Jump to content

Samsung Galaxy S III Neo (I9300I/I9301I)

corolla001975
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικα βρε παιδια ποιες ειναι οι διαφορες τους? Ποιο ειναι καλυτερο και ποιο συμφερει?
Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc..

• Απαντήσεις 894
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κανε μια συγκριση στο gsmarena και θα καταλαβεις οτι το ς3 ι9300 ειναι καλυτερο σε χαρακτιριστικα.
:ninja:

κανε μια συγκριση στο gsmarena και θα καταλαβεις οτι το ς3 ι9300 ειναι καλυτερο σε χαρακτιριστικα.

Λεει οτι ειναι dual sim. Ισχυει αυτο?

Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc..

Λεει οτι ειναι dual sim. Ισχυει αυτο?

Ισχύει, μπήκε και πρώτο post με σύνδεσμο στο GSM Arena για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Ισχύει, μπήκε και πρώτο post με σύνδεσμο στο GSM Arena για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Ναι αλλα εδω Ελλαδα υπαρχει δικαρτο? Εννοω πουλανε τα σκρουτζομαγαζα δικαρτο s3 neo?

Ναι αλλα εδω Ελλαδα υπαρχει δικαρτο? Εννοω πουλανε τα σκρουτζομαγαζα δικαρτο s3 neo?

Σωστή η παρατήρηση σου, με μια πρόχειρη αναζήτηση θαρρώ πως όχι.. άρα στην Ελλάδα έρχεται με μια SIM (προς το παρόν τουλάχιστον).

Υπάρχει και αυτή η έκδοση http://www.gsmarena.com/samsung_i9301i_galaxy_s3_neo-6433.php η οποία είναι η I9301 όπως γράφετε σαν τίτλο και όχι η Ι9300 που δίνετε στις πληροφορίες

τελικα ρε παιδια πιο ειναι καλυτερο ; το 9300; ή το 9301 neo;

το 9300 τι εκδοση android εχει;

αξιζει η αγορα του 9301; ή του 9300 που ειναι μοντελο 2012;

Edited by patrik

Υπάρχει και αυτή η έκδοση http://www.gsmarena.com/samsung_i9301i_galaxy_s3_neo-6433.php η οποία είναι η I9301 όπως γράφετε σαν τίτλο και όχι η Ι9300 που δίνετε στις πληροφορίες

Ευχαριστούμε @spiros91, ενημερώθηκε το πρώτο ποστ.

μου φαινεται περισσοτερο σαν αναβαθμιση του απλου s3, και εξηγουμε:

1.εχει καλυτερο επεξεργαστη κατ'εμε, στα 28νμ, μικρη καταναλωση, και εχει GPU με OpenCL enabled (κατι που ελειπε απο το προηγουμενο)

2.εχει 512 ραμ περισσοτερη, μεγαλη υποθεση για σαμσουνγκ

3.εχει κιτκατ, το απλο δεν υπαρχει περιπτωση να την παρει ΠΟΤΕ

4.εχει qualcomm επεξεργαστη που εχει μπει σε ενα καρο κινητα, ανοιχτοι drivers αρα ισως να εχει ΠΟΛΥ καλυτερη υποστηριξη

All it takes is a swipe...

δεν εχει,παντα απο συγκριση στο gsmarena..usb otg,nfc,gorila glass,Chipset Qualcomm MSM8228 Snapdragon ,εναντι του ι9300 Exynos 4412 Quad

CPU Quad-core 1.4 GHz Cortex-A7 , Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9(ι9300)

GPU Adreno 305 , Mali-400MP4(ι9300) και μικροτερη διαρκεια μπαταριας,παντα με τη συγκριση στο gsmarena.

Παιδιά καλησπέρα το i9301 το πήρα αυτήν την εβδομάδα.Το κινητό πετάει για μένα καλή διάρκεια μπαταρίας κανένα κόλυμα με holo launcher και πριν δεν ειχα πρόβλημα Εάν θέλετε γινεται root εγώ το έκανα με towelroot ευκολα αλλά μην ενημερώσετε το σύστημα όταν το αγοράσετε γιατί ενημερωμένο δεν γίνεται root νομίζω.

απο σημερα το εχω και εγω.

με εχει ενθουσιασει αρκετα.η μπαταρια να δουμε ποσο θα κραταει...

λογικα θηκες και μπαταρια πρεπει να ταιριαζουν απο το 9300

απο σημερα το εχω και εγω.

με εχει ενθουσιασει αρκετα.η μπαταρια να δουμε ποσο θα κραταει...

λογικα θηκες και μπαταρια πρεπει να ταιριαζουν απο το 9300

Γιατι να μην ταιριαζουν? Εχει αλλαξει και η εμφανιση του?

λοιπον μολις πριν λιγο μου ζητησε ενημερωση.

την εκανα και τωρα δεν μπαινει στο ιντερντ με wi-fi. δηλ βλεπει το σημα συνδεετε με το ρουτερ αλλα δεν κανει περιηγηση.

δουλευει στο ιντερνετ μονο με τα δεδομενα του κινητου.

γιατι; τι πρεπει να κανω;

εκανα επανεκινηση αλλα τιποτα

τελικα εστρωσε απο μονο του.δεν ξερω ισως ηταν κατι της στιγμης.παιζει κανονικα το wi-fi

Edited by patrik

Έχει πάρει κανείς το gt-i9300i το δίκαρτο ώστε να προτείνει κάποιο μαγαζί ονλαϊν ή κάποιον αξιόπιστο πωλητη από ebay; Φαντάζει ιδάνικο το δίκαρτο s3 για μένα..... πιστεύω πως θα έχουν πλήρη υποστήριξη ελληνικών στα μενού στα σμσ κτλ ετσι δεν είναι;

Τι πρέπει να γνωρίζω για την 1η φόρτιση του κινητού?

αστο να ξεφορτιση μεχρι 20% και φορτισε το μεχρι 100%,και καθε 15-20 μερες μια πληρη αποφορτιση -φορτιση.

Σήμερα μου έκανε αυτόματη ενημέρωση .... γνωρίζει κανείς τι καινούργιο υπάρχει και τι βελτιώθηκε ?

Υποστηρίζει flash player?

Το πήρα σήμερα και μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι μάλλον ΔΕΝ υποστηρίζει...

Εχω κι εγώ μία ερώτηση με τη σειρά μου:

Κάθε φορά που ενεργοποιώ το GPS μου βγάζει agreement της google για την τοποθεσία μου.

Είτε συμφωνήσω, είτε διαφωνήσω, την επόμενη φορά που θα ξαναανοίξω το GPS με ξαναρωτά...

Το κάνει σε όλους αυτό? Υπάρχει κανένας τρόπος να απαλλαγούμε από αυτό (του τύπου θυμήσου την απάντηση)

Ευχαριστώ...

May The Force Be With You...

Υποστηρίζει flash player?

Ναι ,με τον κατάλληλο broswer ( dolphin /firefox ) και εγκατάσταση του flash palyer απο εδω.

Samsung galaxy s21+

Ναι ,με τον κατάλληλο broswer ( dolphin /firefox ) και εγκατάσταση του flash palyer απο εδω.

Εχω ήδη εγκαταστήσει τον flash player από εκεί, αλλά στους 2 μαμίσιους browsers δεν παίζει...

Συμπλήρωση:

Εβαλα τον dolphin, όπου μου πρότεινε δικό του flash player.

Αφού το εγκατέστησα και αυτό παίζει κανονικά...

Ευχαριστώ m7ixalis :)

To μόνο σπαστικό είναι ότι τώρα το μηχάνημα έχει 3 browsers.

Αμα δε ρουτάρουμε, οι άλλοι δε φεύγουν...

Edited by Yoda
May The Force Be With You...

Ο ήχος κλήσης αργεί μερικά δευτερόλεπτα να ακουστεί και στο τέλος ακούγεται απότομα δυνατά! Διορώνεται?

Ποιο διαλέγουμε?

Edited by spiros91