη δωρεαν απο το windows phone store, εμενα με καλυπτει μια χαρα Voice Memos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brp Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 (edited) Alex_tz, camelakos2, Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σας. Θα το προσπαθήσω και θα επανέλθω αν προκύψει κάποιο θέμα. Ευχαριστώ!!! :) edit: τελικά κατέβασα το Voice Recorder Pro+ και όλα Οκ! παιδιά είστε καταπληκτικοί !!! Edited March 2, 2015 by brp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Καλησπέρα,γνωρίζουμε τη χώρας είναι; Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. March 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Καλησπέρα,γνωρίζουμε τη χώρας είναι; Κεντρική και ανατολική Ευρώπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Γνωρίζουμε πότε θα πάρει denim;Γιατί κοιταξα εδω και δεν βρήκα την χώρα που είναι η συσκευή μου. Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Γνωρίζουμε πότε θα πάρει denim;Γιατί κοιταξα εδω και δεν βρήκα την χώρα που είναι η συσκευή μου. Στις ρυθμίσεις>πρόσθετα+πληροφορίες τι σου γράφει στο mobile operator; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Γράφει:CEE Area SW Variant Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Γράφει:CEE Area SW Variant Ναι όντως αυτό δεν βοηθάει! Βλέπω και άλλοι στο Windowscentral έχουν το ίδιο θέμα, να μην διευκρινίζεται δηλαδή από ποιά χώρα προέρχεται η συσκευή. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Και μου έκανε εντύπωση που στην πρώτη εκκίνηση ηταν προεπιλεγμένη η Ελληνική γλώσσα παρολο που ειναι παραεισαγωγής :wacko: .Τώρα πως αλλιώς μπορώ να μάθω την χώρα; Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skidrow Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Μπορούμε μέσω imei η από το κουτί να δούμε χαρακτηριστικά τις συακευης για να ξέρουμε ποτε θα πάρει αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 το χω κλειστο και δε το χρησιμοποιω (υπαρχει για back up) παρατηρω οτι τελειωνει η μπαταρια. πχ προχθες(εχει 4-5 μερες) το φορτισα πληρως. το κλεινω. το ανοιγω σημερα και βλεπω οτι εχει παει 85% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
registry Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Η έκδοση που αναφέρεις είναι η Cyan. Θα πας ρυθμίσεις>ενημέρωση τηλεφώνου και θα τσεκάρεις αν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση για την συσκευή σου. το τηλεφωνο σας λεει είναι ενημερωμενο.δεν εχει καποια αναβαθμιση.γιατι όμως.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 το τηλεφωνο σας λεει είναι ενημερωμενο.δεν εχει καποια αναβαθμιση.γιατι όμως.? Πιθανόν να μην είναι διαθέσιμη η ενημέρωση ακόμα για την συσκευή σου. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Σε 530 dual sim,μου ήρθε ειδοποίηση ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση,μάλλον denim είναι.Μόλις πάω σπίτι το μεσημέρι θα την περάσω γιατί τώρα δεν έχω wifi. Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 (edited) εδω και ποση ωρα κανω αναζητηση. δε βρηκε τιποτα ομως :( εδιτ: κανει εγκατασταση την 8.1(8.10.14234.375). ειναι η denim???? edit2: και ΝΑΙ ειναι denim :D Edited March 12, 2015 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
registry Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 τωρα ξεκινησε και το δικο μου να κατεβαζει την ενημερωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 στο λιγο που την δοκιμασα. ρολαρει πολυ καλυτερα! τελικα τα 512 ραμ δεν ειναι ανασταλτικος παραγοντας για την αγορα της ;) μαλλον θα το βγαλω στην φορα καιο θα αφησω στην ακρη το ζτε ΑΛΛΑ η μπαταρια του σε τι επιπεδα κυμαινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts