Kris_Lyn Δημοσιεύτηκε July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 15, 2014 Παιδιά καλησπέρα, όπως λέει κι ο τίτλος ψάχνω ένα φθηνό κινητό που να αντέχει στα πεσίματα, στις γρατζουνιές κτλ. Τα μόνα που με ενδιαφέρουν είναι: - Να μη σπάει ακόμα κι αν το πατήσει μπουλντόζα :p - Να αντέχει η μπαταρία - Να παίρνει 2 κάρτες SIM - Να παίρνει τηλέφωνα και να στέλνει μηνύματα :lol: Μέχρι 40 ευρώ μπορώ να διαθέσω, ξέρετε τίποτα μ' αυτές τις προδιαγραφές; Από Ελλάδα, Κίνα, απ' οπουδήποτε, δε με απασχολεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 ναι ολα καλά μόνο που τα χρήματα είναι λίγα....... ανθεκτικό σημαίνει θα σκάσουν ένα κάρο λεφτά στην κατασκευή και μόνο και αυτό δεν είναι κάτι το φτηνό......... με κανα 100 ευρώ το συζητάμε......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kris_Lyn Δημ. July 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Καλά μη φανταστείς ότι θέλω και τη σούπερ δυνατή κατασκευή, αστειευόμουν κυρίως όταν ανέφερα τη μπουλντόζα. Απλώς με ενδιαφέρει να μη χαλάει με το πρώτο πέσιμο. Κάτι σε στυλ Nokia 5210 για όσους θυμούνται. Α, ξέχασα να πω ότι θέλω να έχει πληκτρολόγιο και όχι οθόνη αφής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Καλά μη φανταστείς ότι θέλω και τη σούπερ δυνατή κατασκευή, αστειευόμουν κυρίως όταν ανέφερα τη μπουλντόζα. Απλώς με ενδιαφέρει να μη χαλάει με το πρώτο πέσιμο. Κάτι σε στυλ Nokia 5210 για όσους θυμούνται. Α, ξέχασα να πω ότι θέλω να έχει πληκτρολόγιο και όχι οθόνη αφής. δυστυχώς πλέον δεν υπάρχουν κινιτα με αντοχές Nokia 5210 και πρέπει να δώσεις κάνα 100 ευρώ (το λιγότερο) για να πάρεις ειδική κατασκευή πάρε κατι τέτοιο να τελειώνεις (και πρόσεχε τα πεσίματα) http://www.skroutz.gr/s/4743560/Nokia-220-Dual-Sim.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kris_Lyn Δημ. July 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι τέτοιο; http://www.ebay.com/itm/New-X6-GSM-Waterproof-Dustproof-Drop-Resistant-Bar-Phone-5000mAh-Black-Unlocked-/151337909787?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item233c713e1b Παίζει να έχω κάποιο θέμα με το δίκτυο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι τέτοιο; http://www.ebay.com/itm/New-X6-GSM-Waterproof-Dustproof-Drop-Resistant-Bar-Phone-5000mAh-Black-Unlocked-/151337909787?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item233c713e1b Παίζει να έχω κάποιο θέμα με το δίκτυο; 2. Quad Band: GSM 900/1800/1900MHz μια χαρά είναι το δίκτυο αν και δεν εχω δοκιμάσει θα ήθελα καποια στιγμη (όταν χρειαστώ) να ξέρεις όμως είναι πάρα μα ΠΑΡΑ πολύ χοντρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kris_Lyn Δημ. July 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Χοντρό; Διαστάσεις λέει 14.2 x 7.4 x 0.9 cm 0.9 χιλιοστά δεν το λες πολύ χοντρό, κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Χοντρό; Διαστάσεις λέει 14.2 x 7.4 x 0.9 cm 0.9 χιλιοστά δεν το λες πολύ χοντρό, κάνω λάθος; μάλλον λάθος είναι δες λίγο την εικόνα.......... (μόνο την θήρα usb να δεις φτάνει.... είναι κανονική usb..........) http://i.ebayimg.com/00/s/MTAwMFgxMDAw/z/--0AAOSwFTRTqjE-/$_12.JPG?set_id=880000500F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 σκεψου και το αλλο: νορμαλ συσκευη + πολυ καλη θηκη για προστασια Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 σκεψου και το αλλο: νορμαλ συσκευη + πολυ καλη θηκη για προστασια το nokia που πρότεινα με καποια θήκη αρκούδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 (edited) Υπάρχουν και από κίνα κάποιες επιλογές αν θες, άλλα όπως είπαν και οι προηγούμενοι είναι λίγο "χοντρά" τα μοντέλα αυτά : Xiaocai LM 129 Discovery V5 Land Rover S8 Μπορεί να ξεφεύγουν ίσως λίγο σε τιμή, αλλά ίσως να κάνεις την δουλειά σου και να αξίζει η διαφορά. Παναγιώτης Edited July 17, 2014 by aboulafia διόρθωση link Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasalxfar Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 http://www.minideal.net/xiaocai-x6-cheaper-mobile-phone-with-mobile-charger-with-1-77inch-screen-5000mah.html Mε 39,99$ ή 29,57 ευρώ και εισαι καλυμμενος.Σκετο τερας ειναι Παράθεση Μετά από σχεδόν 3 χρόνια,πάλι πίσω!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts